Ayy cnm o sigilden ne cektim ben kriyoterapi uyguladi sıvı azotla yani dondurdu ( yakarak dondurdu) 1 yıl, sonra gecmeyince kotere başladı uyusturup nesterle hepsini oydu ve sonra koterle yakarak kanamayi durdurmaya calisiyodu off ayağım neler çekti hamdolsun geçti sonra,tabi aralarda bende fucidin kullandım ama brnim drda hamileler hile kullanabiliyo demişti ozaman. Bide cnm uzun zaman geciremezsen bagsiklik sistemnle ilgli testler yaptr beni kimse yonlendirmedi meğer bagskligm cok zayifmis, kendi beyin hücrelerime saldirmaya basladi,derken ms oldum. Tabiki gözün korkmasin canm ama bi siğil deyip gecme sakın. Allah sifa versin bide okut cnm onları,okutmayla baya fayda gören var.
Cnm sanki sırtı dönük ben anlayamadm bisi malesef
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Varya okurken gükmekten alnım catladı
Misafirlerim gidince bi gireyim dedim abowww sayfalar almıs gitmiş hepsini okuyamadım ...
Bu arada biz korunmuyoruz.. Ne gerek var.. Bi iş yapıyon bari tam teşkilat yap... Walla biz bişi anlamıyozen iyisi gidisata bırakmak
Rahtsızlanan arkadaslar cok geçmiş olsun ... Allah acil şifalar versin.
İkrts bebegim bebişinin arabası hayırlı olsun ...
Missdelyy senin ismin neydi canım
Sılam nasıl oldum gülüm ya azcık düzelmiş gibi gördüm seni...
Kız hümeyra hiçç geri meri cekılme kooy ver girsin canım ...
Bu arada normal dogum benim zor oldu gercekten.. 22 saat hastanede yattım.. Bittim yani resmen anşatamam.. İlk kasılmalarımı falan hastanede cektim.. Suyum hastaneye yattıktan1 saat sonra geldi ama acılmam olmadı ve catım dardı...
Dr bana ewe git ewde sancımı cek derse kosa kosa gircem.. Hastaneye caat dogurmaya gidicem .. Eger bi daglık oroblemı cıkmassa insallah
Hemn hastaneye yatmıcam ... Psıkolojım bozuluyo hastanede artık ...
Yawrular heppinizi öpüyorum
Gözün aydın, iyi yolculuklar canım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın güzel anneler ve minnaklarııı
Günaydınnnnnnn hastane yolundayiz :))) ne durumda bebis cok merak ediyorum
Günaydın canimmGünaydın güzel anneler ve minnaklarııı
canım biraz kocakarı usulü ama bende de çok siğil çıkardı. annem üç cumartesi arka arkaya (ikindi vaktine kadar olacak ama) üzerine iğneyle artı gibi yıldız gibi çizip üç ihlas bi fatiha okurdu geçerdi hemen bi daha da çıkmadı çok şükür kocaman kocaman olurdu önceden
günaydın canımm. Yine uykusunu alamamış bir ben olarak karşınızdayım
Yahuu ısrar ediyorum şu bilim adamları artık zahmet edipte wc-yatak yapsa ya
Günaydın kızlar, bugün baba ocağıma kavuşuyorum inşallah, haftalardır yaptığım yemekten zevk almıyorum, annemin yemekleri iyi gelecekBu arada herkes iyidir inşallah, doktora gidecek olanlar hayırlı haberlerle dönsünler... Uçak yolculuğu yapacak arkadaşlar, doktorum bana hamile olduğuma dair rapor verdi, x-ray den geçmeyeyim diye, aklınızda bulunsun, mümkünmüş...
hayırlı habelerle gel canımGünaydınnnnnnn hastane yolundayiz :))) ne durumda bebis cok merak ediyorum
ahhhh ahhh bıktım yeminle offffffSabahın köründe uyandimmmm sağolsun oğlummm erkenden uyandı 😬 gunaydınnnlar herkeseeee...
yalan o kuzu aspargaz ınanmaaa2'li tarama sonucum çıktı sonuçlarım temiz ama bişey merak ediyorum:)
t-56.2 ıu/ml sonuç 50'nin üstü kız denmişti ama sanki benim bebeğim net olmasada erkeğe benziyor dedi sizce bu sonuçlar genelde doğrumu...
ahhhaaa aynen ya.offfff gunduz birsey yok gece çişim çoşuyorrrBende... geçen kardeş payinda diyodu,severek ayrilanlara en güzel örnek ben ve yatağım. Buaralar hep bu moddayim
O zaman tekrar hoş geldin canım, antibiyotik kullanacaktın yanlış hatırlamıyorsam, başladın mı?
Ay kıyamam sana sen nerelerde geziyon bizi bırakıp tosbiş heheheh:)
hay allahim ya hic gulesin yoktu ondanmi kac gundur sesin cikmiyodu senin
bidaha kaybetme bizi canim yoksa subatta yaparsin bak dogumu :1
Günaydıııınnn,
günaydın
Bugün doktora gidecek annişler çok güzel haberler alsın inşallah. 😊
Benim gibi işe gideceklere de Allah sabır versin, gıcık oluyorum işe gitmeye şu temmuzun sıcağında. Her sabAh ne giysem derdi de var. 😔
Günaydın kızlar, bugün baba ocağıma kavuşuyorum inşallah, haftalardır yaptığım yemekten zevk almıyorum, annemin yemekleri iyi gelecekBu arada herkes iyidir inşallah, doktora gidecek olanlar hayırlı haberlerle dönsünler... Uçak yolculuğu yapacak arkadaşlar, doktorum bana hamile olduğuma dair rapor verdi, x-ray den geçmeyeyim diye, aklınızda bulunsun, mümkünmüş...
Günaydın güzel anneler ve minnaklarııı
Günaydınnnnnnn hastane yolundayiz :))) ne durumda bebis cok merak ediyorum
Sabahın köründe uyandimmmm sağolsun oğlummm erkenden uyandı 😬 gunaydınnnlar herkeseeee...
Bende... geçen kardeş payinda diyodu,severek ayrilanlara en güzel örnek ben ve yatağım. Buaralar hep bu moddayim
2'li tarama sonucum çıktı sonuçlarım temiz ama bişey merak ediyorum:)
t-56.2 ıu/ml sonuç 50'nin üstü kız denmişti ama sanki benim bebeğim net olmasada erkeğe benziyor dedi sizce bu sonuçlar genelde doğrumu...
Günaydın herkeseeeee
Allah gönlünüze göre versin canım. Ailemde, çevremde hep kız olduğu için pipi fikri garibime gidiyor. Bi de bunu sünneti var, askerliği var, kız istemesi var. İşimiz zor 😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?