- 17 Ekim 2010
- 2.999
- 2.304
- 248
Ya bide kendimize ya ayrı yapalım yada çantanın içine ayrı bi bölüme koyalim.sindi biswy lazım olunca alacaklar karismasin birbirine hersey.yapabiliyorsak ayrı çanta yapalım dimi yasığmaz canım bavul daha mantikli battaniye bezi islak mendili gecelik vs baya çok şey koyacağız sen daha iyi bilirsin tabihem çanta alana kadar onda hazırlamis olursun acil durum da
Geçmiş olsun canım. Kıyamam sana oh rahatladın işte çokta erken değil zaten ya Ort üstünü mis gibi bekler dururTatlım benim annem uzakta. Ve sedef hastası. Atağı olunca yardım edemez. Ablam yengem toplanmışken Yaptılar. Bizim eşyalarımız da dolapta. Dolap Kapağı açılıp kapanmadıkça sorun olmaz gibi geliyor. Ben çok ağırlaştım bir de rahatladım hazır olunca.
Valla sen kendini düşünmezsen kimse seni dusunmuo . Bende aynıyim sesim cikmiyo. Ama konu bebeğimse bebegime zarari varsa ucunda hiç affetmem. Oyüzden sende ağrım var sizim var deyip özel bişey yapma.sen yaptıkça herzaman bi fazlasını beklio lar çünküAhh cnim ahh nerdee bizde oyle dusunceli insan yok kayinvalideme gorumcemler toplanmisti gecen pazar bizde esimle temizlik yapacaktik o gun gidemedik her hafta sonu temislikmi olurmus diye laf etmisler cok sinirlerimi bosuyolar bu aralar bebegimide kendimide cok usuyorum elimde olmadan gelde sinirlenme simdi nasil sinirlenme
Canım benim bencede çok heyecanlı bende doğduğunu kucağıma verdiklerini ani düşünüyorum. Şaka gibi. Hala daha ben nasıl hamile kaldım saskinligindayim. Okadar olmucak moduna girmisimki. Şükür Allahima .Günaydın kızlar nasılsınız :) çok şükür Bugün 1 Mart. .. ağaçlar çiçek açtı bahar geldi. . :) içim civil civil. .
Meleklerimize kavuşmaya az kaldı. Mart bitti mi gün saymaya başlıcaz artık. .
Icimde bir heyecan bir telaş. .
Inanmak bazen zor geliyor. Şimdi ben çocukluğumdan beri hayalini kurduğum kızıma mi kavusacam. .
Ben anne mi olucam. .
Tarifi mümkün olmayan bir mutluluk. .
Babamizi bir telaş sardı bana kıyafetleri yıka ütüle artık az kaldı diyor. Ben Erken daha diyorum o artık erken olduğunu kabullenmiyor :)
bide suan odamdamin hemen bitisiginde ağaçta kuslar civildiyo. Sen yazınca farkettim inan. Kaptırmışim kendimi buraya :)
Inşallah canım versin de sonra rahat rahat başliyim yıkama utuleme işlerine :)CANIM daha yenigördüm yazdığını verir neden vermesin zorlanıyorum dersin ki haklı sebeplerin var