2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
@aycicegi10 Allah yardımcın olsun canım ama içini ferah tut,sağlıcakla vaktinde gelsin inş,alışveriş yapılır hem int mi olacak diye düşünme bak benim bir riskim yok ama alışverişim % 80 ini int ten yaptım diyebilirim hem daha pratik hem kapına kadar geliyor hiç öyle düşünme :)
metalkologg metalkologg çok hoş olmuşlar canım ellerinize sağlık,güle güle dağıtın inş :)

teşekkür ederim canım :) daha güzelleri sizlere olsun inşallah :KK66:

hepsi şahane olmuş ellerinize sağlık:nazar: kokulu taşları nasıl yaptınız acaba?

ayy canım bayıldım çok şık ve asil olmuş çok beğendim...bende sabun düşünüyordum hatta instagramdan birisi teklif aldım tanesine 2,5 tl istedi ben şeker hamuru tarzı şeyler yapıyorum ama sabun hiç denemedim becerebilir miyim??????

canım sabun değil, kokulu taş bunlar. hani çocukken alçıdan duvar süsü yapardık ya :) onun gibi bişi ama daha dayanıklı bi malzeme. bir de içine yada üzerine aktardan alacağın esansı katıyorsun, koku yayıyor. english home, linens, madame coco da felan var bolca :) görmüşsündür belki.
youtube a "kokulu taş yapımı" yazıp bakın bence :) ne kadar kolay olduğuna inanamayacaksınız :) toz ve sıcak su karıştıırp kalıplara döküyorsun ve kurumasını bekliyorsun en az 30 dakka :) o kadar :)

Merhabalar kızlar pijama takımı almayanlar ya da yedeklemek isteyenler için bir site adresi vereceğim,pijamalar spor penye,ürünler elime geçmeden görmeden önermek istemedim ama elime geçince ben gayet beğendim,çok da uyguna geliyor,fazla para ödemek istemeyen arkadaşlar mutlaka baksın derim,%100 pamuk penyesi de güzel ben beğendim,sitede güvenilir,kapıda ödeme de var gayet ilgililer,ben memnun kaldım vesselam düşünenlere duyurulur :) sitenin adı birissine.com..kalmayan ürünler ya da bedenler için takip yaparsanız sürekli yenileniyor..ben bu takımı şuan kullanmak için aldım bir de aynısının mavi olanını sabahlıklı 3lü takım olarak hastane için aldım :) hepsi 60 lira tuttu :KK66:
Fiyatlar çok uygunmuş hakkaten bedenler nasıl acaba?

teşekkür ederim canım :) daha güzelleri sizlere olsun inşallah :KK66:

canım sabun değil, kokulu taş bunlar. hani çocukken alçıdan duvar süsü yapardık ya :) onun gibi bişi ama daha dayanıklı bi malzeme. bir de içine yada üzerine aktardan alacağın esansı katıyorsun, koku yayıyor. english home, linens, madame coco da felan var bolca :) görmüşsündür belki.
youtube a "kokulu taş yapımı" yazıp bakın bence :) ne kadar kolay olduğuna inanamayacaksınız :) toz ve sıcak su karıştıırp kalıplara döküyorsun ve kurumasını bekliyorsun en az 30 dakka :) o kadar :)

canım madam coco da görmüştüm tamam anladım izliycem:KK15:

Allah razı olsun kızlar ya desteğinizle rahatlıyorum... Çok sağolun:KK68:
Amin cümlemizden, inşallah.

kızlar daha önce kokulu taş yapacağımı söylemiştim birkaç örnek yüklemiştim buraya. sonra hiç elim gitmedi, geçenlerde annem geldi birlikte bitirdik hepsini :) yaşasın anne gücü :)
diğeri de benim tasarlayıp yaptığım tacım :) terliklerini de yapacam ama Eki Görüntüle 1434350 Eki Görüntüle 1434351 henüz elime alamadım :)
harika olmuş hepsi, süslemeleri ile birlikte çok cicik olmuşlar; kokulu esansı nasıl kattın karışımın içine mi?

Tamam canım tesekkürler :)
rica ederim

Ben hastaneden eve gelince yikayalim diyorum ins toistcim yani birgün sonra. Erken mi olur göbek bağı bir hafta on gün sürebiliyo düşmesi

Yani 10 gün sürüyorsa çok olur gerçekten kuzum. Bana da 3 4 sonra yıka demişlerdi ama şimdi tereddüte düştüm ben de :))

Bencede çok tatlım ya uzarsa kapatıp orayı yikariz. Çocukta rahatlar. Sonuçta o tabaka onu koruyor da. O tabakanın etkisi geciodur bir süre sonra
Evet haklısın canım ya belki de ben yanlış düşünüyorum ama hemen yıkamam sanırım :)

