2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
inşallah hayırlısı olur cnm banada 13+2 de geçen hafta erkek olabilir dedi ama belli değil daha dedi mayıs anneleri erkekmi doğuruyor?

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın geldi mi böyle peş peşe geliyor işte aksilikler

ALLAH korumuş canım..oku bol bol.çok geçmiş olsun

Bnim ustumde iki tane koruyucu dua var hic cikarmm

ayy canım bu havada ne mangalı senin işin mi o Allah korumuş canım bebişinde iyiyse çok geçmiş olsun DİKKAT

geçmiş olsun canım verilmiş sadekan varmış bol bol dua oku rabbim korumuş ikinizie

çok geçmiş olsun. allahtan bieşey olmamış. dikkat edin kendinize. hamileyken insan eskisi gibi hareket edemiyor.

geçmiş olsun,verilmiş sadakan varmış.mangalı tek başına yakmak cesaret işidir ancak dikkat etmek gerekir, Allah seni bebeğini korumuş ne güzel :)

Canim benim ya cok gecmis sukurler olsunki bebegin iyiymis ayagin da bian once iyilesir insallah. Bol bol nazar duasi okumak lazim gercekten cogumuz nazara geliyoruz Allahim esirgesin yavrularimizi da bizi de kotu gozlerden korusun insallah Aminnnnn

Çok gecmis olsun canim, dikkat et kendine

çok teşekkür ederim kızlar.. çok bişey yakmadım az bişey yaktım... patlıcan domates pişirecektim kendime sadece... ama olucağı varmış işte.. ayağımda kabarcıklar oldu ve morarmış.. bebeğim iyi çok şükür.. ben de dua yazdırıp taşıcam üstümde... ömrümden ömür gitti bugün.. bebeğim küsmüştü bize sırtını dönmüştü yüzünü elleriyle kapamıştı bakmadı bana

Kusmez annesi naz yapiyodur o Allah beterinden saklasin

Kusmez annesi naz yapiyodur o Allah beterinden saklasin

aminn canımm.. çok dikkat etmek lazım kazalar peşimizden dolanıyor küçücük bi hatamızı bekliyor sanki.. cinsiyetini de öğrenemedim alışveriş yapıcaktım toplardım biraz kendimi.. 1ay sonraya kaldı

gecmıs olsun canım ya sennedenyakıyorsunkı Allahımya okut kendını canım

Benim 2 değer aynı bir değer 1 gün küçük normaldir.

içimi rahatlattınız :) yerim ben o bebişleri hep iyi olsunlar inşaallah

TE="Ariver, post: 37989791, member: 527775"]Kızlar kaza geliyorum demiyor. Çok berbat bir gün geçirdim. Artık üzerimde nazar olduğuna inanıyorum. Mangal yskiyordum yaktim. Bi rüzgar çıktı komurler ateş uçtu üstüme uçtu geri kacayim derken ayağım takıldı yere düştüm ateşde ayagima ddöküldü yandı ayağım. Çok korktum ağladım eşimi aradım geldi hemen doktora gittik çok şükür bebeğim iyi...[/QUOTE]
Cok cok geçmiş olsun canim bende nazara çok inanirim felak nas ihlas surelerini bol bol okuyalim Allah bir daha yasatmasin canim

Ben de alisveris yapmadim daha bir corap bile alamadim yavrucuklarima ama olsun onlar iyi olsun da yapariz takma kafana :) simdiden elime para gectikce kenara koymaya calisiyorum onlarin masraflarina harcayayim ya da alisveris yaparken zorlanmiyim diye

aynen cnım ben de biriktirdim hamile kalmadan önce .. harcamak için can atıyorumm ama yokk söylemiyooor doktor bey.. kız diyoor bana ee hani görmediniz dedim kızlar göstermez genelde dedi.. bu da kör tahmin sayılıyor dedim güldü..

inşallah hayırlısı olur cnm banada 13+2 de geçen hafta erkek olabilir dedi ama belli değil daha dedi mayıs anneleri erkekmi doğuruyor?
Cogumuzun erkek olcak ama belli olmaz o istatistik her an degisebilir cunku aramizda henuz ogrenmeyenler var :) bu arada size siteyle ilgili birsey daha ogreteyim size yazilmis bir mesaja cevap vermek istiyorsaniz o mesajin altinda cevapla secenegi var ona tiklayip mesajinizi yazip gonderirsiniz bu sekilde o kisi mesaji kendisine yazdiginizi anlayabilir :)

eşim de sinirlendi söylemedi diye başka doktora gidecez diyor.. giderim tabi ki cinsiyet için değil ama bebeğimi görecem diye :) :) cnıma minnet hergün olsa her gün giderimmm

Doktorun baya esprituel anladigim kadariyla dogrusu genelde icimize dogan cikiyor ya sen ne hissediyorsan buyuk ihtimal oyledir ben hep erkek hissetmistim mesela, bu arada hataydaydin dimi ?

eşim de sinirlendi söylemedi diye başka doktdiyegidecez diyor.. giderim tabi ki cinsiyet için değil ama bebeğimi görecem diye :) :) cnıma minnet hergün olsa her gün giderimmm
Esler bizden daha merakli zaten, ben de oyleyim ya surekli gidip bakmak istiyorum, bazen de dogsalar da sevsek artik diyorum zaman gecmiyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…