- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
hayırlı olsuuun inş yarın öğrncm bnde :)vee bizde cinsiyetimizi öğrendik... darısı tüm annelerimizin başına :) bizim kızımız oluyooo
Sanmıyorum aksine hareket etmek bize faydalı diye biliyorum.Kızlar merdiven çıkmak bizim için zararlı mı
Hayırlısı inşallah bu aralar hep kız oluyor sanırım :)vee bizde cinsiyetimizi öğrendik... darısı tüm annelerimizin başına :) bizim kızımız oluyooo
canım benımde dün ve önceki gün sırtüstü uzanmıştım.Elim karnımdaydı bırden göbek delıgıımın altında bır sertlik oldu.benım vücudum yumuşaktır.BİRDEN KASKATI OLDU HATTA ESIMDE baktı oda hissetti.40 SN falan sürdü.aynı sey dünde oldu.Ben kızımın hareketı dıye düşünüyorum .Yanı ıns öyledırKizlar bir sorum var, bebeğinizin ilk hareketini elinizi koyduğumuzda mi yoksa koymadan mi hissettiniz, az onca karnimin sağ altina doğru elimi koyduğunda 2-3 defa bisey aitti sanki geçti, acaba bebeğim miydi o
Bana sadece 4lü test dedi. İnşallah hayırlı haberler alırız canım
hayırlı olsun canım prensesinnnvee bizde cinsiyetimizi öğrendik... darısı tüm annelerimizin başına :) bizim kızımız oluyooo
Bendede hafif bi sertlik oldu atti, kaciririm diye bakmak aklima gelmedi o heyecanla :)canım benımde dün ve önceki gün sırtüstü uzanmıştım.Elim karnımdaydı bırden göbek delıgıımın altında bır sertlik oldu.benım vücudum yumuşaktır.BİRDEN KASKATI OLDU HATTA ESIMDE baktı oda hissetti.40 SN falan sürdü.aynı sey dünde oldu.Ben kızımın hareketı dıye düşünüyorum .Yanı ıns öyledır
RABBİM sabır versin arkadsım.İnş en yakın zamanda rabbim hayırlı ve sağlıklı bebısler verır sanaMerhabalar bayanlar uzun zaman oldu girmeyeli..Benim bebeğimin kalbi durdu..Suni sancı ile normal doğum sonrası içimi kürtajla temizlediler..Çook üzüldük ama Rabbim böylesini hayırlı görmüş ve doğsa bile down sendromlu bebek olurmuş..Rabbim kimseye yaşatmasın zor bir süreç..Ben artık aranızdan ayrılıyorum rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.Hoçakalın hanımlar..
kesın bebıslerımız onlar günde 1 kere oluyoo nıyeyse... vede en cok uzanınca hıssedılıyoor...çook güzel bişi.artık tamamen hissetmek ıstyomBendede hafif bi sertlik oldu atti, kaciririm diye bakmak aklima gelmedi o heyecanla :)
Ah canım benim Allah yardımcın olsunMerhabalar bayanlar uzun zaman oldu girmeyeli..Benim bebeğimin kalbi durdu..Suni sancı ile normal doğum sonrası içimi kürtajla temizlediler..Çook üzüldük ama Rabbim böylesini hayırlı görmüş ve doğsa bile down sendromlu bebek olurmuş..Rabbim kimseye yaşatmasın zor bir süreç..Ben artık aranızdan ayrılıyorum rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.Hoçakalın hanımlar..
