2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sığmaz canım bavul daha mantikli battaniye bezi islak mendili gecelik vs baya çok şey koyacağız sen daha iyi bilirsin tabi :-) hem çanta alana kadar onda hazırlamis olursun acil durum da
Ya bide kendimize ya ayrı yapalım yada çantanın içine ayrı bi bölüme koyalim.sindi biswy lazım olunca alacaklar karismasin birbirine hersey.yapabiliyorsak ayrı çanta yapalım dimi ya

Tatlım benim annem uzakta. Ve sedef hastası. Atağı olunca yardım edemez. Ablam yengem toplanmışken Yaptılar. Bizim eşyalarımız da dolapta. Dolap Kapağı açılıp kapanmadıkça sorun olmaz gibi geliyor. Ben çok ağırlaştım bir de rahatladım hazır olunca.
Geçmiş olsun canım. Kıyamam sana oh rahatladın işte çokta erken değil zaten ya Ort üstünü mis gibi bekler durur

Ahh cnim ahh nerdee bizde oyle dusunceli insan yok kayinvalideme gorumcemler toplanmisti gecen pazar bizde esimle temizlik yapacaktik o gun gidemedik her hafta sonu temislikmi olurmus diye laf etmisler cok sinirlerimi bosuyolar bu aralar bebegimide kendimide cok usuyorum elimde olmadan gelde sinirlenme simdi nasil sinirlenme
Valla sen kendini düşünmezsen kimse seni dusunmuo . Bende aynıyim sesim cikmiyo. Ama konu bebeğimse bebegime zarari varsa ucunda hiç affetmem. Oyüzden sende ağrım var sizim var deyip özel bişey yapma.sen yaptıkça herzaman bi fazlasını beklio lar çünkü

Günaydın kızlar nasılsınız :) çok şükür Bugün 1 Mart. .. ağaçlar çiçek açtı bahar geldi. . :) içim civil civil. .
Meleklerimize kavuşmaya az kaldı. Mart bitti mi gün saymaya başlıcaz artık. .
Icimde bir heyecan bir telaş. .
Inanmak bazen zor geliyor. Şimdi ben çocukluğumdan beri hayalini kurduğum kızıma mi kavusacam. .
Ben anne mi olucam. .
Tarifi mümkün olmayan bir mutluluk. .
Babamizi bir telaş sardı bana kıyafetleri yıka ütüle artık az kaldı diyor. Ben Erken daha diyorum o artık erken olduğunu kabullenmiyor :)
Canım benim bencede çok heyecanlı bende doğduğunu kucağıma verdiklerini ani düşünüyorum. Şaka gibi. Hala daha ben nasıl hamile kaldım saskinligindayim. Okadar olmucak moduna girmisimki. Şükür Allahima .
bide suan odamdamin hemen bitisiginde ağaçta kuslar civildiyo. Sen yazınca farkettim inan. Kaptırmışim kendimi buraya :)

CANIM daha yenigördüm yazdığını verir neden vermesin zorlanıyorum dersin ki haklı sebeplerin var
Inşallah canım versin de sonra rahat rahat başliyim yıkama utuleme işlerine :)

Gunaydin guzel anneler ve minnaklar.. bahar geliyor, bebislere kavusmamiza az kaldi. Hersey gonlumuze göre olur insallah ;) benim bi arkadaşım doguma hazirlik 2 canta yapmisti. Birine kendi esyasi birine bebek esyalarini koymustu. Cok rahat oldu demisti. Bende oyle yapicam. bebek bezi kiyafet kolonya fln derken her seferinde alt ust olmasin rahat bulunsun hersey diye..

Ya bide kendimize ya ayrı yapalım yada çantanın içine ayrı bi bölüme koyalim.sindi biswy lazım olunca alacaklar karismasin birbirine hersey.yapabiliyorsak ayrı çanta yapalım dimi ya

Geçmiş olsun canım. Kıyamam sana oh rahatladın işte çokta erken değil zaten ya Ort üstünü mis gibi bekler durur

Valla sen kendini düşünmezsen kimse seni dusunmuo . Bende aynıyim sesim cikmiyo. Ama konu bebeğimse bebegime zarari varsa ucunda hiç affetmem. Oyüzden sende ağrım var sizim var deyip özel bişey yapma.sen yaptıkça herzaman bi fazlasını beklio lar çünkü

