2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar selam... esimle cok kotu kavga ettik... boyle durumlarda hemen mideme vurur nitekim yine oyle oldu yemek yiyemiyorum. bebegime hem psikolojik hem de besin olarak zarar veriyorum, bunları dusundukce daha kotu oluyorum. hic hissedemiyorum da... cok bunaldım cok...

dr banada cinsiyetini kesinleştirmek içim 16. haftada gel dedi zaman geçmiyor bir türlü 12. haftada kıza benzetti ama bakalım değişecek mi meraktan ölüyorum
Kesinlikle katılıyorum daha cinsiyet belli olacak sonra isim düşünme zamanı ne zaman gideceksin doktora ben 15inden sonra gideceğim dayanabilirsem

Oyyy canım benim kuzucuk bunlar yaaaa :)
haha ha :) Sende ne inatçıymışsın yaa :) en sabırsız sen çıktın :) bu ilk bebeğin mi? Genelde ikinci de daha meraklı oluyor insan :)

Evet çok sabırsızım :) Ama tek bunda değil herşeyde böyleyim

Kesinlikle katılıyorum daha cinsiyet belli olacak sonra isim düşünme zamanı ne zaman gideceksin doktora ben 15inden sonra gideceğim dayanabilirsem
canım tam 2 hafta var daha zaman geçmiyor bir türlü isim sıkıntımız olmucak inşallah kzıda olsa erkekte olsa isimler belli gibi hayırlı sağlıklı olsunda kaçamak yapıp gitsem bi bilemedim

İşte bi pipili daha:) Hayırlı olsun

canım şuan biraz daha hassas dönemlerimizdeyiz ve alınganızda aynı zmanda..kafana takıp bebişini etkileme

Benim rahim ağzı polipi iyice azdı her eğilmemde kanama yapıyo artık bugün sabahtan beri kesilmedi korkuyorum artık geçmeyen iltihabı da cabası bi alınsa da kurtulsam

Selam bayanlar herkes iyidir inşallah. Cumartesiye az kaldı stresim artıyor. Doktor arkadaşlarıma anlattım durumu bir sorun olsa usgde anlaşılırdı ense kalınlığından burun kemiğinden içini ferah tut dediler. İnşallah iyidir bebeğim

Benim rahim ağzı polipi iyice azdı her eğilmemde kanama yapıyo artık bugün sabahtan beri kesilmedi korkuyorum artık geçmeyen iltihabı da cabası bi alınsa da kurtulsam
Ben de aldırmıştım zamanında doktor bebekten önce alınmalı demişti. Sana söylememişler miydi canım

Gözün aydın canım Sağlıkla al bebişini inşallah.Bende zor bekliyorum kontrolleri,Bide mutlaka bir kontrolde olmazsa ikinci kontrolde eşimi göreve çağırıyorlar,böyle aksaklıklar olunca benim sinirler tavan yapıyor.Zaten hassasım hemen çeşmeler açılıyor,bide hala hareketleri hissetmeye başlamadım onunda telaşı var tabi

Dört gözle geleceğin günü bekliyor annen...

Geçmiş olsun, dikkat et kendine kontrollerini aksatma..

Yerim yaa suna bak, cokk duygulandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…