2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
teşekkür ederiz canım..benim oğlum olacak ama yinede özendim aldım
Ozenmemek elde degil maalesef, bende de bi erkek denizci kiyafeti var, gecen sene kayinvalidem birine hediye olarak almis sonra gidememis, siz arkadaslariniza hediye edersiniz diye vermisti ama kiyamadik esimle sakladik, bizimki erkek olmszsa o zaman hediye ederiz demistik:)

Heheytt burda 73 lük bir kadın var :) Üzülme haha

Ben de aldıklarımı ekleyip kaçayım okula. Biz ilk araba aldık ödeyelim bitsin
Diyerek
Mamas&papas sola modeli. Ana kucağı ile travel sistem oluyor. E bebekte 1500 civarıydı biz saraçhaneden bine aldık

Bir de ikili zıbınla patikli alt aldık ikili
Zaradan ikisi 60 mı neydi

Başka bi de anneannesi çorap almış o ne kadar bilmiyorum adidastan
Hafta sonu mothercareden uzun kollu ile yarım kollu body seti alıcam o beşlilerden de yine zarada şapka eldiven önlük takım vardı almadığıma pişman oldum o da aklımda.

Ben özellikle ilk aylarda ne almak be giydirmek lazım tecrğbeli annelerden onu öğrenmek istiyorum. Çok cici kıyafetler var ama onları hemen giyemez gibi geliyor. Böyle zıbın body alta tulum alayım diyorum ilk üç ay için mantıklı mı annişler?

Eklentiler

• image.webp
    228,7 KB · Görüntüleme: 89
  • image.webp
    184,8 KB · Görüntüleme: 82
  • image.webp
    167,6 KB · Görüntüleme: 72
Batmayın siz e miii :) çok tatlisınz. Berreecim oğluna aldıklarıni paylaş küsmesin sonra bu kız kiyafeti diye annesi :) herkese hayırlı cumalar. Randevusu olanlar güzel haberlerle gelsinler inş.

canın ben bu kıyafeti o kadar aldım oğluşum doğsun üzerine bi kere giydiririm olcakmı diye onada çok cici şeyler alcam teyzesi küsmesin..

senin cinsiyeti bellimi canım.?
Heheytt burda 73 lük bir kadın var :) Üzülme haha

canım üzülme ama sen kaç kiloyla kaldın hamile

çok güzel canım bayıldım arabasına minik kıyafetlerine güle güle giysin kuzum

ben uzun kollu aldım mayısta olacaklar sıcak olmaz havalar uzun kollu giydirmekte fayda var
ebebek mağazasından aldım canım 50 tlye ben
Ben de hem uzun hem yarım alayım diyorum hatta kolsuz da mı alsam aylet niyetine? Boşuna almak da istemiyorum ama uzun kollu kesin alıcam bi paket. Yarım kolluyla kolsuzlarda kararsızım.

Çok gÜzel seninkiler maşallah güle gğle giysin bebiş

Canim temel seyler varmis, oh ne guzel, sen kiyafetten ziyade eksikleri tamamlarsin artik, aa bak iyi soyledin ablamda bana yegenimden kalanlari ayirmis, neler var icinde bende bir sorayim..

Oy oyyyy ama yapmayın böle :):) İçimiz gidiyor, çok tatlı inşallah güzel günlerde giysin minnak :*

canım benim oğluşum olcakama aldım yinede o kadar aldım deyip giydirmeden olmaz denerim oğluşumada

Canım arabayı internetten mi aldınız,baston tipi mi , ne kadara aldınız.Güzel günlerde kullansın inşallah bebeğin

ben 79 la hamıle kaldım 87 oldum. şimdi ikinizde rahatlayın :) ılk beş kıloyu 6 haftada 7 hafta almıstım zaten. korkuorum çokkkkk
canım senin boyun kaççok dikkatli olman lazım zaten biz 6 ayından sonra alıcaz kilo bunlkar bişey değil ki

Canim temel seyler varmis, oh ne guzel, sen kiyafetten ziyade eksikleri tamamlarsin artik, aa bak iyi soyledin ablamda bana yegenimden kalanlari ayirmis, neler var icinde bende bir sorayim..
sor canım bı gıydıklerını gıydremıcez bıdaha baslarda oyuzden ne varsa kullanalım

Cok guzeller gule gule kullanin ins, bizde bir iki hafta icinde arabimizi alacagiz ins:) benim bugun dersim yok evdeyim mis sana iyi dersler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…