Ozenmemek elde degil maalesef, bende de bi erkek denizci kiyafeti var, gecen sene kayinvalidem birine hediye olarak almis sonra gidememis, siz arkadaslariniza hediye edersiniz diye vermisti ama kiyamadik esimle sakladik, bizimki erkek olmszsa o zaman hediye ederiz demistik:)teşekkür ederiz canım..benim oğlum olacak ama yinede özendim aldım
Heheytt burda 73 lük bir kadın var :) Üzülme hahasağol canım çok faydalı bilgi oldu bu gerçekten yüksek olan şeyleri daha çok tüketmeye çalışırım..çok haklsıın bünyemiz alışkın değil hergün süt içmeye ve yumurta yemeye ağır geliyor..aşırıya kaçamam ben zaten sanki iyice şişmeye başladım bençok fazla almak istemiyorum şuan 64,900 olmuşum
Oy oyyyy ama yapmayın böle :):) İçimiz gidiyor, çok tatlı inşallah güzel günlerde giysin minnak :*teyzoslar..Eki Görüntüle 1317530
:) demem canımmm. bakalım ogreneyımde rahatlıyım . heyecan bastıCanim hayirlisi olsun seninde kizin olcak icime doguyor ama sonra demedi deme
Benmki ne doğuyor canım içine. Icine doğanlar söylesiiin :)Canim hayirlisi olsun seninde kizin olcak icime doguyor ama sonra demedi deme
Gule gule giydir fistigina ins canim:)ben uzun kollu aldım mayısta olacaklar sıcak olmaz havalar uzun kollu giydirmekte fayda var
ebebek mağazasından aldım canım 50 tlye ben
ben 79 la hamıle kaldım 87 oldum. şimdi ikinizde rahatlayın :) ılk beş kıloyu 6 haftada 7 hafta almıstım zaten. korkuorum çokkkkkHeheytt burda 73 lük bir kadın var :) Üzülme haha
Batmayın siz e miii :) çok tatlisınz. Berreecim oğluna aldıklarıni paylaş küsmesin sonra bu kız kiyafeti diye annesi :) herkese hayırlı cumalar. Randevusu olanlar güzel haberlerle gelsinler inş.
Ozenmemek elde degil maalesef, bende de bi erkek denizci kiyafeti var, gecen sene kayinvalidem birine hediye olarak almis sonra gidememis, siz arkadaslariniza hediye edersiniz diye vermisti ama kiyamadik esimle sakladik, bizimki erkek olmszsa o zaman hediye ederiz demistik:)
Heheytt burda 73 lük bir kadın var :) Üzülme haha
Ben de aldıklarımı ekleyip kaçayım okula. Biz ilk araba aldık ödeyelim bitsin
Diyerek
Mamas&papas sola modeli. Ana kucağı ile travel sistem oluyor. E bebekte 1500 civarıydı biz saraçhaneden bine aldık
Bir de ikili zıbınla patikli alt aldık ikili
Zaradan ikisi 60 mı neydi
Başka bi de anneannesi çorap almış o ne kadar bilmiyorum adidastan
Hafta sonu mothercareden uzun kollu ile yarım kollu body seti alıcam o beşlilerden de yine zarada şapka eldiven önlük takım vardı almadığıma pişman oldum o da aklımda.
Ben özellikle ilk aylarda ne almak be giydirmek lazım tecrğbeli annelerden onu öğrenmek istiyorum. Çok cici kıyafetler var ama onları hemen giyemez gibi geliyor. Böyle zıbın body alta tulum alayım diyorum ilk üç ay için mantıklı mı annişler?
Ben de hem uzun hem yarım alayım diyorum hatta kolsuz da mı alsam aylet niyetine? Boşuna almak da istemiyorum ama uzun kollu kesin alıcam bi paket. Yarım kolluyla kolsuzlarda kararsızım.ben uzun kollu aldım mayısta olacaklar sıcak olmaz havalar uzun kollu giydirmekte fayda var
ebebek mağazasından aldım canım 50 tlye ben
Canim temel seyler varmis, oh ne guzel, sen kiyafetten ziyade eksikleri tamamlarsin artik, aa bak iyi soyledin ablamda bana yegenimden kalanlari ayirmis, neler var icinde bende bir sorayim..kızlar benım yıgenımden kalan gıyılmemıs yada az gıyılmış kıyafetler var. oyle oluncada ne alacagımı şaşırıyorum. mesela kendınden patıklı 12 alt.. alttan çıtçıtlı 8 badı .. uzun kollu tulum 10 adet .. bır suru eldıven bere önluk . 2 det battanıye.
sevgılı kayın valıdecıgımde havlu almıs alt acma almıs bıde bır adet hastane cıkısı almıs
bunun harıcınde ne alınırkı aklıma gelmıo bılmeyınce.
Sağol teyzesi hepimizinki inşallahçok güzel canım bayıldım arabasına minik kıyafetlerine güle güle giysin kuzum
Oy oyyyy ama yapmayın böle :):) İçimiz gidiyor, çok tatlı inşallah güzel günlerde giysin minnak :*
Canım arabayı internetten mi aldınız,baston tipi mi , ne kadara aldınız.Güzel günlerde kullansın inşallah bebeğinBen de aldıklarımı ekleyip kaçayım okula. Biz ilk araba aldık ödeyelim bitsin
Diyerek
Mamas&papas sola modeli. Ana kucağı ile travel sistem oluyor. E bebekte 1500 civarıydı biz saraçhaneden bine aldık
Hafta sonu mothercareden uzun kollu ile yarım kollu body seti alıcam o beşlilerden de yine zarada şapka eldiven önlük takım vardı almadığıma pişman oldum o da aklımda.
Ben özellikle ilk aylarda ne almak be giydirmek lazım tecrğbeli annelerden onu öğrenmek istiyorum. Çok cici kıyafetler var ama onları hemen giyemez gibi geliyor. Böyle zıbın body alta tulum alayım diyorum ilk üç ay için mantıklı mı annişler?
canım senin boyun kaçben 79 la hamıle kaldım 87 oldum. şimdi ikinizde rahatlayın :) ılk beş kıloyu 6 haftada 7 hafta almıstım zaten. korkuorum çokkkkk
Sağol canım yazdımdı mesaja istanbulda saraçhane var fatihte ordan bin liraya aldık. Baston değil travel sistem canım. Sağolasın daha güzellerî sizlere olsunCanım arabayı internetten mi aldınız,baston tipi mi , ne kadara aldınız.Güzel günlerde kullansın inşallah bebeğin
sor canım bı gıydıklerını gıydremıcez bıdaha baslarda oyuzden ne varsa kullanalımCanim temel seyler varmis, oh ne guzel, sen kiyafetten ziyade eksikleri tamamlarsin artik, aa bak iyi soyledin ablamda bana yegenimden kalanlari ayirmis, neler var icinde bende bir sorayim..
Cok guzeller gule gule kullanin ins, bizde bir iki hafta icinde arabimizi alacagiz ins:) benim bugun dersim yok evdeyim misBen de aldıklarımı ekleyip kaçayım okula. Biz ilk araba aldık ödeyelim bitsin
Diyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?