2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende çok zorlanacağım sanırım isim konusunda çok zor ama yaaa

Canim ya hakkini helal et gercekten gormedim ne olur affet yoksa vallahi cevap verirdim Sen yakinsin bize bir gun nemrut dagina cikmak istersen kalacak yeri dusunme misafirim olursun beklerim mutlaka hem sanada cig kofte yaoariz kiiii
ONemli degil canim, helal olsun ne demek,bazen goremiyoruz yazilanlari,insallah esimin isi sakinler, izinleri duzelirse gezmek icin gelmek istiyoruz

Saol canım zaten tirsmaya hazırız inadına Habire bişeyler oluo . Allahım korusun hepsini

sevindim canım ne güzel haberlerle gelmişsin,belki cinsiyet söylemiştir diye hızla aşağılara indim bu seferde erkek demiş

. Kızlar önerileriniz için çok teşekkür ederim :) yaa bir sorunum daha var sürekli uyumak istiyorum hala bu haftalarda herkesin uykusu azalıyor bende bir değişiklik yok. Nerede olsa uyuyorum dün akşam annemlerde saat 8 de uyuyakalmışım. 10 buçukda annem kaldırdı kızım ya kalın yada evinize gidin diye :) yazık eşimde benim uyanmamı bekliyormuş :) annem uyandırmasaydı sabaha kadar beklerdi :) öyle derin uyuyordum ki rüyalar görüyordum şuan yine uykum var. Evde olsam hemen uyurdum. Şuan Kafamı şöyle 2 dk masanın üzerine koysam hemen dalarım uykuya. Keşke hamilelere işyerinde öğleden sonra uyuma izni verseler.. :) offf

hamileyken kilo almayan varmıymış acaba :) boşver canım sen yürüyüş falan yapmaya özen göster,hamurişlerindende kaçınmaya çalış çok canın istemediği sürece,nasıl olsa bize bi faydası yok,söylüyorum ama benimde acıkınca bişeyi gözüm görmüyor bide çok sık acıkıyoruz artık sanırım

Ben arada kestiriyorum kimse yok odada izindeler iş de yok iyi geliyor uyumak akşam da benim minik paşam uyutmuyor yatma zamanı gelince buzdolabına gidiyor kötü bir huy edindi o olmadı çişi gelir o olmadı su ister yatmamak için elinden geleni yapar gece 12 sabah 7 zor oluyor az geliyor uyku bana

kızlar dun tetoz aşımı oldum ve bebegımın kalp atıslarını dınledık saglık ocagında bızımle aynı olan arkadaslar bebeklerını hıssedebılıyormusunuz ben hala aktıf olarak hıssedemıyorum 1 2 kere hıssettım okadar dr 10 gune kadar hıssedersın demıstı ama daha 10 gun olmadı

Aynı durumdayız ama bizim yemekler güzel çıkıyor :) Ama ben doymuyorum tabi, genelde muz ve mandalina getiriyorum, muz tok tutuyor. Tavsiyem kepek ekmeğinin ya da tam buğday ekmeğinin içine haşlanmış yumurta salatası yap koy (pratik olsun diye, ayrı kaplara da da koyabilirsin) hem lif hem protein ihtiyacını karşılarsın hem de tok tutar seni. Evde kendi yaptığın kek ya da poğaça da getirebilirsin, dışardan alma mide yanması yapıyor. test edip onayladım Ben sade süt içemiyorum midemi bulandırıyor. Neskuik alıyom çok tatlı:):) Sende alternatif olursa bana yazarsın :)

ben hissediyorum canım,ilk 14.haftada iki kere hissetmiştim,son 2 3 gündür baya belirgin hissediyorum,ilk hamilelikmi senin,benimde ilk hamileliğimde 16.haftada çol hafifti doğru düzgün hissedemiyordum onun için 16–20 hafta arası normaldir

Canım sabah domates peynir zeytin salatalık alıyorum yanıma şirketten de arada yumurta alıyorum 10 gibi kutu süt ve muz öğlen şirkette yemek yemekte yoğurt salatam mutlaka olur

Öğleden sonra 1 mandalina 10 fındık arada değişiyor tabi

Haftada 1 2 gün balık yiyorum

Maşallah hamişlerin iştahı çok açık bol bol vitamin olsun bebişlerinize kızlar.benim iştah normal devam ediyor sanırım hazımsızlık ve kabızlıgım çok oldugu için iştahım cok artmadı.ama feci kilo aldım daha şimdiden.bugun ikili test sonucumu aldım nihayet.herşey normal dedi dr.freeb-hcg 22 cıktı.bu sonucun cinsiyet tahminiyle alakası varmı epey yorumlar var bu konuda.sizlerin degerleri kaçtı ?

Canım hayırlı olsun benim de sonuç iyi bu arada kilo aldım ben hala göbekiz ve zayıfım

Bn7 kilo verdim istahim iyi simdi ilk baslarda cok kustuydm bi kc gundur iyiyim bnimde gobek sipsivri cikti bi kc gunde herkes erkek bu diyo bakalim arAlikta belli olcak ins

evt cnm ılk bebegım normaldır belkı persembe dr gıdıyoruz bakalım nasıl gececek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…