2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canmm hem üzüldüm hemde sonunu görünce sevindim. kızına gözün aydın. Ozaman yat madem sen hiç kalkmadan, moralini bozma yediğine içtiğine dikkat et sadece yat napalım. onlar bize Allahın emaneti biz elimizden geldiğince koruyalım gerisini Allaha bırakalım. Rabbim şifa versin

Canim uzme kendini. Yat dinlen bakalim. Mumkun oldugunca kalkmamaya calis. Hayirlisiyla saglikla kucagina da alicaksin insaallah hic uzme kendini.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ister istemez arada hepimiz korkuya kapılıyoruz üzme kendini iyidir allahın izniyle

Gunaydın kuzular. nasilsiniz?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

günaydın

canım bazen bende boğulduğumu hissediyorum sonra buradakilere bi bağırıyorum bi sinir patlaması yaşıyorum rahatlıyorum hamiş olunca kimsede bişi diyemiyor sende rahatlat kendini patla arada

evet canım ver eline küçük vileda sapını benim yiğen gibi tv tozu alıyorum diye ekranı patlatsın

çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol yorma kendini üzülme de allahın izniyle bişeycik olmaz

oncelıkle gecmıs olsun. yat dinlen tabi ne guzel. benım 9 ay boyunca riskli denilen,kanaması olan akrabamın dünya güzeli kızı oldu. Hiç takılma. Cinsiyet devamlı degısıyor.Doktorum özellikle demişti kız olsaydı kız kalırdı ama erkekler değişebiliyor diye..O yüzden cokta alıştırmıyorum kendimi oğluşuma.
Yat devamlı canım

Çok geçmiş olsun, Allah hepimize sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günü göstersin inşallah. Cinsiyeti de belli olmuş hayırlı olsun.
Bir şikayetin var mıydı peki? Ultrasonda kanama alanı gözüküyordu sanki yanlış mı hatırlıyorum?

Oyyy benim ki daha belli bile değil nasil seveceğimi bile bilmiyorum 😞 sizinkiler yine belli oldu belirsizlikte kötü bişiiii 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen süpriz yumurta diyorum soranlara:)))

Benim bebisiminde cinsiyeti belli degil 12+2 falanım heralde cünkü doktoruma göre 13.haftadayim cok merak ediyorum cinsiyeti bi belli olsaydı

Sağol cnm benim Rabbim ömür verdiyse kucagimiza alırız inş biz elimizden geleni yapalım inş.

Canim uzme kendini. Yat dinlen bakalim. Mumkun oldugunca kalkmamaya calis. Hayirlisiyla saglikla kucagina da alicaksin insaallah hic uzme kendini.

Sağol canım inş allahın izniyle kucagimiza da alırız cnm Rabbim sağlık versin inş

çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol yorma kendini üzülme de allahın izniyle bişeycik olmaz

Sağol cnm inş Rabbim hepimize sağlık versin .

Ins cnm bende saglikla kucağıma alırım Bebeğimi .cinsiyet konusu sürekli değişiyor her an yeni bir süpriz olabilir.

Ins cnm inş saglikla kucagimiza alırız .ewet geçen hafta içeride kanama var demişti kontrole gittim bugün cnm l.dun biraz ayakta fazla kaldım çok belim ve kasiklarim ağrıdı o yüzden gittim erkenden. Rahim de kısalma var yat dinlen dedi yatıyorum işte bende.

Girmiyordum bayadir. Noldu ofizmire?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

geldim cnm 2 saat falan oldu geleli dün klima falan takıldı ev haraptı bende bir yandanda temizlik yapmak zorunda kaldım kasıklarıma ağrı girdi bi anda birde banyoda ayağım kayıverdi bacağım ayrıldı belime ayrı ağrı girdimi sapsarı su aktı vajinamdan dedim suyum patladı galiba ne bileyim apar topar hastaneye gittim hemen yatırdılar falan baktılar bebek iyi serum falan taktılar bu gece kal dediler kaldım sabahta baktılar hap falan verdiler iyi bişiyin yok dediler yat dinlen dediler arada girdimde inanın yazmadım onda telefondan girebildim

Başka bir iş bulma şansın varsa çık bence. Ama yeni başlayacağın yerde hamile olduğunu söyleyince nasıl bir tepki alacağını iyi hesapla. Kimse 6 aylığına işe almak istemez. O yüzden kendini garantiye al öyle çık canım.
Maddi sıkıntı da bir stres faktörü, masraflı bir döneme giriyoruz. Allah yardımcın olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…