2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar oğluşumun odasını hazırladık :) kıyafetlerini yıkadık ütüledik, yatağını hazırladık ayrıca hastane çantalarımızı hazırladık yavaş yavaş :) cuma günü de çalışabilir raporu alıcam sonra da sessizce oğlumun gelmesini beklicem çok heyecanlı bişimiş yahu :KK70: hepimize sağlıklı evlatlar kolay doğumlar diliyorum
Oyu maşallah bitmiş herşey elinize sağlık :)

bizim doktor boyu soylemez cnm ama bu sefer sordugumda ailedeki herkes uzun herlde kısa bişey cıkcak değil dedi bnde ısrar edince 40 cm in uzernde dedi:KK48: kilosuda 1500 grm olmuş.
maşallahhhh canım ben süt içemiyorum ki :( bakalım bizimki ne kadarlık çıkacak :)

evet canım bebişi tombik olanlardan bende öneriler bekliyorum; benim kızıma kilo aldırmam lazım. Pazartesi gidince yeni kilosunu öğreneceğim ama zayıf çıkacak yine diye ödüm kopuyor :anneadayı:
Benim de 9 gün sonra yani haftaya çarşamba günü. Ben de korkuyorum açıkçası canım. Inşallah almışlardır.

Benim canım çekmez ama çeken kızlar oluyor ben bugün eşime yaptım karadayı izlerken hep yapıyorum tarif 10 dakka sürüyor anlatayım kısaca
su ile annem yapardı ama ben sütle yapıyorum

2 su bardağı süt 1 su bardağı şeker ayrı Birtencerede şerbeti yap

Diğer tencereye isw ceviz yada fıstık koy tereyağı ile kavurması ve 1 su bardağı irmik koy kavur rengi dönünce diğer tencerede hazırladığın şerbeti koy ve karıştır zaten irmik şerbeti hemen emiyor

Bide daha dikkat edelim ya çoğu arkadaşın canı çekebilir bende farkında olmadan yazıyorum yaptıklarımı artık dikkat edeceğim
Haklısın, ama dünkü üzüntüm ile birden yazdım maalesef..
Tarih için teşekkür ederimmm. Sağol

Evde yap kendin canım üzülme. Markettekilerden de daha güzel olur. Ben netteki tariflere göre çok yaptim hepsi birinine benziyor zaten çok da güzel oluyor. Yap birine göre. Malzemeleri yari yariya az koy netteki tarifler çok oluyo. Su yerine süt kullan varsa.

Elde değil işte ayda yılda bişey istedimmm o da burnumdan geldi..
bende sütlü seviyorum lezzetini arttırıyor. Sağol cnm

keşke mesajını dün görseydim.1 litre süte 1 su bardağı irmik ve bir su bardağı şeker koyup sürekli karıstır dip tutmaması ve topak topak olmaması için.kaynayıncaca ve yoğulaşınca içine bir yemek kaşığı kadar tereyağı 1 paket vanilya ve bir yemek kaşığı kadar hindistan cevizi katıp karıstır ve ıslattığın borcama koy.soğuyunca kek gibi kesebilirsin.üstünü tarçın ceviz ,fındık vb.süsleyebilirsin ben denediim güzel olmuştu

Dün ağlamaktan yoruldum uyuyakalmışım yapamamadım zaten cnm...
Hindistan cevizide güzel olur haklısın bi de öyle deneyim sağol canım Allah razı olsunn

Gunaydin kizlar dun gittik doktora cok sukur 3 hftayi atlattimmi riskimiz kalmiyo artik iki hfta sonra izne cikicam gun sayiyorum artik

ayyy süper ya maşallah Allahın izniyle inşallah çok sevindim darısı başımaaa

Gunaydın kızlarrrr :)
bizde dun gorduk oglumuzu kocaman olmuş doktor 1500 gram olmuş deyince sok oldm 3 hfta once 750 gramdı dha boyumuzda 40 cm üzeriymş ama kesin soylemiyor doktor.Bizimki yanlamış yüzünü bize dönmüştü o kadar netti ki yanakları flan herseyi belli oluyordu ağzınıda emiyormş gibi yapıyodu doktor bile dedi 3-4 boyutlu haricinde ilk defa bu kadar net görüyorum yüz hatlarını diye:)))) fkaat sevgili doktorumuz fotograf cekmeyi unutmşş :KK62:
Neyse dedik :)))kızlar bizim haftamız suan 29+5 le uyumluymuş 1 haziran olan dogum tarihimizi 11 mayısa cekti doktor nisanda butun hazırlıklarınızı bitirin dedi korkmaya başladım wlla :KK43:((

Maşallah süphanallahhh Rabbim tüm bebişlerimizi korusunnn

benim geceleri kabus görme olayım başladı, korkarak uyanıyorum sabah, Allah yardımcımız olsunn

