2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İyi akşamlar canım. Benim sezeryan olma sebebim suyun azalması ve kalp atışının zayıflamasıydı. Nur hanım da kesinlikle normal doğum sonrası sezeryan yapmıyor. Aranın 5 yıl olması gerektiğini söyledi. Ancak o zamanda üniversite hastanesinde yaparsın dedi. Senin kaç yıl arası eğer 4 yılsa Aksaray hastanesindeki Fatih bey yapar. Ben Fatih beye gittim arası az dedi.

Canim cok gecmis olsun. Insallah yaniklarin cok degildir?

Iyi aksamlar kizlar... yarin doktor randevumuz varrr.. oglusumla buluscaz hayirlisiyla.. her doktor oncesi hem korku hem heyecan yasiyorum.. saglikliyizdir insallah
Ben de oyleyim yaa randevu oncesi heyecandan midem bulaniyor, insallah sagliklidir annesi hayirli haberlerle gelin :)

Sağol canım varis agrisı da kötü oluyor sanırım Bilen de yokherhalde kimse cevap yazmadı :-(

Hayırlı olsun :)

Çok geçmiş olsun cnm,,dikkat et kendine de bebişine de,,,

Kızlar henüz cok erken ama bebişlerinize isim buldunuzmu:) ? ve yavaş yavaş alışveriş yapmaya başladinizmi?

1

çok alışveriş yapasım var ama daha cinsiyeti belli olmadı. pazartesi gidecem doktora. inşallah iyi haberlerini alırım. sonra da alışverişe giderim.
İnsallah güzel haberlerle dönersin canım!
Aslında bende bekliyorum ama cokta uçmak istemiyorum bu renk olayına, çünkü sade renklere gidersem belki ikinci cocukdada kulanirim diyorum:) ama şimdiden aldık bir şeyler, Saten hediyede geliyor :)

Ben cinsiyetini 20 hafta olduğumda öğreneceğim

Güle güle giydir annesi! Cok şirinler, özellikle son yüklediğin resimdekiler!
Bence sen hic alış verişe çıkma, hepsi hediye gelcek galiba:)

Güle güle giydir annesi! Cok şirinler, özellikle son yüklediğin resimdekiler!
Bence sen hic alış verişe çıkma, hepsi hediye gelcek galiba:)

Ben 6 yi 8 yapayım 8 e kadar bişey almayayım en iyisi haklısın :))) sağol canım çok hediye geliyormuş zaten geldikçe paylaşlım en iyisi :)

Yerim kizini da cicilerini de masallah yaa :) Rabbim saglikla giydirmeyi nasip etsin ben bile duygulandim.. Ben de istiyorum yaaa

Sağol canım bende ilk gördüğümde neladar duygulandım anlatamam. Kızımı özledikçe yeleğe sarılıyorum çok şapşikmişim eşim öyle diyor :) işte bu yüzden almayacaktım insan bağlanıyor

Emin ol gelir canım hemde bisürü bisürü zaten senin belli erkek bebişler alırsın annesi onlara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…