2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Katılıyorum ben de geçen mağaza gezdim erkeklerin de kızlardan kalır yanı yok kıyafet olayında :)) bizim de erkeğimiz kesinleştiği zaman hastane çıkış takımı beşiktaş forması alıcaz :)) O kadar şirin ki anlatamam :)))

Allahıııımmmmmmmmmmmm sana geliyorum bende istiyorum bundan kızımaaaa ama daha alışverişe çıkmadığımız için yok bizde bi beşli body aldım onlarlada kafayı yicem akşam öpüyorum paketi

BENDE COK AGIRLASMADAN GIDIM DIOM AYNEN OCAK AYI BNM ICINDE COK IDEAL OLUR

bende öyle düşünüyorum yoksa eminönünde şiş karınla gezemem düşer bayılırız bide Allah korusun

Yok canım kurumsal bir şirkette çalışıyorum ama inan iş yerinde sürekli uykum geliyor aklımdan evlilik tazminatını al çık işten diyorum

Anlayabiliyorum canım sanki benim utku hallerim geçti ama tüm gün çalışıyorsan yoruluyorsundur tabi

İstanbul da keşke bursa gibi olsa canım tekstil ucuz bursa da

Hemen al göster bize de. Hayırlı haberlerle gel çıkınca da hemen yaz bize :)

Ay ay ay yerim ben onu ya çookk güzelmiş :)

ayıp ediyosun gönderirim canım ben sana

Aynen canım erkeklere de harika şeyler var aman babamız duymasın valla da o da alır takımlı

evet canım bursa o konuda gerçekten iyi..

Çoook şanslısın canım biz orada hanlara giriştik isimlerini bilemiyorumçok güzel ve uygun şeyler vardı ço da kaliteliydi. Hayrını gör sen :))

kozahan,pirinçhan vs çok han var canım burda..teşekkür ederim..

Ay canim benim tesekkur ederim dusunmen yeter alisverise ciksak iyice neler alcazda biraz daha zaman gecsi diye bekliyoruz

rica ederim canım benim..bende çıkmadım henüz tek aldığım şey oğluma yelekli takım ve ayakkabı başkada bişeyi yok kuzumun he bide 11 zıbın takımı var

amin canım benim işte bizde ocak ayında başlarsak 5 bitmiş olacak o zamanlar tam alışveriş zamanı hem ağırlaşmayacağız iyice hemde eksikleri anca tamamlarız

Ayyy yerim ben onu :):) Ben hissedemiyorum daha :) Dün gece nöbette bi kaç tansiyon ölçtüm, sonra da odama geçip steteskopla karnımı dinledim ama ses yok :):) Tembel heralde hareket sesi gelmiyordu çok :) Teyzesi yesin onun minnak ayacıklarını :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…