2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

bişey değil :) elimden geldikçe kaynağı olan ve atıfta bulunarak bişeyler paylaşmak istiyorum, elbette bilgilerimiz var ama neye ve kime göre....araştırmayı ve öğrendiğimi paylaşmayı seviyorum,özellikle bu süreçte hepimizin bilgiye ihtiyacı var, forumdaki arkadaşlara katkım oluyorsa ne mutluuuu....

İşte pek bir sıkıntı yok yoğun da olmuyor burası evde sıkıntı var eşimle tartışıp duruyoruz sinir ediyor beni sabah ağrıyordu şimdi biraz daha iyi bu baş ağrısı herkeste var sanrıım hamilelikte normal.

slm kızlar benim bulantılarımda baya azaldı ama karnım çok çıktı yaww 6,5 aylık hamile arkadaşım var benim ondan çok karnım var ikinci diye mi acaba??? yayılıyo bizim bebiş buldu geniş karnı

Canım amniyosentez önerirse doktorunuz ve güvendiğiniz bir doktorsa yaptırın derim.Ben geçen hafta amniyosentez yaptırdım 35 yaşındayım yaş riskinden dolayı istedi benden amniyosentezi.Gayet kolay bir işlemdi sonrasında 2 saat hastanede yatarak dinlendim ve 2 saat sonra bebeğin sağlığına bakıp iyi olduğunu gördükten sonra yolladılar evime.O gün ne olur ne olmaz diye yatarak geçirdim bir ağrı, kanama ya da sıvı sızması olmadı çok şükür.Haftaya salı sonucumuzu alacağız onun için dua ediyorum ve eğer yaptırmasaydım kalan hamilelik dönemim hep soru işaretiyle geçecekti.Ki hepimiz anne adayıyız en ufacık bir şüphe bile nasıl üzüyor ve strese sokuyor bizi....Hepimiz için dua ediyorum bebeklerimiz sağlıkla gelsin dünyaya.

Günaydın kızlar hepinizi okudum öğreneleri tebrik ederim deryaizm çok geçmiş olsun canım junes hayırlı haberlerini bekliyorum :)
Bir de P pnr88dd canım doğru mu yazdım bilemiyorum ama o doktor pardonda salak mı kör mü nedir. Hayır göremedim madem kusura bakmayn de bişi de. Hiç takma canım Allahtan başka doktora gitmişsin de görmüşsün ona göre incelenecek şimdi iniallah bişey çıkmaz ama doktorun tutumu çok yanlış

Kızlar bende şeker yüklemesi yaptırmam diyordum ama doktor da bana aynı şeyi söyledi 3 dikim baklava yemiyor musunız. Canan karatay çok yalnış bir açıklama yapmış birçok riskli insan ölüme götürebilir dedi

Selam minnoooş anneler :) Cumartesi günü kontrole gittim doktorum kız görüyorum dedi ama hemen alışverişe başlama bizimde yanılma payımız olabiliyor dedi.Okadar muallakta kaldımki dün randevu aldım bugün saat 4 te tekrar başka bi doktora gideceğimssss :)

Tabii ki güvenilir bilen bir doktorun yapması gerekir ben 28 yaşındayım benden istemedi doktor .Bebeğinin iyi olasına sevindim canım

Sabırsız anne çıktın sende benim gibi çok sık ultrasona girme canım 2 hafta daha bekle garantili sonuç olur bugünkü de tahmini söyleyecektir muhtemelen tabi gösterirse

Tabii ki güvenilir bilen bir doktorun yapması gerekir ben 28 yaşındayım benden istemedi doktor .Bebeğinin iyi olasına sevindim canım
sağol güzel anne amniyosentez kararı evet çok korkutuyor ama doktor istiyorsa yaptırmak lazım diye düşünüyorum haftaya salı inşallah sonucumuz temiz çıkar da kafamız rahat bir şekilde yolumuza devam ederiz.Eşim benden daha telaşlı :) Çok şükür içim rahat benim

Sabırsız anne çıktın sende benim gibi çok sık ultrasona girme canım 2 hafta daha bekle garantili sonuç olur bugünkü de tahmini söyleyecektir muhtemelen tabi gösterirse

15.haftaya girdim yaa görsün artık millet 12 de öğreniyoo :) Ayy çok sabırsızımdır tek bunda değil herşeyde öleyim beenn :)

Çıkar inşallah sadece yaştan dolayı istemiştir doktorun ilk bebek sanırım Bizim babada heyecan filan yok sinir oluyorum onaa

15.haftaya girdim yaa görsün artık millet 12 de öğreniyoo :) Ayy çok sabırsızımdır tek bunda değil herşeyde öleyim beenn :)

Aramızda bir gün var bende geçen perşembe kan uyuşmazlığı testini gösterme bahanesi ile gittim cinsiyetini sordum baktı göremedi sonra da kendime kızdım boşuna ultrasona girdim diye.Ama haklısın günler geçmiyor herkes öğreniyor insan iyice merak ediyor bir biz kaldık sanırırm yaa

Aslında biliyorlar ama söylemiyorlar kesinbirşey.Geç bile kaldık öğrenmekteeee canımss :)

Aslında biliyorlar ama söylemiyorlar kesinbirşey.Geç bile kaldık öğrenmekteeee canımss :)
Ben gördüm kız aslında amaa bana da demedi malesef gözükmüyor dedi. oğluma arkadaş olsun daha iyi anlaşırlar diye erkek olsun istiyordum hem ilkinden kıyafetleri de var diyerüyamda da oğlum olduğunu gördüm.Ama son zamanlar bir kısım olsun istiyorum Rabbim hayırlısını versin

Canım sen hangi memlekettesın ben büyük konuşmayayim ama çiğköfte olmayan yerde duramam herhalde :-(
Canim ben adiyamandayim burası da çiğ koftesiyle meşhur buraya yakinsan bir gün beklerim gel misafirim ol eşim de çok güzel yapar çiğ köfte bir çiğ köftegecesi yapariz

Ben de izledim canan hocayı ve kuzenimde daha önceden yaptırma bence demişti.İnanın benimde aklım bu konuda çok karışık bilemiyorum ...

Canlarım ben o kadının hiç bir dediğine inanmıyorum.. çok tutarsız bir kadın.. bir dediği diğerini tutmuyor onun yüzünden obezite sayısı arttı.. geçen sene ekmeksiz hayat olmaz diyordu dün de ekmek yemeyin ekmek zehir diyor...
Kolesterolu olnlar da bol bol yumurta yesin diyor.. bilmem ne.. bence bu kadın attıkça atıyor dilin kemiği yok malesef ağzı olan konuşuyor canlarım.. doktorunuzu dinleyin.. gebelikte şeker çok riskli... önlem alınmazsa Allah korusun erken doğuma ölümlere kadar götürüyor...

Ayyyy ck tatliydiiii :)

kuzum bebektir o... :) çok güzel bir his değil mi ben de hissediyorum hep sağda hissediyordum bugün sola gelmiş bebişim... :) ama bazen diyorum acaba hisettiğim başka bişey mi.. bebek de tam olarak nerde bu haftalarda çok merak ediyorum bilen varsa bilgilendirsin bizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…