2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bana da tam şu anda ben burdayım dedi :)))))))

Canim ben adiyamandayim burası da çiğ koftesiyle meşhur buraya yakinsan bir gün beklerim gel misafirim ol eşim de çok güzel yapar çiğ köfte bir çiğ köftegecesi yapariz
Sağol canım çok teşekkür ederim ben Istanbuldayim ne yazık ki siz yaparsanız benim yerime de ye

Evet canim kasıktan yukarı olunca şaşırdım inşallah odur yaa

odur odur canım :) randevun cuma mıydı
Cumartesi canım :) hep dikkat edicem diyorum nereye bakio tam diye hep unutuyorum ama benim doktor kasıktan açılı gibi bakio ama dün ki doktor göbek deliğim den oralardan baktı . Ilk defa yukardan şaşırdım bende. Bide kilo alma dedi göremiyorum bebeği kilodan dedi

ay canım çok geçmiş olsun Allaha şükür bebeğin iyi ya gerisini düşünme artık güzel günlerini düşün

Günaydın güzel anneler ve minikleri
prenses annesi oluyorummmmmmmm :)

ay canım hayırlı olsun kızın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Günaydın kızlar opuldunuzzz tek tekk. Dün dahil Üç Gün rapor aldım yayiliyorum. Nispet yapmak gibi olmasın ama

Kuyruk sokumu ağrım oluo oturup kalkarken onun dışında şükür iyiyim.

sanki nispet var burada biz işyerinde ofis koltuğunda belimiz kopsun sen evde yayıl bide üç gün

bendede artık yavaş yavaş oluyor o ama anlamıyorum daha ama bebek daha aşağıda değil mi yaa

aynen canım gittiğimiz doktorlar o kadarda kötü karakterli olamaz yani zararlı birşey verecek hali yok ilaç bile zorla yazıyorlar yani

Canım üzülme inşallah birşey olmaz Bebişine bende bu tür sorunlar olur diye devlet hastanesine gitmedim çünkü ultrason da bir dakika bile doğru dürüst bakmadan yolluyorlar eşini bile sokmuyorlar içeri inşallah herşey yoluna girer Allaha emanet bebeklerimiz

ilk defa öyle bişey duyuyorum kilodan bebeği nasıl göremiyor ki ... 100 kilo hamile kalanlar napsınnnn onlarınki hiç görünmez o zamann

Kıyamam canım tamam sizin yerinize de yayılır im :)

nasılsınız kızlar? Dün gecceden beri kafamın sağ tarafı iptal olmuştu.Başımın ve gözümün ağrısından öldüm resmen,Kahvaltıdan sonra parol aldım geldim eczaneden içtim.kontrolüme son bir gün Perşembe saat 2 de bebişimi göreceğim inşallah.Kalbim şimdiden yerinden cıkacak gibi oluyor . Bu arada bir arkadaşımız daha hareketlerini hissetmeye başlamış.Allahım darısı başıma,her yattıgımda kendimi dinliyorum ama daha tık yok

ilk defa öyle bişey duyuyorum kilodan bebeği nasıl göremiyor ki ... 100 kilo hamile kalanlar napsınnnn onlarınki hiç görünmez o zamann
Karı n duvarın kalınmış net görünmüyor mus .benim doktor net görüyo ya dicektimde demedim. Eşimin yanında kilolu hamile kalmanın zararları işte dedi . Almamaya bak dedi. Ama alıyorum ne yapmam lazim dedim. Büyük bi mucize sırrı verdi. Şeker un tuz üç beyazdan uzak dur dedi :)

aman tanrım ne büyük bir sır hiç bilmiyordum deseydin ya doktora.. hamileyiz biz canımız çekiyooo napalım ölelim mi yicez işte hıhh.. bence o göz doktoruna gidip bi gözlük alsın kendine daha net görür

Be
Bende hissetmek istiyorum bugun 15.hafta bitiyor Allahin izniyle bide ben yatinca elimi gobegimin altina koyuyorum bi cikinti sertlik geliyor elime avucum kadar bazen solda oluyor bazen sagda bazende ortada bebegimmi acaba

günaydın arkadaşlar. bende bu şeker yüklemesi konusunda kararsızdım bi yandan yaptırmak istemiyorum ama bi yandan da yaptırmam gerek diyorum. ablamda hamilelik şekeri çıktı ve 9 ay boyunca insülin vurmak zorunda kaldı. eğer farkedilmezse bebek için ciddi sonuçlar doğurabilio. bende tiroit hastasıyım ve insülin direncim yüksek şeker de biraz sınırda olunca endokrin uzmanı sana erken yükleme yapmak zorundayım dedim hatta perşembe günü yapılacak kadın doğum uzmanımada sordum oda mutlaka yaptır dedi. ben laboratuvarda çalışıyorum ve burda hergün hamilelere yükleme yapıyoruz. sanırım yaptırmayıp riske girmek daha kötü.

Kızçeleeer ikili test sonucumuzu aldık, doktorumuz inceledi gayet iyi, sorun yok dedi; oh be!
Dünkü kahverengi lekeden bahsettim, ultrasona aldı. Bebişimiii de gördüm bu vesileyle, kıpır kıpır ufaklık.
Ellerini ağzına götürüyor, dönüyor, sıçrıyor ohhh ne rahatlık ya.!
Bebişimin ellerini, parmaklarını, başını, vs gösterdi. Plesantanın ve suyun iyi olduğunu söyledi.
Rahmimin kapalı olduğunu düşük riskimin olmadığını söyledi. Rahmimde kist ya da kitle var mı yok mu kontrol etti, hiç bişey yok çok şükür.
İkili test için perinatoloji uzmanının cinsiyet tahmininde bulunup bulunmadığını sordu, kız diye gördüğünü söyledik. Bende erkek olarak görüyorum sanki ama tahmini tabi, 16. haftada netleştiririz dedi, biraz daha erkenmiş şimdilik.
Kasık ve bel ağrılarımın özellikle iki keredir farklı zamanlarda belli aralıklarla 3-4 saat kadar sürdüğünü söyledim.
3. aydan sonra bebeğin hızla kilo ve boy bakımından gelişmeye başlayacağı için normal olduğunu söyledi.
Magnezyum verdi. Bir de endol supp diye fitil verdi 2 kez kullanacakmışım. Haftaya tekrar görmek istediğini söyledi.
Bizden bugünlük bu kadar, Allah hepimize hayırlı haberler nasip etsin daima. (AMİN)

Evet ya :) canım öyle deki gibi de yemiyor um zaten ikinci ayda beş kilo almıştım.sigarayi bıraktim diye aldım dedim ama devamı gelio . En iyisi yürüyüşe başliyim

ay canım harika haberlerle dönmüşsünüz bebeğinle çok sevindim adınıza sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…