Günaydın kızlar doktordan geldim şimdi .Rahiminde kısalma var dedi eğer kendini yorarsan bebeğin düşer dedi.rahimde açılma olur erken doğum gibi düşük yaparsın dedi. Yat dinlen kalkma dedi çok kötü oldum allahım sağlık versin bebeklerimizi kucağımiza alacağımız günleri göstersin inş.
Cinsiyet konusu da kesinleşti gibi allahım nasip ederse bir kızım olacak erkek demişlerdi süpriz oldu
Günaydın kızlar doktordan geldim şimdi .Rahiminde kısalma var dedi eğer kendini yorarsan bebeğin düşer dedi.rahimde açılma olur erken doğum gibi düşük yaparsın dedi. Yat dinlen kalkma dedi çok kötü oldum allahım sağlık versin bebeklerimizi kucağımiza alacağımız günleri göstersin inş.
Cinsiyet konusu da kesinleşti gibi allahım nasip ederse bir kızım olacak erkek demişlerdi süpriz oldu
Günaydın güzel anneler, ne çok yazmışsınız ben nasıl okuycamherkes iyidir inşallah, geçmişe bakmaya çalışayım
Kızlar birde hani bebişimi hissediyordum ya bariz bir şekilde üç dört gündür hissetmiyorum( biliyorum bu haftalarda düzenli olmaz ama korkuyorum rüyamda hep ultrasonla bebeğime bakıyorum
Gunaydın kuzular. nasilsiniz?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
kızlar merhaba.
benim bi sıkıntım var siz olsanız naparsınız bilmiyorrum fikrinizi almak istiyorum.
çok stresli bi ortamda çalışıyorum ynanımda çalışan arkadaş dayanamadı kaçtı.
ihtiyacım var ama öte yandanda sinir stres kendimş yiyiorum. ne yapmalıyım sizce siz olsnaız işi bırakırımısınız
yaaa cok sevıyorum kızları. Etekler giydırmek istiyorum,daracık kotlar gıydırıp bezli totosunu tokatlamak istiyorum. Babasına 'babacıgımm 'diye boynuna atlamasını izlemek istiyorum. Mutfağı,birbirine katıp kek yapmak istiyorum,eline minik vileda verip toz aldırmak istiyorum.. Offf çok sey mi istiyorummm:26::26:
Canım biz 12+4te öğrendik. Kesin erkek dedi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
banada 12+0da erkeğe benziyo dedi ama ben hala o pipinin klitorise dönüşeceğine inanıyorum, umut garibanın ekmeği
bende meraklardayım yaa:26::26:kızlar OFİZMİRDEN haber yok . Dün acıle gıtmıstı :26:
cnm eğer bebeğin poziyonu uygunsa görür ve söyler baya büyümüş artık seninkiKizlar doktorun izne cikiyormus 14+5 teyim bugüne aldim randevuyu cinsiyet söyler mi ki acaba ?
kızlar OFİZMİRDEN haber yok . Dün acıle gıtmıstı :26:
Girmiyordum bayadir. Noldu ofizmire?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
bende meraklardayım yaa:26::26:
cnm eğer bebeğin poziyonu uygunsa görür ve söyler baya büyümüş artık seninki
Oyyy benim ki daha belli bile değil nasil seveceğimi bile bilmiyorum 😞 sizinkiler yine belli oldu belirsizlikte kötü bişiiii 😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canmm hem üzüldüm hemde sonunu görünce sevindim. kızına gözün aydın. Ozaman yat madem sen hiç kalkmadan, moralini bozma yediğine içtiğine dikkat et sadece yat napalım. onlar bize Allahın emaneti biz elimizden geldiğince koruyalım gerisini Allaha bırakalım. Rabbim şifa versin
Canim uzme kendini. Yat dinlen bakalim. Mumkun oldugunca kalkmamaya calis. Hayirlisiyla saglikla kucagina da alicaksin insaallah hic uzme kendini.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol yorma kendini üzülme de allahın izniyle bişeycik olmaz
oncelıkle gecmıs olsun. yat dinlen tabi ne guzel. benım 9 ay boyunca riskli denilen,kanaması olan akrabamın dünya güzeli kızı oldu. Hiç takılma. Cinsiyet devamlı degısıyor.Doktorum özellikle demişti kız olsaydı kız kalırdı ama erkekler değişebiliyor diye..O yüzden cokta alıştırmıyorum kendimi oğluşuma.
Yat devamlı canım
Çok geçmiş olsun, Allah hepimize sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günü göstersin inşallah. Cinsiyeti de belli olmuş hayırlı olsun.
Bir şikayetin var mıydı peki? Ultrasonda kanama alanı gözüküyordu sanki yanlış mı hatırlıyorum?
sağol canım .. bebeğin hayırlı uğurlu olsun
Girmiyordum bayadir. Noldu ofizmire?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
kızlar merhaba.
benim bi sıkıntım var siz olsanız naparsınız bilmiyorrum fikrinizi almak istiyorum.
çok stresli bi ortamda çalışıyorum ynanımda çalışan arkadaş dayanamadı kaçtı.
ihtiyacım var ama öte yandanda sinir stres kendimş yiyiorum. ne yapmalıyım sizce siz olsnaız işi bırakırımısınız
12+1 olduk canim yerini hissediyorum bi gobek deligimin ustunde oluyor bide sag tarafta gaz olmadigina eminim[/QUMTE]
Maşallah canım sana o kadar oldu mu günler ne çabuk geçiyor.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?