- 13 Aralık 2013
- 666
- 703
- 158
teşekkürler canım .OGRENEMEYENLERDE çabucak bebıslerının cınsıyetını ogrensın ıns yaay maaşallah canım gözün aydın
ohh ıyı yapmışın canım valla hayırlı olsun senın prensesındeTey tey tey teyyyyyy kizlaree ben bugun kacamak yapmis doktora gittim kesin kiz dedi Antebin hamamlari esliginde halay cekiorum
Benide tabloya eklermisin cnm kızım olacak inş/mytwin.
Tey tey tey teyyyyyy kizlaree ben bugun kacamak yapmis doktora gittim kesin kiz dedi Antebin hamamlari esliginde halay cekiorum
Doktorun baya esprituel anladigim kadariyladogrusu genelde icimize dogan cikiyor ya canın h:)issediyorsan buyuk ihtimal oyledir ben hep erkek hissetmistim mesela, bu arada hataydaydin dimi ?
Annişler size bir sorum olacak; benim dün ve bugün kasık ağrılarım, bel ağrılarım oluyor. Özellikle de sağ kasık ağrısı daha hissettiriyor, arka belime kadar da vuruyor ağrısı. Yatarken pozisyon bile değiştiremiyorum sancı giriyor.
Önceki hafta da Cuma günü oldu bikaç saat içinde geçti. Bu hafta ise yine tekrarlıyor.
13. haftamı tamamladığımdan beri başladı, bi çoğunuzun haftası epey önde bu dönemlerde bu tip belli aralıklarla kendini hissettiren kasık ve bel ağrılarınız ne durumdaydı, ne sıklıktaydı?
Dün doktorum spazm ya da gaz birikintisi de olabilir demişti ve magnezyum tavsiyesi başlattı.
Sizler ayrıca bu haftalarda ne gibi vitamin, mineral takviyesi aldıınız, öğrenebilir miyim?
Endişeleniyorum çünkü ağrılarımdan...
tetenoz aşısı için mi?aşı için gideceğim önümüzdeki ay kısmetse o zaman yazdırabilirim, sağol canım
teşekkür ederım canım ben 12 haftaıkkken yüzde 90 kız demıstı.ben yıne 16. haftamı bekledim kesın dedı busefer.1 ay çatladım resmen bı cop bile almamıştım.Şimdi fena alısverıs yapcam
Prensesler hayırlı olsun canlarım. Gözünüz aydın. Valla kim tutar sizi hemen başlayın alışverişe :) ah bide ben öğrensemm :)Tey tey tey teyyyyyy kizlaree ben bugun kacamak yapmis doktora gittim kesin kiz dedi Antebin hamamlari esliginde halay cekiorum
Cok teşekkür ederım canım...ay inş sende cabucakk öğrenirsin ...ben senın bebişinin cinsiyetini çok merak edıyorum...ben kız hissedıyorum ama inş gönlündekini Rabbim versinPrensesler hayırlı olsun canlarım. Gözünüz aydın. Valla kim tutar sizi hemen başlayın alışverişe :) ah bide ben öğrensemm :)
Hayırlı olsun canım kızın :) gözün aydın :)Tey tey tey teyyyyyy kizlaree ben bugun kacamak yapmis doktora gittim kesin kiz dedi Antebin hamamlari esliginde halay cekiorum
yine sen ve yine güzel bir paylaşım :)http://www.bebek.com/calisan_anne_adaylari/dogum_izni_konusunda_merak_ettikleriniz_1
http://www.bebek.com/calisan_anne_adaylari/dogum_izni_konusunda_merak_ettikleriniz_2
arkadaşlar çalışan anneler bu siteye bi göz atın derim. bazı arkadaşların işyerlerine vermesi gerekn ve saklaması gereken belgeler var, aslındaforumdaki diğer arkadaşlarda siteye bi göz atın güzel paylaşımlar da var
tebrik ederim hayalim :) çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah prensesin :)Benide tabloya eklermisin cnm kızım olacak inş/mytwin.
Ben öğrendiğim günden beri korkumdan yüzüstü yatamiyorum sağa bile yatarken endişeleniyorum rahat olayim o zaman azıcık. Tesekkurlerbana doktorum sadece nane limon çayı içebilirsin dedi. cok az da ıhlamur kullanabilirsin dedi. yatma pozisyonlarını da sormuştum. şimdilik istediğin gibi yat dedi. nasıl rhat ediyorsan. ben de yüz üstü yatıyorum ama korkuyorum da.
Valla ne güzelmiş benim doktorum 12. haftada erken dedi,artık yeni randevumuz 17.haftaya geliyor inş öğreniriz :) bizde bebek arabası konusunu araştırıyoruz bir süredir.Nerdeyse karar verdik gibi 2 model arasındayız,yazayım modelleri bir bak istersen videoları da var int.te..Herkese selam,
ben 13+1'de doktorum %100 erkek dedi. 13+5'de tekrar gittim, pipisini bile gösterdi bana, bari belliydi. Arada 18 haftalık olanlar var, daha öğrenemedik yazmışlar. Acaba hangisi garip, benim doktor mu sizinkiler mi ? :)
Ben şu ara bebek arabası arayışındayım, en çok araştırılması gereken konu, 4 gün iş için yurt dışında olacağım. Ama döndüğümde önerileriniz varsa, bekliyorum.
Cok sağolsun cnm...inş hapımızın Bebişleri sağlıkla hayırla gelsinnnHayırlı olsun canım kızın :) gözün aydın :)
yine sen ve yine güzel bir paylaşım :)
tebrik ederim hayalim :) çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah prensesin :)
Hayırlı si olsun canımBenide tabloya eklermisin cnm kızım olacak inş/mytwin.
Hayırlı si canimÖğrenenlerin gözü aydın,ben de yarın sabah gidicem,hayırlısı artık,gösterirmi bebiş bilmiyorm
Teşekkür ederim cnm.sende cabucakk öğrenirsin inş bebişinin cinsiyetiniHayırlı si olsun canım
Ayy aminn canımm inşallah. Senle birlikte üç dört kişi daha kız hissediyoruz dedi burda bana bakalm çıkacak mı içinize doğan kızlar, ben de öyle hissediyorum zaten. :)Cok teşekkür ederım canım...ay inş sende cabucakk öğrenirsin ...ben senın bebişinin cinsiyetini çok merak edıyorum...ben kız hissedıyorum ama inş gönlündekini Rabbim versin
Canım senin de prensin hayırlı olsun. Güle güle büyüt ins.teşekkür ederim canım :) evet aynen dediğin gibi sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?