Masallah canim, cok sevindim senin adina gozun aydin :) Amin insallahKızçeleeer ikili test sonucumuzu aldık, doktorumuz inceledi gayet iyi, sorun yok dedi; oh be!
Dünkü kahverengi lekeden bahsettim, ultrasona aldı. Bebişimiii de gördüm bu vesileyle, kıpır kıpır ufaklık.
Ellerini ağzına götürüyor, dönüyor, sıçrıyor ohhh ne rahatlık ya.!
Bebişimin ellerini, parmaklarını, başını, vs gösterdi. Plesantanın ve suyun iyi olduğunu söyledi.
Rahmimin kapalı olduğunu düşük riskimin olmadığını söyledi. Rahmimde kist ya da kitle var mı yok mu kontrol etti, hiç bişey yok çok şükür.
İkili test için perinatoloji uzmanının cinsiyet tahmininde bulunup bulunmadığını sordu, kız diye gördüğünü söyledik. Bende erkek olarak görüyorum sanki ama tahmini tabi, 16. haftada netleştiririz dedi, biraz daha erkenmiş şimdilik.
Kasık ve bel ağrılarımın özellikle iki keredir farklı zamanlarda belli aralıklarla 3-4 saat kadar sürdüğünü söyledim.
3. aydan sonra bebeğin hızla kilo ve boy bakımından gelişmeye başlayacağı için normal olduğunu söyledi.
Magnezyum verdi. Bir de endol supp diye fitil verdi 2 kez kullanacakmışım. Haftaya tekrar görmek istediğini söyledi.
Bizden bugünlük bu kadar, Allah hepimize hayırlı haberler nasip etsin daima. (AMİN)
medipol hastanesine gidiyorum, evime araçla 10 dk lık mesafesi var.
bağcılar lokasyonu, sen?bende medipole gidiyorum hangisine gidiyorsun
Sonucunu almışsın maşallah bu arada aramızda 2 gün var hayırlı olsun herşeymedipol hastanesine gidiyorum, evime araçla 10 dk lık mesafesi var.
ay canım harika haberlerle dönmüşsünüz bebeğinle çok sevindim adınıza sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah
Teşekkür ederim, Amin cümlemizin inşallah.Masallah canim, cok sevindim senin adina gozun aydin :) Amin insallah
bağcılar lokasyonu, sen?
'bebeğinizi beklerken sizi neler bekler' bende gördüm d&r'da, alacağım en kısa zamanda 50 küsürdü fiyatı baktığımda.Sonucunu almışsın maşallah bu arada aramızda 2 gün var hayırlı olsun herşey
Kızlar bebeğim için kitaplar aldım bide bu tatlı zürafa sophie yi aldım
nagihan kaya ile başladım memnunum şimdilik, bu hastaneye yeni geçtim.
nagihan kaya ile başladım memnunum şimdilik, bu hastaneye yeni geçtim.
ben sabah kahvaltılarımı ofiste yapıyorum, sabah evden çıkmadan hazırlıyorum.Kızlar ben çok açımiş yerinde hiç karnım doymuyor hergün işe koca bir çıkınla geliyorum süt, meyve, tost vs. Getiriyorum ama yetmiyor. Süt içince miğdem bulanıyor, meyve daha çok acıktırıyor. Tost yemekten de sıkılmaya başladım artık Öğle yemeğini iş yerinde yiyoruz ama yemekler bu sıralarçok kötü karnım doymadan kalkıyorum akşama daha çoook var ve ben açım hamilelikten değil açlıktan miğdem bulanıyor çoğu zaman. çalışan arkadaşlarım siz yanınızda ne getiriyorsunuz? Evde hazırlayıp getirebileceğim karnımı tok tutacak ne olabilir ?
