2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

çok sağol canım bende aralık sonuna doğru gideceğim geçen perşembe gittim bilgi alayım bende. Eşimin girmesin çok istiyordum bende ya

çok sağol canım bende aralık sonuna doğru gideceğim geçen perşembe gittim bilgi alayım bende. Eşimin girmesin çok istiyordum bende ya
Eşimde çok istiyordu doğum anına tanıklık etmek ama maalesef izin verilmiyor.
Bu kural hem sezeryan hem normal doğum için de geçerliymiş.
Bende 15 Aralık tarihinde gideceğim cinsiyet için kısmetse.

Kızlarrrr tetenoz aşısı olan varmı.22 aralıkta sağlık ocağı aşın var dedii..Bide cuma doktora gidicem artık cinsiyet kesinleşir umarımm :)

merhabahayatt .!.:
hangi sehirdesin diye bende sormuştum :) tesadüfen cevabı görmüş oldum.Bende görev nedeniyle :Urfadayım
Canim ya hakkini helal et gercekten gormedim ne olur affet yoksa vallahi cevap verirdim Sen yakinsin bize bir gun nemrut dagina cikmak istersen kalacak yeri dusunme misafirim olursun beklerim mutlaka hem sanada cig kofte yaoariz kiiii

Çok tsk ederim canim içimi rahatlattin. Umarım istedigim gibi bulurum türkiye de.

htcydmr sormaa canim yaa panik oldum üç gündür Nette bakiyom nerdeyse bütün isimlere baktım ezberledim ama yok içime sinmiyor ins bulurum

Kilo ne alakaymis yaaa sasirdim vallahi ilk defa duydum

o aletle bu haftada duyulması biraz zor canım,orda gördülerse sorun yok,bende acile gittiğinde kalp atışı var dedi ses yoktu,onlar görüyor yani üzülme sen,boşuna stres yapma canım iyidir bebeğin Allahın izniyle,ilk hamilelikte 16. Haftada hareket hissetmek biraz zor minicik bebek bu daha nesine şaşırmışlarki,hadi 25–30 haftalar olsa neysede,anlamayabiliriz bile o hissi.Sen içini ferah tut canım

Kızlarrrr tetenoz aşısı olan varmı.22 aralıkta sağlık ocağı aşın var dedii..Bide cuma doktora gidicem artık cinsiyet kesinleşir umarımm :)

Benıde bugün aradılar saglık ocagından aşı için. doktoruma sorup haber vereceğim ona göre kaydımı yapacaklarmıs.

Eşimde çok istiyordu doğum anına tanıklık etmek ama maalesef izin verilmiyor.
Bu kural hem sezeryan hem normal doğum için de geçerliymiş.
Bende 15 Aralık tarihinde gideceğim cinsiyet için kısmetse.

eşimde girmek istiyordu ama kaldı kapıda malesef
biz öğrendik perşembe kızım geliyor benim bakalım senin ne?

Geçmiş olsun, bebeğin kahkahaları da hoş olmuş sonunda :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…