Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın geldi mi böyle peş peşe geliyor işte aksiliklerKızlar kaza geliyorum demiyor. Çok berbat bir gün geçirdim. Artık üzerimde nazar olduğuna inanıyorum. Mangal yskiyordum yaktim. Bi rüzgar çıktı komurler ateş uçtu üstüme uçtu geri kacayim derken ayağım takıldı yere düştüm ateşde ayagima ddöküldü yandı ayağım. Çok korktum ağladım eşimi aradım geldi hemen doktora gittik çok şükür bebeğim iyi...
ALLAH korumuş canım..oku bol bol.çok geçmiş olsunKızlar kaza geliyorum demiyor. Çok berbat bir gün geçirdim. Artık üzerimde nazar olduğuna inanıyorum. Mangal yskiyordum yaktim. Bi rüzgar çıktı komurler ateş uçtu üstüme uçtu geri kacayim derken ayağım takıldı yere düştüm ateşde ayagima ddöküldü yandı ayağım. Çok korktum ağladım eşimi aradım geldi hemen doktora gittik çok şükür bebeğim iyi...
Çok geçmiş olsun ya, sen niye mangal yakıyosan, dikkat etsene güzelim, ayağın nasıl ?? Bebeğin iyiymiş bari, ne diyim çok dikkat et kendine , mangalla uğraşma bi daha, eşin yapsın, bak kızdım şimdiKızlar kaza geliyorum demiyor. Çok berbat bir gün geçirdim. Artık üzerimde nazar olduğuna inanıyorum. Mangal yskiyordum yaktim. Bi rüzgar çıktı komurler ateş uçtu üstüme uçtu geri kacayim derken ayağım takıldı yere düştüm ateşde ayagima ddöküldü yandı ayağım. Çok korktum ağladım eşimi aradım geldi hemen doktora gittik çok şükür bebeğim iyi...
Bnim ustumde iki tane koruyucu dua var hic cikarmmKızlar kaza geliyorum demiyor. Çok berbat bir gün geçirdim. Artık üzerimde nazar olduğuna inanıyorum. Mangal yskiyordum yaktim. Bi rüzgar çıktı komurler ateş uçtu üstüme uçtu geri kacayim derken ayağım takıldı yere düştüm ateşde ayagima ddöküldü yandı ayağım. Çok korktum ağladım eşimi aradım geldi hemen doktora gittik çok şükür bebeğim iyi...
Kızlar kaza geliyorum demiyor. Çok berbat bir gün geçirdim. Artık üzerimde nazar olduğuna inanıyorum. Mangal yskiyordum yaktim. Bi rüzgar çıktı komurler ateş uçtu üstüme uçtu geri kacayim derken ayağım takıldı yere düştüm ateşde ayagima ddöküldü yandı ayağım. Çok korktum ağladım eşimi aradım geldi hemen doktora gittik çok şükür bebeğim iyi...
Çok geçmiş olsun canım. Mangalla falan sen uğraşmasaydın keşke. Olacağı varmış demekki. Dikkat et kendine.Kızlar kaza geliyorum demiyor. Çok berbat bir gün geçirdim. Artık üzerimde nazar olduğuna inanıyorum. Mangal yskiyordum yaktim. Bi rüzgar çıktı komurler ateş uçtu üstüme uçtu geri kacayim derken ayağım takıldı yere düştüm ateşde ayagima ddöküldü yandı ayağım. Çok korktum ağladım eşimi aradım geldi hemen doktora gittik çok şükür bebeğim iyi...
canım şu sıralar birçok arkadaşımız sebepli sebepsiz yere eşiyle tartışıyor. Hamilelik hormonlarının etkisinin büyük olduğuna inanıyorum. Hayatımızın en hassas dönemini yaşıyoruz. Eskisine göre daha alıngan, daha kırılgan daha hassasız. Eşlerimizin daha dikkatli davranması lazım fakat onların tabiatı tamamen farklı olduğu için ince düşünemiyorlar. Umarım çok ciddi sorunlarınız yoktur. Evet bebişlerimiz biz üzülünce sıkılınca etkileniyorlar ama 9 ayın her günü de güllük gülistanlık geçmiyor. Sen bebeğimi üzdüm diye üzülme napalım elimizde olmuyor bazı şeyler. Sen zorlada olsa bebeğin için faydalı birşeyler yemeye çalış. Eşinle de biran evvel sorununuzu halledersiniz inşallah.kızlar selam... esimle cok kotu kavga ettik... boyle durumlarda hemen mideme vurur nitekim yine oyle oldu yemek yiyemiyorum. bebegime hem psikolojik hem de besin olarak zarar veriyorum, bunları dusundukce daha kotu oluyorum. hic hissedemiyorum da... cok bunaldım cok...
Ben oğluma almıştım çok kullanışlı oluyor. Şimdi bu bebeğimde de kullanacağım Allah izin verirse. Kesinlikle tavsiye ederim. Ahşap yatağından çok park yatağını kullandık diyebilirim. Çok pratik gidilen yerede götürülebiliniyor. Ben annemler de de bir yatağı olsun diye almıştım.kizlar bebegime park yatak almayi dusunuyorum sizce kullanisli olurmu
Hoşgeldiniz aramıza. :) bana da dr tam 13+2 de erkek fakat kordon da olabilir önümüzde ki ay söyliycem dedi. Ama bana dr eminmiş gibi geldi. Bir daha ki randevum 18.hafta da. O zaman net olarak öğrenicem.Kızlar 13+2 de erkek olabilir sanki pipi gibi bişi var dedi erken ama yine oğluşum olacak galiba bende hep kız hissetmiştim :) olsun sağlıklı sıhhatli doğsun hepimizin inşallah..
