- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Aynen süpriz yumurta diyorum soranlara:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ins cnm inş saglikla kucagimiza alırız .ewet geçen hafta içeride kanama var demişti kontrole gittim bugün cnm l.dun biraz ayakta fazla kaldım çok belim ve kasiklarim ağrıdı o yüzden gittim erkenden. Rahim de kısalma var yat dinlen dedi yatıyorum işte bende.
Kızlar bize dua edin babam anjio oluyor şu anda hastanedeyiz kalbe giden ana damar tıkalıymışş sizden dua bekliyoruz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah acil şifalar versin İnşallah :44: Gönlünüzü ferah tutun :44:
kızlar bize dua edin babam anjio oluyor şu anda hastanedeyiz kalbe giden ana damar tıkalıymışş sizden dua bekliyoruz
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geldim cnm 2 saat falan oldu geleli dün klima falan takıldı ev haraptı bende bir yandanda temizlik yapmak zorunda kaldım kasıklarıma ağrı girdi bi anda birde banyoda ayağım kayıverdi bacağım ayrıldı belime ayrı ağrı girdimi sapsarı su aktı vajinamdan dedim suyum patladı galiba ne bileyim apar topar hastaneye gittim hemen yatırdılar falan baktılar bebek iyi serum falan taktılar bu gece kal dediler kaldım sabahta baktılar hap falan verdiler iyi bişiyin yok dediler yat dinlen dediler arada girdimde inanın yazmadım onda telefondan girebildim
Kızlar bize dua edin babam anjio oluyor şu anda hastanedeyiz kalbe giden ana damar tıkalıymışş sizden dua bekliyoruz
Geçmiş olsun canım. Aksilikler üst üste gelmiş. Büyük tehlike atlatmışsın. Ev varsın harap olsun kendini paralama böyle.geldim cnm 2 saat falan oldu geleli dün klima falan takıldı ev haraptı bende bir yandanda temizlik yapmak zorunda kaldım kasıklarıma ağrı girdi bi anda birde banyoda ayağım kayıverdi bacağım ayrıldı belime ayrı ağrı girdimi sapsarı su aktı vajinamdan dedim suyum patladı galiba ne bileyim apar topar hastaneye gittim hemen yatırdılar falan baktılar bebek iyi serum falan taktılar bu gece kal dediler kaldım sabahta baktılar hap falan verdiler iyi bişiyin yok dediler yat dinlen dediler arada girdimde inanın yazmadım onda telefondan girebildim
Canım senin test sonucun çıktı mı
Anladım canım çok geçmiş olsun tekrar. Bende de kanama alanı gözüküyor, daha önce kanamalarım oldu ama şu an sadece içeride var. Ben de çoğunlukla istirahat halindeyim. Dışarıya çok nadir çıkıyorum, çıktığımda da bir yerlere oturmaya gitmiş oluyorum ayakta kalmıyorum. Gezip tozmaya çıkmak da içimden gelmiyor zaten böyleyken. Allah sağlık versin hepimize.
geldim cnm 2 saat falan oldu geleli dün klima falan takıldı ev haraptı bende bir yandanda temizlik yapmak zorunda kaldım kasıklarıma ağrı girdi bi anda birde banyoda ayağım kayıverdi bacağım ayrıldı belime ayrı ağrı girdimi sapsarı su aktı vajinamdan dedim suyum patladı galiba ne bileyim apar topar hastaneye gittim hemen yatırdılar falan baktılar bebek iyi serum falan taktılar bu gece kal dediler kaldım sabahta baktılar hap falan verdiler iyi bişiyin yok dediler yat dinlen dediler arada girdimde inanın yazmadım onda telefondan girebildim
Canımmm cok gecmiş olsunn dikkat et kendine..geldim cnm 2 saat falan oldu geleli dün klima falan takıldı ev haraptı bende bir yandanda temizlik yapmak zorunda kaldım kasıklarıma ağrı girdi bi anda birde banyoda ayağım kayıverdi bacağım ayrıldı belime ayrı ağrı girdimi sapsarı su aktı vajinamdan dedim suyum patladı galiba ne bileyim apar topar hastaneye gittim hemen yatırdılar falan baktılar bebek iyi serum falan taktılar bu gece kal dediler kaldım sabahta baktılar hap falan verdiler iyi bişiyin yok dediler yat dinlen dediler arada girdimde inanın yazmadım onda telefondan girebildim
Ben baslamistim ama hem kan hapi hem decavit ağır geldi mideme dokundu. Önce bi kan hapina alissin bünye diye decaviti bıraktım şimdilik haftaya baslicam inşallahKızlar doktorum değiştirdi ilacımi decavit verdi kullananlar varmı aranızda iyi mi bu ilaç
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?