Kızlar ... nasılsınız... bizde doktordan geldik ... kalp atışını duyarız diyordum ama duyamadık... geç döllenmeymiş... kese ok sorun yok .... 10 gün sonra gidicez tekrar ... siz neler yapıyorsunuz?
Geldim :)
Şükür hersey yolunda kesemizi gorduk ve icindeki minicik bebegimi doktor yakinlastirdi kesenin icindeki beyazlik bebeginiz dedi minicik halini görmek bile cok duygulandirdi beni 2 hafta sonra kalp atışı için gidicez inşallah doktor çok ugrasti belki kalp atışlarını duyariz diye baslamamis dedi nasipse 2 hafta sonra inşallah :)
Ilk fotomuzu aldik bakip duruyorum sanki bisey anliyomus gibi yaw ben ucuncude boyleyim sizi düşünemiyorum bile :))
Kan verdim sonuçları perşembe günü sorcam inşallah ha bide vitamine basla dedi daha önceki hamileliklerimde aldigim vitamini tavsiye etti yine ..
Bizden haberler böyle inşallah herkesin iyi gecmisstir kontrolü ...
Maşallah maşallahhhh kesenin iyi olmasına sevindim cnm
Hosgeldin canım nasıl olalım aynı :))
Burda cogunlk geç döllenme galiba
Bnm normalde bdt 27 aralık geç döllenmeymiş 3 ocak atandık
Bana ocak 2. Haftası na dogum yaparım gibime geliyo
gözün aydın :) perşembe bende gidicem inşallah görürüm darısı görmeyen arkadaşlarla başımıza
Geldim :)
Şükür hersey yolunda kesemizi gorduk ve icindeki minicik bebegimi doktor yakinlastirdi kesenin icindeki beyazlik bebeginiz dedi minicik halini görmek bile cok duygulandirdi beni 2 hafta sonra kalp atışı için gidicez inşallah doktor çok ugrasti belki kalp atışlarını duyariz diye baslamamis dedi nasipse 2 hafta sonra inşallah :)
Ilk fotomuzu aldik bakip duruyorum sanki bisey anliyomus gibi yaw ben ucuncude boyleyim sizi düşünemiyorum bile :))
Kan verdim sonuçları perşembe günü sorcam inşallah ha bide vitamine basla dedi daha önceki hamileliklerimde aldigim vitamini tavsiye etti yine ..
bikaç gündür aranızda yoktum arkadaşlar haber de veremedim. evimi karınca ordusu bastı 2 gün annemde kaldım vei ilaçlayıp.bugünde temizlik yaptım sabahtan beri yeni bitti işm ama hala karınc çıkıyo ordan burdan kafayı yicemmmm
canım detan max diye bi böcek ilacı var ben hiç içime sinmesede ondan sıkıyorum evi bastıklarında. havalar ısındı ya ortaya çıkarlar yavaştan. bitmezlerse ondan al da sık etkili baya
beni de kaydedin kızlar
yaş 30
sat 15/04/2014
beklenen doğum tarihi : 21/01/2015
canı ağrı bende de var normal ama sürekli yatmak iyi değil kan dolaşımı için hareket etmen lazımben bu kasık ağrısından kurtulamadım bir türlü,,, ilk zamanlarında olur yerleşma ağrısı tamam,, bir haftadır yatıyorum, yarın dr gidiceğim hayırlısı ile,,, tam kasık ağrısı değil gerçi, tam göbeğimin 4-5 cm aşağısı ağrıyor,,,,,
sizde de var mı bu ağrıları çeken aceb???
hoş geldin hayırlı olsun,duana aminnnmerhaba arkadaşlar daha öncede yazmıstım buraya ama uzun zamandır giremedim. beni de eğer listeye eklerseniz sevinirim. sizin kadar sık giremesemde yinede girmeye çalışıcam fırsat buldukça. sat 30 mart alllahın izniyle bdt 4 ocak yaşımda 29. 2012 ağustos doğumlu bir kızım var sanırım merve arkadaşında kızı aynı ay ve yıl doğumlu:) dünyalar güzeli bir kızım var herşeyim benim inşallah ikinci evladımıda sağ salim kucağıma alırım. dün muayneye gittim bebeğimi ve kalp atışını gördüm çok şükür darısı görmeyenlerin başına inşallah. ilk hamilelğimde hiç midem bulanmamıştı bunda da hiç bulanmıyor ama kasık ağrıları beni bazı günler baya zorluyor aynı kızımda kı gibi belirtiler aynı :)
rabbim hepimize çok güzel bir hamilelik yaşamayı ve yavrularımızı kucağimiza almayı nasip etsin inşallah
ay ne güzel darısı kalp atışınaKızlar ... nasılsınız... bizde doktordan geldik ... kalp atışını duyarız diyordum ama duyamadık... geç döllenmeymiş... kese ok sorun yok .... 10 gün sonra gidicez tekrar ... siz neler yapıyorsunuz?
maşallah canım noktanı da görmüşsün:) sırada kalp atışıGeldim :)
Canım ilaç kullanman hiç iyi değil hamilesin çok zararlı böyle şeyler, benim kirada olduğum bir evde olmuştu sirkeli yumuşatıcılı suyla silmiştim her yeri, birde gedikleri yeri keşfet oraya kireç dök ,netten bitkisel yöntemlere baksan daha iyi olurbikaç gündür aranızda yoktum arkadaşlar haber de veremedim. evimi karınca ordusu bastı 2 gün annemde kaldım vei ilaçlayıp.bugünde temizlik yaptım sabahtan beri yeni bitti işm ama hala karınc çıkıyo ordan burdan kafayı yicemmmm
Herkesi 10 gün sonraya çağırmış bizim doktorlar,çoğumuz aynı günlerde kalp atışlarını duyucaz inş.. Tahlil sonuçlarımın hepsi temiz çıktı çok şükür :)
dusjeli 'ne mesaj atarsanız daha iyi olur burada gözden kaçabiliyor bazen. hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz :)
Ne kadar güzel mervecim çok sevindim adına. Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.
sat 15/04/2014 beklenen tarih 21/01/2015 beni de ekler misin :) yaş 30
kızlar bişe soracam. 2 gündür göğüslerimde ki şişlik biraz indi ve uçlarındaki acımada azaldı.
korkuyorum acaba gebelik sonlanıyor mu diye .aklıma kötü kötü şeyler geliyor
sizin durumunuz nasıl giderek belirtiler artıyor mu ?
geçenlerde göğüslerim bir kaç gün çok fena acıdı ama sonra durunca endişeleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?