2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah sabırlar versin canım,en kısa zamands hayırlı bir evlat sahibi olursun dilerim,geçmiş olsun

( Çok üzüldüm. Allah sabır versin.. Önce senin sağlığın canım. Bebeğin yine olur. Sen moralini yüksek tut ve olumlu düşün..

Allah sabır versin, çok üzüldüm, ne denir ki, donup kalıyoruz

Canım inşallah en kısa zamanda Rabbim tekrarını yaşatsın. Sağlıkli gönlüne göre bi bebis versin inşallah.

Ama her gun degill, bu bi sorun mu acaba
Yok hayır bir sorun yok canım :) senin hissettiklerin bebeğinin en güçlü hareketleri oysa ki bebiş genel olarak hep hareket halindeymiş :) sakın endişelenip bebeği ve kendini üzme o hissettiğin hareketlerin tadını çıkart :) benim de aynı senin gibi arada güçlü olanları hissediyorum bazen tüm gün hissetmeyebilirsin normal korkma emi :) iyice büyüdüğünde her hareketini hissedeceğiz...

Ayyy caniiiimmm cok sagol icimi nasil rahatlattin anlatamam cok tesekkur ederim :)

ben çok tehlikeli olduğunu düşünmüyorum sonuçta içeriğini biliyorum 7,8 küp şeker ve bir bardak su karışımı yaptılar bana ben tatlı da yiyorum çayıma 2 şeker atıyorum şeker kullanmayı reddeden bu Dr hanım için 8 küp şeker tabiki zararlı ama benim yaşam şeklim bu testi zararlı deyip yaptırmamak eve gelip 4 bardak çay içmek bana mantıksız geliyor

Canım o rahim kasılması Dr a mutlaka danış iyi değil o

Tamm cnm.korktum valla inş bişey yoktur.cuma günü randevum var.bende bebişim artık kendını hissettirmeye başladı diye seviniyordum.tesekkurler cnm uyardığın için

Benim Minnak Sevgilim İçimden kızın olacakmış gibi geçti birden, belki nickinle alakalıdır ama böyle çıtı pıtı minnak elleri olan bir bebiş :):)
Canım iki üç kişi daha kızın olacak dedi bana burda içlerine doğmuş benim de içime öyle doğuyor hep. Hadi hayırlısı inşallah :) ama göbeğimi falan görenler oğlun olacak diyolar sivri olduğu için galiba, gerçi bünyeyle alakalı bsy bu. Ben de çok merak ediyorum o yüzden. Haftaya çarşamba öğrenirim inş göstersin artık yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…