Bende bugün kötü rüyalarla uyandım evde de tekim şuan evham geliyor malesefff :( Dua edicez bol bolll

bizim doktor niye dogum tarihini öne alıyor ki ?
Canım benim bebeğim de 10 gün önde gidiyor ama dogum tarihin hep sat a göre, doktora sormuştum erken doğuma sebep olur mu bu durum diye, hayır sadece doğduğunda nasıl bi bebek olacak onu tahmin ederiz dedi,yani iri bi bebek mi minyon mu yoksa normal kilo ve boyda mi, mesela benimki 28+3 te 1500 gr 40 cm di, 3500-3600 gr dan az doğmaz daha da fazla olabilir dedi 4 kiloya doğru, iriden ziyade uzun bi bebek dedi, gorcez bakalım :)

Hadi inşallah canım bu sefer kısmet olur, valla sen antakya kizisin neler hazirlamissindir kim bilir :KK66: diyet mi olur hiç orda:-)
Gel de doktora anlat canım kendisi her gün akşam yemeklerine gidip götürüyor ne varsa mideye bana gelince diyet yap diyor haksızlık bu :) :) şaka bir yana da çok yedim patlicak gibiyim tombiş olmuşum zaten yuvarlanicam neredeyse :) :)

Haklısın, ama dünkü üzüntüm ile birden yazdım maalesef..
Tarih için teşekkür ederimmm. Sağol

Elde değil işte ayda yılda bişey istedimmm o da burnumdan geldi..
bende sütlü seviyorum lezzetini arttırıyor. Sağol cnm

Dün ağlamaktan yoruldum uyuyakalmışım yapamamadım zaten cnm...
Hindistan cevizide güzel olur haklısın bi de öyle deneyim sağol canım Allah razı olsunn

ayyy süper ya maşallah Allahın izniyle inşallah çok sevindim darısı başımaaa

Maşallah süphanallahhh Rabbim tüm bebişlerimizi korusunnn

Bende bugün kötü rüyalarla uyandım evde de tekim şuan evham geliyor malesefff :KK43: Dua edicez bol bolll
Bende sonra gördüm eşine üzülmüşsün almadı mı canım

Gunaydinlar:21:
Adet tarihine gore 19mayis dogum tarihi bebisimiz nerden baksam 15 gun ileri bugune kadar doktorun
soyledikleri toplamda
Ama 23 mayis dogum gorunuyor ultrasonda benimde kafam karistio_O

Canım benim bebeğim de 10 gün önde gidiyor ama dogum tarihin hep sat a göre, doktora sormuştum erken doğuma sebep olur mu bu durum diye, hayır sadece doğduğunda nasıl bi bebek olacak onu tahmin ederiz dedi,yani iri bi bebek mi minyon mu yoksa normal kilo ve boyda mi, mesela benimki 28+3 te 1500 gr 40 cm di, 3500-3600 gr dan az doğmaz daha da fazla olabilir dedi 4 kiloya doğru, iriden ziyade uzun bi bebek dedi, gorcez bakalım :)
snir oldum bak simdi bizim doktora madem erken doguma sebep olmaz dgm trihini niye one alıyor ki.32. haftam nisanın ilk haftası doluyormuş doktor dgm tarihini 11 mayıs deyince çalışablir raporu almama gerek yok demştim oyleyse eger nisan sonuna kdr calısrm bnde.

içim sıkılıyo sürekli. nedenini bilmediğim bi huzursuzluk var . sizinde zaman zaman böyle oluyomu. son 3-4 gündür böyle.yalnız kalmak hiç istemiyorum. yalnız kalınca kafamda eskiden yaşanmış olaylar kızgınlıklarım kırgınlıklarım oluyo. bişeyler yapayım diyorum azcık hareket edince yoruluyorum. zaten çalışıyorum eve gelince inanılmaz bi yorgunluk oluyo. oysa herkes şimdi en güzel zamanların bebek doğunca elin kolun iyice bağlancak diyolar. ben şimdiden böğleysem bebek doğunca tam depresyonluk olurum kesin diye korkuyorum.

