2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gunaydin kizlariki gundur agri sizi kalmadi goguslerimde bile yok gibi bise mi oldu bebise diyorm ama olsa ne bilim sanci agri kanama olutdu cok sukur yok sadece sabh cok az bi midem bulaniyo
günaydın canım bişey olmamıştır panik olma benimde çok fazla yok göğüs ağrılarım evham yapma canım :)

ikinciyi sezeryan yapma nedeni neydi canım.benim bebeğim doğum kanalında saatlerce beklemişti 14 saat ağır sancı çekmeme rağmen pozisyonu doğru olmadığından doğum başlamıyordu,sezeryan olmasını ben istemiştim.

günaydın canım bişey olmamıştır panik olma benimde çok fazla yok göğüs ağrılarım evham yapma canım :)
KaBizlik sorunum yok kiloda almadim karnim kocaman oldu dersinki 6ayda kazaklar cekiyo duduk gibi oldular bn cok pimpirikliyim iste korku olunca midem gecti sabahlari hafifi oluyo

günaydın kızlar sabahtan beri göbeğimin alt tarafında değişik bi pıtırdama oldu iki kere çok mu erken bilemedim gaz olabilirmi ki acaba ama acayip heyecan yaptımy aa :)

Günaydın :) artık başlamıştır canım benim de bir kaç gün çok belirgin oldu iki gündür elim karnimda bekliyorum :)

Bende çok merak ediyorum ama doktorum ihtimal bile söylememekte ısrarlı
bence 16. Haftaya kadar söylememesi daha iyi. 16.haftadan önce söylenen cinsiyetlerin %20 sinde yanılma payı oluyormuş. Bu bilimsel bir gerçek. En iyisi sabredip 16. Haftayı beklemek ama insan merak ediyor işte :)
günaydın kızlar sabahtan beri göbeğimin alt tarafında değişik bi pıtırdama oldu iki kere çok mu erken bilemedim gaz olabilirmi ki acaba ama acayip heyecan yaptımy aa :)
ama kuzucuk daha çok küçüüük bu haftada hissetmen mümkün değil canım. Neyse az kaldı hissetmemize :)

Günaydın güzel anneler ve minişleri.Bugün benim Dr kontrolüm var.Dualarınızda banada yer ayırın olurmu?İnş herşey yolundadır ...
günaydın canım :) inşallah güzel haberlerledöneceksin :) git gel yazarsın bize :)

KaBizlik sorunum yok kiloda almadim karnim kocaman oldu dersinki 6ayda kazaklar cekiyo duduk gibi oldular bn cok pimpirikliyim iste korku olunca midem gecti sabahlari hafifi oluyo
benimd ebulantılarım geçti çok şükür canım karnındakide şişliktir benimde aynı karnım çok şiş inşallah bişey olmaz canım sakındığın göze çöp batarmış rahat olmaya çalış canım

ne biliyim çok heyecanlandım pıt pıt edince yine olsun diye öyle bekliyom :)

güzel haberlerle gel canım.. dualarım seninle :)
Canım senin klomenle ilgili bi topiğin vardı değilmi ben orda paylaşımda bulunmuştum klomen kullandığım dönemde dün fark ettim şimi aynı topikde bebek bekliyoruz

benimde alerjim var her sabah kesintisiz arka arkaya 4-5 kere hapşırıyorum karnıma pıt dıye dokunuyo korkuyo herhalde kuzum

Canım senin klomenle ilgili bi topiğin vardı değilmi ben orda paylaşımda bulunmuştum klomen kullandığım dönemde dün fark ettim şimi aynı topikde bebek bekliyoruz

evet canım vardı.. ne zaman geçirdim orda bazen açıpp açıp okuyorum.. ne çektin be ,Ariver diyorum
en güzeli de bu canımm.. Allahım kucağımıza almayı nasip etsin...
Ama ordaki bi çok arkadaş beklemede hala onlara da üzülüyorum dua ediyorum her gün.. istyen herkese versin Allahımm çok aratmasın

günaydın kızlaarr hepinize harika bir gün geçirmeniz dileğiyle

canım artık yavaş yavaş geçiyor çünkü bünye kendini toparlıyor bir gün olacak iki gün olmayacak gibi geçip gidecek canım rahatla azcık

ya gaz gibi değildi sanki otobüste işe gelirken iki kere daha pıt etti sağ tarafıma doğru ayyy inşallah öyledir ya :)

canım daha 14.haftadasın hissetmen imkansız ötesibebek o kadar gelişmedi daha 18-20 arası haftalarda anlayabiliriz

benim de yarın kontrolüm var kızlar.. korkuyorum ama...

ya niye korkuyorsun bebeğini göreceksin bunun neyine korkuyorsun harika bir gün seni bekliyor rahat ol azıcık bebeğin oradan sana el sallayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…