2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
15 aylik sila teyzesi mahvettin beni kaç gündür.abisi de eski isyankarlardan zaten.aksamlari bulantim oluyor yemek yiyemiyorum.yarim kilo vermisim ben de.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ahh canim ya kiyamam oda anne cocugu daha seninde bulantilarin oluyor cok zor benim ufak oglan 4 yasinda oldugu ve tum yukunu esim aldigi halde bu seferde cocuklara bisey yapamiyorum diye zoruma gidiyor
rabbim yardimcin olsun insallah 12 inci haftada sonra azaliyor bulantilar insallah seninde az kaldi canim

kizlar yazidada yazdigi gibi hamileyken ve emzirirken tutamadigimiz oruclari kaza etmemiz gerekmiyormus ben kaza yapmamiz gerekiyor diye biliyordum ...

Son düzenleme:

Ne guzel bisey paylasmissin canim ya Allah razi olsun🙏🙏🙏

Ne guzel bisey paylasmissin canim ya Allah razi olsun🙏🙏🙏

Canim dinimiz oyle guzel bir dinki her halimize bi kolaylik var sukurler olsun.okuyunca oyle rahatladiki icim sizlerlede paylasmak istedim
ramazan ayi girdiginden beri oruc tutamiyorum diye huzursuzdum simdi cok rahatim sukur senden de Allah razi olsun canim

kizlar yazidada yazdigi gibi hamileyken ve emzirirken tutamadigimiz oruclari kaza etmemiz gerekmiyormus ben kaza yapmamiz gerekiyor diye biliyordum ...

Bende kaza edilcek diye biliyorum ama iyce arastirmak lazim ya ole bi yere bakip da diyemeyiz malum zamane hocalari kendilerine gore yorumluyo onun icin arastiralim bende bulunca yazarim

Bende kaza edilcek diye biliyorum ama iyce arastirmak lazim ya ole bi yere bakip da diyemeyiz malum zamane hocalari kendilerine gore yorumluyo onun icin arastiralim bende bulunca yazarim

canim tabiki arastirmak gerek ama yinede hamileyken tutmak sart olmadigi icin bile icim rahatladi benim

Son düzenleme:
http://www.sorularlaislamiyet.com/q...radan-kaza-mi-etmeli-fidye-mi-vermelidir.html

hanımlar topici sıklıkla takip ediyorum fakat ilk defa yazıyorum sayılır, oruç kazası konusunda tutma gereği yok diye yazmışsınız, bende oruç tutamıyorum, siz öyle yazınca kısa bir araştırma yaptım ve yukarıdaki linkte tutmamız gerektiğini okudum, kendimde sorumluluk gördüğüm için sizinlede paylaşayım dedim
Fetva konusunda hassas olmalıyız iyice araştırmadan kararavermeyelim..
Herkesin tabiki kendi hassasiyeti, dediğim gibi ben kendimde sorumluluk gördüğüm için yazdım. Herkese hayırlı ramazanlar ve mutlu bir hamilelik diliyorum :)

nihat hatipoglu kaza etmen gerekir diyor bende oyle biliyordum zaten iste arada boyle yazilar kafa karistiriyor biz yine bildigimizden sasmayalim

sagolasin canim benimde bildigim sonrasinda kazalarini tutmamiz gerektigi zaten boye bi yerde yaziyor diye tamam tutmaya gerek yok diyemeyiz :26:
seneyede emziriyoruz diye tutamicaz ya ettimi sana 60 gunn offf kimbilir bilmedigim ne kadar gun borcum var cocuklugumdan beri tutuyorum ama adet gunlerimdeki kazalarimin hepsini tutamadigimi biliyorumm

Bugün tam 14 haftalık oldu doktor hiç bişey demedi denediğim göre iyi demekki

o masallah buyumussunuz canim yaww boyle acaba mi deyip duracagina ozele git o zaman bayram oncesi beklemekten iyidr bence ozelde cinsiyetini de soylerler bebegin pozisyonu uygunsa

o masallah buyumussunuz canim yaww boyle acaba mi deyip duracagina ozele git o zaman bayram oncesi beklemekten iyidr bence ozelde cinsiyetini de soylerler bebegin pozisyonu uygunsa