Merhabalar kızlar pijama takımı almayanlar ya da yedeklemek isteyenler için bir site adresi vereceğim,pijamalar spor penye,ürünler elime geçmeden görmeden önermek istemedim ama elime geçince ben gayet beğendim,çok da uyguna geliyor,fazla para ödemek istemeyen arkadaşlar mutlaka baksın derim,%100 pamuk penyesi de güzel ben beğendim,sitede güvenilir,kapıda ödeme de var gayet ilgililer,ben memnun kaldım vesselam düşünenlere duyurulur :) sitenin adı birissine.com..kalmayan ürünler ya da bedenler için takip yaparsanız sürekli yenileniyor..ben bu takımı şuan kullanmak için aldım bir de aynısının mavi olanını sabahlıklı 3lü takım olarak hastane için aldım :) hepsi 60 lira tuttu :KK66:

canım çok akıllı bi alışveriş yapmışsın çok ucuza gelmiş siteye baktım ben şimdi çoğu tükenmiş...
valla lohusa takımı çok araştırdım ben 60 tl den aşşağı bulamadım genelde ekru beyaz inci düğmeli sade sık olsun dedim lohusa sepetinde uyguna buldum 60 tl idi bi kısa kollusunu bide uzununu 120 tl tuttuşık olsun deidm birini mevlütte giyerim belki...

Kızlar moraller iyi masallah ben çok mutluyum bugün ben daha Bebişe birşey almamışken annem doldurmuş herşeyi banada fotoğrafını yolladı çok heyecanlandim onları görünce biraz da korktum giydirmek nasip olmazsa diye hep bu korkuyla yaşadığım için şimdiye kadar ufak tefek şeyler aldım annem uzakta aldıklarınin fotoğrafini yolladı ben de yükleyebilirsem sizinle bu mutlulugu paylaşmak istiyorum opuyorum hepinizi
Canim kötü düşünme aldiklarimizin içinde göreceğiz hepsini giydirecegiz inşallah

cok guzel canım gule gule gıy ,cnm beden olayını nasıl hallettın ben en cok ona takılıyorum alamıyorum netten o yuzden doguma dogru kacc kılo olcaz fln

canım madam coco da görmüştüm tamam anladım izliycem:KK15:
;)

Amin cümlemizden, inşallah.

harika olmuş hepsi, süslemeleri ile birlikte çok cicik olmuşlar; kokulu esansı nasıl kattın karışımın içine mi?

rica ederim

istersen üzerine istersen içine katabiliyorsun canım ama zaten koku uçucu bir şey olduğu için 2 ayda gidiyor. sonra gene üzerine damlatıyorsun. zaten english home da felan da taşın yanında küçük şişelerle satarlar. kendin dökersin üzerine. eğer esansın renkli gibiyse arkasına damlatırsın :) benim daha çok var diye az esans koydum içine tozla suyu karıştırırken ama, mayısa kadar uçacak kokusu muhtemelen. dağıtmadan önce hepsinin arkasına damlatacam tekrar :)

Canim kötü düşünme aldiklarimizin içinde göreceğiz hepsini giydirecegiz inşallah
Ne bileyim canım böyle kötü olaylari da duyunca artık iyice evham yapmaya başladım birde çevrem de erken doğum yapan insanlar var tedirgin oluyorum her gün hareket ediyor mu diye sürekli kontrol ediyorum

çok teşekkür ederim kızlar :) daha güsgüzelleri sizin olsun inşallah :)

canım çok toz denedim ama en iyi tutan pastapartisepeti nden aldığım tozlardı. hem kendi sitesinde youtube da videosu var hatta sitenin. 2 ölçek tozu bi ölçek sıcak suyla karıştırıp içine esans ekleyip, silikon kalıplara döküyorsun, 30-60 dakka kuruması için bekliyorsun. sonrada çıkarıp istediğin gibi süslüyorsun :)
böyle sitelerde instagramda felan satılanlar çok pahalı ya. bir kilonun tozu 6-7 lira ve kalıba göre 20-25 tane çıkıyor. sadece süsleme kısmı uğraştırıcıydı benim için, çünkü kurdelaları tek tek diktim önce. sonra yapıştırdım düzgün dursun açılmasın diye.
en son da tülledik annemle :) son halide böyle oldu :)
ben pek emin değildim ama çok sevindim beğenmenize :)Eki Görüntüle 1434497

hayır ben çok begendim canım güle güle dağıt harika olmuşalr

kızlar sonunda park yatagımızı aldık, babymall da indirime girmiş sunny baby aldım umarım pişman olmam, icine de %100 pamuk yatak aldım umarım onda da pişman olmam :) bi uyku setimiz kaldı, ama onlar da masallah pek bi pahalı, biraz daha arastıracagım bakalım...
Hayırlı olsun tatlim mışıl mışıl uyusun bebisin içinde ins ;)

Yakın zamanda dogum yapan arkadaşlarım var canım, onlara da doktor ve hemşireler göbeği dusene kadar yikamayin diye tembih etmişler, o üzerindeki sıvının kalması uygunmuş, sağlık bakanlığınin tavsiyesi de yikanmamasi yonundeymis o yüzden hastanede silerek veriyolarmis, özellikle normal doğumda bebek doğarken rahimde bi sıvı oluyormus ona sürünerek çıkıyormus o da bağışıklık açısından çok saglikliymis, tabi dayanabilir iyim ben de bilmiyorum:) bide bizim Bebisler yaz bebeği olacak ya kısmetse 10 gün falan düşmezse gobusu tutabilir miyim bilmiyorum :S

Back
X