- 13 Aralık 2013
- 666
- 703
- 158
Valla Dr a gıdıncede mantıklı mantıksız hep konusuyom heyecandan.benım eşimde aynı kötüyü çağırıyorsun diyor.ama bende kötü düşünmeli istemiyorum da herseyden etkilenıyorummm.herseye ağlıyorum.Allahım sonumuzu hayreylesınaynen canım.. bi psikoloğa mı gitsek napsakk... doktorumuzla da paylaşabiliriz aslında ama eşimin yanında bu korkularımı söylersem bana kızar herhalde... aklım çıkıyor bazen..
Benim de sonum böyle olabilir, kovacak az kaldı. O kadar ileriki haftalarda hastası var ama beni daha şimdiden tanıyorsen yine iyisin ben kontrol günlerini beklemeden gidiyordum artık kovmaktan beter etti..sonra kızdı bana unut diye artık bekliyorum unuttumda gerçekten çok düşünmüyorum
Benim de sonum böyle olabilir, kovacak az kaldı. O kadar ileriki haftalarda hastası var ama beni daha şimdiden tanıyor
Ben gördüm kız aslında amaa bana da demedi malesef gözükmüyor dedi. oğluma arkadaş olsun daha iyi anlaşırlar diye erkek olsun istiyordum hem ilkinden kıyafetleri de var diyerüyamda da oğlum olduğunu gördüm.Ama son zamanlar bir kısım olsun istiyorum Rabbim hayırlısını versin
Slm canım :) epeydir yoktun. Ne güzel cinsiyetide öğrenmişsin :) hayırlı evlat olsunlar inşallah..selam kızlar günaydın,
uzun zamandır yazamamıştım foruma. inşallah herkes iyi, bebişler sağlıklı ve keyifler tıkırındadır. :)
bende geçen hafta dayanamayıp, iki hafta önceden dr randevuma gittim. dr kızdı artık en son bana neden bu kadar endişe ediyorsun korkuyorsun diye. ama bir sıkıntı yok Allaha çok şükür.
sonra da cinsiyetimizi öğrendik. bizimde oğluşumuz geliyor :)
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kuzucuklarımızı
Tek sabırsız ben değilmisim demek ki. Ama ben arada iki üç hafta bekliyorum en az. :) canım keske iki hafta sonra falan gitseydin hem 16 haftalk olurdu daha net öğrenirdin hem de sık gitmek iyi degilmis bebek için. Inş öğrenirsin bu defa :)
Slm canım :) epeydir yoktun. Ne güzel cinsiyetide öğrenmişsin :) hayırlı evlat olsunlar inşallah..
Haha haBen dün başka bi doktora daha gittim :)))))))) Eşim birazdaha duralım dedi yok dedim ben randevuyu aldım gidilecek :) Arabada giderken dedi ki eğer buda GİBİ derse gösteririm ben sana dedi :) Doktor bakıyo şimdi ulstrasonla kız bebek gibi görünüyo dedi gibi derkeeeen dedimmm hahahha :) ee yani biz daha bu aylarda gibi diyoruz dedi.Sonuç olarak buda kız gibi dedi.artık beklerim bi iki üç hafta daha
Haha haçok komik olmuş gerçekten :) hayırlısı olsun canım. Zaten ne kaldıki şurda 2-3 haftaya büyük çoğunluk kesin bir şekilde öğrenmiş olur :) ( 2-3 hafta da az değilmiş yaaa )
selam kızlar günaydın,
uzun zamandır yazamamıştım foruma. inşallah herkes iyi, bebişler sağlıklı ve keyifler tıkırındadır. :)
bende geçen hafta dayanamayıp, iki hafta önceden dr randevuma gittim. dr kızdı artık en son bana neden bu kadar endişe ediyorsun korkuyorsun diye. ama bir sıkıntı yok Allaha çok şükür.
sonra da cinsiyetimizi öğrendik. bizimde oğluşumuz geliyor :)
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kuzucuklarımızı
Hakkında hayırlısıı cinsiyet bahane sen bebişii özlüyorsun dimiiBen dün başka bi doktora daha gittim :)))))))) Eşim birazdaha duralım dedi yok dedim ben randevuyu aldım gidilecek :) Arabada giderken dedi ki eğer buda GİBİ derse gösteririm ben sana dedi :) Doktor bakıyo şimdi ulstrasonla kız bebek gibi görünüyo dedi gibi derkeeeen dedimmm hahahha :) ee yani biz daha bu aylarda gibi diyoruz dedi.Sonuç olarak buda kız gibi dedi.artık beklerim bi iki üç hafta daha
Oyyy canım benim kuzucuk bunlar yaaaa :)Dün ultrasonda bakarken parmağını götürdü ağzına ve emmeye başladı..Ayy çok etkilendim dünden beri çıkmıyor aklımdan ::)))
haha ha :) Sende ne inatçıymışsın yaa :) en sabırsız sen çıktın :) bu ilk bebeğin mi? Genelde ikinci de daha meraklı oluyor insan :)20 Aralıkta kontrolüm ama ben 5 inde fln gitsem diyorumm başka bi doktora :)) çok meraklıyım yaaaa hahaha
maşallah canım darısı bize çok özledim ben 2 haftadır görmüyorum ve daha gitmeme 2 hafta var zaman geçmiyor sankiDün ultrasonda bakarken parmağını götürdü ağzına ve emmeye başladı..Ayy çok etkilendim dünden beri çıkmıyor aklımdan ::)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?