2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar sabah 9 da doktor randevum var,beklenen gün geldi sonunda,,bana dua eder misiniz?hayırlı güzel haberler alayım,belki cinslyet de öğreniriz,bakalım hayırlısı
Hayırlı haberlerle gel canım bebişinle hasret gider bol bol. İnşallah cinsiyetini de görürsün insanı yoruyor kız mı erkek mi diye. Hiç tahmin yaptı mı dr

Ayy toist ben yerim bunları çok tatlılar. Bayıldım. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin. Içinde bebis olunca daha da cici olur bunlar :)

Kızlar sabah 9 da doktor randevum var,beklenen gün geldi sonunda,,bana dua eder misiniz?hayırlı güzel haberler alayım,belki cinslyet de öğreniriz,bakalım hayırlısı

Kızlaaarrrrrrr yarın sabah bebişimi görmeye gideceğim inşallah.Bana da dua eder misiniz .Güzel haberler alalım Bebişim kendini göstersin
Ayy kizlarr yarın güzel haberlerle gelirsiniz inşallah. Cinsiyetini de öğrenirsiniz.

Cevren genişse bekleye bilirsin ama kendinde gönlüne göre seç al çünkü
Hediye gelenlerin hepsi sağolsunlar ama pekde sevkli olmaya biliyor

Ben mesela biberonlarını aldım, emizik vermek istemiyorum ama yinede aldım.
Yatağını falan aldık : )
Yorgan ilk 0- 2 yaş yasak olduğu icin battaniye icin kılıf aldık.
Bir cok şeyide sipariş vereceğim ismine karar verdiğimizde. Ozaman mesela battaniyesine ismini yazdiracagim falan gibi. Bebek arabasınida 2,3 hafta icinde alırız. Önce pahalı olanları alıp, kurtulmak istiyoruz

Kızlaaarrrrrrr yarın sabah bebişimi görmeye gideceğim inşallah.Bana da dua eder misiniz .Güzel haberler alalım Bebişim kendini göstersin

Kizlarr hayirli haberlerle gelin insallah, ikiniz de cinsiyeti ogrenirsiniz umarim, geldiginizde yazin :)

Yerim kizini da cicilerini de masallah yaa :) Rabbim saglikla giydirmeyi nasip etsin ben bile duygulandim.. Ben de istiyorum yaaa
Sen de alırsın canım hem de Çifter Çifter :) benim de içim gidiyo öğrenseydim alacaktım. Ben uzaktayim dogumdan önce gelmez bana hediye :)

Selam; benim dr.um 12+2 de kız demişti. Bugün 16+0 dayım. Kontrolüm vardi. Burada degisen cinsiyet yorumlarını okuyunca tırstim rica ettim tekrar baktı kesin kız dedi. Anlayacağın benimki de cok erken bildi.

teşekkürler canım .OGRENEMEYENLERDE çabucak bebıslerının cınsıyetını ogrensın ıns ya

Ayy kizlarr yarın güzel haberlerle gelirsiniz inşallah. Cinsiyetini de öğrenirsiniz.

Kizlarr hayirli haberlerle gelin insallah, ikiniz de cinsiyeti ogrenirsiniz umarim, geldiginizde yazin :)

amin kızlar inşallah

Sen de alırsın canım hem de Çifter Çifter :) benim de içim gidiyo öğrenseydim alacaktım. Ben uzaktayim dogumdan önce gelmez bana hediye :)
Ben de uzaktayim malesef, icim gidiyo ama biraz daha bekliyim diyorum, erken sanki almak icin, insallah alirim en yakin zamanda, sen de bi an once ogrenirsin insallah canim

Bebişim kız olacakmış kiii
Yerim onu ben öperim öperim

Selam; benim dr.um 12+2 de kız demişti. Bugün 16+0 dayım. Kontrolüm vardi. Burada degisen cinsiyet yorumlarını okuyunca tırstim rica ettim tekrar baktı kesin kız dedi. Anlayacağın benimki de cok erken bildi.
Prensesleriniz hayırlı olsun gözünüz aydın kızlar. Bugün kız günü galiba :)

Hayirli olsun canim prensesini saglikli bi sekilde kucagina alirsin insallah

Merhaba kizlar ben 2014 mayis annesiyim geçen yıl bu heyecanlarimiz biz yaşadık şimdi çok uzak geliyor umarım hepiniz sağlıkla alırsınız yavrularınızi kucağınıza tavsiyem bol bol kendinizle ilgilenen kendinizi simartin gezin tozun uyuyun sabah keyifleri yapın. Inanın hameleyken çok rahatsiniz.bebisler doğunca bir müddet eskisi gibi olsmayacaksiniz bu fikre kendinizi alistirın ki ilk dönemleri depresif gecirmeyin kolay atlatin. Mucizeler doğunca bambaşka yorucu ama bir okadar guzrl günler sizi bekliyor. Bebekler ile her anın tadını çıkarın.

Tavsiyeler icin cook tesekkurler :) ama iste insan sabirsiz oluyor gelsinler de sevelim diyoruz bazen, Rabbim dualarini da kabul etsin insallah:) bebegine sana ve ailene de saglikli huzurlu mutlu uzun uzun omurler diliyorum :)

Prensesleriniz hayırlı olsun gözünüz aydın kızlar. Bugün kız günü galiba :)
kızceler gelıooo hadı bakalım hayrlısıı annıslerrrr cok sevndm ögrendıgınıze hayrlısıyla kucagımıza alrz bebişlerimizi insşllhh bgn ılk dfa oglusumn tekmesını hıssettmm ınanlmaz bı duyguu cok sukur rabbımeee

TE="htcydmr, post: 37990922, member: 312605"]Hadi hayırlısı girdin mi muayeneye nasıl bebiş cinsiyetini öğrenmişmiyidn

:) Şunun şurasında 2 hafta kaldı canıım birde göstermezse çekeceğimiz var [/QUOTE]cok sukur hersey normal ancak plasenta asagida ddi dr. Plasenta previa deniyormus dikkatli olman gerek dedi.cinsiyet hala bilmiyorum dr cok ugrasti ama plasenta kapatiyor onunu oyuzden goremem dedi
Cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…