2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Canim aynen benim de oyle. Benim hafif karnim belli olmaya basladi sanki ama kilomda bir artis yok. Vucut kendini bir dengeye cekiyor. Sanki hamile kalmadan once vermem gereken fazla kilolarimi vucut otomatik ayarliyor. Ama ben de daha cok

Hakkaten abd'de ikili testi, uclu testi vs ailede hasta yoksa ve yasin cok ileri degilse tavsiye etmiyorlar ama bu seker testini onemsiyorlar.

ben bebeğimi hissetmiyorum. yorumlara bakınca bu haftalarda hissedenler olmuş. karnım da çıkmadı. sadece göbeğimde biraz şişlik var. hissetmemem normal mi acaba? korkmaya başladım. kontrolum 1 aralıkta daha da var

Kızlar aranızda kilo veren varmı benim göbeğim çıkmadı hadi neyse de hamileliğe 61 kg ile başladım dokota gidince 63 olmuştum şimdi yine 61 oldum kilo vermişim göbeğim bir hamile ye benzer sadece kusmam var göbek yok sadece pantolonlar olmuyor yanar genişliyor

Canim hafta olarak cok erken. Bu gidecegin doktorun da yanilma payi var aklinda bulunsun. 16. Haftadan sonra daha kesin konusabiliyorlar. Bana erkek olabilir ama erken daha dedi. 17. Haftadaki randevuyu bekliyorum emin olmak icin.

Canim ben 3.5-4 kiko verdim hamileligin basindan beri. Hafif karnim belli olmaya basladi ama daha kilo almaya baslamadim ben de.

kizlar kilo almamayi cok onemsemeyin bana doktorum oyle diyor. 62 le hamile kaldim sonra 61 e dustum simdi 63 olmusum. ozellikle zayifladigimda cok uzulmustum bebegimi besleyemiyorum diye. ama doktorum hic oyle vicdan yapma bebek senden alacagini zatrn alir sen kendin icin yiceksin dedi. kilo almamamiz yada az almis olmamiz bebegimizi etkilemezmis. dun saglik ocagina gitmistim ebe de kilomu kontrol etti toplamda sadece 1 kilo aldim dedim cok iyi dedi. ilk 3 ay zaten gebenin kilo almasini beklemeyiz hatta kilo kaybi olur cogunda dedi. bulantilarin gectiyse bi istah artisi olabilir dikkat et hizli kilo alabilirsin dedi. az az sik sik ye ama iki ogun arasi 3-4 saat olsun ogunleri de abartma dedi.4,5,6. aylarda ayda 1,5-2 kilo almak normalmis cunku en cok son 3 ayda kilo alacakmisiz:)

Benim de aynı. Hissedemiyorum. 20. Haftaya kadar bişey hissedemiceksin demişti doktorum. Ben acaba terslik var mı diye pinpiriklendiğim için, 20.haftaya kadar orda olduğundan hiç emin olamicaksın demişti. 20.den sonra hareketsizleşirse anlarsın demişti. Benim ilk hamileliğim. Tek hissettiğm sol kasığımın orda olduğu.

Spor yapmayınca normaldede alan bırıyım zaten canım sımdı ıyıce hareketsız kaldım.napalım sabahları yurıyım barım

Canim 20. Haftaya kadar yolu var telas etme. Senin cocuk sakin biri olucaktir belki:)

hava da soğuk yürüyüş yaparsam üşütürüm diye korkuyorum.
Ben okul çıkışı yürüyorum yarım saatten biraz fazla sürüyor. Kalın giyiniyorum terlesem bile eve gelince hemen üzerimi değişiyorum sorun olmadı şimdiye kadar. Üşütüp hasta olmak başa bela hamileyken ya çok sıkı giyin canım terleyince evde değişirsin ya da bir hafta daha bekle önümüzdeki hafta havalar düzelecekmiş türkiye genelinde

öğretmensiniz galiba? ben de öğretmenim. merkeze yakın bir köyde. arabayla gidip geliyorum. daha ne zamana kadar kullanabilirim bilmiyorum.

öğretmensiniz galiba? ben de öğretmenim. merkeze yakın bir köyde. arabayla gidip geliyorum. daha ne zamana kadar kullanabilirim bilmiyorum.
Ben de araba kullanmaya korkuyorum şehir içinde bile. İstanbul trafiği manyak mı yok gelir çarpar bi şey olur diye korka korka biniyorum mecbur kalmadıkça da otobüsle gidiyorum. Sen de dikkat et canım kendine kazasız belasız gider gelirsin inşallah
Tamam canim birazdan ekliyorum :)

Tamam canım çok sağol

Meraba canım. Bende senin durumundayım. Benim birinci normal ikinci sezeryan bu bebeğimide normal istiyordum. Kendi drum olmaz dedi. Bende başka Dr gittim oda olmaz dedi. Cinsiyetinide erkeğe benzettiğini söyledi 13 haftalıkken. Sonra madem normal doğum olmuyor dedim kendi druma gittim diğer gün randevu almıştık. Kendi drum da kıza benzetti. Yani bende öğrenemedim. Cumartesi randevum var inşallah öğrenirim. Bütün öğrenemeyenlerin hepsi de öğrenir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…