2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
s
canım aynen elımı kouyorum araya vurup duruo arada kaydırıyo gıdıklıo asagı vurmasından daha egelncelı yukarı vurması. şukurler olsunnn

@emelll
cok tatlı canım ınsallah guzel gunlerde kullanırsınız Allah ıcınıze
sağol canımmmm inşallahhh hepimizin içine sinsin

Benim tatlı annelerim güzel dileklerini yollayan herkese ben de güzel dileklerimle karşılık veriyorum hazırlıkların fotolarını istemiştiniz tek tek alıntı yapamadım ama hepiniz için yolluyorum fikir olur belki :) bu arada bebek odasında kırmızı bir kanepem var bir de perde kullanmıyoruz biz zebra kullanıyoruz odanın zebrasını değiştirdim :)Eki Görüntüle 1439498 Eki Görüntüle 1439499 Eki Görüntüle 1439500 Eki Görüntüle 1439501
Ayyy çok beğendim, ne güzel olmuş. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah :)

Kızlar masallah hepiniz iyisiniz Allah bozmasın geçmişi Anca okuyabildim dün çok evham yaptım iki hafta sonra doktora giderim dedim ama dayanamadim sabah hemen bebeği görmeye gittik 40 cm 1550 gr olmusuz çok özlemişim onu nasıl 2 ay sabrettım bilemiyorum babası renkli videosunu çekti çok güzel bir duygu herşey yolunda Allaha şükür tombis yanakları var masallah
IMG_20150303_140523.webp

Kızlar masallah hepiniz iyisiniz Allah bozmasın geçmişi Anca okuyabildim dün çok evham yaptım iki hafta sonra doktora giderim dedim ama dayanamadim sabah hemen bebeği görmeye gittik 40 cm 1550 gr olmusuz çok özlemişim onu nasıl 2 ay sabrettım bilemiyorum babası renkli videosunu çekti çok güzel bir duygu herşey yolunda Allaha şükür tombis yanakları var masallah Eki Görüntüle 1439575
Maşallah kuzunaa, yanaklara bak tombik tombik :)

Kızlar Merhaba biz bugün kizimi görmeye gittik yüzünü göstermedi kanala girmiş sırtını donmus 1100 gr 35 cm her şey yolunda dedi tam haftasında küçük değil di mi :)

canımmm benm de oyleydı ortalama ıste maşallah kucuk kuzuna :)

Kızlar masallah hepiniz iyisiniz Allah bozmasın geçmişi Anca okuyabildim dün çok evham yaptım iki hafta sonra doktora giderim dedim ama dayanamadim sabah hemen bebeği görmeye gittik 40 cm 1550 gr olmusuz çok özlemişim onu nasıl 2 ay sabrettım bilemiyorum babası renkli videosunu çekti çok güzel bir duygu herşey yolunda Allaha şükür tombis yanakları var masallah Eki Görüntüle 1439575
o yanaklar yenir o yanaklar :) maşallah kuzuma yaa

ay yanakları tam ısırmalık cok tatlı nazar değmesnn :KK68:

Maşallah ya nasıl da tombik yerim ben onu. Allah bağışlasın canım iyi yapmışsınız gitmekle :)

Çok tatlı Masallahhhhhh :)

Maşallah ya nasıl da tombik yerim ben onu. Allah bağışlasın canım iyi yapmışsınız gitmekle :)
Ne yapayim tatlım dün az hareket ediyor diye gece uyuyamadim sabah hadi gidelim ddi babası da herhalde oğlum da annesini özlemiş göz göze geldik sanki ultrason da :-)

Back
X