- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
Seninki de benimki gibi sirtini dönmüş desene :) olsun canım sağlıklı iyi olsun da bekleriz nolcak. Sana da çok geçmiş olsun aman bidaha dikkat et öyle şeylere Allah korusunaminn canımm.. çok dikkat etmek lazım kazalar peşimizden dolanıyor küçücük bi hatamızı bekliyor sanki.. cinsiyetini de öğrenemedim alışveriş yapıcaktım toplardım biraz kendimi.. 1ay sonraya kaldı
eşim de sinirlendi söylemedi diye başka doktora gidecez diyor.. giderim tabi ki cinsiyet için değil ama bebeğimi görecem diye :) :) cnıma minnet hergün olsa her gün giderimmm
Kızlar bende tam tersi eşim hiç merakli değil. Ya kız olacak ya erkek hiç öğrenmesek de olur diyo. Çok sakin beni deli ediyor. Bu ay da öğrenemezsek bir ay daha bekleriz diyo. Ama hep kızım prensesim diye seviyo :)Esler bizden daha merakli zaten, ben de oyleyim ya surekli gidip bakmak istiyorum, bazen de dogsalar da sevsek artik diyorum zaman gecmiyor sanki
Elbette sağlıklı ve hayrlı olsunda kızın olur inş senindeAyy aminn canımm inşallah. Senle birlikte üç dört kişi daha kız hissediyoruz dedi burda bana bakalm çıkacak mı içinize doğan kızlar, ben de öyle hissediyorum zaten. :)
Canim hic merak etme. Rahmi destekleyen bag dokularin genislemeye basliyor. Artik bebis yavas yavas disa dogru buyumeye baslayacak. Ben de doktoruma sormustum, 13. Hafta randevum vardi. Aynen boyle dedi. Alt karin bolgesinde ve bel bolgesinde boyle agrilar olabilirmis. Adet sancisi kadar siddetlenirse ve/veya kanama veya lekelenme gorulurse ara veya acile git dedi.Annişler size bir sorum olacak; benim dün ve bugün kasık ağrılarım, bel ağrılarım oluyor. Özellikle de sağ kasık ağrısı daha hissettiriyor, arka belime kadar da vuruyor ağrısı. Yatarken pozisyon bile değiştiremiyorum sancı giriyor.
Önceki hafta da Cuma günü oldu bikaç saat içinde geçti. Bu hafta ise yine tekrarlıyor.
13. haftamı tamamladığımdan beri başladı, bi çoğunuzun haftası epey önde bu dönemlerde bu tip belli aralıklarla kendini hissettiren kasık ve bel ağrılarınız ne durumdaydı, ne sıklıktaydı?
Dün doktorum spazm ya da gaz birikintisi de olabilir demişti ve magnezyum tavsiyesi başlattı.
Sizler ayrıca bu haftalarda ne gibi vitamin, mineral takviyesi aldıınız, öğrenebilir miyim?
Endişeleniyorum çünkü ağrılarımdan...
Bizde de tam tersi ben sakindim esim merak ediyordu :) merak etmiyor ama prensesim diye seviyor ilgincKızlar bende tam tersi eşim hiç merakli değil. Ya kız olacak ya erkek hiç öğrenmesek de olur diyo. Çok sakin beni deli ediyor. Bu ay da öğrenemezsek bir ay daha bekleriz diyo. Ama hep kızım prensesim diye seviyo :)
Canim benim hayirli olsun prensesin, masallah :) saglikla gelsin insallahhhTey tey tey teyyyyyy kizlaree ben bugun kacamak yapmis doktora gittim kesin kiz dedi Antebin hamamlari esliginde halay cekiorum
darisi basina insallah canim benimPrensesler hayırlı olsun canlarım. Gözünüz aydın. Valla kim tutar sizi hemen başlayın alışverişe :) ah bide ben öğrensemm :)
Sagol cnm insallah saglikla evlatlarimiza kavusmak nasip olsun...Canim benim hayirli olsun prensesin, masallah :) saglikla gelsin insallahhh
Bizde de tam tersi ben sakindim esim merak ediyordu :) merak etmiyor ama prensesim diye seviyor ilginc
Hakkinizda hayirlisi olsun canim esim de ben de hep erkek hissediyorduk oyle oldu, sizinki de kiz olcak sanirim :) saglikli olsunlar da insallahh gerisi hiiic onemli degilEvet canım kendisi çok emin kız olacağından ilk günden beri öyle diyo :)
Saol canım inşallah :)Teşekkür ederim cnm.sende cabucakk öğrenirsin inş bebişinin cinsiyetini
Canım nasıl bişi aldın bende chico alayım diyordumBabamız izinliydi biz bugün bol bol gezdik. Bebisime de bebedorun nazal burun temizleyicisini ve bir de oyuncak aldım :)
tesekkürleeerr darısı bütün öğrenemeyenlerin basına inşallah :)Öğrenenlerin gözü aydın,ben de yarın sabah gidicem,hayırlısı artık,gösterirmi bebiş bilmiyorm
aaaaminnnnnnteşekkürler canım .OGRENEMEYENLERDE çabucak bebıslerının cınsıyetını ogrensın ıns ya
20 Aralıkta kontrolüm ama ben 5 inde fln gitsem diyorumm başka bi doktora :)) çok meraklıyım yaaaa hahaha
Canim vucudumuzdaki kan miktari normalinin nerdeyse iki katina cikti artik. Bende de goguslerimde deli gibi damarlanma var. dusa girdiginde yumusak bir fircayla veya lifle masaj yap ama doguma kadar gecmez diye biliyorum. Konuya hakim arkadaslar varsa ben de ogrenirim hem.Kızlar acilll yardım basen bölgemde mor damarlar oluşmaya başlamış sanırım varis böyle benim gibi olan var mi önlem alınması lazım mi çok kötü oldum görünce offf :-(
Canım e-bebekten aldım. Içinde dört tane yedek ucu var. Uçları ayrı da satılıyo. Her temizlemeden sonra değiştiriliyo. Burda arkadaslara sordum arkası pompalı olan çekmiyo dediler. Ben de ağız (nefes) yoluyla çekilenden aldım. Ince bi hortumu var onunla çekiyomuşsun bebişin burnundakileri :)Canım nasıl bişi aldın bende chico alayım diyordum
Valla ben genel anesteziyle oldum hamile değildim ağrı sızı olmadı senin nası yaparlar bilemedim hamile olunca. Allah şifa versin canım inşallah çabucak atlatırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?