İyi akşamlar canım. Benim sezeryan olma sebebim suyun azalması ve kalp atışının zayıflamasıydı. Nur hanım da kesinlikle normal doğum sonrası sezeryan yapmıyor. Aranın 5 yıl olması gerektiğini söyledi. Ancak o zamanda üniversite hastanesinde yaparsın dedi. Senin kaç yıl arası eğer 4 yılsa Aksaray hastanesindeki Fatih bey yapar. Ben Fatih beye gittim arası az dedi.ikinciyi sezeryan yapma nedeni neydi canım.benim bebeğim doğum kanalında saatlerce beklemişti 14 saat ağır sancı çekmeme rağmen pozisyonu doğru olmadığından doğum başlamıyordu,sezeryan olmasını ben istemiştim.
Canim cok gecmis olsun. Insallah yaniklarin cok degildir?Kızlar kaza geliyorum demiyor. Çok berbat bir gün geçirdim. Artık üzerimde nazar olduğuna inanıyorum. Mangal yskiyordum yaktim. Bi rüzgar çıktı komurler ateş uçtu üstüme uçtu geri kacayim derken ayağım takıldı yere düştüm ateşde ayagima ddöküldü yandı ayağım. Çok korktum ağladım eşimi aradım geldi hemen doktora gittik çok şükür bebeğim iyi...
Ben de oyleyim yaa randevu oncesi heyecandan midem bulaniyor, insallah sagliklidir annesi hayirli haberlerle gelin :)Iyi aksamlar kizlar... yarin doktor randevumuz varrr.. oglusumla buluscaz hayirlisiyla.. her doktor oncesi hem korku hem heyecan yasiyorum.. saglikliyizdir insallah
Canim cok gecmis olsun. Insallah yaniklarin cok degildir?
Sağol canım varis agrisı da kötü oluyor sanırım Bilen de yokherhalde kimse cevap yazmadı :-(Canim vucudumuzdaki kan miktari normalinin nerdeyse iki katina cikti artik. Bende de goguslerimde deli gibi damarlanma var. dusa girdiginde yumusak bir fircayla veya lifle masaj yap ama doguma kadar gecmez diye biliyorum. Konuya hakim arkadaslar varsa ben de ogrenirim hem.
Çok geçmiş olsun canım bi sadaka ver istersenÇok teşekkür ederim canım . Fazla değil ama kabarmis iz kalacak gibi..
Hayırlı olsun :)Kızlar biz hastaneden geldik.herzamanki korku endişe ve kaygılarıma gittim.cinsiyet kesın belli oldu%100 kız ...bebegım baya büyümüş .dr ölçümlerini yaptı.kulaklarına kadar gösterdi.hersey çook ıyıymıs.rabbime şükürler olsun.ben balık yıyemıyordum onu söylerdim.balık yağı kullanmamı önerdi.kan ilacı,d vitamını verdi ek olarak.decavite de devam edıcem....in
Çok geçmiş olsun cnm,,dikkat et kendine de bebişine de,,,çok teşekkür ederim kızlar.. çok bişey yakmadım az bişey yaktım... patlıcan domates pişirecektim kendime sadece... ama olucağı varmış işte.. ayağımda kabarcıklar oldu ve morarmış.. bebeğim iyi çok şükür.. ben de dua yazdırıp taşıcam üstümde... ömrümden ömür gitti bugün.. bebeğim küsmüştü bize sırtını dönmüştü yüzünü elleriyle kapamıştı bakmadı bana
hayırlı olsun :)Tey tey tey teyyyyyy kizlaree ben bugun kacamak yapmis doktora gittim kesin kiz dedi Antebin hamamlari esliginde halay cekiorum
çok alışveriş yapasım var ama daha cinsiyeti belli olmadı. pazartesi gidecem doktora. inşallah iyi haberlerini alırım. sonra da alışverişe giderim.Kızlar henüz cok erken ama bebişlerinize isim buldunuzmu:) ? ve yavaş yavaş alışveriş yapmaya başladinizmi?
İnsallah güzel haberlerle dönersin canım!1
çok alışveriş yapasım var ama daha cinsiyeti belli olmadı. pazartesi gidecem doktora. inşallah iyi haberlerini alırım. sonra da alışverişe giderim.
Bebek olabilir canım:)Kizlarrr galiba bebegimi hissettim.. Ayni yerden uc dega bisey hissettim.. Ya insallah bebistir.. Ama gobek deligimin baya asagisinda bi yerde oldu.. :)
Güle güle giydir annesi! Cok şirinler, özellikle son yüklediğin resimdekiler!Eki Görüntüle 1315644 Eki Görüntüle 1315644 Eki Görüntüle 1315648 Teyzeleriii bakın kızımın ilk cicileri
Aslında ben6. Aya kadar hiçbişi almayacaktım ama hediye geldi. Ne kadar mutlu oldum anlatamam size bir kez daha anladım hissettim hislendim. İçinde düşünüyorum kızımı çok mutlu oluyorum.
Yerim kizini da cicilerini de masallah yaa :) Rabbim saglikla giydirmeyi nasip etsin ben bile duygulandim.. Ben de istiyorum yaaaEki Görüntüle 1315644 Eki Görüntüle 1315644 Eki Görüntüle 1315648 Teyzeleriii bakın kızımın ilk cicileri
Aslında ben6. Aya kadar hiçbişi almayacaktım ama hediye geldi. Ne kadar mutlu oldum anlatamam size bir kez daha anladım hissettim hislendim. İçinde düşünüyorum kızımı çok mutlu oluyorum.
Teşekkürler cnmHayırlı olsun :)
Güle güle giydir annesi! Cok şirinler, özellikle son yüklediğin resimdekiler!
Bence sen hic alış verişe çıkma, hepsi hediye gelcek galiba:)
Yerim kizini da cicilerini de masallah yaa :) Rabbim saglikla giydirmeyi nasip etsin ben bile duygulandim.. Ben de istiyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?