2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Mytwin Mytwin canım listeye beni de ekler misin bu arada :) Bi kez daha yazmıştım ama arada kaynadı sanırım. sat 12 ağustos, bdt 19 mayıs,32 yaşındayım, mersindeyim. Kızım olacak adını da Asya Simay koyacaz inşallah :KK68:
Arada kaçıyor bazen canım göremiyorum :) maşallah size ismi de harika :KK68:

Arada kaçıyor bazen canım göremiyorum :) maşallah size ismi de harika :KK68:
Aslında tek isim düşünüyodum, iki isim asla koymam diyodum ama büyük konuşmamak lazımmış :) Asyayı ben çok istedim babası da Simayı çok istedi. ikisini de koyacaz artık :)

terlik alan arkadaşlar, kaç numara aldınız, daha doğrusu su anki numaraniza göre mi aldınız, son ayda çok şişlik oluyor diyorlar ben normalde 37 giyerim acaba onu 40 falan mi alsam ki dedim:KK51:

cnm ben maalesef 37-38 aldım o bile anca oldu şimdiden...galiba 39-40 almalıymışım sen öyle yap bence

Amin canım amin.. Kafana takma ama, sürekli böyle düşünürsen daha kötü olur. Pozitif olmaya çalış ve erken değil zamanında doğacağını düşün hep ki inşallah öyle olur :) herşeyin hayırlısı olsun onlar da biz de sağlıklı olalım gerisi hiç önemli değil, bunları takıp kendini de bebişi de streslendirme oldu mu :KK66: öpüyorum sizi :)

:KK15:

sağol hayatım iyiki varsınızz yaa iyi geliyor yazdıklarınız... Rabbim seninde bebişlerini sağlıkla sana bağışlasın inşallahhh

Aslında tek isim düşünüyodum, iki isim asla koymam diyodum ama büyük konuşmamak lazımmış :) Asyayı ben çok istedim babası da Simayı çok istedi. ikisini de koyacaz artık :)
Bence gayet güzel olmuş canım ikisi de harika isimler, ömrü de ismi gibi güzel olur inşallah, liste işi tamamdır :KK68:

cnm ben maalesef 37-38 aldım o bile anca oldu şimdiden...galiba 39-40 almalıymışım sen öyle yap bence

sağol hayatım iyiki varsınızz yaa iyi geliyor yazdıklarınız... Rabbim seninde bebişlerini sağlıkla sana bağışlasın inşallahhh
Siz de iyi ki varsınız canım benim, amin inşallahh :KK68:

kızlar bu arada eger bebek 8 saatten fazla haraket etmese beni ara dedi.
bir de bu haftalarda bebek aşağıya inmek istediği için yalancı sancılar olabiliyormuş. eğer sancılar 5-10 dakikada bir olursa beni ara dedi.
son olarak da eğer suyun gelirse telaşlanma doğum daha 4 saat sonra başlar. sizlerinde aklında bulunsun. umarım erken gelmez bebişlerimiz.

Mytwin Mytwin teşekkür ederim canım içim rahatlıyor. sanırım riskli bir durum yok. anladığım kadarıyla normal doğum olmayacak gibi. hayırlısı artık. biraz baktım netten düzelebilirmiş de daha da dolanabilirmiş de. hayırlısı artık.

Arkadaşlar merhaba netimdr problem olduğu için çok slk takip edemiyorum formu, size birşey soracagim şuan haftamizdan bir hafta indeyiz 30 haftaligiz ve maasallah kilomuz 1600 sizce haftamiza gore fazlami oğlumun kilosu, şekerim sinir da cikmisti, suyumuz falan Normal, doktorumuz herşey güzel görünüyor dedi ama benimkafama ttaklidi biraz, o an bebegimin heyecaninda sormayida unuttum doktora :(

