Günaydın kızlar, bugün baba ocağıma kavuşuyorum inşallah, haftalardır yaptığım yemekten zevk almıyorum, annemin yemekleri iyi gelecekBu arada herkes iyidir inşallah, doktora gidecek olanlar hayırlı haberlerle dönsünler... Uçak yolculuğu yapacak arkadaşlar, doktorum bana hamile olduğuma dair rapor verdi, x-ray den geçmeyeyim diye, aklınızda bulunsun, mümkünmüş...
Günaydın arkadaşlar.Sabah zor kalktım yataktan iş' e gelmek ölüm geldi..akşam olsada yatagımıza yatsak
2'li tarama sonucum çıktı sonuçlarım temiz ama bişey merak ediyorum:)
t-56.2 ıu/ml sonuç 50'nin üstü kız denmişti ama sanki benim bebeğim net olmasada erkeğe benziyor dedi sizce bu sonuçlar genelde doğrumu...
bunları konuşmak için belki erken ama eğer erkek olursa benim yavruşum bende yenidoğan sünneti istiyorum nasılsa hep huzursuz olcak 40ı içinde ve hazır çok hareketli değilken anesteziye gerek kalmadan yapılması kolay oluyomuş..Ayyy kuzum bnmm bn bı dogsun derken aklıma nelerı soktun sen... Ben 40 ı cıkmadan sunnet işinide halletmk istıom agrı hıssı olusmadan olsun bıtsın bence...geriside allh buyukk...
2'li tarama sonucum çıktı sonuçlarım temiz ama bişey merak ediyorum:)
t-56.2 ıu/ml sonuç 50'nin üstü kız denmişti ama sanki benim bebeğim net olmasada erkeğe benziyor dedi sizce bu sonuçlar genelde doğrumu...
bunları konuşmak için belki erken ama eğer erkek olursa benim yavruşum bende yenidoğan sünneti istiyorum nasılsa hep huzursuz olcak 40ı içinde ve hazır çok hareketli değilken anesteziye gerek kalmadan yapılması kolay oluyomuş..
ya bu arada OFİZMİR dün hastaneye gidiyodu haber varmı? yazdıda benmi göremedimm:26::26:
bunları konuşmak için belki erken ama eğer erkek olursa benim yavruşum bende yenidoğan sünneti istiyorum nasılsa hep huzursuz olcak 40ı içinde ve hazır çok hareketli değilken anesteziye gerek kalmadan yapılması kolay oluyomuş..
ya bu arada OFİZMİR dün hastaneye gidiyodu haber varmı? yazdıda benmi göremedimm:26::26:
Günaydın arkadaşlar.Sabah zor kalktım yataktan iş' e gelmek ölüm geldi..akşam olsada yatagımıza yatsak
Evet erken ama yınede düşünüluo hareket etmesinden ziyade bnm derdim ağrıyı hıssetmemesi daha ii olur dıorum....
ağrıyı daha mı az hissedermiş bak onu bilmiyodum cnm. bende boşuna anestezi almasın yazık minnacık vücuduna diye düşünüyodum
Ayyy kuzum bnmm bn bı dogsun derken aklıma nelerı soktun sen... Ben 40 ı cıkmadan sunnet işinide halletmk istıom agrı hıssı olusmadan olsun bıtsın bence...geriside allh buyukk...
Eki Görüntüle 1190461 Eki Görüntüle 1190462
Cnm bak 1 ay krem anestezi ile haledebiliolarmış cnm bakalım hayırlısı
Kesinlikle çok mantıklı, bi manimiz olmazsa ben istiyorum bunu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saol cnm paylaşım için. oğluşlar olursa ozman pipilere 40 gün içinde baybay deriz inşallah. bende sevmiyorum sünnet düğünü öyle milletten takı falan.. özenirse ilerde kıyafetini giydirip foto falan çekinirler ne bileyim eyüp sultan falan gezdirilirler. tamaaammm oldu bitti maşallahh
kızlar bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz. bana 12+3 te %51 erkek dedi o yüzden soruyorum...
kızlar bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz. bana 12+3 te %51 erkek dedi o yüzden soruyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?