Bende çok zorlanacağım sanırım isim konusunda çok zor ama yaaaÇok tsk ederim canim içimi rahatlattin. Umarım istedigim gibi bulurum türkiye de.
htcydmr sormaa canim yaa panik oldum üç gündür Nette bakiyom nerdeyse bütün isimlere baktım ezberledim ama yok içime sinmiyor ins bulurum
ONemli degil canim, helal olsun ne demek,bazen goremiyoruz yazilanlari,insallah esimin isi sakinler, izinleri duzelirse gezmek icin gelmek istiyoruzCanim ya hakkini helal et gercekten gormedim ne olur affet yoksa vallahi cevap verirdimSen yakinsin bize bir gun nemrut dagina cikmak istersen kalacak yeri dusunme misafirim olursun beklerim mutlaka hem sanada cig kofte yaoariz kiiii
kızlar bu arada ikili testte b-hcg değeri 25.990 yazıyor, bu değer aralığına göre nasıl cinsiyet tahmin ediliyordu, unuttum.
Saol canım zaten tirsmaya hazırız inadına Habire bişeyler oluo . Allahım korusun hepsinio aletle bu haftada duyulması biraz zor canım,orda gördülerse sorun yok,bende acile gittiğinde kalp atışı var dedi ses yoktu,onlar görüyor yani üzülme sen,boşuna stres yapma canım iyidir bebeğin Allahın izniyle,ilk hamilelikte 16. Haftada hareket hissetmek biraz zor minicik bebek bu daha nesine şaşırmışlarki,hadi 25–30 haftalar olsa neysede,anlamayabiliriz bile o hissi.Sen içini ferah tut canım
sevindim canım ne güzel haberlerle gelmişsin,belki cinsiyet söylemiştir diye hızla aşağılara indim bu seferde erkek demişKızçeleeer ikili test sonucumuzu aldık, doktorumuz inceledi gayet iyi, sorun yok dedi; oh be!
Dünkü kahverengi lekeden bahsettim, ultrasona aldı. Bebişimiii de gördüm bu vesileyle, kıpır kıpır ufaklık.
Ellerini ağzına götürüyor, dönüyor, sıçrıyor ohhh ne rahatlık ya.!
Bebişimin ellerini, parmaklarını, başını, vs gösterdi. Plesantanın ve suyun iyi olduğunu söyledi.
Rahmimin kapalı olduğunu düşük riskimin olmadığını söyledi. Rahmimde kist ya da kitle var mı yok mu kontrol etti, hiç bişey yok çok şükür.
İkili test için perinatoloji uzmanının cinsiyet tahmininde bulunup bulunmadığını sordu, kız diye gördüğünü söyledik. Bende erkek olarak görüyorum sanki ama tahmini tabi, 16. haftada netleştiririz dedi, biraz daha erkenmiş şimdilik.
Kasık ve bel ağrılarımın özellikle iki keredir farklı zamanlarda belli aralıklarla 3-4 saat kadar sürdüğünü söyledim.
3. aydan sonra bebeğin hızla kilo ve boy bakımından gelişmeye başlayacağı için normal olduğunu söyledi.
Magnezyum verdi. Bir de endol supp diye fitil verdi 2 kez kullanacakmışım. Haftaya tekrar görmek istediğini söyledi.
Bizden bugünlük bu kadar, Allah hepimize hayırlı haberler nasip etsin daima. (AMİN)
Karı n duvarın kalınmış net görünmüyor mus .benim doktor net görüyo ya dicektimde demedim. Eşimin yanında kilolu hamile kalmanın zararları işte dedi . Almamaya bak dedi. Ama alıyorum ne yapmam lazim dedim. Büyük bi mucize sırrı verdi. Şeker un tuz üç beyazdan uzak dur dedi :)[Gerçekten büyük sır :):) Terbiyesizlik etmiş bence eşinin yanında
Canım ben katı yumurta iki tane sabah yiyorum peynir ekmek vs. Öğle sebze yemeği götürmeye çalışıyorum arada açıkinca meyve yada çok güzel tok tutan leblebi yiyorum. Mutlaka atistircak bişeyler götür. Önemli olan sık sık yemek açıkmadan atistirmak. Kaynana sopasi çünkü kreker bişeyler olsun hep yanında
ben sabah kahvaltılarımı ofiste yapıyorum, sabah evden çıkmadan hazırlıyorum.
bazen tost, bazen sandviç hazırlıyorum (peynir, domates, kaşar vs.) meyve mutlaka alıyorum zaten işyerinde bir gün meyve bir gün tatlı oluyor o şekilde dengeliyorum.
kutu süt alıyorum, bazen çikolata bulunduruyorum, grissini bir de mutlaka kuruyemiş oluyor çekmecemde.