Arkadaşlar merhaba netimdr problem olduğu için çok slk takip edemiyorum formu, size birşey soracagim şuan haftamizdan bir hafta indeyiz 30 haftaligiz ve maasallah kilomuz 1600 sizce haftamiza gore fazlami oğlumun kilosu, şekerim sinir da cikmisti, suyumuz falan Normal, doktorumuz herşey güzel görünüyor dedi ama benimkafama ttaklidi biraz, o an bebegimin heyecaninda sormayida unuttum doktora :KK43:
Canım kafana takıp stres yapma bence, zaten ultrason ölçümleri bazen fazla olabiliyor ya da eksik olabiliyormuş. Ben olsam üzülmezdim hiç :)zaten şekerden dolayı kilolu olacak gibi olursa doktorlar uyarıyor. Maşallah kuzucuğuna :)

post: 39676826, member: 636409"]Canım kafana takıp stres yapma bence, zaten ultrason ölçümleri bazen fazla olabiliyor ya da eksik olabiliyormuş. Ben olsam üzülmezdim hiç :)zaten şekerden dolayı kilolu olacak gibi olursa doktorlar uyarıyor. Maşallah kuzucuğuna :)
Teşekkürler canim„ hepimizin bebislerine maaşallah, biraz tedirginim ilk gebelik olduğu için, bende 8 kilo falan aldim toplamda , şekere dikkat ediyorum ama çokta dikkat ettiğim.söylenemez,

Tesekkurler

kızlar bu arada eger bebek 8 saatten fazla haraket etmese beni ara dedi.
bir de bu haftalarda bebek aşağıya inmek istediği için yalancı sancılar olabiliyormuş. eğer sancılar 5-10 dakikada bir olursa beni ara dedi.
son olarak da eğer suyun gelirse telaşlanma doğum daha 4 saat sonra başlar. sizlerinde aklında bulunsun. umarım erken gelmez bebişlerimiz.
8 saat çok fazla doktor mu dedi bunu canım. her bebeğin biyolojik saati olur mesela benm oğlum sabah 8-9.30 arası uyanır ve sürekli hareket eder öğlen akşam gece belli saatleri var bunları takip etmen gerek artık 28. haftayla birlikte doktorun bunu önermesi lazım. 8 saat çok fazla Allah hepimizden uzak etsin
5-10 dakikada bir gelen sancı da zaten doğum sancısı olur ondan sonra bunu nasıl önleyecek acaba
artı bişey bilen varsa yada benm yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar

Kızlar herkese iyi akşamlar yarın kontrolümüz var bakalım büyümüş mü oğluşum her kontrol ayrı bir heyecan hayırlı haberlerle döneriz inşallah tek korkum erken doğum bizim oğlan kasıklarımda hep umarım vaktinden önce gelmez hepinizi öpüyorum anneler

8 saat çok fazla doktor mu dedi bunu canım. her bebeğin biyolojik saati olur mesela benm oğlum sabah 8-9.30 arası uyanır ve sürekli hareket eder öğlen akşam gece belli saatleri var bunları takip etmen gerek artık 28. haftayla birlikte doktorun bunu önermesi lazım. 8 saat çok fazla Allah hepimizden uzak etsin
5-10 dakikada bir gelen sancı da zaten doğum sancısı olur ondan sonra bunu nasıl önleyecek acaba
artı bişey bilen varsa yada benm yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar
8 saat bana da fazla geldi canım. Sanki internetten okuduğum kadarıyla 2 saatte 10 hareket sayılmalı gibi bişey deniyordu ama tam emin olamadım şimdi. 8 saat hareket etmese ben çok evhamlanırım zaten.
Kızlar herkese iyi akşamlar yarın kontrolümüz var bakalım büyümüş mü oğluşum her kontrol ayrı bir heyecan hayırlı haberlerle döneriz inşallah tek korkum erken doğum bizim oğlan kasıklarımda hep umarım vaktinden önce gelmez hepinizi öpüyorum anneler
Canım hayırlı haberlerle gel inşallah. Yarın bizim de randevumuz vardı ama doktorumuzun büyük bi ameliyatı varmış,iptal ettiler randevuyu haftaya c.tesiye kaldı :( Ben çok özlemiştim kuzumu ama beklicez mecbur. Haftaiçi gidersem eşim göremicek çünkü.

