2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın geldi mi böyle peş peşe geliyor işte aksilikler

ALLAH korumuş canım..oku bol bol.çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun ya, sen niye mangal yakıyosan, dikkat etsene güzelim, ayağın nasıl ?? Bebeğin iyiymiş bari, ne diyim çok dikkat et kendine , mangalla uğraşma bi daha, eşin yapsın, bak kızdım şimdi

Bnim ustumde iki tane koruyucu dua var hic cikarmm

ayy canım bu havada ne mangalı senin işin mi o Allah korumuş canım bebişinde iyiyse çok geçmiş olsun DİKKAT

Çok geçmiş olsun canım. Mangalla falan sen uğraşmasaydın keşke. Olacağı varmış demekki. Dikkat et kendine.
canım şu sıralar birçok arkadaşımız sebepli sebepsiz yere eşiyle tartışıyor. Hamilelik hormonlarının etkisinin büyük olduğuna inanıyorum. Hayatımızın en hassas dönemini yaşıyoruz. Eskisine göre daha alıngan, daha kırılgan daha hassasız. Eşlerimizin daha dikkatli davranması lazım fakat onların tabiatı tamamen farklı olduğu için ince düşünemiyorlar. Umarım çok ciddi sorunlarınız yoktur. Evet bebişlerimiz biz üzülünce sıkılınca etkileniyorlar ama 9 ayın her günü de güllük gülistanlık geçmiyor. Sen bebeğimi üzdüm diye üzülme napalım elimizde olmuyor bazı şeyler. Sen zorlada olsa bebeğin için faydalı birşeyler yemeye çalış. Eşinle de biran evvel sorununuzu halledersiniz inşallah.

kizlar bebegime park yatak almayi dusunuyorum sizce kullanisli olurmu
Ben oğluma almıştım çok kullanışlı oluyor. Şimdi bu bebeğimde de kullanacağım Allah izin verirse. Kesinlikle tavsiye ederim. Ahşap yatağından çok park yatağını kullandık diyebilirim. Çok pratik gidilen yerede götürülebiliniyor. Ben annemler de de bir yatağı olsun diye almıştım.
Kızlar 13+2 de erkek olabilir sanki pipi gibi bişi var dedi erken ama yine oğluşum olacak galiba bende hep kız hissetmiştim :) olsun sağlıklı sıhhatli doğsun hepimizin inşallah..
Hoşgeldiniz aramıza. :) bana da dr tam 13+2 de erkek fakat kordon da olabilir önümüzde ki ay söyliycem dedi. Ama bana dr eminmiş gibi geldi. Bir daha ki randevum 18.hafta da. O zaman net olarak öğrenicem.

Daha neleri merakedeceğiz sen sıkma canını birde herkes öğrendikçe merak artıyor elimizde olmadan sık sık doktora gidersek kovuluruz galiba:)
ya dr benim tanıdığım olduğu halde adamı iyice bunalttım başka dr olsa hayatta katlanmazdı ilk hamilelik ilk heyecan aslında anlayışlı olmaları gerekiyor insan herşeyini merak ediyor korkuyor. en sonunda kızdı ve 16. haftaya kadar gözüme gözükme dedi onun için bekliyorum mecbur hayırlı sağlıklı olsunlarda.

geçmiş olsun canım verilmiş sadekan varmış bol bol dua oku rabbim korumuş ikinizie

hşbulduk çok mutluyum aranızda olduğum için.. 11 yaşında bir oğlum var o çok istediği için bir evladımız daha olsun istedik.Herşeyin hayırlısı tabi mayıs anneleri erkek doğuruyor diyorlar . Değişik olmasını gönül ister tabi kız olsun . Oğlumda kız kardeş istiyor ama rabbimden gelene razıyız sünhanallah .

çok geçmiş olsun. allahtan bieşey olmamış. dikkat edin kendinize. hamileyken insan eskisi gibi hareket edemiyor.

Bnim ustumde iki tane koruyucu dua var hic cikarmm
bende her gece yatmadan muhakkak nazar dualarını okurum öyle yatarım gün içinde birinin nazarı değmiştir diye Allah korusun o kadar çok bekledik ki bebişleri rabbim sağa sağlım elimize almayı nasip etsin

Bana kendi kadın doğum doktorum vermişti. Folikasit bittikten sonra buna geçiş yaptım.
Sağlık ocakları veriyor mu bilmiyorum.

Hosgeldiniz hayirli olsun bebeginiz, Rabbim saglikli hayirli bi evlat nasip etsin insallah

geçmiş olsun,verilmiş sadakan varmış.mangalı tek başına yakmak cesaret işidir ancak dikkat etmek gerekir, Allah seni bebeğini korumuş ne güzel :)

Canim benim ya cok gecmis sukurler olsunki bebegin iyiymis ayagin da bian once iyilesir insallah. Bol bol nazar duasi okumak lazim gercekten cogumuz nazara geliyoruz Allahim esirgesin yavrularimizi da bizi de kotu gozlerden korusun insallah Aminnnnn

Çok gecmis olsun canim, dikkat et kendine

Kızlar kontrolü m var hhastanedeyim dua edin cok heyecanliyim
Hadi hayırlısı girdin mi muayeneye nasıl bebiş cinsiyetini öğrenmişmiyidn

:) Şunun şurasında 2 hafta kaldı canıım birde göstermezse çekeceğimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…