Canım benim bencede çok heyecanlı bende doğduğunu kucağıma verdiklerini ani düşünüyorum. Şaka gibi. Hala daha ben nasıl hamile kaldım saskinligindayim. Okadar olmucak moduna girmisimki. Şükür Allahima .
bide suan odamdamin hemen bitisiginde ağaçta kuslar civildiyo. Sen yazınca farkettim inan. Kaptırmışim kendimi buraya :)

evet canım kendine ayrı çanta da yapabilirsın

Temizlik olayi bende de war canim ya bi super guc wa uzerimde basladigim zaman dur durak bilemiyorum bi enerji geliyo snra sirt ve bel agrilari cam ve duwar ben silmiyorum tehlikeli diye esime hallettiriyorum ama cam silemiyo malesef pislik icinde camlarim

Normal zamanda calistiginiz bir temizlikci var mi bilmiyorum ama bizim buralarda sadece cam silmeye kadin cagirilabiliniyo. Sorsaniz bulursunuz eminim. 15-20 liraya geliyorlar genelde.

Günaydın kızlar nasılsınız :) çok şükür Bugün 1 Mart. .. ağaçlar çiçek açtı bahar geldi. . :) içim civil civil. .
Meleklerimize kavuşmaya az kaldı. Mart bitti mi gün saymaya başlıcaz artık. .
Icimde bir heyecan bir telaş. .
Inanmak bazen zor geliyor. Şimdi ben çocukluğumdan beri hayalini kurduğum kızıma mi kavusacam. .
Ben anne mi olucam. .
Tarifi mümkün olmayan bir mutluluk. .
Babamizi bir telaş sardı bana kıyafetleri yıka ütüle artık az kaldı diyor. Ben Erken daha diyorum o artık erken olduğunu kabullenmiyor :)

Ne güzel yazmışsın ya içim açıldı bulutlu kasvetli istanbul sabahında :)
Babalar artık telaşlı bizim babamızda çantamızı hazırlayalım diye baskı yapıyor. Çok erken doğum haberi aldık onun etkisine girdi herhalde :-)

Günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri bizim en baştan beri erken doğum riskimiz var iki kayıp yaşadık bu bebeğimden önce şimdide rahim ağzımız 2.5 kadar kısaldığı için çok fazla ayakta durmamamızı söylüyo doktorumuz erken doğum riskine karşı 31. Haftada çiğer geliştirici iğne yapıyorlar eğer 36 dan önce Doğum olursa bebişin çiğerleri gelişsin diye aklınızda bulunsun böyle bir riskiniz varsa mutlaka doktorunuza sorup iğneyi olun Rabbim hiç birinizimizi evlat ile imtihan etmesin sizi sürekli takip ediyorum ama çok katılamıyorum halkınızı helal edin hepiniz çok iyi insanlarsınız sağsalim bebişlerimizi kavuşuruz inş öpüldünüz

Evet canım öyle olacak zaten kapattık herşeyin üstünü :)

Günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri bizim en baştan beri erken doğum riskimiz var iki kayıp yaşadık bu bebeğimden önce şimdide rahim ağzımız 2.5 kadar kısaldığı için çok fazla ayakta durmamamızı söylüyo doktorumuz erken doğum riskine karşı 31. Haftada çiğer geliştirici iğne yapıyorlar eğer 36 dan önce Doğum olursa bebişin çiğerleri gelişsin diye aklınızda bulunsun böyle bir riskiniz varsa mutlaka doktorunuza sorup iğneyi olun Rabbim hiç birinizimizi evlat ile imtihan etmesin sizi sürekli takip ediyorum ama çok katılamıyorum halkınızı helal edin hepiniz çok iyi insanlarsınız sağsalim bebişlerimizi kavuşuruz inş öpüldünüz
Günaydın canım Allah şifa versin bol bol dinlen yat. Bebişin gelene kadar uyu. Sonra çok ihtiyacımız olacak. Bu şekilde riski olup 37 de doğuran arkadaşım var. Sadece wc için kalkmıştı. İnşallah senin bebeğin de erken gelmeyecek. Hayırlı zamanda gelecek. Gönlünü ferah tut. Tevekkül edelim. Güzel bakan güzel görür derler teşekkür ederiz yazdıkların için de :)

Gunaydin guzel anneler ve minnaklar.. bahar geliyor, bebislere kavusmamiza az kaldi. Hersey gonlumuze göre olur insallah :KK66: benim bi arkadaşım doguma hazirlik 2 canta yapmisti. Birine kendi esyasi birine bebek esyalarini koymustu. Cok rahat oldu demisti. Bende oyle yapicam. bebek bezi kiyafet kolonya fln derken her seferinde alt ust olmasin rahat bulunsun hersey diye..
Günaydın evet çok mantıklı. Bavulun içinde iki ayrı hurç şeklinde olabilir. Biri bebeğimiz için biri kendimiz için. :)