ya dr benim tanıdığım olduğu halde adamı iyice bunalttım başka dr olsa hayatta katlanmazdı ilk hamilelik ilk heyecan aslında anlayışlı olmaları gerekiyor insan herşeyini merak ediyor korkuyor. en sonunda kızdı ve 16. haftaya kadar gözüme gözükme dedi onun için bekliyorum mecbur hayırlı sağlıklı olsunlarda.Daha neleri merakedeceğiz sen sıkma canını birde herkes öğrendikçe merak artıyor elimizde olmadan sık sık doktora gidersek kovuluruz galiba:)
geçmiş olsun canım verilmiş sadekan varmış bol bol dua oku rabbim korumuş ikinizieKızlar kaza geliyorum demiyor. Çok berbat bir gün geçirdim. Artık üzerimde nazar olduğuna inanıyorum. Mangal yskiyordum yaktim. Bi rüzgar çıktı komurler ateş uçtu üstüme uçtu geri kacayim derken ayağım takıldı yere düştüm ateşde ayagima ddöküldü yandı ayağım. Çok korktum ağladım eşimi aradım geldi hemen doktora gittik çok şükür bebeğim iyi...
çok geçmiş olsun. allahtan bieşey olmamış. dikkat edin kendinize. hamileyken insan eskisi gibi hareket edemiyor.Kızlar kaza geliyorum demiyor. Çok berbat bir gün geçirdim. Artık üzerimde nazar olduğuna inanıyorum. Mangal yskiyordum yaktim. Bi rüzgar çıktı komurler ateş uçtu üstüme uçtu geri kacayim derken ayağım takıldı yere düştüm ateşde ayagima ddöküldü yandı ayağım. Çok korktum ağladım eşimi aradım geldi hemen doktora gittik çok şükür bebeğim iyi...
bende her gece yatmadan muhakkak nazar dualarını okurum öyle yatarım gün içinde birinin nazarı değmiştir diye Allah korusun o kadar çok bekledik ki bebişleri rabbim sağa sağlım elimize almayı nasip etsinBnim ustumde iki tane koruyucu dua var hic cikarmm
dr'um bana 13. hafta da başladı ilaçlara. ben de de ağrı oluyordu. bir gün elevit(vitamin hapı), bir gün magnezyum kullanıyorum.her gün aç karnına ferrum kan hapını kullanıyorum. doktorum bana decavit vermedi? decaviti sağlık ocakları mı veriyor acaba?
Hosgeldiniz hayirli olsun bebeginiz, Rabbim saglikli hayirli bi evlat nasip etsin insallahhşbulduk çok mutluyum aranızda olduğum için.. 11 yaşında bir oğlum var o çok istediği için bir evladımız daha olsun istedik.Herşeyin hayırlısı tabi mayıs anneleri erkek doğuruyor diyorlar . Değişik olmasını gönül ister tabi kız olsun . Oğlumda kız kardeş istiyor ama rabbimden gelene razıyız sünhanallah .
Kızlar kaza geliyorum demiyor. Çok berbat bir gün geçirdim. Artık üzerimde nazar olduğuna inanıyorum. Mangal yskiyordum yaktim. Bi rüzgar çıktı komurler ateş uçtu üstüme uçtu geri kacayim derken ayağım takıldı yere düştüm ateşde ayagima ddöküldü yandı ayağım. Çok korktum ağladım eşimi aradım geldi hemen doktora gittik çok şükür bebeğim iyi...
sağlık ocağıdaki doktora yazdırdım ben. devlet ödüyor yani.Bana kendi kadın doğum doktorum vermişti. Folikasit bittikten sonra buna geçiş yaptım.
Sağlık ocakları veriyor mu bilmiyorum.
Canim benim ya cok gecmis sukurler olsunki bebegin iyiymis ayagin da bian once iyilesir insallah. Bol bol nazar duasi okumak lazim gercekten cogumuz nazara geliyoruz Allahim esirgesin yavrularimizi da bizi de kotu gozlerden korusun insallah AminnnnnKızlar kaza geliyorum demiyor. Çok berbat bir gün geçirdim. Artık üzerimde nazar olduğuna inanıyorum. Mangal yskiyordum yaktim. Bi rüzgar çıktı komurler ateş uçtu üstüme uçtu geri kacayim derken ayağım takıldı yere düştüm ateşde ayagima ddöküldü yandı ayağım. Çok korktum ağladım eşimi aradım geldi hemen doktora gittik çok şükür bebeğim iyi...
Çok gecmis olsun canim, dikkat et kendineKızlar kaza geliyorum demiyor. Çok berbat bir gün geçirdim. Artık üzerimde nazar olduğuna inanıyorum. Mangal yskiyordum yaktim. Bi rüzgar çıktı komurler ateş uçtu üstüme uçtu geri kacayim derken ayağım takıldı yere düştüm ateşde ayagima ddöküldü yandı ayağım. Çok korktum ağladım eşimi aradım geldi hemen doktora gittik çok şükür bebeğim iyi...
Hadi hayırlısı girdin mi muayeneye nasıl bebiş cinsiyetini öğrenmişmiyidnKızlar kontrolü m var hhastanedeyim dua edin cok heyecanliyim
ya dr benim tanıdığım olduğu halde adamı iyice bunalttım başka dr olsa hayatta katlanmazdı ilk hamilelik ilk heyecan aslında anlayışlı olmaları gerekiyor insan herşeyini merak ediyor korkuyor. en sonunda kızdı ve 16. haftaya kadar gözüme gözükme dedi onun için bekliyorum mecbur hayırlı sağlıklı olsunlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?