Kuzum artık bebeğini hissediyorsun :)Ya kizlar ben hareketlerini hissediyor gibiyim ama her gun degil 2 gunde bir mesela, gercekten hareketleri mi yoksa gaz mi anlayamadim biri beni aydinlatsin artik
Allah sabırlar versin canım,en kısa zamands hayırlı bir evlat sahibi olursun dilerim,geçmiş olsunMerhabalar bayanlar uzun zaman oldu girmeyeli..Benim bebeğimin kalbi durdu..Suni sancı ile normal doğum sonrası içimi kürtajla temizlediler..Çook üzüldük ama Rabbim böylesini hayırlı görmüş ve doğsa bile down sendromlu bebek olurmuş..Rabbim kimseye yaşatmasın zor bir süreç..Ben artık aranızdan ayrılıyorum rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.Hoçakalın hanımlar..
Ama her gun degill, bu bi sorun mu acabaKuzum artık bebeğini hissediyorsun :)
Merhabalar bayanlar uzun zaman oldu girmeyeli..Benim bebeğimin kalbi durdu..Suni sancı ile normal doğum sonrası içimi kürtajla temizlediler..Çook üzüldük ama Rabbim böylesini hayırlı görmüş ve doğsa bile down sendromlu bebek olurmuş..Rabbim kimseye yaşatmasın zor bir süreç..Ben artık aranızdan ayrılıyorum rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.Hoçakalın hanımlar..
vee bizde cinsiyetimizi öğrendik... darısı tüm annelerimizin başına :) bizim kızımız oluyooo
:) hayırlı olsunnnvee bizde cinsiyetimizi öğrendik... darısı tüm annelerimizin başına :) bizim kızımız oluyooo
Allah sabır versin, çok üzüldüm, ne denir ki, donup kalıyoruzMerhabalar bayanlar uzun zaman oldu girmeyeli..Benim bebeğimin kalbi durdu..Suni sancı ile normal doğum sonrası içimi kürtajla temizlediler..Çook üzüldük ama Rabbim böylesini hayırlı görmüş ve doğsa bile down sendromlu bebek olurmuş..Rabbim kimseye yaşatmasın zor bir süreç..Ben artık aranızdan ayrılıyorum rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.Hoçakalın hanımlar..
Canım inşallah en kısa zamanda Rabbim tekrarını yaşatsın. Sağlıkli gönlüne göre bi bebis versin inşallah.Merhabalar bayanlar uzun zaman oldu girmeyeli..Benim bebeğimin kalbi durdu..Suni sancı ile normal doğum sonrası içimi kürtajla temizlediler..Çook üzüldük ama Rabbim böylesini hayırlı görmüş ve doğsa bile down sendromlu bebek olurmuş..Rabbim kimseye yaşatmasın zor bir süreç..Ben artık aranızdan ayrılıyorum rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.Hoçakalın hanımlar..
Yok hayır bir sorun yok canım :) senin hissettiklerin bebeğinin en güçlü hareketleri oysa ki bebiş genel olarak hep hareket halindeymiş :) sakın endişelenip bebeği ve kendini üzme o hissettiğin hareketlerin tadını çıkart :) benim de aynı senin gibi arada güçlü olanları hissediyorum bazen tüm gün hissetmeyebilirsin normal korkma emi :) iyice büyüdüğünde her hareketini hissedeceğiz...Ama her gun degill, bu bi sorun mu acaba
Sağlıkla gelsin prenses hayırlı olsun gözünaydın canım.vee bizde cinsiyetimizi öğrendik... darısı tüm annelerimizin başına :) bizim kızımız oluyooo
Ayyy caniiiimmm cok sagol icimi nasil rahatlattin anlatamam cok tesekkur ederim :)Yok hayır bir sorun yok canım :) senin hissettiklerin bebeğinin en güçlü hareketleri oysa ki bebiş genel olarak hep hareket halindeymiş :) sakın endişelenip bebeği ve kendini üzme o hissettiğin hareketlerin tadını çıkart :) benim de aynı senin gibi arada güçlü olanları hissediyorum bazen tüm gün hissetmeyebilirsin normal korkma emi :) iyice büyüdüğünde her hareketini hissedeceğiz...
