2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Buna şükür, bir tane küçük sac al da ocakta yap bari, canı çekince insan mecbur yapacak da :) Ucuz atlattın neyse ki

hayırlıolsun canım sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah bebişlerimiz

ay inşallah canım hepimizinkiyle birlikte :)
İşte bi pipili daha:) Hayırlı olsun

erkekler çoğunlukta hakkaten bu yıl :) yada benim çevremdekiler hep erkek bekliyor :) aman sağlıklı olsunlar da cinsiyetin ne önemi var.

canım yaa, sıkma canını :/ ben arada eğer sancım ağrım olursa eşime söylemeden bile gittiğim oluyor kaçak çünkü çok endişeleniyorsun abartıyorsun diye kızmasa da laf söylüyor. hastalarda da bi sürü var yalnız gelen. sıkma güzel canını da bebeğini de üzme annesi :)

elevitte domuz jelatini varmış bilginiz olsun,ona eşdeğer decavit kullanabilirsin

Kızlar biz hastaneden geldik.herzamanki korku endişe ve kaygılarıma gittim.cinsiyet kesın belli oldu%100 kız ...bebegım baya büyümüş .dr ölçümlerini yaptı.kulaklarına kadar gösterdi.hersey çook ıyıymıs.rabbime şükürler olsun.ben balık yıyemıyordum onu söylerdim.balık yağı kullanmamı önerdi.kan ilacı,d vitamını verdi ek olarak.decavite de devam edıcem....in

Maşallah, gözünaydın
Darısı öğrenemeyen bizlerin başına inşallah

Masallah canim hayirli olsun, saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim:)

ay maaşallah canım gözün aydın

Masallah canim hayirli olsun, saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim:)

Teşekkür ederim cnm çok sagolasınnnn .benide tabloya eklermısın Seda diye eki
teşekkür ederım canım cok sagolasın.Bizi de tabloya eklermısın seda ısmım.kızımız olacak ıns

Valla ben genel anesteziyle oldum hamile değildim ağrı sızı olmadı senin nası yaparlar bilemedim hamile olunca. Allah şifa versin canım inşallah çabucak atlatırsın.

hayırlı olsun, doktor banada %80 kız dedi ama kesinlik vermedi bakalım 6 aralığı bekliceğiz gösterirse tabiii
teşekkür ederım canım ben 12 haftaıkkken yüzde 90 kız demıstı.ben yıne 16. haftamı bekledim kesın dedı busefer.1 ay çatladım resmen bı cop bile almamıştım.Şimdi fena alısverıs yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…