Günaydın canım Allah şifa versin bol bol dinlen yat. Bebişin gelene kadar uyu. Sonra çok ihtiyacımız olacak. Bu şekilde riski olup 37 de doğuran arkadaşım var. Sadece wc için kalkmıştı. İnşallah senin bebeğin de erken gelmeyecek. Hayırlı zamanda gelecek. Gönlünü ferah tut. Tevekkül edelim. Güzel bakan güzel görür derler teşekkür ederiz yazdıkların için de :)
Allah Razı olsun canım Rabbimden başka sığınacak hiç kimsemiz yok veren de alanda o ne bi nefes fazla ne de eksik. Inş hayırlı vakitlerde kolay Doğumlar nasip etsin Rabbim herkese isteyip de bu duyguyu yaşayaman insanlarada annelik gibi Dünya'nın en kutsal mesleğini tatdırsın. Dularım da inş hepiniz varsınız sağlıkla büyütmeyi ve iyi bişekilde yetiştirmeyi nasip etsin bize Rabbim

Günaydın kızlar 1 ayı daha yedik az kalıyor çok az içim kıpır kıpır hiç bebde olmayan korkular baş gösterdi allahım sağ salim bebişlerimizi kucağımıza versin

Allah Razı olsun canım Rabbimden başka sığınacak hiç kimsemiz yok veren de alanda o ne bi nefes fazla ne de eksik. Inş hayırlı vakitlerde kolay Doğumlar nasip etsin Rabbim herkese isteyip de bu duyguyu yaşayaman insanlarada annelik gibi Dünya'nın en kutsal mesleğini tatdırsın. Dularım da inş hepiniz varsınız sağlıkla büyütmeyi ve iyi bişekilde yetiştirmeyi nasip etsin bize Rabbim
Amin canım inşallah. Ben kendim için riskli olduğum zamanlarda yunus peygamberin duasını çekmiştim. Belki zaten biliyorsundur illaki ettiğin dualar okuduğun ayetler vardır ama Söylemek istedim.

Gunaydin kizlar dun cok yoruldum mezarliga gittim oglumu ziyaret ettim cok ihmal etmistim gittip gotdum kuzumu 9 ay olmus geciyo zamn eksiklerimizi aldik canta portbebe siparisimizi verdik yarinda kontrolumuz var iki hfta oldu bkalim nolck

Canım nedense bana da öyle gelecek gibi geliyor o yüzden nisan gibi hallederim bende

Doğru dedin bende nisan gibi yapmaya başlayacağım

CANIM daha yenigördüm yazdığını verir neden vermesin zorlanıyorum dersin ki haklı sebeplerin var
Nisan ayina kadar bende halletmeyi dusunuyorum herseyi canim

Günaydın kızlar mart ayına girince heyecan daha da arttı hepimizde :) Erken doğum riski olan annelerimiz de inşallah zamanında alırlar kucağına yavrularını. Sağlıkla gelsinler minnoşlar :21: Patiğini yiyerim ama ben fıstığımın :) 11035468_782118765198673_214263500446865065_n.webp

Normal zamanda calistiginiz bir temizlikci var mi bilmiyorum ama bizim buralarda sadece cam silmeye kadin cagirilabiliniyo. Sorsaniz bulursunuz eminim. 15-20 liraya geliyorlar genelde.
Yok canim kendi temizligimi kendim yaparim ben ama simdi agar isler yoruyo havalarda kotuydu yoksa annem weya kardesim gelip yapiyolar saolsunlar

gunaydın mınik kuzuların tatlı annişleri:KK68: bi kaç gundur mısafırım vardı giremedım cok özledim hepınızı gordugum kadarıyla herkes ıyı cok şükür daha da ıyı olalım ınsaallah Hoppaerken dogum rıskı olan arkadaşlarımıza da rabbım şifalar versın ınsaallah hepımız zamanında hayırla saglıkla dogum yapalım:KK68:hazırlıklarsa tam gaz devam ne güzel artık odası gelenlerın odalarının kıyafetlerı hazır olanlarını kıyafatlerını merak etmeye basladımm işleriniz bıttııgınde bı resım isteriz:KK73:

Back
X