2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Şimdiden iyi yolculuklar canım evet doktor rapor veriyor ama havalimanında bazen görevliler sorun çıkartıyor benim ablamı gmel zorunda bırakmışlardı. I'ni sen sıkıntı olmadan gidersin anneciğinin yanına. Bol bol dinlen ve yemek ye orada :))

Günaydın arkadaşlar. Sabah zor kalktım yataktan iş' e gelmek ölüm geldi..akşam olsada yatagımıza yatsak

Aynı durumdayım. Gözlerim yarıya kadar açık. Bir insan 10'da yatıp, 8 de kalkıp nasıl bu kadar sürüne bilir anlayamıyorum :) Hep bu göbekten

Maşallah darısı Cumartesi bebeğimin başına inşallah.

Ayyy kuzum bnmm bn bı dogsun derken aklıma nelerı soktun sen... Ben 40 ı cıkmadan sunnet işinide halletmk istıom agrı hıssı olusmadan olsun bıtsın bence...geriside allh buyukk...
bunları konuşmak için belki erken ama eğer erkek olursa benim yavruşum bende yenidoğan sünneti istiyorum nasılsa hep huzursuz olcak 40ı içinde ve hazır çok hareketli değilken anesteziye gerek kalmadan yapılması kolay oluyomuş..

ya bu arada OFİZMİR dün hastaneye gidiyodu haber varmı? yazdıda benmi göremedimm:26::26:

Gözün aydın canım, ben de dün bunu sordum daha önceden konu açılmış ama tutmayan çok kişi var, bu tez de çürüdü artık tek umudum 16. hafta kontrolüne kaldı

yok canım sesi çıkmadı hala bende merak ettim :18:

Evet erken ama yınede düşünüluo hareket etmesinden ziyade bnm derdim ağrıyı hıssetmemesi daha ii olur dıorum....

Ayyy kuzum bnmm bn bı dogsun derken aklıma nelerı soktun sen... Ben 40 ı cıkmadan sunnet işinide halletmk istıom agrı hıssı olusmadan olsun bıtsın bence...geriside allh buyukk...

Ya bana hiç sorma, görümcemin oğlu var şimdi 2,5 aylık. Babası demiş ki ben oğluma 6 yaşında sünnet düğünü yapıcam, şimdi kestirmem. Allah onu bildiği gibi yapsın. 😄
Şimdi ben düşünüyorum, bizimkini doğunca ilk fırsatta hallederiz diye ama bu sefer büyüyünce bana niye düğün yapmıyorsunuz derse napıcaz. Sünnet düğünü bana anlamsız geliyor açıkçası. Şimdiden bunu düşündüğüm için kendime yuh diyorum sonra😄😄
Bi de güzel isim bulamıycaz diye endişeleniyorum. Güzel bi kız ismi bulmuştum, içim rahattı 😄😄
Şimdi çocuğum isimsiz kaldı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1190461 Eki Görüntüle 1190462
Cnm bak 1 ay krem anestezi ile haledebiliolarmış cnm bakalım hayırlısı

saol cnm paylaşım için. oğluşlar olursa ozman pipilere 40 gün içinde baybay deriz inşallah. bende sevmiyorum sünnet düğünü öyle milletten takı falan.. özenirse ilerde kıyafetini giydirip foto falan çekinirler ne bileyim eyüp sultan falan gezdirilirler. tamaaammm oldu bitti maşallahh

Bende ilerde diorum cnm bklım hayırlısııı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…