Bende öyle düşünüyorum kızsada erkeksede öğrenmek istiyorum ilk kızımda hiç merak etmemiştim doktor kendi söylemişti ama bunda çok merak ediyorum içten içe bi erkek isteği var.sanki böyle düşününcede kendime çok kızıyorum

ohommmm ohommmm aile var ulennnn yapan var yapamayan varrr

bebeğimize ilk eşyasını aldık kızlar. artık bebek arabası var

kıskanma fıstıkk. bende daha yapamıyomm.

resimmm istıyommmmmm

Olup da yapamayan var. Ayyy sapıttık kanımca

Masallah diyorum baska söze ne hacet esasli kadinmissin vesselamm

mervem korunuyonuyonuz mu valla bebek yapmaya karar verdiğimzi günden beri özgür takılıyoz korunmayı unuttum :) ama daha güzel böyle

10 mu 10 a kadar evde tepinsek

Acile gidiyorum kizlar bel ve kasigimdan asagima. Vuran siddetli agri yuzunden

anladım canım ben prezervatif kullandım hep sadece o 2 gün onsuz oldu ama onsuz daha harikaymış
Varya okurken gükmekten alnım catladı
Misafirlerim gidince bi gireyim dedim abowww sayfalar almıs gitmiş hepsini okuyamadım ...
Bu arada biz korunmuyoruz.. Ne gerek var.. Bi iş yapıyon bari tam teşkilat yap... Walla biz bişi anlamıyoz en iyisi gidisata bırakmak

Rahtsızlanan arkadaslar cok geçmiş olsun ... Allah acil şifalar versin.
İkrts bebegim bebişinin arabası hayırlı olsun ...

Missdelyy senin ismin neydi canım

Sılam nasıl oldum gülüm ya azcık düzelmiş gibi gördüm seni...

Kız hümeyra hiçç geri meri cekılme kooy ver girsin canım ...

Bu arada normal dogum benim zor oldu gercekten.. 22 saat hastanede yattım.. Bittim yani resmen anşatamam.. İlk kasılmalarımı falan hastanede cektim.. Suyum hastaneye yattıktan1 saat sonra geldi ama acılmam olmadı ve catım dardı...
Dr bana ewe git ewde sancımı cek derse kosa kosa gircem.. Hastaneye caat dogurmaya gidicem .. Eger bi daglık oroblemı cıkmassa insallah
Hemn hastaneye yatmıcam ... Psıkolojım bozuluyo hastanede artık ...

Yawrular heppinizi öpüyorum

Çook uzun sürmüyor canımmm önce usgde bakıyor sonra da kan veriyorsunn yarım saate biter diye düşünüyorumm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

En cok bana güldün demi itiraf et :))))) 10 cm e kadr evdeyiz inşallah :))))
Herkese iyi geceler kuzular sabah doktora gidecem ama dshs uyumadjm Opuldunuzzzzzz tatlı rüyalar

yok canim kizma hic kendine kizi olan oglan oglu olanda kiz istiyor haliyle ama ben ikincide hic demedim kizim olsun diye rabbim biliyor o yuzden kizda olsa erkekde olsa saglikli olsunlar canim birdaha kizin olursa sende benim gibi allahin hakki uctur deyip ucuncuyu yaparsin

mervem iyiyim canim sukur bulantilarim bu hafta bitti artik tek sorun halsizligim suan oda gecicek insallah demir haplarimi hergun duzenli aliyorum eee artik bi ise yarasinda alsin su halsizligimi yahu :26:
sen nasilsin enerjin buralara kadar yayiliyor cosmussun yine bugun okudum maceralerini seni gidi seni sen bu gidisle ucunyude yaparsin dorduncuyude nasilsa yasin daha gencc yakisir canimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…