aynen eşimde öyle düşünüyor, bende çok fazla bebek mağazalarını gezmek istemiyorum, tutamam kendimi diye.amin canım benim işte bizde ocak ayında başlarsak 5 bitmiş olacak o zamanlar tam alışveriş zamanı hem ağırlaşmayacağız iyice hemde eksikleri anca tamamlarız
Haaahhahhh çok güldüm ya, tam kaynanaay ay ay çok süslüler yahu , sağlıkla giysin inşallah :) Çok güzel giyinmeyin oğluma alırım sizi
Ay olamaz ama bayildim ben buna:)) ben gri delisiyimdir zaten tam benim tarzim bir cici bu..kizlar harikasiniz ya, kiyafet alma hevesim hic yoktu ama sayesinizde istahim kabariyor..gule gule giydir ins canim, sende toist cimteyzoslar..Eki Görüntüle 1317530
Şapka ellikler zıbınlar hepsi takım formalı bir ara bakın canım gerçekten çok şirinler :))Aynen canım erkeklere de harika şeyler var aman babamız duymasın valla da o da alır takımlı
teşekkür ederiz teyzesi..bayıldımmm♥ çok tarz yaw
Ay çok tatlılar haftasonu ben de bi takım alıcam böyle bir de yarım kollu.Eki Görüntüle 1317563 Buda bizim kizima aldigimiz bodycikler
ilerde bi kızım olursa inşALLAH teyzesi giyer o zmanYa bu neeee
Ölcem şimdi çok güzel güle güle giysin
Aynen eski Çeyiz topikçisi olarak oönerim 2015 Mayıs annelerinin bebeklerine aldığı ciciler die bir başlık açıp orda detaylı toplamakAy çok tatlılar haftasonu ben de bi takım alıcam böyle bir de yarım kollu.
Kızlar aldığımız yerleri de yazsak bebeklerin cicilerinin?
Eski bir çeyiz topikçisi olarak böyle bir önerim var. Beğenenlere fikir olur? Hatta biz fiyat da yazardık. İsteyen fiyat da yazsın çok yardımı oluyor okuyanlara
Oğluş mu seninki de?ilerde bi kızım olursa inşALLAH teyzesi giyer o zman
Benimde 1 Aralık. Bebeğimi görmek için son hafta sonu :)Benim de 2 aralikkgecmiyor zamaaaannn
teşekkür ederiz canım..benim oğlum olacak ama yinede özendim aldımAy olamaz ama bayildim ben buna:)) ben gri delisiyimdir zaten tam benim tarzim bir cici bu..kizlar harikasiniz ya, kiyafet alma hevesim hic yoktu ama sayesinizde istahim kabariyor..gule gule giydir ins canim, sende toist cim
Ay çok tatlılar haftasonu ben de bi takım alıcam böyle bir de yarım kollu.
Kızlar aldığımız yerleri de yazsak bebeklerin cicilerinin?
Eski bir çeyiz topikçisi olarak böyle bir önerim var. Beğenenlere fikir olur? Hatta biz fiyat da yazardık. İsteyen fiyat da yazsın çok yardımı oluyor okuyanlara
Çok güzeller ya yerim ben onları içinde minicik kolları olacak :)Eki Görüntüle 1317563 Buda bizim kizima aldigimiz bodycikler
ay ay ay çok süslüler yahu , sağlıkla giysin inşallah :) Çok güzel giyinmeyin oğluma alırım sizi
Haaahhahhh çok güldüm ya, tam kaynana
Ay olamaz ama bayildim ben buna:)) ben gri delisiyimdir zaten tam benim tarzim bir cici bu..kizlar harikasiniz ya, kiyafet alma hevesim hic yoktu ama sayesinizde istahim kabariyor..gule gule giydir ins canim, sende toist cim
Şapka ellikler zıbınlar hepsi takım formalı bir ara bakın canım gerçekten çok şirinler :))
evet canım oğlum olacak inşALLAH ama evimde kız kıyafeti çok daha fazlaOğluş mu seninki de?
Ay ama bu kız kıyafetleri nolacak? Bizimkilere bakamaıyorum kızlara bakmaktan
teyzoslar..Eki Görüntüle 1317530
Batmayın siz e miii :) çok tatlisınz. Berreecim oğluna aldıklarıni paylaş küsmesin sonra bu kız kiyafeti diye annesi :) herkese hayırlı cumalar. Randevusu olanlar güzel haberlerle gelsinler inş.Eki Görüntüle 1317563 Buda bizim kizima aldigimiz bodycikler
bende artık hissetmek istiyorum yaa,neden hissedemiyoruz daha.Gerçi sen 17. haftada başlamamışsın benim daha beklemem lazım heraldeAyyy yerim ben onu :):) Ben hissedemiyorum daha :) Dün gece nöbette bi kaç tansiyon ölçtüm, sonra da odama geçip steteskopla karnımı dinledim ama ses yok :):) Tembel heralde hareket sesi gelmiyordu çok :) Teyzesi yesin onun minnak ayacıklarını :*
Canim hayirlisi olsun seninde kizin olcak icime doguyor ama sonra demedi demegunaydın kızlar opüldünüzzzzz
yarın randevum varrrr cokkkk heyecanlıyımm ınsallah mutlu mutlu donerım. ve cınsıyetını ogrenırsem doktor donusunde ılk alısverısını yapıcam ınsallah. cok almıcam , sadece ılk olucak heyecanlıyımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?