Katılıyorum ben de geçen mağaza gezdim erkeklerin de kızlardan kalır yanı yok kıyafet olayında :)) bizim de erkeğimiz kesinleştiği zaman hastane çıkış takımı beşiktaş forması alıcaz :)) O kadar şirin ki anlatamam :)))Sende burun temzleyicisi falan almşsn canım onlarda önemli :) ayrıca ben baktım biraz erkeklere de çok güzel şeyler var inan artık üretim had safhada :) trendyolda bir erkek uyku tulumları vardı ayyy Allahım dedim çok tatlıydı :)
teyzoslar..Eki Görüntüle 1317530
BENDE COK AGIRLASMADAN GIDIM DIOM AYNEN OCAK AYI BNM ICINDE COK IDEAL OLUR
ayy bu çok tatlı birşey yaa nereden aldın bakem
Allahııımmmmmmmmmmmmmmmmmbayılacam şimdiii.. çok tatlı canım
Yok canım kurumsal bir şirkette çalışıyorum ama inan iş yerinde sürekli uykum geliyor aklımdan evlilik tazminatını al çık işten diyorum
İstanbul da keşke bursa gibi olsa canım tekstil ucuz bursa dabursa canım
aynen canım elinde olmuyo insanın.. ayy heyecanlandım şimdi
hataydayım kuzumm kızsa eğer bi elbise beğenmiştim onu alıcaam hemen :) 3te tatlım randevumm
amin canımm Allh herkese eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin..
inşallah canımm göstermicek diye de korkuyorum..
teyzoslar..Eki Görüntüle 1317530
Allahıııımmmmmmmmmmmm sana geliyorum bende istiyorum bundan kızımaaaa ama daha alışverişe çıkmadığımız için yok bizde bi beşli body aldım onlarlada kafayı yicem akşam öpüyorum paketi
bende öyle düşünüyorum yoksa eminönünde şiş karınla gezememdüşer bayılırız bide Allah korusun
Katılıyorum ben de geçen mağaza gezdim erkeklerin de kızlardan kalır yanı yok kıyafet olayında :)) bizim de erkeğimiz kesinleştiği zaman hastane çıkış takımı beşiktaş forması alıcaz :)) O kadar şirin ki anlatamam :)))
Anlayabiliyorum canım sanki benim utku hallerim geçti ama tüm gün çalışıyorsan yoruluyorsundur tabi
İstanbul da keşke bursa gibi olsa canım tekstil ucuz bursa da
Hemen al göster bize de. Hayırlı haberlerle gel çıkınca da hemen yaz bize :)
Ay ay ay yerim ben onu ya çookk güzelmiş :)
Çoook şanslısın canım biz orada hanlara giriştik isimlerini bilemiyorumçok güzel ve uygun şeyler vardı ço da kaliteliydi. Hayrını gör sen :))evet canım bursa o konuda gerçekten iyi..
ayıp ediyosun gönderirim canım ben sana
Çoook şanslısın canım biz orada hanlara giriştik isimlerini bilemiyorumçok güzel ve uygun şeyler vardı ço da kaliteliydi. Hayrını gör sen :))
Ay canim benim tesekkur ederim dusunmen yeter alisverise ciksak iyice neler alcazda biraz daha zaman gecsi diye bekliyoruz
ama ama yaa ben bunları yerim çok tatlı canım sağlıklı günlerde giysin..Eki Görüntüle 1317563 Buda bizim kizima aldigimiz bodycikler
bayıldımmm♥ çok tarz yawteyzoslar..Eki Görüntüle 1317530
ama ama yaa ben bunları yerim çok tatlı canım sağlıklı günlerde giysin..
Hadi ya devam ediyor mu hala? Benim 12den sonra azaldı 14ten sonra da nerdeyse tamamen bitti bulantılarım. İnşallah eçer seninkiler de. Ama bu uykusuzluk nolacak bilmemCanım bende uyuyamuyum salınan beri işe gitmiyorum kusmam tan kötüyüm canım
tam ısırmalık bunların hepiciğiii, kızçen sağlıcakla giysin inşallahEki Görüntüle 1317563 Buda bizim kizima aldigimiz bodycikler
tam ısırmalık bunların hepiciğiii, kızçen sağlıcakla giysin inşallah
benim eşim izin vermiyor alışveriş için 6. aydan sonra diyor ama ben dayanamam ki, kaçamak yaparım yılbaşından sonra, zor duruyorum
Ayyy yerim ben onu :):) Ben hissedemiyorum daha :) Dün gece nöbette bi kaç tansiyon ölçtüm, sonra da odama geçip steteskopla karnımı dinledim ama ses yok :):) Tembel heralde hareket sesi gelmiyordu çok :) Teyzesi yesin onun minnak ayacıklarını :*Canım daha iki üç gündür hissediyorum özellikle gece yatarken sırt üstü. Sağdan sola yada soldan sağa bişey kayıyor gibi oluyo. Yada pıt pıt içerde bişey atiyomus gibi. Ama günde bir iki kez her zaman degil :)
ay ay ay çok süslüler yahu , sağlıkla giysin inşallah :) Çok güzel giyinmeyin oğluma alırım siziEki Görüntüle 1316583 Eki Görüntüle 1316590 Eki Görüntüle 1316592 Kızlar ben yine ciciler aldım dayanamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?