8 saat bana da fazla geldi canım. Sanki internetten okuduğum kadarıyla 2 saatte 10 hareket sayılmalı gibi bişey deniyordu ama tam emin olamadım şimdi. 8 saat hareket etmese ben çok evhamlanırım zaten.
canım ben ilk bebeğimde hareket etmiyor diye gittim kalbi durmuştu Allah hepimizden uzak etsin. şu an görüştüğüm ebeler hep 3 saat hiç hareket etmezse sağa sola yat karnını kas düz yat ve bebeğin hareket etmesini sağla etmezse sakın bekleme dediler. doktorumda bebeğin hareketlerini takip et her gün hemen hemen aynı saatlerde hareket eder dedi.
artık hepiniz bebeklerinizi biliyorsunuz arkadaşlar her sabah hareket eden bebek her sabah hareket eder. arkasını dönmüştür, doğum yaklaştı artık çok hareket etmez yada benim bebeğim 3 günde bir hareket ederdi bebek dediğin hergün hareket etmez diyenlere sakın aldırmayın. her bebek her hamilelik farklı siz bebeğinizi bilirsiniz işte

Canım buarada cicilerinizi paylaşmışsın, güle güle kullanın inş,Allah ailelerimizi başımızdan eksik etmesin hala bizleri düşünüyorlar ne mutlu bize :)
Sorma canım onlar olmasa halimiz ne olurdu bilmem ayrıca tsk ederim :-)

canım ben ilk bebeğimde hareket etmiyor diye gittim kalbi durmuştu Allah hepimizden uzak etsin. şu an görüştüğüm ebeler hep 3 saat hiç hareket etmezse sağa sola yat karnını kas düz yat ve bebeğin hareket etmesini sağla etmezse sakın bekleme dediler. doktorumda bebeğin hareketlerini takip et her gün hemen hemen aynı saatlerde hareket eder dedi.
artık hepiniz bebeklerinizi biliyorsunuz arkadaşlar her sabah hareket eden bebek her sabah hareket eder. arkasını dönmüştür, doğum yaklaştı artık çok hareket etmez yada benim bebeğim 3 günde bir hareket ederdi bebek dediğin hergün hareket etmez diyenlere sakın aldırmayın. her bebek her hamilelik farklı siz bebeğinizi bilirsiniz işte
Evet doğru diyosun canım benim bebeğim de aynı saatlerde daha çok hareketli. Allahım hayırlısıyla zamanında kucağımıza alsaydık bebeklerimizi. Bu arada ilk gebeliğin için üzüldüm canım. İnşallah bunu sağ salim alırsın kucağına.

Kızlar benim oğlan kafasını kaburgalarıma yaslıyor ve ittiriiyor.canımı acıtıyor resmen.bu kadar yukarı çıktılar mı yaa?yoksa başka bişey mi bu? Ama kafasının şeklini hissediyorum resmen top gibi.

Kızlar benım son adet tarıhım 28 agustos ama doktorum 24 agustosa aldı sımdı bebek yıne önde 20 agustos düzelttiler bu gidişle mayıs da dogurcagıma nisanda gelıcek bebeğim

Kızlar benim oğlan kafasını kaburgalarıma yaslıyor ve ittiriiyor.canımı acıtıyor resmen.bu kadar yukarı çıktılar mı yaa?yoksa başka bişey mi bu? Ama kafasının şeklini hissediyorum resmen top gibi.
küçücük kafasıdır o yaa çıktılar tabii kafasını okşa bak nasıl hareket eder annesi totosu da olabilir tabi o yuvarlak şey :KK68:

Back
X