2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
banada 12+0da erkeğe benziyo dedi ama ben hala o pipinin klitorise dönüşeceğine inanıyorum, umut garibanın ekmeği

Oooyy kıyamam sana. Allah'tan umut kesilmez.
Öğrenmeden önce bilmiş bilmiş konuşuyordum kız istiyorum erkek istiyorum demek bana doğru gelmiyor bebek anlar gibi geliyor. Benim için hiç fark etmez, hepsi canımın içi diye. Gerçekten de canımın parçası ama kız beklermişim meğerse içten içe.
Bizim doktor artık değişmez dedi içimde bir umut kırıntısı bile kalmadı. Aslında bir arkadaş paylaşmıştı 12 ve 13. Haftalarda kız ve erkek cinsel organlarını, daha tam normal şeklini almış değildi. Ondan dolayı doktora sordum daha cinsel organların oluşumu tamamlanmadı değil mi dedim. Tamamlandı dedi😔
Neyse şaka bir yana yerim ben onu hele bir de babası gibi bi tip olursa tam yerim😄😄😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla cnm bende kızcıyım zaten ayılıp bayılıyorum ama doktorun aklıma erkek fikrini erkenden düşürmesi de iyi oldu, ısındım bu fikre napayım mecbuuurrr erkek çocuun en güzel yanı heralde babasına benzemesi olur sana aşık bi adam daha ve onungözleriyle sana baksa bide işte böyle düşüncelerle erkeğe ısındırıyorum kendimi ama tabi 1 ağustosta gittiğimde aa meğer kızmış bu derse de hastaneden eve 30 kmyi halay çeke çeke gelirim

30 km halay mıı, alemsin valla😄😄😄

Günaydın güzel anneler, ne çok yazmışsınız ben nasıl okuycam herkes iyidir inşallah, geçmişe bakmaya çalışayım

Kızlar birde hani bebişimi hissediyordum ya bariz bir şekilde üç dört gündür hissetmiyorum( biliyorum bu haftalarda düzenli olmaz ama korkuyorum rüyamda hep ultrasonla bebeğime bakıyorum

Son düzenleme:

Harikasın canım yas beni önce ağlattın sonra güldürdün. Allah da seni güldürsün inşallahhh

manyak..Bende oğlana alıştım kız derse oturur ağlarım ama sonra bende halayına katılırım

Kaç haftalık :) bana da hissediyorum gibi geliyor ama gaz mı bebek mi anlayamıyorum :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

12+1 olduk canim yerini hissediyorum bi gobek deligimin ustunde oluyor bide sag tarafta gaz olmadigina eminim

Gunaydın kuzular. nasilsiniz?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

kızlar merhaba.
benim bi sıkıntım var siz olsanız naparsınız bilmiyorrum fikrinizi almak istiyorum.
çok stresli bi ortamda çalışıyorum ynanımda çalışan arkadaş dayanamadı kaçtı.
ihtiyacım var ama öte yandanda sinir stres kendimş yiyiorum. ne yapmalıyım sizce siz olsnaız işi bırakırımısınız

eğer maddi acıdan sıkmayacaksa seni cık arkadaşım hiç strese girme bebeğini mutlu huzurlu taşı...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Harikasın canım yas beni önce ağlattın sonra güldürdün. Allah da seni güldürsün inşallahhh

gül cnm inşallah hepp
manyak..Bende oğlana alıştım kız derse oturur ağlarım ama sonra bende halayına katılırım
ağlanırmı kız hiç putişi olan bebeğer.. oyy yerim ben onu yer, cicili bicili kıyafetleri sevmli edaları anammm ben sana dğru gelirim sen kız fikrine alışana kadar zati, napakk seni de alır artık teytey tey deliler halayında doğururuz
12+1 olduk canim yerini hissediyorum bi gobek deligimin ustunde oluyor bide sag tarafta gaz olmadigina eminim
cnm göbek deliğimizin üstüne çıkmalarına sankı daha baya bi var ama. dktorların muayenede ultrasonu koyduğu yeri de bi düşün baya bi alttalar sanki sada..

yaaa cok sevıyorum kızları. Etekler giydırmek istiyorum,daracık kotlar gıydırıp bezli totosunu tokatlamak istiyorum. Babasına 'babacıgımm 'diye boynuna atlamasını izlemek istiyorum. Mutfağı,birbirine katıp kek yapmak istiyorum,eline minik vileda verip toz aldırmak istiyorum.. Offf çok sey mi istiyorummm:26::26:

Oyyy benim ki daha belli bile değil nasil seveceğimi bile bilmiyorum 😞 sizinkiler yine belli oldu belirsizlikte kötü bişiiii 😃

Oyyy benim ki daha belli bile değil nasil seveceğimi bile bilmiyorum 😞 sizinkiler yine belli oldu belirsizlikte kötü bişiiii 😃

bence en guzelı canım...Şimdi az cok belli oldu tamam ama kesin degil. Erkeğe alıstırdım kız da olabilir. Kız denilenler erkek olabilir.. zaten %50 ihtimal var

Günaydın kızlar doktordan geldim şimdi .Rahiminde kısalma var dedi eğer kendini yorarsan bebeğin düşer dedi.rahimde açılma olur erken doğum gibi düşük yaparsın dedi. Yat dinlen kalkma dedi çok kötü oldum allahım sağlık versin bebeklerimizi kucağımiza alacağımız günleri göstersin inş.

Cinsiyet konusu da kesinleşti gibi allahım nasip ederse bir kızım olacak erkek demişlerdi süpriz oldu

Bence çık canım belki daha rahat bir iş bulursunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…