2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar bir sorum var, bebeğinizin ilk hareketini elinizi koyduğumuzda mi yoksa koymadan mi hissettiniz, az onca karnimin sağ altina doğru elimi koyduğunda 2-3 defa bisey aitti sanki geçti, acaba bebeğim miydi o

Kizlar bir sorum var, bebeğinizin ilk hareketini elinizi koyduğumuzda mi yoksa koymadan mi hissettiniz, az onca karnimin sağ altina doğru elimi koyduğunda 2-3 defa bisey aitti sanki geçti, acaba bebeğim miydi o
canım benımde dün ve önceki gün sırtüstü uzanmıştım.Elim karnımdaydı bırden göbek delıgıımın altında bır sertlik oldu.benım vücudum yumuşaktır.BİRDEN KASKATI OLDU HATTA ESIMDE baktı oda hissetti.40 SN falan sürdü.aynı sey dünde oldu.Ben kızımın hareketı dıye düşünüyorum .Yanı ıns öyledır

Merhabalar bayanlar uzun zaman oldu girmeyeli..Benim bebeğimin kalbi durdu.. Suni sancı ile normal doğum sonrası içimi kürtajla temizlediler..Çook üzüldük ama Rabbim böylesini hayırlı görmüş ve doğsa bile down sendromlu bebek olurmuş..Rabbim kimseye yaşatmasın zor bir süreç..Ben artık aranızdan ayrılıyorum rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.Hoçakalın hanımlar..

Bendede hafif bi sertlik oldu atti, kaciririm diye bakmak aklima gelmedi o heyecanla :)

RABBİM sabır versin arkadsım.İnş en yakın zamanda rabbim hayırlı ve sağlıklı bebısler verır sana

Ah canım benim Allah yardımcın olsun çok üzüldüm kendini bırakma lütfen en kısa zamanda bir bebişin olacak

Gecmis olsun canim gozun aydin

Kizlar daha once dusuk deneyimim oldugundan diyorum her sertlesme bebek degil karninizda uzun suren sertlesme hissederseniz doktoru arayin rahim kasilmasi oluyo ve tehlikeli
yaaaa....bebiş belki kendını orda topluyodr dıye dusunuyodum ...cumaya randevum var sorarım ...sagol cnm uyardgın ıcın

Üzülme canım Allahım hayırlısını versin bir dahakine sağlıklıca bir bebek kucağına alırsın inşallah.Allah yardımcın olsun

merhabahayatt, post: 37969474, member: 426161"]ONemli degil canim, helal olsun ne demek,bazen goremiyoruz yazilanlari,insallah esimin isi sakinler, izinleri duzelirse gezmek icin gelmek istiyoruz[/QUOTE]
İnsallah canim mutlaka beklerim

RABBİM sabır versin inşALLAH canım..inşALLAH en kısa zamnda tekrar kavuşursun bebeğine..

Allahim sabir versin canim... En yakin zamanda saglikli hayirli bi evlat sahibi olursunuz insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…