Bilmiyorum ki canım doktor bi kan vericeksi sadece dedi. Korkuyorum çokInsallah canim. 4 lu test dedigin detaylu ultrason falan degil dimi
Arkadaşlar şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz ? ikiye ayrılmış durumda doktorlar , geçen gün tv de izledim (Prof Canan Karatay) çok zararlı diyordu ,bebeği şeker hastası yaparsınız dedi . Telefonla birisi bağlandı ilk hamileliğinde şeker yüklemesi sonucunda erken doğum yapmış, şimdi tekrar hamileyim şeker yüklemesi yaptırmayacağım dedi . Benim kafam iyice karıştı , 20 yıl öncesinde yokmuş bu işlem , yurtdışında da her ülkede yokmuş , çok kilolu değilseniz , ailede bu risk yoksa gerek yok diyor kimileri ...Bugün doktor randevum vardı , 3 hafta sonrasında kan değerine ve açlık kan şekerine bakarız , şeker yüklemesi de yaparız dedi doktorum (20 . hafta civarı yapılacak yani ) ,ben yukarıda yazılanlardan bahsettim doktoruma , onu diyen dr jinekolog değil dedi (canan hoca kardiyolog ve jinekologlar bizim alanımıza karışıyo diye tvlerde de kızıyo canan hocaya )... İkince hamileliğini yaşayan arkadaşıma sordum hemen, izmirde doktoru, şeker yüklemesi önermemiş , şeker ölçümü yapıp bakılıyomuş belli bir dönem boyunca , ilk çoçuğumda yaptırmıştım , 2-3 gün kendime gelemedim , elim ayağım titredi dedi... Siz ne düşünüyorsunuz ,hepinizin , deneyimi olanların özellikle yorumunu rica ediyorum ...
canım benımde dün ve önceki gün sırtüstü uzanmıştım.Elim karnımdaydı bırden göbek delıgıımın altında bır sertlik oldu.benım vücudum yumuşaktır.BİRDEN KASKATI OLDU HATTA ESIMDE baktı oda hissetti.40 SN falan sürdü.aynı sey dünde oldu.Ben kızımın hareketı dıye düşünüyorum .Yanı ıns öyledır
Tamm cnm.korktum valla inş bişey yoktur.cuma günü randevum var.bende bebişim artık kendını hissettirmeye başladı diye seviniyordum.tesekkurler cnm uyardığın içinben çok tehlikeli olduğunu düşünmüyorum sonuçta içeriğini biliyorum 7,8 küp şeker ve bir bardak su karışımı yaptılar bana ben tatlı da yiyorum çayıma 2 şeker atıyorum şeker kullanmayı reddeden bu Dr hanım için 8 küp şeker tabiki zararlı ama benim yaşam şeklim bu testi zararlı deyip yaptırmamak eve gelip 4 bardak çay içmek bana mantıksız geliyor
Canım o rahim kasılması Dr a mutlaka danış iyi değil o
Canım iki üç kişi daha kızın olacak dedi bana burda içlerine doğmuş benim de içime öyle doğuyor hep. Hadi hayırlısı inşallah :) ama göbeğimi falan görenler oğlun olacak diyolar sivri olduğu için galiba, gerçi bünyeyle alakalı bsy bu. Ben de çok merak ediyorum o yüzden. Haftaya çarşamba öğrenirim inş göstersin artık yaa :)Benim Minnak Sevgilim İçimden kızın olacakmış gibi geçti birden, belki nickinle alakalıdır ama böyle çıtı pıtı minnak elleri olan bir bebiş :):)
Canım nasılsın herşey yolunda mı geçmiş öğretmenler günün kutlu olsunBilmiyorum ki canım doktor bi kan vericeksi sadece dedi. Korkuyorum çok
Sağol canım cumartesi 4lü test var stresliyim biraz. Dua edin bebiş sağlıklı olsunCanım nasılsın herşey yolunda mı geçmiş öğretmenler günün kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?