2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
aynen canım.. bi psikoloğa mı gitsek napsakk... doktorumuzla da paylaşabiliriz aslında ama eşimin yanında bu korkularımı söylersem bana kızar herhalde... aklım çıkıyor bazen..
Valla Dr a gıdıncede mantıklı mantıksız hep konusuyom heyecandan.benım eşimde aynı kötüyü çağırıyorsun diyor.ama bende kötü düşünmeli istemiyorum da herseyden etkilenıyorummm.herseye ağlıyorum.Allahım sonumuzu hayreylesın

sen yine iyisin ben kontrol günlerini beklemeden gidiyordum artık kovmaktan beter etti.. sonra kızdı bana unut diye artık bekliyorum unuttumda gerçekten çok düşünmüyorum
Benim de sonum böyle olabilir, kovacak az kaldı. O kadar ileriki haftalarda hastası var ama beni daha şimdiden tanıyor

günaydın melek anneler...
kendinize dikkat edin bu soğuk günlerde grip hasta olmayalım.şöyle tavuksuyuna bol limonlu bi çorba ve ılık bol bol sıvı alalım...herkeslere hayırlı günler.... enerjiniz hiç düşmesin

Günaydın kızlar size bir sorum car neredeyse 1aydır akıntı şikayetiyle uğraşıyorum Dr donaylx diye bir vajinal tablet verdi 6 tane kullandım banamısın demedi ne yapcam ben ya acayip rahatsızlık verici

selam kızlar günaydın,
uzun zamandır yazamamıştım foruma. inşallah herkes iyi, bebişler sağlıklı ve keyifler tıkırındadır. :)

bende geçen hafta dayanamayıp, iki hafta önceden dr randevuma gittim. dr kızdı artık en son bana neden bu kadar endişe ediyorsun korkuyorsun diye. ama bir sıkıntı yok Allaha çok şükür.

sonra da cinsiyetimizi öğrendik. bizimde oğluşumuz geliyor :)

Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kuzucuklarımızı

Ben dün başka bi doktora daha gittim :)))))))) Eşim birazdaha duralım dedi yok dedim ben randevuyu aldım gidilecek :) Arabada giderken dedi ki eğer buda GİBİ derse gösteririm ben sana dedi :) Doktor bakıyo şimdi ulstrasonla kız bebek gibi görünüyo dedi gibi derkeeeen dedimmm hahahha :) ee yani biz daha bu aylarda gibi diyoruz dedi.Sonuç olarak buda kız gibi dedi.artık beklerim bi iki üç hafta daha

Slm canım :) epeydir yoktun. Ne güzel cinsiyetide öğrenmişsin :) hayırlı evlat olsunlar inşallah..

gittim kız görüyorum dedi :))))))

Haha ha çok komik olmuş gerçekten :) hayırlısı olsun canım. Zaten ne kaldıki şurda 2-3 haftaya büyük çoğunluk kesin bir şekilde öğrenmiş olur :) ( 2-3 hafta da az değilmiş yaaa)

Haha ha çok komik olmuş gerçekten :) hayırlısı olsun canım. Zaten ne kaldıki şurda 2-3 haftaya büyük çoğunluk kesin bir şekilde öğrenmiş olur :) ( 2-3 hafta da az değilmiş yaaa)

20 Aralıkta kontrolüm ama ben 5 inde fln gitsem diyorumm başka bi doktora :)) çok meraklıyım yaaaa hahaha

hayırlıolsun canım sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah bebişlerimiz

Hakkında hayırlısıı cinsiyet bahane sen bebişii özlüyorsun dimii

Dün ultrasonda bakarken parmağını götürdü ağzına ve emmeye başladı..Ayy çok etkilendim dünden beri çıkmıyor aklımdan ::)))
Oyyy canım benim kuzucuk bunlar yaaaa :)
20 Aralıkta kontrolüm ama ben 5 inde fln gitsem diyorumm başka bi doktora :)) çok meraklıyım yaaaa hahaha
haha ha :) Sende ne inatçıymışsın yaa :) en sabırsız sen çıktın :) bu ilk bebeğin mi? Genelde ikinci de daha meraklı oluyor insan :)

dr banada cinsiyetini kesinleştirmek içim 16. haftada gel dedi zaman geçmiyor bir türlü 12. haftada kıza benzetti ama bakalım değişecek mi meraktan ölüyorum

Dün ultrasonda bakarken parmağını götürdü ağzına ve emmeye başladı..Ayy çok etkilendim dünden beri çıkmıyor aklımdan ::)))
maşallah canım darısı bize çok özledim ben 2 haftadır görmüyorum ve daha gitmeme 2 hafta var zaman geçmiyor sanki

Kızlar acilll yardım basen bölgemde mor damarlar oluşmaya başlamış sanırım varis böyle benim gibi olan var mi önlem alınması lazım mi çok kötü oldum görünce offf :-(

Kizlar bn boyle bacagimda damar catlak gordummu gobegim kocamn sistiginde cok mutku okuyorm catlak icin hic bise yapmiyom bile mutlu oluyom gorunce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…