Canim iste bu yasadiklarin belirtiler zaten o halsizlik uyku duskunlugu hepimizde var insallah bulantin olmaz.keseyi gorebilirsin benim 5+2 beyaz leke seklinde bebegimi bile gordum.ulltrason da alttan oluyor ..
Dikkat et canım demekikiz oldugu kesin degil dimi ne dedi tam doktor. .
100 tefriciye okudum not aliver canım kac eksigimiz var daha
canım ananası son aylarda doğumu başlatsın diye yiyor kadınlarlar.....o yüzden fazlası zararlı olabilir...ama az birşey yemenden birşey olmaz bence..
ben sadece 200 tane okuyabildim tefriciyeyi kusura bakma evde yoktum 2 gündür. ihlası da hep beraber bitiricez inşallah. Allah kabul etsin dualarımızı. dualarımızla tutunsun bebişlerimiz...
Kızlar Allahın izniyle çok şükür bitirdik. Nasip olursa cuma günü bağışlayacağım hepimizin bebekleri adına. Şimdi 10 bin ihlasa başlıyorum yarından itibaren. İsteyen arkadaşlar katılabilir.
Evet kızlar yavrularımiz dualarla karnimizda sorunsuz bir şekilde buyucekler inşallah rabbime emanet hepsi oyyy minik merckmek taneleri :)))
Yok canım kesin değil. 2. bir kese görünüyor dedi ama rahmin arkasında bir karartıda olabilir dedi. Artık bekleyip görcez cnm. Hayırlısı..
yaz beni canım işe gitmeyeceğim için bol bol okurum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Peki istermisin ikiz olmasini doktor bana dedi tek diye ama ben zaten ikiz aklıma bile getirmemistim ailemizde yok ikizi olan sizde varmi canım
Seda sen burdayken yazayim 100 ihlas yazdım görmedin sanırım canım ben okuyorum şimdi :)
Açıkçası istemiyorum canım. Zaten ailemden uzaktayım, altından kalkabileceğimi sanmıyorum. Ama Allah öyle nasip ederse yapacak birşey yok hayırlısı olsun. Amcamın kızının var ikizleri sadece.
Haklısın canim cok zor olur yanliz ikizlere bakmak ama rabbim öyle nasip ettiyse vardir bi hayri inşallah senin istediğin gibi olurAçıkçası istemiyorum canım. Zaten ailemden uzaktayım, altından kalkabileceğimi sanmıyorum. Ama Allah öyle nasip ederse yapacak birşey yok hayırlısı olsun. Amcamın kızının var ikizleri sadece.
o patlama bende de var canım..
mesela yemek yaparken elimi rendeledim ve elim kanayınca ağlamaya başladım
halbuki hep yaptığım şeydir..
hayırlı olsun canım..
bi de işyerindekilere söylemedim daha...umarım rapor almak zorunda kalmam..
ben hiç tansiyonumu ölçtürmedim..ölçtürmek lazım aslında...
pek sevgili meslektaşımmm ben c.tesi 4+4te vajinalden gördüm ...
karından gözükmez dedi doktor...1 hafta beklememek için vajinal baktık vee gördük.
canım tefriceyeye ben de katılamadım ama inşallah ihlas okurum...
Sedam bana bugun için 100 ihlas yaz canım yqtana kadar okurum inşallah yine basi ben çekeyim :)
ben sadece 200 tane okuyabildim tefriciyeyi kusura bakma evde yoktum 2 gündür. ihlası da hep beraber bitiricez inşallah. Allah kabul etsin dualarımızı. dualarımızla tutunsun bebişlerimiz...
Ayyy Allah gönlüne göre versin ben hep ikiz kızlarım olsun istiyordum topiklere de hep yazardım.
Haklısın canim cok zor olur yanliz ikizlere bakmak ama rabbim öyle nasip ettiyse vardir bi hayri inşallah senin istediğin gibi olur
Amcakizida yakinmis olma ihtimali olabilir sen kendini her iki ihtimale karşı hazirla canim ...
Merhaba kızlar.
Benim miniğim 4 haftalık oldu. Tabi daha keseyi vs görmedik ama kan tahlilinde çıktı. Bu akşam acayip bi baş dönmesi yaşıyorum. Sizde de var mı? Yattım bi saat kadar. Vertigo gibi sanki sürekli kafam dönüyodu. Umarım herkes iyidir. kendinize dikkat edin. Benim ikinci bebeğim olacak ilkindeki tecrübelerimi paylaşırım sizinle.
Merhaba canım geçmiş olsun öncelikle. Benim daha çok yeni gebeliğim, kasıklarım çok ağrıyo, bazen geçiyo ama sora ara ara yine başlıyo normal mi sence
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?