canım bende hep acıkıyrm ama evdeyim çalışmıyorm yine de sorun oluyor ne pişirecgmi sasırıyormKızlar ben çok açımiş yerinde hiç karnım doymuyor hergün işe koca bir çıkınla geliyorum süt, meyve, tost vs. Getiriyorum ama yetmiyor. Süt içince miğdem bulanıyor, meyve daha çok acıktırıyor. Tost yemekten de sıkılmaya başladım artık Öğle yemeğini iş yerinde yiyoruz ama yemekler bu sıralarçok kötü karnım doymadan kalkıyorum akşama daha çoook var ve ben açım hamilelikten değil açlıktan miğdem bulanıyor çoğu zaman. çalışan arkadaşlarım siz yanınızda ne getiriyorsunuz? Evde hazırlayıp getirebileceğim karnımı tok tutacak ne olabilir ?
evet, daha önce gittiğimde bende biraz bilgi edindim, doğum fotoğrafçısı, odalar, refakatçi sayısı, doğum anı vs.bende selcen hanıma gidiyorum bende memnunum doktorumdan, hastaneden
evet, daha önce gittiğimde bende biraz bilgi edindim, doğum fotoğrafçısı, odalar, refakatçi sayısı, doğum anı vs.
eşler bu arada doğuma giremiyormuş ama
Tek sabırsız ben değilmisim demek ki. Ama ben arada iki üç hafta bekliyorum en az. :) canım keske iki hafta sonra falan gitseydin hem 16 haftalk olurdu daha net öğrenirdin hem de sık gitmek iyi degilmis bebek için. Inş öğrenirsin bu defa :)Selam minnoooş anneler :) Cumartesi günü kontrole gittim doktorum kız görüyorum dedi ama hemen alışverişe başlama bizimde yanılma payımız olabiliyor dedi.Okadar muallakta kaldımki dün randevu aldım bugün saat 4 te tekrar başka bi doktora gideceğimssss :)
Canım ben kitapyurdundan aldım herşeyi netten alıyorum bide babil. Com var orası iyi'bebeğinizi beklerken sizi neler bekler' bende gördüm d&r'da, alacağım en kısa zamanda 50 küsürdü fiyatı baktığımda.
bu arada teşekkür ederim, sen telefondan mı öğrendin? Nasıl sonuç?
hastanenin anlaşmalı olduğu fotoğrafçı dışında farklı birini getiremiyormuşuz. eğer fotoğrafçı getirirsek sadece oda da çekim yapabilirmiş, ameliyathaneye girilmiyormuş. broşür verdiler, albüm ve fotoğraf sayısına göre fiyat aralıkları vardı.fotoğrafçıyı falan sormadım ben ne gibi bilgiler verdiler
Canım ben katı yumurta iki tane sabah yiyorum peynir ekmek vs. Öğle sebze yemeği götürmeye çalışıyorum arada açıkinca meyve yada çok güzel tok tutan leblebi yiyorum. Mutlaka atistircak bişeyler götür. Önemli olan sık sık yemek açıkmadan atistirmak. Kaynana sopasi çünkü kreker bişeyler olsun hep yanındaKızlar ben çok açımiş yerinde hiç karnım doymuyor hergün işe koca bir çıkınla geliyorum süt, meyve, tost vs. Getiriyorum ama yetmiyor. Süt içince miğdem bulanıyor, meyve daha çok acıktırıyor. Tost yemekten de sıkılmaya başladım artık Öğle yemeğini iş yerinde yiyoruz ama yemekler bu sıralarçok kötü karnım doymadan kalkıyorum akşama daha çoook var ve ben açım hamilelikten değil açlıktan miğdem bulanıyor çoğu zaman. çalışan arkadaşlarım siz yanınızda ne getiriyorsunuz? Evde hazırlayıp getirebileceğim karnımı tok tutacak ne olabilir ?
geçmiş olsun öncelikle, sonuçlar iyidir umarım.Canım ben kitapyurdundan aldım herşeyi netten alıyorum bide babil. Com var orası iyi
Evet eşim ara dı öğrendi ama yine de gitcez doktora mide bulantılarım arttı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?