Canimm insallah sagliklidir bebisin, gec oldu ama kusura bakma ogretmenler gunun kutlu olsunSağol canım cumartesi 4lü test var stresliyim biraz. Dua edin bebiş sağlıklı olsun
daha dr ma gıtmedım aralıkta gıdıcem gecen ay gıttıgımde ılk uc ayda cok normal demıstı duzene gırcek demıstı ama bende hıc bırsey duzene gırmedı muhtemelen aralıkta gıdınce dr ılaclar vercek cunku yararlı hıc bısey yemıom bı allahtan sebze yıyebılıyorum oda hepsı deıl pırasa yıyorum cokda severek de hepte o yenmıo :)balık mesela nerdese hamılelıkten berı ıkı kere fln yemısımdır kı oda annemlerın zoruyla gecen haftalarda ıkılı test ıcın gıttım baska bır dr ya o bıraz ıcımı rahatlattı bebege ıyı bakmıssın dedı halbukı ben hıc bısey demıom ama onceden cok yerdım asla yemek secmem az da kılo var bende dr dedım depodan yıyo sanırsam bebek dıe cunku ben hıc bısey yemıom dedım adam guluo ...
Günayydıınn
Haklısın canım dikkat etmeliyiz yemek konusunda her şeyi canım çekiyor çok kilo almasam bari
Benim bebek negatif olduğundan hiç iğne olmadım zaten oluyum sorun değil de böyle olduğundan hiç haberim yoktu birde buradaki doktorlara pek güvenim yok açıkcası.
İyi birşeymiş biber bende limonu çok yer oldum zaten severdim. Faydalı da grip oluyordum 2 güne iyi oldum çok şükür.
Yaptırmalı o zaman çok güzel açıklama yapmış doktorun. Allahın izni ile bir probelem olmaz bebekte inşallah
Inşallah allahın izni ile bişi olmucak canım dua edicemSağol canım cumartesi 4lü test var stresliyim biraz. Dua edin bebiş sağlıklı olsun
Canim hafta olarak cok erken. Bu gidecegin doktorun da yanilma payi var aklinda bulunsun. 16. Haftadan sonra daha kesin konusabiliyorlar. Bana erkek olabilir ama erken daha dedi. 17. Haftadaki randevuyu bekliyorum emin olmak icin.Selam minnoooş anneler :) Cumartesi günü kontrole gittim doktorum kız görüyorum dedi ama hemen alışverişe başlama bizimde yanılma payımız olabiliyor dedi.Okadar muallakta kaldımki dün randevu aldım bugün saat 4 te tekrar başka bi doktora gideceğimssss :)
Canim ben 3.5-4 kiko verdim hamileligin basindan beri. Hafif karnim belli olmaya basladi ama daha kilo almaya baslamadim ben de.Kızlar aranızda kilo veren varmı benim göbeğim çıkmadı hadi neyse de hamileliğe 61 kg ile başladım dokota gidince 63 olmuştum şimdi yine 61 oldum kilo vermişim göbeğim bir hamile ye benzer sadece kusmam var göbek yok sadece pantolonlar olmuyor yanar genişliyor
ben bebeğimi hissetmiyorum. yorumlara bakınca bu haftalarda hissedenler olmuş. karnım da çıkmadı. sadece göbeğimde biraz şişlik var. hissetmemem normal mi acaba? korkmaya başladım. kontrolum 1 aralıkta daha da var
Spor yapmayınca normaldede alan bırıyım zaten canım sımdı ıyıce hareketsız kaldım.napalım sabahları yurıyım barımhamileyken kilo almayan varmıymış acaba :) boşver canım sen yürüyüş falan yapmaya özen göster,hamurişlerindende kaçınmaya çalış çok canın istemediği sürece,nasıl olsa bize bi faydası yok,söylüyorum ama benimde acıkınca bişeyi gözüm görmüyorbide çok sık acıkıyoruz artık sanırım
Canimm insallah sagliklidir bebisin, gec oldu ama kusura bakma ogretmenler gunun kutlu olsun
Sağolun kızlar zaman yaklaştıkça korkum artıyor inşallah iyi haberler alırımInşallah allahın izni ile bişi olmucak canım dua edicem
Canim 20. Haftaya kadar yolu var telas etme. Senin cocuk sakin biri olucaktir belki:)ben bebeğimi hissetmiyorum. yorumlara bakınca bu haftalarda hissedenler olmuş. karnım da çıkmadı. sadece göbeğimde biraz şişlik var. hissetmemem normal mi acaba? korkmaya başladım. kontrolum 1 aralıkta daha da var
hava da soğuk yürüyüş yaparsam üşütürüm diye korkuyorum.Spor yapmayınca normaldede alan bırıyım zaten canım sımdı ıyıce hareketsız kaldım.napalım sabahları yurıyım barım
Ben okul çıkışı yürüyorum yarım saatten biraz fazla sürüyor. Kalın giyiniyorum terlesem bile eve gelince hemen üzerimi değişiyorum sorun olmadı şimdiye kadar. Üşütüp hasta olmak başa bela hamileyken ya çok sıkı giyin canım terleyince evde değişirsin ya da bir hafta daha bekle önümüzdeki hafta havalar düzelecekmiş türkiye genelindehava da soğuk yürüyüş yaparsam üşütürüm diye korkuyorum.
