Hayırlı haberlerle gel canım bebişinle hasret gider bol bol. İnşallah cinsiyetini de görürsün insanı yoruyor kız mı erkek mi diye. Hiç tahmin yaptı mı drKızlar sabah 9 da doktor randevum var,beklenen gün geldi sonunda,,bana dua eder misiniz?hayırlı güzel haberler alayım,belki cinslyet de öğreniriz,bakalım hayırlısı
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canımKızlar sabah 9 da doktor randevum var,beklenen gün geldi sonunda,,bana dua eder misiniz?hayırlı güzel haberler alayım,belki cinslyet de öğreniriz,bakalım hayırlısı
Ayy toist ben yerim bunları çok tatlılar. Bayıldım. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin. Içinde bebis olunca daha da cici olur bunlar :)Eki Görüntüle 1315644 Eki Görüntüle 1315644 Eki Görüntüle 1315648 Teyzeleriii bakın kızımın ilk cicileri
Aslında ben6. Aya kadar hiçbişi almayacaktım ama hediye geldi. Ne kadar mutlu oldum anlatamam size bir kez daha anladım hissettim hislendim. İçinde düşünüyorum kızımı çok mutlu oluyorum.
Kızlar sabah 9 da doktor randevum var,beklenen gün geldi sonunda,,bana dua eder misiniz?hayırlı güzel haberler alayım,belki cinslyet de öğreniriz,bakalım hayırlısı
Ayy kizlarr yarın güzel haberlerle gelirsiniz inşallah. Cinsiyetini de öğrenirsiniz.Kızlaaarrrrrrr yarın sabah bebişimi görmeye gideceğim inşallah.Bana da dua eder misiniz .Güzel haberler alalım Bebişim kendini göstersin
Cevren genişse bekleye bilirsin ama kendinde gönlüne göre seç al çünküBen 6 yi 8 yapayım 8 e kadar bişey almayayım en iyisi haklısın :))) sağol canım çok hediye geliyormuş zaten geldikçe paylaşlım en iyisi :)
Sağol canım bende ilk gördüğümde neladar duygulandım anlatamam. Kızımı özledikçe yeleğe sarılıyorum çok şapşikmişim eşim öyle diyor :) işte bu yüzden almayacaktım insan bağlanıyor
Emin ol gelir canım hemde bisürü bisürü zaten senin belli erkek bebişler alırsın annesi onlara :)
Kızlaaarrrrrrr yarın sabah bebişimi görmeye gideceğim inşallah.Bana da dua eder misiniz .Güzel haberler alalım Bebişim kendini göstersin
Kızlar sabah 9 da doktor randevum var,beklenen gün geldi sonunda,,bana dua eder misiniz?hayırlı güzel haberler alayım,belki cinslyet de öğreniriz,bakalım hayırlısı
Sen de alırsın canım hem de Çifter Çifter :) benim de içim gidiyo öğrenseydim alacaktım. Ben uzaktayim dogumdan önce gelmez bana hediye :)Yerim kizini da cicilerini de masallah yaa :) Rabbim saglikla giydirmeyi nasip etsin ben bile duygulandim.. Ben de istiyorum yaaa
Selam; benim dr.um 12+2 de kız demişti. Bugün 16+0 dayım. Kontrolüm vardi. Burada degisen cinsiyet yorumlarını okuyunca tırstim rica ettim tekrar baktı kesin kız dedi. Anlayacağın benimki de cok erken bildi.Herkese selam,
ben 13+1'de doktorum %100 erkek dedi. 13+5'de tekrar gittim, pipisini bile gösterdi bana, bari belliydi. Arada 18 haftalık olanlar var, daha öğrenemedik yazmışlar. Acaba hangisi garip, benim doktor mu sizinkiler mi ? :)
Ben şu ara bebek arabası arayışındayım, en çok araştırılması gereken konu, 4 gün iş için yurt dışında olacağım. Ama döndüğümde önerileriniz varsa, bekliyorum.
teşekkürler canım .OGRENEMEYENLERDE çabucak bebıslerının cınsıyetını ogrensın ıns ya
Ayy kizlarr yarın güzel haberlerle gelirsiniz inşallah. Cinsiyetini de öğrenirsiniz.
Kizlarr hayirli haberlerle gelin insallah, ikiniz de cinsiyeti ogrenirsiniz umarim, geldiginizde yazin :)
Ben de uzaktayim malesef, icim gidiyo ama biraz daha bekliyim diyorum, erken sanki almak icin, insallah alirim en yakin zamanda, sen de bi an once ogrenirsin insallah canimSen de alırsın canım hem de Çifter Çifter :) benim de içim gidiyo öğrenseydim alacaktım. Ben uzaktayim dogumdan önce gelmez bana hediye :)
Masallah prensesine annesi, saglikla kucagina al insallahh, hayirli olsunBebişim kız olacakmış kiii
Yerim onu ben öperim öperim
Bebişim kız olacakmış kiii
Yerim onu ben öperim öperim
Prensesleriniz hayırlı olsun gözünüz aydın kızlar. Bugün kız günü galiba :)Selam; benim dr.um 12+2 de kız demişti. Bugün 16+0 dayım. Kontrolüm vardi. Burada degisen cinsiyet yorumlarını okuyunca tırstim rica ettim tekrar baktı kesin kız dedi. Anlayacağın benimki de cok erken bildi.
Hayirli olsun canim prensesini saglikli bi sekilde kucagina alirsin insallahSelam; benim dr.um 12+2 de kız demişti. Bugün 16+0 dayım. Kontrolüm vardi. Burada degisen cinsiyet yorumlarını okuyunca tırstim rica ettim tekrar baktı kesin kız dedi. Anlayacağın benimki de cok erken bildi.
Sagol canimhayırlı olsun :)
Tavsiyeler icin cook tesekkurler :) ama iste insan sabirsiz oluyor gelsinler de sevelim diyoruz bazen, Rabbim dualarini da kabul etsin insallah:) bebegine sana ve ailene de saglikli huzurlu mutlu uzun uzun omurler diliyorum :)Merhaba kizlar ben 2014 mayis annesiyim geçen yıl bu heyecanlarimiz biz yaşadık şimdi çok uzak geliyor umarım hepiniz sağlıkla alırsınız yavrularınızi kucağınıza tavsiyem bol bol kendinizle ilgilenen kendinizi simartin gezin tozun uyuyun sabah keyifleri yapın. Inanın hameleyken çok rahatsiniz.bebisler doğunca bir müddet eskisi gibi olsmayacaksiniz bu fikre kendinizi alistirın ki ilk dönemleri depresif gecirmeyin kolay atlatin. Mucizeler doğunca bambaşka yorucu ama bir okadar guzrl günler sizi bekliyor. Bebekler ile her anın tadını çıkarın.
kızceler gelıooo hadı bakalım hayrlısıı annıslerrrr cok sevndm ögrendıgınıze hayrlısıyla kucagımıza alrz bebişlerimizi insşllhh bgn ılk dfa oglusumn tekmesını hıssettmmPrensesleriniz hayırlı olsun gözünüz aydın kızlar. Bugün kız günü galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?