2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Herkese selam,

ben 13+1'de doktorum %100 erkek dedi. 13+5'de tekrar gittim, pipisini bile gösterdi bana, bari belliydi. Arada 18 haftalık olanlar var, daha öğrenemedik yazmışlar. Acaba hangisi garip, benim doktor mu sizinkiler mi ? :)

Ben şu ara bebek arabası arayışındayım, en çok araştırılması gereken konu, 4 gün iş için yurt dışında olacağım. Ama döndüğümde önerileriniz varsa, bekliyorum.

Doktorun baya esprituel anladigim kadariyla dogrusu genelde icimize dogan cikiyor ya canın h:)issediyorsan buyuk ihtimal oyledir ben hep erkek hissetmistim mesela, bu arada hataydaydin dimi ?

ben ilk baslarda kiz hissediyordum sonra erkek gibi hissetmeye basladim. Simdi de kafam karisti bisey hissedemiyorum. Evet canim hataydayim

Yalnız değilsin canım bende de sol tarafta çok ağrı oluyor ve aynen arka bele kadar vuruyor.hatta suan bile inceden ağrıyor.Sanırım rahimdeki bağlar genişliyor.doktora sordum cok normal dedi bu ağrılar.vitamin vermedi ama sanırım kullanmamız gerekiyormuş .Endişelenme annesi orada kendine rahat ortam hazırlamak isteyen bir minik var yer açma telaşında :)

teşekkür ederım canım ben 12 haftaıkkken yüzde 90 kız demıstı.ben yıne 16. haftamı bekledim kesın dedı busefer.1 ay çatladım resmen bı cop bile almamıştım.Şimdi fena alısverıs yapcam

Tey tey tey teyyyyyy kizlaree ben bugun kacamak yapmis doktora gittim kesin kiz dedi Antebin hamamlari esliginde halay cekiorum
Prensesler hayırlı olsun canlarım. Gözünüz aydın. Valla kim tutar sizi hemen başlayın alışverişe :) ah bide ben öğrensemm :)

Prensesler hayırlı olsun canlarım. Gözünüz aydın. Valla kim tutar sizi hemen başlayın alışverişe :) ah bide ben öğrensemm :)
Cok teşekkür ederım canım...ay inş sende cabucakk öğrenirsin ...ben senın bebişinin cinsiyetini çok merak edıyorum...ben kız hissedıyorum ama inş gönlündekini Rabbim versin

Tey tey tey teyyyyyy kizlaree ben bugun kacamak yapmis doktora gittim kesin kiz dedi Antebin hamamlari esliginde halay cekiorum
Hayırlı olsun canım kızın :) gözün aydın :)
yine sen ve yine güzel bir paylaşım :)

Benide tabloya eklermisin cnm kızım olacak inş/mytwin.
tebrik ederim hayalim :) çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah prensesin :)

Ben öğrendiğim günden beri korkumdan yüzüstü yatamiyorum sağa bile yatarken endişeleniyorum rahat olayim o zaman azıcık. Tesekkurler

Valla ne güzelmiş benim doktorum 12. haftada erken dedi,artık yeni randevumuz 17.haftaya geliyor inş öğreniriz :) bizde bebek arabası konusunu araştırıyoruz bir süredir.Nerdeyse karar verdik gibi 2 model arasındayız,yazayım modelleri bir bak istersen videoları da var int.te..
1. "bebeconfort streety "çok kullanışlı katlanma şekli çok rahat ve baston gibi kapanıp az yer kaplıyor.
2."casual cadillac" bununla da ilgili güzel yorumlar aldım,çok da beğendin en büyük artısı bu tip modellere göre oldukça hafif olması 7-8 kilo gibi..

Cok teşekkür ederım canım...ay inş sende cabucakk öğrenirsin ...ben senın bebişinin cinsiyetini çok merak edıyorum...ben kız hissedıyorum ama inş gönlündekini Rabbim versin
Ayy aminn canımm inşallah. Senle birlikte üç dört kişi daha kız hissediyoruz dedi burda bana bakalm çıkacak mı içinize doğan kızlar, ben de öyle hissediyorum zaten. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…