Bu arada ben aqualilly canım listeye adımı yazdırdıktan sonra nickimi değiştirdim ve oğlumuz olacak kısmetse. İsmi de mehmet göktürk olacak inşallahCanimm insallah sagliklidir bebisin, gec oldu ama kusura bakma ogretmenler gunun kutlu olsun
öğretmensiniz galiba? ben de öğretmenim. merkeze yakın bir köyde. arabayla gidip geliyorum. daha ne zamana kadar kullanabilirim bilmiyorum.Ben okul çıkışı yürüyorum yarım saatten biraz fazla sürüyor. Kalın giyiniyorum terlesem bile eve gelince hemen üzerimi değişiyorum sorun olmadı şimdiye kadar. Üşütüp hasta olmak başa bela hamileyken ya çok sıkı giyin canım terleyince evde değişirsin ya da bir hafta daha bekle önümüzdeki hafta havalar düzelecekmiş türkiye genelinde
Tamam canim birazdan ekliyorum :)Bu arada ben aqualilly canım listeye adımı yazdırdıktan sonra nickimi değiştirdim ve oğlumuz olacak kısmetse. İsmi de mehmet göktürk olacak inşallah
Ben de araba kullanmaya korkuyorum şehir içinde bile. İstanbul trafiği manyak mı yok gelir çarpar bi şey olur diye korka korka biniyorum mecbur kalmadıkça da otobüsle gidiyorum. Sen de dikkat et canım kendine kazasız belasız gider gelirsin inşallahöğretmensiniz galiba? ben de öğretmenim. merkeze yakın bir köyde. arabayla gidip geliyorum. daha ne zamana kadar kullanabilirim bilmiyorum.
Tamam canim birazdan ekliyorum :)
Meraba canım. Bende senin durumundayım. Benim birinci normal ikinci sezeryan bu bebeğimide normal istiyordum. Kendi drum olmaz dedi. Bende başka Dr gittim oda olmaz dedi. Cinsiyetinide erkeğe benzettiğini söyledi 13 haftalıkken. Sonra madem normal doğum olmuyor dedim kendi druma gittim diğer gün randevu almıştık. Kendi drum da kıza benzetti. Yani bende öğrenemedim. Cumartesi randevum var inşallah öğrenirim. Bütün öğrenemeyenlerin hepsi de öğrenir inşallah.Selam kizlar uzun bir süredir ihmal ettim burayı. .. cinsiyet lerin çoğu öğrenilmis saniyorum... benim bebisin cinsiyet durumu karıştı bayagi :) ikili testte erkeğe benziyor dendi. Bir hafta sonra doktoruma sordum cinsiyeti göstermiyor tam ama su kordon degilse pipiye benziyor dedi. Cumartesi gittiğimde cikinti göremiyorum kız galiba dedi... Yine % 100 bir cevap alamadım. .. hamile kaldigimdan beri kız hissediyorum. Çin rus takvimleri kız gösteriyor :) acaba benim gibi cinsiyeti muallak olan var mı? Oglumda hemen 13. Haftada öğrenmiştim. Bu Nazlı çıktı. ... :) yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?