Gel de doktora anlat canım kendisi her gün akşam yemeklerine gidip götürüyor ne varsa mideye bana gelince diyet yap diyor haksızlık bu :) :) şaka bir yana da çok yedim patlicak gibiyim tombiş olmuşum zaten yuvarlanicam neredeyse :) :)
Olsun olsun kahvaltı candir :KK50:Gün içinde hafif şeyler yersin dengelersin bişey olmaz;) ben antakyaya bayılıyorum yaa kızkardeşimin nişanlısı antakyali oraya gelin gidecek yaza düğünümuz var, valla kahvaltıdan akşam yemeğine herşey muazzam :kk77:

Kız çok tembellik yaptı bugün bazen aynı anda sola yattığım da özellikle kasığımda ve göbeğim de hissediyordum arkasına donduyse totosuna vurmak lazım onun :-)
Kıyamazsın nasıl vuracaksın ki :):):) Karnına nemlendiriciyle masaj yap biraz döner annesi :)

Kizçeni yesinlerr bizimkiler rahatina çok düşkün olacak heralde :KK66:
Aynen yahu, bize çekmiş minnak :)

günaydın kızlar benim ufaklığın kafası aşağıda yeni bi huy edindi kafasını sağa sola sallıyo içim kıyım kıyım oluyor bi gıdıklanıyorum anlatamam size şimdiden benle uğraşmaya başladı bile :KK70: :KK70: :KK70:
Yerim senin ufaklığını, annesini gıdıklıyormuş yaramaz :)

Gunaydın kızlarrrr :)
bizde dun gorduk oglumuzu kocaman olmuş doktor 1500 gram olmuş deyince sok oldm 3 hfta once 750 gramdı dha boyumuzda 40 cm üzeriymş ama kesin soylemiyor doktor.Bizimki yanlamış yüzünü bize dönmüştü o kadar netti ki yanakları flan herseyi belli oluyordu ağzınıda emiyormş gibi yapıyodu doktor bile dedi 3-4 boyutlu haricinde ilk defa bu kadar net görüyorum yüz hatlarını diye:)))) fkaat sevgili doktorumuz fotograf cekmeyi unutmşş :KK62:
Neyse dedik :)))kızlar bizim haftamız suan 29+5 le uyumluymuş 1 haziran olan dogum tarihimizi 11 mayısa cekti doktor nisanda butun hazırlıklarınızı bitirin dedi korkmaya başladım wlla :KK43:((
Maşallah sizeeeee, kocaman olmuşsunuz :)

bnde içemiyodm normalde cnm ama şu son 1 aydır içmeye başladm kahvaltı yapmıyorm cnki corba tost flan geçiştiriyorm ha bide meyve hastasıym manavı zengin ettim :KK48:
ben zaten evde kahvaltı olayını yapamıyorum bir türlü genelde tost yapıyorum zaten kalkar kalkmaz hiç iştahım olmuyor. meyveyi bende çok yiyorum inş benimkide tombiş tombiş olmuştur :D

adete göre suan 27+2 yiz ultrasona göre 29+5
adete gore dgm trhi 1 haziran ultrasna göre 11 mayıs
11 mayısta 39 hafta dolmuş oluyo

benim bildigim sat ini dikkate alıyorlar cünkü gelişimi hep bu sekilde devam edecek mi belli olmaz diye düsünüyorum.benim sat a göre dogumum 21 mayıs son 2 ultrasonumda bebeğin gelişimine göre 15 mayıs digeride 19 mayıs cıktı yani gelişimleri aydan aya degişti. 1 haftada olsa umutlanmıştım ben :)

snir oldum bak simdi bizim doktora madem erken doguma sebep olmaz dgm trihini niye one alıyor ki.32. haftam nisanın ilk haftası doluyormuş doktor dgm tarihini 11 mayıs deyince çalışablir raporu almama gerek yok demştim oyleyse eger nisan sonuna kdr calısrm bnde.
Canım sen iyice bi konuş benimki öyle dedi ama bilemiyorum tabi, bazı doktorlar bebek iri olunca hemen doguramazsin deyip daha haftası dolmadan suni sanciyla yada sezeryanla dogurtuyolarmis, bi arastir bakalım

içim sıkılıyo sürekli. nedenini bilmediğim bi huzursuzluk var . sizinde zaman zaman böyle oluyomu. son 3-4 gündür böyle.yalnız kalmak hiç istemiyorum. yalnız kalınca kafamda eskiden yaşanmış olaylar kızgınlıklarım kırgınlıklarım oluyo. bişeyler yapayım diyorum azcık hareket edince yoruluyorum. zaten çalışıyorum eve gelince inanılmaz bi yorgunluk oluyo. oysa herkes şimdi en güzel zamanların bebek doğunca elin kolun iyice bağlancak diyolar. ben şimdiden böğleysem bebek doğunca tam depresyonluk olurum kesin diye korkuyorum.
canım hormonların etkısıyle oluyodur.gecıcı bırseydır benımde bazı gunler oluo. bazı gunler daha bı huzurlu oluyorum.
ya hem bebek dogdugunda neden olsunkı onun varlıgı saglıklı olmsaı kokusu bıle nasıl mutlu edecek bızı kımbılır

32. hafta raporunu sat a göre hesaplamalısın canım, bir de bebeğin önden gitmesi tamamen kilo ve boyuyla ilgili...yoksa erken doğacağı anlama gelmiyor...doktroum kaç sefer söyledi :)

Back
X