2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar ... nasılsınız... bizde doktordan geldik ... kalp atışını duyarız diyordum ama duyamadık... geç döllenmeymiş... kese ok sorun yok .... 10 gün sonra gidicez tekrar ... siz neler yapıyorsunuz?

gözün aydın :) perşembe bende gidicem inşallah görürüm darısı görmeyen arkadaşlarla başımıza

çok sevindim :) bende çok heyecanlıyım perşembeyi iple çekiyorum heralde o fotoğrafla yatar kalkarım :)

Hosgeldin canım nasıl olalım aynı :))
Burda cogunlk geç döllenme galiba
Bnm normalde bdt 27 aralık geç döllenmeymiş 3 ocak atandık
Bana ocak 2. Haftası na dogum yaparım gibime geliyo

Canım valla aynı şeyi ben düşündüm geç döllenenler kulübü oldu bizim ocak bebişleri ... nazlı olcak bu beişler galibaaa..... benim ilk doğumuma benzerse doğarken beklemez oğlum 36 haftalık doğdu

bikaç gündür aranızda yoktum arkadaşlar haber de veremedim. evimi karınca ordusu bastı 2 gün annemde kaldım vei ilaçlayıp.bugünde temizlik yaptım sabahtan beri yeni bitti işm ama hala karınc çıkıyo ordan burdan kafayı yicemmmm

canım gözünaydınnnn

canım detan max diye bi böcek ilacı var ben hiç içime sinmesede ondan sıkıyorum evi bastıklarında. havalar ısındı ya ortaya çıkarlar yavaştan. bitmezlerse ondan al da sık etkili baya

Kızlar biraz yoğun çalışıyorum ... gözümden kaçıp cevaplayamadıklarım kusuruma bakmasın ...

Herkesi 10 gün sonraya çağırmış bizim doktorlar,çoğumuz aynı günlerde kalp atışlarını duyucaz inş.. Tahlil sonuçlarımın hepsi temiz çıktı çok şükür :)

canım detan max diye bi böcek ilacı var ben hiç içime sinmesede ondan sıkıyorum evi bastıklarında. havalar ısındı ya ortaya çıkarlar yavaştan. bitmezlerse ondan al da sık etkili baya

2 gün üst üstü sıktım bi ilaçtan adını hatırlamıyorum ama onunda etkili olduğunu duydum. psikolojim bozuldu artık nereye baksam karınca. eşyalarımada bulaştılar saol canım bir de onu denerim umarım busefer kökten yok olurlar..

beni de kaydedin kızlar
yaş 30
sat 15/04/2014
beklenen doğum tarihi : 21/01/2015

canı ağrı bende de var normal ama sürekli yatmak iyi değil kan dolaşımı için hareket etmen lazım
hoş geldin hayırlı olsun,duana aminnn
Kızlar ... nasılsınız... bizde doktordan geldik ... kalp atışını duyarız diyordum ama duyamadık... geç döllenmeymiş... kese ok sorun yok .... 10 gün sonra gidicez tekrar ... siz neler yapıyorsunuz?
ay ne güzel darısı kalp atışına
maşallah canım noktanı da görmüşsün:) sırada kalp atışı
Canım ilaç kullanman hiç iyi değil hamilesin çok zararlı böyle şeyler, benim kirada olduğum bir evde olmuştu sirkeli yumuşatıcılı suyla silmiştim her yeri, birde gedikleri yeri keşfet oraya kireç dök ,netten bitkisel yöntemlere baksan daha iyi olur
Herkesi 10 gün sonraya çağırmış bizim doktorlar,çoğumuz aynı günlerde kalp atışlarını duyucaz inş.. Tahlil sonuçlarımın hepsi temiz çıktı çok şükür :)

hadi gözün aydın canım

Bugün 100 tane okudum daha önce okuduğum kaydoldumu bilmiyorum 100 daha vardı

kızlar bişe soracam. 2 gündür göğüslerimde ki şişlik biraz indi ve uçlarındaki acımada azaldı.
korkuyorum acaba gebelik sonlanıyor mu diye .aklıma kötü kötü şeyler geliyor
sizin durumunuz nasıl giderek belirtiler artıyor mu ?
geçenlerde göğüslerim bir kaç gün çok fena acıdı ama sonra durunca endişeleniyorum

korkma canım benim de indi biraz ve acısı azaldı :) normal sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…