- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
bende çok araştırdım onu canım bende park yatak düşünüyorum kullananlar genelde memnun yatağınıda iyi bişey alırsan çok iyi oluyormuş bende alıcam galibakizlar bebegime park yatak almayi dusunuyorum sizce kullanisli olurmu
dr'um bana 13. hafta da başladı ilaçlara. ben de de ağrı oluyordu. bir gün elevit(vitamin hapı), bir gün magnezyum kullanıyorum.her gün aç karnına ferrum kan hapını kullanıyorum. doktorum bana decavit vermedi? decaviti sağlık ocakları mı veriyor acaba?Annişler size bir sorum olacak; benim dün ve bugün kasık ağrılarım, bel ağrılarım oluyor. Özellikle de sağ kasık ağrısı daha hissettiriyor, arka belime kadar da vuruyor ağrısı. Yatarken pozisyon bile değiştiremiyorum sancı giriyor.
Önceki hafta da Cuma günü oldu bikaç saat içinde geçti. Bu hafta ise yine tekrarlıyor.
13. haftamı tamamladığımdan beri başladı, bi çoğunuzun haftası epey önde bu dönemlerde bu tip belli aralıklarla kendini hissettiren kasık ve bel ağrılarınız ne durumdaydı, ne sıklıktaydı?
Dün doktorum spazm ya da gaz birikintisi de olabilir demişti ve magnezyum tavsiyesi başlattı.
Sizler ayrıca bu haftalarda ne gibi vitamin, mineral takviyesi aldıınız, öğrenebilir miyim?
Endişeleniyorum çünkü ağrılarımdan...
EVT DECAVİTİ SAGLIK OCAKLARI VERIYORdr'um bana 13. hafta da başladı ilaçlara. ben de de ağrı oluyordu. bir gün elevit(vitamin hapı), bir gün magnezyum kullanıyorum.her gün aç karnına ferrum kan hapını kullanıyorum. doktorum bana decavit vermedi? decaviti sağlık ocakları mı veriyor acaba?
Elevit ile decavit zaten aynı tarz ilaçlar bazı doktorlar decaviti bazı doktorlar eleviti veriyorlar.dr'um bana 13. hafta da başladı ilaçlara. ben de de ağrı oluyordu. bir gün elevit(vitamin hapı), bir gün magnezyum kullanıyorum.her gün aç karnına ferrum kan hapını kullanıyorum. doktorum bana decavit vermedi? decaviti sağlık ocakları mı veriyor acaba?
bana doktorum sadece nane limon çayı içebilirsin dedi. cok az da ıhlamur kullanabilirsin dedi. yatma pozisyonlarını da sormuştum. şimdilik istediğin gibi yat dedi. nasıl rhat ediyorsan. ben de yüz üstü yatıyorum ama korkuyorum da.Merhaba müstakbel anneler. Hangi bitki çaylarını ne kadar tuketiyorsunuz? Bir de saga dönüp yatmakta bir sakinca var ni bu aylarda?
Tesekkurler
Benimde gidesim var ama doktorun emin olmadan kız gibi erkek gibi demesini istmiyorum beklemek gerekir onun için hiç değilse 15 bitene kadar.canım tam 2 hafta var daha zaman geçmiyor bir türlü isim sıkıntımız olmucak inşallah kzıda olsa erkekte olsa isimler belli gibi hayırlı sağlıklı olsunda kaçamak yapıp gitsem bi bilemedim
Olabilir yaani yakın olsa bende gideceğim de tutuyorum kendimihahahha bilmem öylemi acebaaaa :)
Tamam canim yazicam hemen insallah,cok az kisi kaldi sanirim cinsiyet ogrenmeyen hepimiz istedigimiz seyleri duyariz insallah :)Belli olursa yaz canım merak ettim seninkini. Inşallahhh da gönlüne göre olur. Benimki göstermedi hala ben de bir hafta sonra gitcem :)
Ben de aldırmıştım zamanında doktor bebekten önce alınmalı demişti. Sana söylememişler miydi canım
vallaha zaman hiç geçmiyor gibi böyle salak salak düşüncelere kapılıyorum uzun zaman görmeyince. hayırlısıyla bi geçseydi zaman içim rahat edecekBenimde gidesim var ama doktorun emin olmadan kız gibi erkek gibi demesini istmiyorum beklemek gerekir onun için hiç değilse 15 bitene kadar.
Olabilir yaani yakın olsa bende gideceğim de tutuyorum kendimi
kızlar ultrasonda bebeğinizin CRL,FL,BPD değerlerinde haftaları benımkı gibi farklı mı? mesela benım CRL 15 hafta 0 gün, FL 14 hafta 4 gün, BPD 16 hafta 2 gün. neden bu kadar değişik acaba tabi +-1 hafta değişebiliyormuş
hayırlı olsun bebeğiniz..hoşgeldiniz..Merhaba Bayanlar,
Çok mutluyum .. Çalışan bir anne olduğum için kadınlar klübüne üye olmamıştım.Zamanım yok diye .Fakat bir sorunum olduğunda netten araştırma yaparken kadınlar klübü yorumlarına giriyordum ve inceliyordum. Bir oğlum var 11 yaşında şimdi ikinciye hamileyim yıllar sonra :) 13+2 hamileyim inşallah hepimiz hayırlı ve sağlıklı bir şekilde alırız evlatlarımızı kucağımıza ...
Benim 2 değer aynı bir değer 1 gün küçük normaldir.kızlar ultrasonda bebeğinizin CRL,FL,BPD değerlerinde haftaları benımkı gibi farklı mı? mesela benım CRL 15 hafta 0 gün, FL 14 hafta 4 gün, BPD 16 hafta 2 gün. neden bu kadar değişik acaba tabi +-1 hafta değişebiliyormuş
hayırlı olsun bebeğiniz..hoşgeldiniz..[/QUOT
Amin inşallah cümlemize pek hoşbuldum :)
Daha neleri merakedeceğiz sen sıkma canını birde herkes öğrendikçe merak artıyor elimizde olmadan sık sık doktora gidersek kovuluruz galiba:)vallaha zaman hiç geçmiyor gibi böyle salak salak düşüncelere kapılıyorum uzun zaman görmeyince. hayırlısıyla bi geçseydi zaman içim rahat edecek
Kızlar kaza geliyorum demiyor. Çok berbat bir gün geçirdim. Artık üzerimde nazar olduğuna inanıyorum. Mangal yskiyordum yaktim. Bi rüzgar çıktı komurler ateş uçtu üstüme uçtu geri kacayim derken ayağım takıldı yere düştüm ateşde ayagima ddöküldü yandı ayağım. Çok korktum ağladım eşimi aradım geldi hemen doktora gittik çok şükür bebeğim iyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?