Günaydın kızlar kabus gibi bir gün geçirdik dün resmen ömrümün10 senesi gitti ağIm burnum şiş bir ton dayakyemiş gibiyim dün 4lü testin sonucunu aldık down sendromu trixomi18 düşük riski fakat açık spına bfıda da yüksek risk görülüyor yazıyormuş tam da kızını okula götürmek için hazırlanmıştım beynimden aşağıya kaynar sular indi yüreğime biri oturdu sanki gözyaşlarım birbiri arsına akıyor o okul yolu nasıl bitti bilmiyorum eşim geldi hemen Dr yanına baktıbana ne alıyorsun hemen dedi sanki elimde gibi bir sürü de kadın bana bakıyor umrunda sanki can benim canım tabi.15 dk baktı vallahi ultrasonda hiç bie sorun yok ana birde ikinci bie göz görsün perinatoloğa gidin dedin istediğin vakit Dr nerde hemde özel sözüm ona Ege Üniversitesi devlet bir muhattap bulamadık bir sürü Dr var çoğunun muayenesi var devlet1 ay sonraya randevu veriyormuş beklenirmi aldık Alsancak da bir Dr adını20.00 randevu verdi ağlamaktan içim dışıma çıktı elimde değil bir rane düzgün şey düşünemiyorum aldım bir abdest yalvardım Rabbim evlatlarımla sınana beni ne olur sen yardım et dedim Yasin okudum gecenin karanlığında gittik içerisi insan dolu allahım neler var insanlar nelere uğraşıyorlar herkesin yardımcısı ol dedim 1saat bekledik bana bie titreme üşüme geldi adam uzan desi elinin altında balık gibi titriyorum Dr çok ilgilendi komple inceledi bir sorun olsa önce beyinde bir yer var orası kapanır bak gayet güzel dedi omurilik de inci gibi dedi içini ferah tut tadını çıkar hiç bir şey yok gayet sağlıklı ve hareketli bir erkek bu dedi içime su Serpildi resmen yüzü bize dönük nasıl kahkaha atıyor Dr bile şaşırdı şuna bak neler yapıyor dedi diyordur dedim anne neler yaptım size bugün gördün mü? 250tl muayene parası da bayıldık kuş gibi hafifleyip döndük evimiZe bir cd verdi birde çok uzun oldu hakkınızı helal edin
yaaaa....bebiş belki kendını orda topluyodr dıye dusunuyodum ...cumaya randevum var sorarım ...sagol cnm uyardgın ıcınKizlar daha once dusuk deneyimim oldugundan diyorum her sertlesme bebek degil karninizda uzun suren sertlesme hissederseniz doktoru arayin rahim kasilmasi oluyo ve tehlikeli
Üzülme canım Allahım hayırlısını versin bir dahakine sağlıklıca bir bebek kucağına alırsın inşallah.Allah yardımcın olsunMerhabalar bayanlar uzun zaman oldu girmeyeli..Benim bebeğimin kalbi durdu..Suni sancı ile normal doğum sonrası içimi kürtajla temizlediler..Çook üzüldük ama Rabbim böylesini hayırlı görmüş ve doğsa bile down sendromlu bebek olurmuş..Rabbim kimseye yaşatmasın zor bir süreç..Ben artık aranızdan ayrılıyorum rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.Hoçakalın hanımlar..
RABBİM sabır versin inşALLAH canım..inşALLAH en kısa zamnda tekrar kavuşursun bebeğine..Merhabalar bayanlar uzun zaman oldu girmeyeli..Benim bebeğimin kalbi durdu..Suni sancı ile normal doğum sonrası içimi kürtajla temizlediler..Çook üzüldük ama Rabbim böylesini hayırlı görmüş ve doğsa bile down sendromlu bebek olurmuş..Rabbim kimseye yaşatmasın zor bir süreç..Ben artık aranızdan ayrılıyorum rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.Hoçakalın hanımlar..
Masallahhh hayirli olsun Rabbim saglikla hayirla kucaginiza almak nasip etsin prensesinizivee bizde cinsiyetimizi öğrendik... darısı tüm annelerimizin başına :) bizim kızımız oluyooo
Allahim sabir versin canim... En yakin zamanda saglikli hayirli bi evlat sahibi olursunuz insallah...Merhabalar bayanlar uzun zaman oldu girmeyeli..Benim bebeğimin kalbi durdu..Suni sancı ile normal doğum sonrası içimi kürtajla temizlediler..Çook üzüldük ama Rabbim böylesini hayırlı görmüş ve doğsa bile down sendromlu bebek olurmuş..Rabbim kimseye yaşatmasın zor bir süreç..Ben artık aranızdan ayrılıyorum rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.Hoçakalın hanımlar..
senin iyimiş canım ben 4. aya girdim 5 kilo almışım hatta 6 ya doğru gidiyorum yürüyüşleri arttırdım inşallah düzene girer5. aya giricez 2,5 kilo falan aldım.Benim kilo almam iyide karnım yok pek :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?