2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayırlı haberlerle gel canım bebişinle hasret gider bol bol. İnşallah cinsiyetini de görürsün insanı yoruyor kız mı erkek mi diye. Hiç tahmin yaptı mı dr
Saol cnm,,yok tahmin yapamadı,biraz zorlarsam %55kız derim ama bi anlam ifade etmez dediDikkate almadım o yüzden,hayırlısı artık,

Günaydın kızlar,bu tetanoz aşısının bi zararı varmı acaba,kadınlar kulübünde bi yerde biri sanki ben olmıcam boşuna virüs almaya gerek yok diye yazmıştı onun için korktum,doğumdaki aletlerin ne kadar seril olduğunu bilmediğimiz için olmak gerekiyomuş,gerçi ben ilk hamileliğimde olmadım 30.haftada öğrendim zamanı geçmişti

Iyi aksamlar kizlar... yarin doktor randevumuz varrr.. oglusumla buluscaz hayirlisiyla.. her doktor oncesi hem korku hem heyecan yasiyorum.. saglikliyizdir insallah
canım dün bende öyleydım aynen burayada yazmıştım.sadece korkuyla gıttım.ultrasona gırınce mınık kızımı görünce akıl gıttı.sende ıyı haberlerle gelıceksın ıns

günaydın cnm.valla ben 2 gun once elımı konserve kutusuyla kestım.dr HEMNyaptr dedı bende yaptrdım.zannetmiyorum zararlı bısey olsun.hem bizim hemde mınıklerımızı koruyacak.bence ıhmal etme...

Bi an kendimi bu konuda yalnız hissettim, soğukkanlı olmaya çalışsam iyi olacak sanırım yoksa sonumu iyi görmüyorumçevremdeki hamişler de normal olduğunu söyleyince rahatladım

Teşekkür ederim, ferahladım biraz zaten her gün aynı tempoda ağrım olmuyor çok şükür doktorun verdiği ilaçta rahatlattı epey..bu vitaminlerin hepsi tek bir tablet mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…