2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Masallah canim, cok sevindim senin adina gozun aydin :) Amin insallah

medipol hastanesine gidiyorum, evime araçla 10 dk lık mesafesi var.
Sonucunu almışsın maşallah bu arada aramızda 2 gün var hayırlı olsun herşey

Kızlar bebeğim için kitaplar aldım bide bu tatlı zürafa sophie yi aldım

Eklentiler

• bebek-bakim-sorunlarina-mucize-cozumler-1.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 104
  • bebeginizi-beklerken-sizi-neler-bekler-1.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 75
  • 1.1.b.webp
    6 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar ben çok açım iş yerinde hiç karnım doymuyor hergün işe koca bir çıkınla geliyorum süt, meyve, tost vs. Getiriyorum ama yetmiyor. Süt içince miğdem bulanıyor, meyve daha çok acıktırıyor. Tost yemekten de sıkılmaya başladım artık Öğle yemeğini iş yerinde yiyoruz ama yemekler bu sıralarçok kötü karnım doymadan kalkıyorum akşama daha çoook var ve ben açım hamilelikten değil açlıktan miğdem bulanıyor çoğu zaman. çalışan arkadaşlarım siz yanınızda ne getiriyorsunuz? Evde hazırlayıp getirebileceğim karnımı tok tutacak ne olabilir ?

Sonucunu almışsın maşallah bu arada aramızda 2 gün var hayırlı olsun herşey

Kızlar bebeğim için kitaplar aldım bide bu tatlı zürafa sophie yi aldım
'bebeğinizi beklerken sizi neler bekler' bende gördüm d&r'da, alacağım en kısa zamanda 50 küsürdü fiyatı baktığımda.
bu arada teşekkür ederim, sen telefondan mı öğrendin? Nasıl sonuç?

ben sabah kahvaltılarımı ofiste yapıyorum, sabah evden çıkmadan hazırlıyorum.
bazen tost, bazen sandviç hazırlıyorum (peynir, domates, kaşar vs.) meyve mutlaka alıyorum zaten işyerinde bir gün meyve bir gün tatlı oluyor o şekilde dengeliyorum.
kutu süt alıyorum, bazen çikolata bulunduruyorum, grissini bir de mutlaka kuruyemiş oluyor çekmecemde.
vay bee ben de ne yiyiyormuşum

canım bende hep acıkıyrm ama evdeyim çalışmıyorm yine de sorun oluyor ne pişirecgmi sasırıyorm iş yerine patates salatası götürebilirsin bulgur pilavı normal salata yap süt içemiyorsan yogurt ye mercimek köftesi götür acıktıkca atarsın agzına birer tane :) :) hem bebege de faydalı seyler bunlar zararı yok aburcuburdan tosttan iyidir :) :)

Tek sabırsız ben değilmisim demek ki. Ama ben arada iki üç hafta bekliyorum en az. :) canım keske iki hafta sonra falan gitseydin hem 16 haftalk olurdu daha net öğrenirdin hem de sık gitmek iyi degilmis bebek için. Inş öğrenirsin bu defa :)

'bebeğinizi beklerken sizi neler bekler' bende gördüm d&r'da, alacağım en kısa zamanda 50 küsürdü fiyatı baktığımda.
bu arada teşekkür ederim, sen telefondan mı öğrendin? Nasıl sonuç?
Canım ben kitapyurdundan aldım herşeyi netten alıyorum bide babil. Com var orası iyi

Evet eşim ara dı öğrendi ama yine de gitcez doktora mide bulantılarım arttı çünkü

fotoğrafçıyı falan sormadım ben ne gibi bilgiler verdiler
hastanenin anlaşmalı olduğu fotoğrafçı dışında farklı birini getiremiyormuşuz. eğer fotoğrafçı getirirsek sadece oda da çekim yapabilirmiş, ameliyathaneye girilmiyormuş. broşür verdiler, albüm ve fotoğraf sayısına göre fiyat aralıkları vardı.

Canım ben katı yumurta iki tane sabah yiyorum peynir ekmek vs. Öğle sebze yemeği götürmeye çalışıyorum arada açıkinca meyve yada çok güzel tok tutan leblebi yiyorum. Mutlaka atistircak bişeyler götür. Önemli olan sık sık yemek açıkmadan atistirmak. Kaynana sopasi çünkü kreker bişeyler olsun hep yanında

Canım ben kitapyurdundan aldım herşeyi netten alıyorum bide babil. Com var orası iyi

Evet eşim ara dı öğrendi ama yine de gitcez doktora mide bulantılarım arttı çünkü
geçmiş olsun öncelikle, sonuçlar iyidir umarım.
bahsettiğin sitelere bakarım bende..

kızlar bu arada ikili testte b-hcg değeri 25.990 yazıyor, bu değer aralığına göre nasıl cinsiyet tahmin ediliyordu, unuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…