2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar bize dua edin babam anjio oluyor şu anda hastanedeyiz kalbe giden ana damar tıkalıymışş sizden dua bekliyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anladım canım çok geçmiş olsun tekrar. Bende de kanama alanı gözüküyor, daha önce kanamalarım oldu ama şu an sadece içeride var. Ben de çoğunlukla istirahat halindeyim. Dışarıya çok nadir çıkıyorum, çıktığımda da bir yerlere oturmaya gitmiş oluyorum ayakta kalmıyorum. Gezip tozmaya çıkmak da içimden gelmiyor zaten böyleyken. Allah sağlık versin hepimize.

çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine dinlen yorulmamaya çalış

Kızlar bize dua edin babam anjio oluyor şu anda hastanedeyiz kalbe giden ana damar tıkalıymışş sizden dua bekliyoruz

Allah yardımcınız olsun canım. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur babacığın.

Kızlar doktorum değiştirdi ilacımi decavit verdi kullananlar varmı aranızda iyi mi bu ilaç

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun canım. Aksilikler üst üste gelmiş. Büyük tehlike atlatmışsın. Ev varsın harap olsun kendini paralama böyle.
Eşin yanında değil mi canım, ev işlerini biraz devretmek lazım. Onların da bizden eksik bir tarafı yok, sen söyle o yapsın.
Hepimiz için geçerli bu, ben söylüyorum sağolsun ikiletmiyor eşim.

Canım senin test sonucun çıktı mı

Şimdi geldim hastaneden ikili sonucum iyi çıkmış şükür cinsiyeti hala demedi: ))

Sanada çok geçmiş olsun cnm Rabbim sağlık versin hepimize dikkat et cnm sende yat dinle bende artık kitap okuyacağım anca öyle geçer zaman .

Geçmiş olsun canım, Allah tez zamanda şifasını versin, sen de rahat ol, geçen yıl benim babam da oldu, çok korkmuştum ama hiç korkulacak bir şey değilmiş.

çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen yorma kendini

geçmiş olsun canım inş. sağlıklı bir şekilde çıkar çok geçmiş olsun

Şimdi gördüm çok geçmiş olsun acil sifalar inşallah

Canımmm cok gecmiş olsunn dikkat et kendine..

Çok geçmiş olsun cnm allah korusun dikkat et kendine Rabbim daha kotusunden korusun .temizliği falan boşver bebeğinden önemli değil cnm .yat dinlen cnm benim.

Cnm cokcok geçmiş olsun dikkat et kendine. Boşver işi falanda ya kocan yardim eder zaten. Ay ödün kopmuştur öyle su falan gelince. Aman dikkat et kendine.

Allah yardimcisi olsun cnm,hayrlisiyla çıkar inş hemen iyi olur.

Kızlar doktorum değiştirdi ilacımi decavit verdi kullananlar varmı aranızda iyi mi bu ilaç

Ben baslamistim ama hem kan hapi hem decavit ağır geldi mideme dokundu. Önce bi kan hapina alissin bünye diye decaviti bıraktım şimdilik haftaya baslicam inşallah

tşk ederim kızlar allah razı olsun full yatıştayım eşim sağolsun evdeydı benden fazla o üzldü korktu yaptı sağolsun oruçluydu kıyamadım hadi bende yardım edeyim dedim eski gücüm yokmuş meğerki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…