vay bee ben de ne yiyiyormuşum
. Kızlar önerileriniz için çok teşekkür ederim :) yaa bir sorunum daha varcanım bende hep acıkıyrm ama evdeyim çalışmıyorm yine de sorun oluyor ne pişirecgmi sasırıyormiş yerine patates salatası götürebilirsin bulgur pilavı normal salata yap süt içemiyorsan yogurt ye mercimek köftesi götür acıktıkca atarsın agzına birer tane :) :) hem bebege de faydalı seyler bunlar zararı yok aburcuburdan tosttan iyidir :) :)
hamileyken kilo almayan varmıymış acaba :) boşver canım sen yürüyüş falan yapmaya özen göster,hamurişlerindende kaçınmaya çalış çok canın istemediği sürece,nasıl olsa bize bi faydası yok,söylüyorum ama benimde acıkınca bişeyi gözüm görmüyorKarı n duvarın kalınmış net görünmüyor mus .benim doktor net görüyo ya dicektimde demedim. Eşimin yanında kilolu hamile kalmanın zararları işte dedi . Almamaya bak dedi. Ama alıyorum ne yapmam lazim dedim. Büyük bi mucize sırrı verdi. Şeker un tuz üç beyazdan uzak dur dedi :)
Ben arada kestiriyorum kimse yok odada izindeler iş de yok iyi geliyor uyumak. Kızlar önerileriniz için çok teşekkür ederim :) yaa bir sorunum daha varsürekli uyumak istiyorum hala bu haftalarda herkesin uykusu azalıyor bende bir değişiklik yok. Nerede olsa uyuyorum dün akşam annemlerde saat 8 de uyuyakalmışım. 10 buçukda annem kaldırdı kızım ya kalın yada evinize gidin diye :) yazık eşimde benim uyanmamı bekliyormuş :) annem uyandırmasaydı sabaha kadar beklerdi :) öyle derin uyuyordum ki rüyalar görüyordum şuan yine uykum var. Evde olsam hemen uyurdum. Şuan Kafamı şöyle 2 dk masanın üzerine koysam hemen dalarım uykuya. Keşke hamilelere işyerinde öğleden sonra uyuma izni verseler.. :) offf
Aynı durumdayız ama bizim yemekler güzel çıkıyor :) Ama ben doymuyorum tabi, genelde muz ve mandalina getiriyorum, muz tok tutuyor. Tavsiyem kepek ekmeğinin ya da tam buğday ekmeğinin içine haşlanmış yumurta salatası yap koy (pratik olsun diye, ayrı kaplara da da koyabilirsin) hem lif hem protein ihtiyacını karşılarsın hem de tok tutar seni. Evde kendi yaptığın kek ya da poğaça da getirebilirsin, dışardan alma mide yanması yapıyor. test edip onayladımKızlar ben çok açımiş yerinde hiç karnım doymuyor hergün işe koca bir çıkınla geliyorum süt, meyve, tost vs. Getiriyorum ama yetmiyor. Süt içince miğdem bulanıyor, meyve daha çok acıktırıyor. Tost yemekten de sıkılmaya başladım artık Öğle yemeğini iş yerinde yiyoruz ama yemekler bu sıralarçok kötü karnım doymadan kalkıyorum akşama daha çoook var ve ben açım hamilelikten değil açlıktan miğdem bulanıyor çoğu zaman. çalışan arkadaşlarım siz yanınızda ne getiriyorsunuz? Evde hazırlayıp getirebileceğim karnımı tok tutacak ne olabilir ?
ben hissediyorum canım,ilk 14.haftada iki kere hissetmiştim,son 2 3 gündür baya belirgin hissediyorum,ilk hamilelikmi senin,benimde ilk hamileliğimde 16.haftada çol hafifti doğru düzgün hissedemiyordum onun için 16–20 hafta arası normaldirkızlar dun tetoz aşımı oldum ve bebegımın kalp atıslarını dınledık saglık ocagında bızımle aynı olan arkadaslar bebeklerını hıssedebılıyormusunuz ben hala aktıf olarak hıssedemıyorum 1 2 kere hıssettım okadar dr 10 gune kadar hıssedersın demıstı ama daha 10 gun olmadı
Canım sabah domates peynir zeytin salatalık alıyorum yanıma şirketten de arada yumurta alıyorum 10 gibi kutu süt ve muz öğlen şirkette yemek yemekte yoğurt salatam mutlaka olur. Kızlar önerileriniz için çok teşekkür ederim :) yaa bir sorunum daha varsürekli uyumak istiyorum hala bu haftalarda herkesin uykusu azalıyor bende bir değişiklik yok. Nerede olsa uyuyorum dün akşam annemlerde saat 8 de uyuyakalmışım. 10 buçukda annem kaldırdı kızım ya kalın yada evinize gidin diye :) yazık eşimde benim uyanmamı bekliyormuş :) annem uyandırmasaydı sabaha kadar beklerdi :) öyle derin uyuyordum ki rüyalar görüyordum şuan yine uykum var. Evde olsam hemen uyurdum. Şuan Kafamı şöyle 2 dk masanın üzerine koysam hemen dalarım uykuya. Keşke hamilelere işyerinde öğleden sonra uyuma izni verseler.. :) offf
Canım hayırlı olsun benim de sonuç iyi bu arada kilo aldım ben hala göbekiz ve zayıfımMaşallah hamişlerin iştahı çok açıkbol bol vitamin olsun bebişlerinize kızlar.benim iştah normal devam ediyor sanırım hazımsızlık ve kabızlıgım çok oldugu için iştahım cok artmadı.ama feci kilo aldım daha şimdiden.bugun ikili test sonucumu aldım nihayet.herşey normal dedi dr.freeb-hcg 22 cıktı.bu sonucun cinsiyet tahminiyle alakası varmı epey yorumlar var bu konuda.sizlerin degerleri kaçtı ?
evt cnm ılk bebegım normaldır belkı persembe dr gıdıyoruz bakalım nasıl gececekben hissediyorum canım,ilk 14.haftada iki kere hissetmiştim,son 2 3 gündür baya belirgin hissediyorum,ilk hamilelikmi senin,benimde ilk hamileliğimde 16.haftada çol hafifti doğru düzgün hissedemiyordum onun için 16–20 hafta arası normaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?