- 4 Kasım 2014
- 2.250
- 3.408
- 168
Buna şükür, bir tane küçük sac al da ocakta yap bari, canı çekince insan mecbur yapacak da :) Ucuz atlattın neyse kiçok teşekkür ederim kızlar.. çok bişey yakmadım az bişey yaktım... patlıcan domates pişirecektim kendime sadece... ama olucağı varmış işte.. ayağımda kabarcıklar oldu ve morarmış.. bebeğim iyi çok şükür.. ben de dua yazdırıp taşıcam üstümde... ömrümden ömür gitti bugün.. bebeğim küsmüştü bize sırtını dönmüştü yüzünü elleriyle kapamıştı bakmadı bana
hayırlıolsun canım sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah bebişlerimiz
İşte bi pipili daha:) Hayırlı olsun
Gözün aydın canımSağlıkla al bebişini inşallah.Bende zor bekliyorum kontrolleri,Bide mutlaka bir kontrolde olmazsa ikinci kontrolde eşimi göreve çağırıyorlar,böyle aksaklıklar olunca benim sinirler tavan yapıyor.Zaten hassasım hemen çeşmeler açılıyor,bide hala hareketleri hissetmeye başlamadım onunda telaşı var tabi
Slm canım :) epeydir yoktun. Ne güzel cinsiyetide öğrenmişsin :) hayırlı evlat olsunlar inşallah..
elevitte domuz jelatini varmış bilginiz olsun,ona eşdeğer decavit kullanabilirsindr'um bana 13. hafta da başladı ilaçlara. ben de de ağrı oluyordu. bir gün elevit(vitamin hapı), bir gün magnezyum kullanıyorum.her gün aç karnına ferrum kan hapını kullanıyorum. doktorum bana decavit vermedi? decaviti sağlık ocakları mı veriyor acaba?
Öğrenenlerin gözü aydın,ben de yarın sabah gidicem,hayırlısı artık,gösterirmi bebiş bilmiyormhayırlı olsuuun inş yarın öğrncm bnde :)
Dimi ya...böyle bi kızım olur inş...tabi seninde böyle bi kızın olsun inşInşallah canım. Bu arada profil fotondaki bebis çok tatlı yaa :)
Maşallah, gözünaydınKızlar biz hastaneden geldik.herzamanki korku endişe ve kaygılarıma gittim.cinsiyet kesın belli oldu%100 kız ...bebegım baya büyümüş .dr ölçümlerini yaptı.kulaklarına kadar gösterdi.hersey çook ıyıymıs.rabbime şükürler olsun.ben balık yıyemıyordum onu söylerdim.balık yağı kullanmamı önerdi.kan ilacı,d vitamını verdi ek olarak.decavite de devam edıcem....in
Hayirli olsun canim, saglikla hayirla kucaginiza alirsiniz insallah :)teşekkür ederim canım :) evet aynen dediğin gibi sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah :)
Inş cnm ...Rabbim senın gonlundekini versinMaşallah, gözünaydın
Darısı öğrenemeyen bizlerin başına inşallah
Masallah canim hayirli olsun, saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim:)Kızlar biz hastaneden geldik.herzamanki korku endişe ve kaygılarıma gittim.cinsiyet kesın belli oldu%100 kız ...bebegım baya büyümüş .dr ölçümlerini yaptı.kulaklarına kadar gösterdi.hersey çook ıyıymıs.rabbime şükürler olsun.ben balık yıyemıyordum onu söylerdim.balık yağı kullanmamı önerdi.kan ilacı,d vitamını verdi ek olarak.decavite de devam edıcem....in
ay maaşallah canım gözün aydınKızlar biz hastaneden geldik.herzamanki korku endişe ve kaygılarıma gittim.cinsiyet kesın belli oldu%100 kız ...bebegım baya büyümüş .dr ölçümlerini yaptı.kulaklarına kadar gösterdi.hersey çook ıyıymıs.rabbime şükürler olsun.ben balık yıyemıyordum onu söylerdim.balık yağı kullanmamı önerdi.kan ilacı,d vitamını verdi ek olarak.decavite de devam edıcem....in
Benide tabloya eklermisin cnm kızım olacak inş/mytwin.
Bende iyiyim canım hiç hamile gibi değilmSelam canim cok sukur iyiyiz sen nasilsin
Masallah canim hayirli olsun, saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim:)
Teşekkür ederim cnm çok sagolasınnnn .benide tabloya eklermısın Seda diye ekiMasallah canim hayirli olsun, saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim:)
teşekkür ederım canım cok sagolasın.Bizi de tabloya eklermısın seda ısmım.kızımız olacak ınsMasallah canim hayirli olsun, saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim:)
Valla ben genel anesteziyle oldum hamile değildim ağrı sızı olmadı senin nası yaparlar bilemedim hamile olunca. Allah şifa versin canım inşallah çabucak atlatırsın.2 ay sonra alıcam bebeğin eli kolu bi oluşsun dedi ama benim dayanacak halim kalmadı içim hep sızlıyo artık sanki büyük bir sivilce varmış da patlamış gibi canım yanıyor inşallah kolayca biter gider bu dert alınması kolay mı sonra hemen geçiyor mu rahatsızlık
teşekkür ederım canım ben 12 haftaıkkken yüzde 90 kız demıstı.ben yıne 16. haftamı bekledim kesın dedı busefer.1 ay çatladım resmen bı cop bile almamıştım.Şimdi fena alısverıs yapcamhayırlı olsun, doktor banada %80 kız dedi ama kesinlik vermedibakalım 6 aralığı bekliceğiz gösterirse tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?