2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Seninki de benimki gibi sirtini dönmüş desene :) olsun canım sağlıklı iyi olsun da bekleriz nolcak. Sana da çok geçmiş olsun aman bidaha dikkat et öyle şeylere Allah korusun

eşim de sinirlendi söylemedi diye başka doktora gidecez diyor.. giderim tabi ki cinsiyet için değil ama bebeğimi görecem diye :) :) cnıma minnet hergün olsa her gün giderimmm

Esler bizden daha merakli zaten, ben de oyleyim ya surekli gidip bakmak istiyorum, bazen de dogsalar da sevsek artik diyorum zaman gecmiyor sanki
Kızlar bende tam tersi eşim hiç merakli değil. Ya kız olacak ya erkek hiç öğrenmesek de olur diyo. Çok sakin beni deli ediyor. Bu ay da öğrenemezsek bir ay daha bekleriz diyo. Ama hep kızım prensesim diye seviyo :)

bu cuma doktor randevum var acaba öğrenebilecek miyim cinsiyetini çok merak ediyorum. Çok büyük takıntım yok cinsiyeti konusunda sağlıklı olsun yeter. Ama insan adı konsun istiyor herkes soruyor merak ediyor ve en önemlisi birşeyler almak için cinsiyetini bilmek gerekiyor.

Canim hic merak etme. Rahmi destekleyen bag dokularin genislemeye basliyor. Artik bebis yavas yavas disa dogru buyumeye baslayacak. Ben de doktoruma sormustum, 13. Hafta randevum vardi. Aynen boyle dedi. Alt karin bolgesinde ve bel bolgesinde boyle agrilar olabilirmis. Adet sancisi kadar siddetlenirse ve/veya kanama veya lekelenme gorulurse ara veya acile git dedi.
Vitamin takviyesine gelince. Ben abd'deyim, burda doktorun yazdigi hamilelik vitaminlerinin icinde asagidakiler var. magnezyum yok ama doktor bunun takviyesini almam gerektigini soylemedi. O demeden ben de bisey almicam.

Each PNV Tablet Contains: Amount Per Serving
Vitamin A (from Acetate and Beta Carotene) 4000 I.U.
Vitamin C (Ascorbic Acid) 120 mg
Vitamin D-3 (Cholecalciferol) 400 I.U.
Vitamin E (dl-Alpha Tocopheryl Acetate) 22 mg
Vitamin B-1 (from Thiamine Mononitrate) 1.84 mg
Vitamin B-2 (Riboflavin) 3 mg
Niacin (as Niacinamide) 20 mg
Vitamin B-6 (from Pyridoxine HCl) 10 mg
Folic Acid 1 mg
Vitamin B-12 (Cyanocobalamin) 12 mcg
MINERALS:
Calcium (as Calcium Carbonate) 200 mg
Iron (from Ferrous Fumarate) 27 mg
Zinc (from Zinc Oxide) 25 mg
Copper (from Cupric Oxide) 2 mg

Bizde de tam tersi ben sakindim esim merak ediyordu :) merak etmiyor ama prensesim diye seviyor ilginc

20 Aralıkta kontrolüm ama ben 5 inde fln gitsem diyorumm başka bi doktora :)) çok meraklıyım yaaaa hahaha

Kizim birak bebis biraz rahat etsin. Ilerleyen aylarda iki haftaya, ya da haftaya bir gidicez zaten. Ultrason her defasinda enerjili ses dalgasi gonderiyor. Azcik rahat etsin kuzucuklar:)) anne karninda bari rahat rahat uyusun:))

Kızlar acilll yardım basen bölgemde mor damarlar oluşmaya başlamış sanırım varis böyle benim gibi olan var mi önlem alınması lazım mi çok kötü oldum görünce offf :-(
Canim vucudumuzdaki kan miktari normalinin nerdeyse iki katina cikti artik. Bende de goguslerimde deli gibi damarlanma var. dusa girdiginde yumusak bir fircayla veya lifle masaj yap ama doguma kadar gecmez diye biliyorum. Konuya hakim arkadaslar varsa ben de ogrenirim hem.

Canım nasıl bişi aldın bende chico alayım diyordum
Canım e-bebekten aldım. Içinde dört tane yedek ucu var. Uçları ayrı da satılıyo. Her temizlemeden sonra değiştiriliyo. Burda arkadaslara sordum arkası pompalı olan çekmiyo dediler. Ben de ağız (nefes) yoluyla çekilenden aldım. Ince bi hortumu var onunla çekiyomuşsun bebişin burnundakileri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…