- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
günaydın canım bişey olmamıştır panik olma benimde çok fazla yok göğüs ağrılarım evham yapma canım :)Gunaydin kizlariki gundur agri sizi kalmadi goguslerimde bile yok gibi bise mi oldu bebise diyorm ama olsa ne bilim sanci agri kanama olutdu cok sukur yok sadece sabh cok az bi midem bulaniyo
ikinciyi sezeryan yapma nedeni neydi canım.benim bebeğim doğum kanalında saatlerce beklemişti 14 saat ağır sancı çekmeme rağmen pozisyonu doğru olmadığından doğum başlamıyordu,sezeryan olmasını ben istemiştim.Meraba canım. Bende senin durumundayım. Benim birinci normal ikinci sezeryan bu bebeğimide normal istiyordum. Kendi drum olmaz dedi. Bende başka Dr gittim oda olmaz dedi. Cinsiyetinide erkeğe benzettiğini söyledi 13 haftalıkken. Sonra madem normal doğum olmuyor dedim kendi druma gittim diğer gün randevu almıştık. Kendi drum da kıza benzetti. Yani bende öğrenemedim. Cumartesi randevum var inşallah öğrenirim. Bütün öğrenemeyenlerin hepsi de öğrenir inşallah.
KaBizlik sorunum yok kiloda almadim karnim kocaman oldu dersinki 6ayda kazaklar cekiyo duduk gibi oldular bn cok pimpirikliyim iste korku olunca midem gecti sabahlari hafifi oluyogünaydın canım bişey olmamıştır panik olma benimde çok fazla yok göğüs ağrılarım evham yapma canım :)
günaydın kızlar sabahtan beri göbeğimin alt tarafında değişik bi pıtırdama oldu iki kere çok mu erken bilemedim gaz olabilirmi ki acaba ama acayip heyecan yaptımy aa :)
güzel haberlerle gel canım.. dualarım seninle :)Günaydın güzel anneler ve minişleri.Bugün benim Dr kontrolüm var.Dualarınızda banada yer ayırın olurmu?İnş herşey yolundadır ...
bence 16. Haftaya kadar söylememesi daha iyi. 16.haftadan önce söylenen cinsiyetlerin %20 sinde yanılma payı oluyormuş. Bu bilimsel bir gerçek. En iyisi sabredip 16. Haftayı beklemek ama insan merak ediyor işte :)Bende çok merak ediyorum ama doktorum ihtimal bile söylememekte ısrarlı
ama kuzucuk daha çok küçüüük bu haftada hissetmen mümkün değil canım. Neyse az kaldı hissetmemize :)günaydın kızlar sabahtan beri göbeğimin alt tarafında değişik bi pıtırdama oldu iki kere çok mu erken bilemedim gaz olabilirmi ki acaba ama acayip heyecan yaptımy aa :)
günaydın canım :) inşallah güzel haberlerledöneceksin :) git gel yazarsın bize :)Günaydın güzel anneler ve minişleri.Bugün benim Dr kontrolüm var.Dualarınızda banada yer ayırın olurmu?İnş herşey yolundadır ...
benimd ebulantılarım geçti çok şükür canım karnındakide şişliktir benimde aynı karnım çok şiş inşallah bişey olmaz canım sakındığın göze çöp batarmış rahat olmaya çalış canımKaBizlik sorunum yok kiloda almadim karnim kocaman oldu dersinki 6ayda kazaklar cekiyo duduk gibi oldular bn cok pimpirikliyim iste korku olunca midem gecti sabahlari hafifi oluyo
ya gaz gibi değildi sanki otobüste işe gelirken iki kere daha pıt etti sağ tarafıma doğru ayyy inşallah öyledir ya :)Günaydın :) artık başlamıştır canım benim de bir kaç gün çok belirgin oldu iki gündür elim karnimda bekliyorum :)
ne biliyim çok heyecanlandım pıt pıt edince yine olsun diye öyle bekliyom :)bence 16. Haftaya kadar söylememesi daha iyi. 16.haftadan önce söylenen cinsiyetlerin %20 sinde yanılma payı oluyormuş. Bu bilimsel bir gerçek. En iyisi sabredip 16. Haftayı beklemek ama insan merak ediyor işte :)
ama kuzucuk daha çok küçüüük bu haftada hissetmen mümkün değil canım. Neyse az kaldı hissetmemize :)
günaydın canım :) inşallah güzel haberlerledöneceksin :) git gel yazarsın bize :)
Canım senin klomenle ilgili bi topiğin vardı değilmi ben orda paylaşımda bulunmuştum klomen kullandığım dönemde dün fark ettim şimi aynı topikde bebek bekliyoruzgüzel haberlerle gel canım.. dualarım seninle :)
Canım senin klomenle ilgili bi topiğin vardı değilmi ben orda paylaşımda bulunmuştum klomen kullandığım dönemde dün fark ettim şimi aynı topikde bebek bekliyoruz
KaBizlik sorunum yok kiloda almadim karnim kocaman oldu dersinki 6ayda kazaklar cekiyo duduk gibi oldular bn cok pimpirikliyim iste korku olunca midem gecti sabahlari hafifi oluyo
ya gaz gibi değildi sanki otobüste işe gelirken iki kere daha pıt etti sağ tarafıma doğru ayyy inşallah öyledir ya :)
benim de yarın kontrolüm var kızlar.. korkuyorum ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?