- 25 Kasım 2014
- 93
- 116
- 33
Amin en kisa zamanda ogreniriz inşallah. ... son durumunu paylaşırsan sevinirim... hani diğer arkadaslara da sordum acaba böyle bir durum yaşayan oldu mu olduysa kesinleşti mi diye... ses soluk çıkmadı :) kimse yaşamadı sanırım böyle birşey. ..Meraba canım. Bende senin durumundayım. Benim birinci normal ikinci sezeryan bu bebeğimide normal istiyordum. Kendi drum olmaz dedi. Bende başka Dr gittim oda olmaz dedi. Cinsiyetinide erkeğe benzettiğini söyledi 13 haftalıkken. Sonra madem normal doğum olmuyor dedim kendi druma gittim diğer gün randevu almıştık. Kendi drum da kıza benzetti. Yani bende öğrenemedim. Cumartesi randevum var inşallah öğrenirim. Bütün öğrenemeyenlerin hepsi de öğrenir inşallah.
Ay yerim onu . Yerimde anasini da döverim. hem bebege sıcak ve ağır yük. hemde radyasyon:):) Kızlarr kanepeye uzandım, dizlerimi karnıma doğru çektim ve laptopu göbeğime koydum bi süre sonra sanırım sıcaktan etkilendi minik kıpırtılar hissettim hem de bugün ilk defa. Çok güzeldi ama devamı gelmedi. Seğrime oluyodu arada ama bu daha farklı bsydi resmen hareket etti hissettimm :)
Ayy canım radyasyonda haklısın. Ama küçük bsy ağır degil. Sonra kaldırdım zaten devamı gelmedi birkaç kez oldu. Sanki soldan sağ tarafa doğru bişey kaydı içimde :) ultrason aleti olsaydi evde hazir hareket etmişken bakardım bi poposuna belki görürdüm biseyler :)Ay yerim onu . Yerimde anasini da döverim. hem bebege sıcak ve ağır yük. hemde radyasyon
Peki bişey sorcam hareket göbek deliğinin oralardamiydi. Bugün benimde oldu ama yukardaydi sasirdimAyy canım radyasyonda haklısın. Ama küçük bsy ağır degil. Sonra kaldırdım zaten devamı gelmedi birkaç kez oldu. Sanki soldan sağ tarafa doğru bişey kaydı içimde :) ultrason aleti olsaydi evde hazir hareket etmişken bakardım bi poposuna belki görürdüm biseyler :)
İnşallah canım öğrendiğimde ilk işim buraya yazmak olucak. Zaten az kaldı Cumartesi gideceğiz.Amin en kisa zamanda ogreniriz inşallah. ... son durumunu paylaşırsan sevinirim... hani diğer arkadaslara da sordum acaba böyle bir durum yaşayan oldu mu olduysa kesinleşti mi diye... ses soluk çıkmadı :) kimse yaşamadı sanırım böyle birşey. ..
Göbek deliginin aşağısindaydi canım çok yukarı değil. Ama kasıktan yukarda. Ikisinin ortasında deyim kısaca :)Peki bişey sorcam hareket göbek deliğinin oralardamiydi. Bugün benimde oldu ama yukardaydi sasirdim
Hayırlı olsun canımm gözün aydın ben de bu gün hissettim karnımın içinde bi hareketlenme oldu sonra sağ tarafta bi şişkinlik oldu çok tuhaf yaa ama çok güzel bi duygu Rabbim herkese yaşatsın inşallahh :) :):):) Kızlarr kanepeye uzandım, dizlerimi karnıma doğru çektim ve laptopu göbeğime koydum bi süre sonra sanırım sıcaktan etkilendi minik kıpırtılar hissettim hem de bugün ilk defa. Çok güzeldi ama devamı gelmedi. Seğrime oluyodu arada ama bu daha farklı bsydi resmen hareket etti hissettimm :)
Gozunaydin ama tatlim yapma bidaha oyle hatta mumkunse dizine bile koyma laptopu sehpada falan kullan cok zararli bebis icin:):) Kızlarr kanepeye uzandım, dizlerimi karnıma doğru çektim ve laptopu göbeğime koydum bi süre sonra sanırım sıcaktan etkilendi minik kıpırtılar hissettim hem de bugün ilk defa. Çok güzeldi ama devamı gelmedi. Seğrime oluyodu arada ama bu daha farklı bsydi resmen hareket etti hissettimm :)
Aminnn canım inşallah :)Hayırlı olsun canımm gözün aydın ben de bu gün hissettim karnımın içinde bi hareketlenme oldu sonra sağ tarafta bi şişkinlik oldu çok tuhaf yaa ama çok güzel bi duygu Rabbim herkese yaşatsın inşallahh :) :)
Belli olursa yaz canım merak ettim seninkini. Inşallahhh da gönlüne göre olur. Benimki göstermedi hala ben de bir hafta sonra gitcem :)Kizlar benimde bu cuma dananin kuyrugu kopuyor hala kiz mi bir degisikilik olmus mu gorucez meraktan catliyorum zaman gecmiyor sanki
Senin haftandayken dr.m bana da bişey söylemedi canım daha erken diye. Gerçekten de karışıklık oluyo. En iyisi 16. Hafta ve sonrasıBende çok merak ediyorum ama doktorum ihtimal bile söylememekte ısrarlı
Canim 3 gundur tepikliyor beni resmen bi ara mezdeke oynuyor sandim resmen solum titredikızlar dun tetoz aşımı oldum ve bebegımın kalp atıslarını dınledık saglık ocagında bızımle aynı olan arkadaslar bebeklerını hıssedebılıyormusunuz ben hala aktıf olarak hıssedemıyorum 1 2 kere hıssettım okadar dr 10 gune kadar hıssedersın demıstı ama daha 10 gun olmadı
Canim aynen benim de oyle. Benim hafif karnim belli olmaya basladi sanki ama kilomda bir artis yok. Vucut kendini bir dengeye cekiyor. Sanki hamile kalmadan once vermem gereken fazla kilolarimi vucut otomatik ayarliyor. Ama ben de daha cok
Hakkaten abd'de ikili testi, uclu testi vs ailede hasta yoksa ve yasin cok ileri degilse tavsiye etmiyorlar ama bu seker testini onemsiyorlar.
Meraba canım,bende artık Hilal hanıma gidiyorum,benimde ilki sezeryan ikinci belki normal olur diye ümit ediyordum haftaya gittiğimizde bende soracaktım,ama senin yazını okuyunca hevesim kırıldı.sebep söyledi mi?iki doğum arası kaç sene olmalıymış ki acabaMeraba canım. Bende senin durumundayım. Benim birinci normal ikinci sezeryan bu bebeğimide normal istiyordum. Kendi drum olmaz dedi. Bende başka Dr gittim oda olmaz dedi. Cinsiyetinide erkeğe benzettiğini söyledi 13 haftalıkken. Sonra madem normal doğum olmuyor dedim kendi druma gittim diğer gün randevu almıştık. Kendi drum da kıza benzetti. Yani bende öğrenemedim. Cumartesi randevum var inşallah öğrenirim. Bütün öğrenemeyenlerin hepsi de öğrenir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?