2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Amin en kisa zamanda ogreniriz inşallah. ... son durumunu paylaşırsan sevinirim... hani diğer arkadaslara da sordum acaba böyle bir durum yaşayan oldu mu olduysa kesinleşti mi diye... ses soluk çıkmadı :) kimse yaşamadı sanırım böyle birşey. ..

:):) Kızlarr kanepeye uzandım, dizlerimi karnıma doğru çektim ve laptopu göbeğime koydum bi süre sonra sanırım sıcaktan etkilendi minik kıpırtılar hissettim hem de bugün ilk defa. Çok güzeldi ama devamı gelmedi. Seğrime oluyodu arada ama bu daha farklı bsydi resmen hareket etti hissettimm :)

Ay yerim onu . Yerimde anasini da döverim. hem bebege sıcak ve ağır yük. hemde radyasyon

Ay yerim onu . Yerimde anasini da döverim. hem bebege sıcak ve ağır yük. hemde radyasyon
Ayy canım radyasyonda haklısın. Ama küçük bsy ağır degil. Sonra kaldırdım zaten devamı gelmedi birkaç kez oldu. Sanki soldan sağ tarafa doğru bişey kaydı içimde :) ultrason aleti olsaydi evde hazir hareket etmişken bakardım bi poposuna belki görürdüm biseyler :)

Peki bişey sorcam hareket göbek deliğinin oralardamiydi. Bugün benimde oldu ama yukardaydi sasirdim

İnşallah canım öğrendiğimde ilk işim buraya yazmak olucak. Zaten az kaldı Cumartesi gideceğiz.

Hayırlı olsun canımm gözün aydın ben de bu gün hissettim karnımın içinde bi hareketlenme oldu sonra sağ tarafta bi şişkinlik oldu çok tuhaf yaa ama çok güzel bi duygu Rabbim herkese yaşatsın inşallahh :) :)

Gozunaydin ama tatlim yapma bidaha oyle hatta mumkunse dizine bile koyma laptopu sehpada falan kullan cok zararli bebis icin

Kizlar benimde bu cuma dananin kuyrugu kopuyor hala kiz mi bir degisikilik olmus mu gorucez meraktan catliyorum zaman gecmiyor sanki
Belli olursa yaz canım merak ettim seninkini. Inşallahhh da gönlüne göre olur. Benimki göstermedi hala ben de bir hafta sonra gitcem :)

Canim 3 gundur tepikliyor beni resmen bi ara mezdeke oynuyor sandim resmen solum titredi gobegimin ortasinda ve sok kasigimda cok hissediyorum

Gunaydin kizlariki gundur agri sizi kalmadi goguslerimde bile yok gibi bise mi oldu bebise diyorm ama olsa ne bilim sanci agri kanama olutdu cok sukur yok sadece sabh cok az bi midem bulaniyo

BNM KARNIM CIKTIMI ANLIYAMIYORUM ZTN GOBEKLI BIR INSANDIM NORMAL HALIM 3 4 AYLIK GIBI GECIODUM O YUZDEN BENCE BI DEGISIKLIK YOK ESIME VE ANNEMLERE SORUOM TOK DIOLAR EXTRA BI GOBEK FLN KI BENDE OLE HISSEDIOM AMA BU AYDAN SONRA OLUR SANIRSAM

Günaydın kızlar. Çok mutlu girdim forma arkadasin haberini okuyunca hem korktum hem içim burkuldu. Allahım sabır versin çok zor

Meraba canım,bende artık Hilal hanıma gidiyorum,benimde ilki sezeryan ikinci belki normal olur diye ümit ediyordum haftaya gittiğimizde bende soracaktım,ama senin yazını okuyunca hevesim kırıldı.sebep söyledi mi?iki doğum arası kaç sene olmalıymış ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…