hatırladığım kadarıyla 50 den düşükse erkek, yüksekse kız.kızlar bu arada ikili testte b-hcg değeri 25.990 yazıyor, bu değer aralığına göre nasıl cinsiyet tahmin ediliyordu, unuttum.
Benim de 16 bakalım neler çıkıcak bu sonuca görehatırladığım kadarıyla 50 den düşükse erkek, yüksekse kız.
hastanenin anlaşmalı olduğu fotoğrafçı dışında farklı birini getiremiyormuşuz. eğer fotoğrafçı getirirsek sadece oda da çekim yapabilirmiş, ameliyathaneye girilmiyormuş. broşür verdiler, albüm ve fotoğraf sayısına göre fiyat aralıkları vardı.
BNM 50 NIN ALTINDA VE BNM KIZIM OLUYOR COK DOGRU DEIL BENCE BU SONUCA GORE YOLA CIKMAK ARKADASLARhatırladığım kadarıyla 50 den düşükse erkek, yüksekse kız.
cnm kaçkilo aldın bende yürüyüşe başladım ama kontrol altına almam gerekiyor morelmi çok bozdu
Eşimde çok istiyordu doğum anına tanıklık etmek ama maalesef izin verilmiyor.çok sağol canım bende aralık sonuna doğru gideceğim geçen perşembe gittim bilgi alayım bende. Eşimin girmesin çok istiyordum bende ya
Valla canım ya bebişin büyüklüğü iyi ultrasonda ama göbek yok anlamadım ki. Napicsz biz öyle
Canim ya hakkini helal et gercekten gormedim ne olur affet yoksa vallahi cevap verirdimmerhabahayatt .!.:hangi sehirdesin diye bende sormuştum :) tesadüfen cevabı görmüş oldum.Bende görev nedeniyle :Urfadayım
Aaa e saglik olsun o zaman ancak doğumdan sonra yapariz o zaman senin kulagini da cinlatirmSağol canım çok teşekkür ederim ben Istanbuldayim ne yazık ki siz yaparsanız benim yerime de ye
Büyük mağazalarda vardır mutlaka , zaten chicco , kraft falan çoğu yerde satılıyor . McLarenı sadece Mothercare mağazasında bulmuştum, internetten de almayı düşünüyorum bazen , büyük şehirlerde bir çok mağaza seçenekleri vardır ...
Kilo ne alakaymis yaaa sasirdim vallahi ilk defa duydumCumartesi canım :) hep dikkat edicem diyorum nereye bakio tam diye hep unutuyorum ama benim doktor kasıktan açılı gibi bakio ama dün ki doktor göbek deliğim den oralardan baktı . Ilk defa yukardan şaşırdım bende. Bide kilo alma dedi göremiyorum bebeği kilodan dedi
o aletle bu haftada duyulması biraz zor canım,orda gördülerse sorun yok,bende acile gittiğinde kalp atışı var dedi ses yoktu,onlar görüyor yani üzülme sen,boşuna stres yapma canım iyidir bebeğin Allahın izniyle,ilk hamilelikte 16. Haftada hareket hissetmek biraz zor minicik bebek bu daha nesine şaşırmışlarki,hadi 25–30 haftalar olsa neysede,anlamayabiliriz bile o hissi.Sen içini ferah tut canımCanım saol sağlık ocağında el dopleri ile dinlemeye çalıştılar kalp atışları yoktu. Hareket hissediyormusun diye sordu. Hissetmiyorum dedim şaşırdılar. Neyse Benim kalp sesim gelio minikimin gelmio. Çok üzüldüm çok agladim allahım göstermesin. Sonra Devlet hastanesine gitim kalbi atiyo dedi iyice inceledi ama bana dinletmedi ya ben hala stres teyim.
Kızlarrrr tetenoz aşısı olan varmı.22 aralıkta sağlık ocağı aşın var dedii..Bide cuma doktora gidicem artık cinsiyet kesinleşir umarımm :)
Eşimde çok istiyordu doğum anına tanıklık etmek ama maalesef izin verilmiyor.
Bu kural hem sezeryan hem normal doğum için de geçerliymiş.
Bende 15 Aralık tarihinde gideceğim cinsiyet için kısmetse.
Geçmiş olsun, bebeğin kahkahaları da hoş olmuş sonunda :):)Günaydın kızlar kabus gibi bir gün geçirdik dün resmen ömrümün10 senesi gitti ağIm burnum şiş bir ton dayakyemiş gibiyim dün 4lü testin sonucunu aldık down sendromu trixomi18 düşük riski fakat açık spına bfıda da yüksek risk görülüyor yazıyormuş tam da kızını okula götürmek için hazırlanmıştım beynimden aşağıya kaynar sular indi yüreğime biri oturdu sanki gözyaşlarım birbiri arsına akıyor o okul yolu nasıl bitti bilmiyorum eşim geldi hemen Dr yanına baktıbana ne alıyorsun hemen dedi sanki elimde gibi bir sürü de kadın bana bakıyor umrunda sanki can benim canım tabi.15 dk baktı vallahi ultrasonda hiç bie sorun yok ana birde ikinci bie göz görsün perinatoloğa gidin dedin istediğin vakit Dr nerde hemde özel sözüm ona Ege Üniversitesi devlet bir muhattap bulamadık bir sürü Dr var çoğunun muayenesi var devlet1 ay sonraya randevu veriyormuş beklenirmi aldık Alsancak da bir Dr adını20.00 randevu verdi ağlamaktan içim dışıma çıktı elimde değil bir rane düzgün şey düşünemiyorum aldım bir abdest yalvardım Rabbim evlatlarımla sınana beni ne olur sen yardım et dedim Yasin okudum gecenin karanlığında gittik içerisi insan dolu allahım neler var insanlar nelere uğraşıyorlar herkesin yardımcısı ol dedim 1saat bekledik bana bie titreme üşüme geldi adam uzan desi elinin altında balık gibi titriyorum Dr çok ilgilendi komple inceledi bir sorun olsa önce beyinde bir yer var orası kapanır bak gayet güzel dedi omurilik de inci gibi dedi içini ferah tut tadını çıkar hiç bir şey yok gayet sağlıklı ve hareketli bir erkek bu dedi içime su Serpildi resmen yüzü bize dönük nasıl kahkaha atıyor Dr bile şaşırdı şuna bak neler yapıyor dedi diyordur dedim anne neler yaptım size bugün gördün mü? 250tl muayene parası da bayıldık kuş gibi hafifleyip döndük evimiZe bir cd verdi birde çok uzun oldu hakkınızı helal edin
Perinatoloji doktoru kız diye tahmin etti, bugün kendi doktorum erkeğe benziyor dedi.eşimde girmek istiyordu ama kaldı kapıda malesef
biz öğrendik perşembe kızım geliyor benim bakalım senin ne?
Benim ikili test bthcg 50.1 hangi tarafa yakin peki canim :) perşembeye inşallah görürüz bizdehatırladığım kadarıyla 50 den düşükse erkek, yüksekse kız.
Hayırlı olsun :)Günaydın güzel anneler ve minikleri
prenses annesi oluyorummmmmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?