2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar ultrasonda bebeğinizin CRL,FL,BPD değerlerinde haftaları benımkı gibi farklı mı? mesela benım CRL 15 hafta 0 gün, FL 14 hafta 4 gün, BPD 16 hafta 2 gün. neden bu kadar değişik acaba tabi +-1 hafta değişebiliyormuş

dr'um bana 13. hafta da başladı ilaçlara. ben de de ağrı oluyordu. bir gün elevit(vitamin hapı), bir gün magnezyum kullanıyorum.her gün aç karnına ferrum kan hapını kullanıyorum. doktorum bana decavit vermedi? decaviti sağlık ocakları mı veriyor acaba?

EVT DECAVİTİ SAGLIK OCAKLARI VERIYOR

Elevit ile decavit zaten aynı tarz ilaçlar bazı doktorlar decaviti bazı doktorlar eleviti veriyorlar.

Merhaba müstakbel anneler. Hangi bitki çaylarını ne kadar tuketiyorsunuz? Bir de saga dönüp yatmakta bir sakinca var ni bu aylarda?
Tesekkurler

Merhaba müstakbel anneler. Hangi bitki çaylarını ne kadar tuketiyorsunuz? Bir de saga dönüp yatmakta bir sakinca var ni bu aylarda?
Tesekkurler
bana doktorum sadece nane limon çayı içebilirsin dedi. cok az da ıhlamur kullanabilirsin dedi. yatma pozisyonlarını da sormuştum. şimdilik istediğin gibi yat dedi. nasıl rhat ediyorsan. ben de yüz üstü yatıyorum ama korkuyorum da.

canım tam 2 hafta var daha zaman geçmiyor bir türlü isim sıkıntımız olmucak inşallah kzıda olsa erkekte olsa isimler belli gibi hayırlı sağlıklı olsunda kaçamak yapıp gitsem bi bilemedim
Benimde gidesim var ama doktorun emin olmadan kız gibi erkek gibi demesini istmiyorum beklemek gerekir onun için hiç değilse 15 bitene kadar.
hahahha bilmem öylemi acebaaaa :)
Olabilir yaani yakın olsa bende gideceğim de tutuyorum kendimi

Ben de aldırmıştım zamanında doktor bebekten önce alınmalı demişti. Sana söylememişler miydi canım

2 ay sonra alıcam bebeğin eli kolu bi oluşsun dedi ama benim dayanacak halim kalmadı içim hep sızlıyo artık sanki büyük bir sivilce varmış da patlamış gibi canım yanıyor inşallah kolayca biter gider bu dert alınması kolay mı sonra hemen geçiyor mu rahatsızlık

Merhaba Bayanlar,

Çok mutluyum .. Çalışan bir anne olduğum için kadınlar klübüne üye olmamıştım.Zamanım yok diye .Fakat bir sorunum olduğunda netten araştırma yaparken kadınlar klübü yorumlarına giriyordum ve inceliyordum. Bir oğlum var 11 yaşında şimdi ikinciye hamileyim yıllar sonra :) 13+2 hamileyim inşallah hepimiz hayırlı ve sağlıklı bir şekilde alırız evlatlarımızı kucağımıza ...

Benimde gidesim var ama doktorun emin olmadan kız gibi erkek gibi demesini istmiyorum beklemek gerekir onun için hiç değilse 15 bitene kadar.

Olabilir yaani yakın olsa bende gideceğim de tutuyorum kendimi
vallaha zaman hiç geçmiyor gibi böyle salak salak düşüncelere kapılıyorum uzun zaman görmeyince. hayırlısıyla bi geçseydi zaman içim rahat edecek

Tabi farklılık olur bunlar baş karın çevreleri ve bacak kemiği uzunluğu nasıl sende bende farklıysa bebişlerde de farklı 1,2 hafta önemli değil hatta normal bunların ortalamasıyla yaklaşık haftası hesaplanır benim oğlumun kafası doğumdan önce 3 hafta öndeydi başı yusyuvarlak değil de 2 cm arkaya doğru uzun bunlar biraz da genetik bariz fark yoksa korkma canım

hayırlı olsun bebeğiniz..hoşgeldiniz..

Benim 2 değer aynı bir değer 1 gün küçük normaldir.

vallaha zaman hiç geçmiyor gibi böyle salak salak düşüncelere kapılıyorum uzun zaman görmeyince. hayırlısıyla bi geçseydi zaman içim rahat edecek
Daha neleri merakedeceğiz sen sıkma canını birde herkes öğrendikçe merak artıyor elimizde olmadan sık sık doktora gidersek kovuluruz galiba:)

Kızlar kaza geliyorum demiyor. Çok berbat bir gün geçirdim. Artık üzerimde nazar olduğuna inanıyorum. Mangal yskiyordum yaktim. Bi rüzgar çıktı komurler ateş uçtu üstüme uçtu geri kacayim derken ayağım takıldı yere düştüm ateşde ayagima ddöküldü yandı ayağım. Çok korktum ağladım eşimi aradım geldi hemen doktora gittik çok şükür bebeğim iyi...

gecmıs olsun cnm bencede nazardır bol bol oku ve okut kendını cnm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…