2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Yok canım kesin değil. 2. bir kese görünüyor dedi ama rahmin arkasında bir karartıda olabilir dedi. Artık bekleyip görcez cnm. Hayırlısı..

canım ananası son aylarda doğumu başlatsın diye yiyor kadınlarlar.....o yüzden fazlası zararlı olabilir...ama az birşey yemenden birşey olmaz bence..

nefsimi köreltecek kadar yedim evet okudum onu doğumu kolaylaştırıyormuş . ne yesem düşünüyorum :26:

Evet kızlar yavrularımiz dualarla karnimizda sorunsuz bir şekilde buyucekler inşallah rabbime emanet hepsi oyyy minik merckmek taneleri :)))

ben sadece 200 tane okuyabildim tefriciyeyi kusura bakma evde yoktum 2 gündür. ihlası da hep beraber bitiricez inşallah. Allah kabul etsin dualarımızı. dualarımızla tutunsun bebişlerimiz...

Olsun cnm sayının bi önemi yok bitirdik çok şükür. Okumak isteyip de okuyamayanlar da olmuştur mutlaka. Allahım hepimizin bebeklerine sağlık, bizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

yaz beni canım işe gitmeyeceğim için bol bol okurum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canım kesin değil. 2. bir kese görünüyor dedi ama rahmin arkasında bir karartıda olabilir dedi. Artık bekleyip görcez cnm. Hayırlısı..

Peki istermisin ikiz olmasini doktor bana dedi tek diye ama ben zaten ikiz aklıma bile getirmemistim ailemizde yok ikizi olan sizde varmi canım

Seda sen burdayken yazayim 100 ihlas yazdım görmedin sanırım canım ben okuyorum şimdi :)

Peki istermisin ikiz olmasini doktor bana dedi tek diye ama ben zaten ikiz aklıma bile getirmemistim ailemizde yok ikizi olan sizde varmi canım

Açıkçası istemiyorum canım. Zaten ailemden uzaktayım, altından kalkabileceğimi sanmıyorum. Ama Allah öyle nasip ederse yapacak birşey yok hayırlısı olsun. Amcamın kızının var ikizleri sadece.

Açıkçası istemiyorum canım. Zaten ailemden uzaktayım, altından kalkabileceğimi sanmıyorum. Ama Allah öyle nasip ederse yapacak birşey yok hayırlısı olsun. Amcamın kızının var ikizleri sadece.

Ayyy Allah gönlüne göre versin ben hep ikiz kızlarım olsun istiyordum topiklere de hep yazardım.

Kızlarr selamm, bende Allah kısmet ederse ocak annesi olcam:)) bugun doktora gittim ve kan tahlili yaptı degerim 1242 ve 4 haftalık suanda. 2 hafta sonra tekrar gideri. İnsallah. Cok kilo almakda istemiyorum kızlar, bu konuda ne yapmak lazım acaba, masallah daha simdiden canım her gordugumu istiyor:))

Haklısın canim cok zor olur yanliz ikizlere bakmak ama rabbim öyle nasip ettiyse vardir bi hayri inşallah senin istediğin gibi olur
Amcakizida yakinmis olma ihtimali olabilir sen kendini her iki ihtimale karşı hazirla canim ...

Sedam bana bugun için 100 ihlas yaz canım yqtana kadar okurum inşallah yine basi ben çekeyim :)

ben sadece 200 tane okuyabildim tefriciyeyi kusura bakma evde yoktum 2 gündür. ihlası da hep beraber bitiricez inşallah. Allah kabul etsin dualarımızı. dualarımızla tutunsun bebişlerimiz...

Ayyy Allah gönlüne göre versin ben hep ikiz kızlarım olsun istiyordum topiklere de hep yazardım.

Hakkımızda hayırlısı artıkarkadaşım. Allah gönlümüze göre versin hepimizin. Ama ikiz çok zor olur, banagöre değil pek :))

Haklısın canim cok zor olur yanliz ikizlere bakmak ama rabbim öyle nasip ettiyse vardir bi hayri inşallah senin istediğin gibi olur
Amcakizida yakinmis olma ihtimali olabilir sen kendini her iki ihtimale karşı hazirla canim ...

Rabbimden gelen başgöz üstüne canım. Yeter ki sağlıklı olsunlar. Allahın dediği olur istesemesem de elden bişey gelmez...

Merhaba kızlar.
Benim miniğim 4 haftalık oldu. Tabi daha keseyi vs görmedik ama kan tahlilinde çıktı. Bu akşam acayip bi baş dönmesi yaşıyorum. Sizde de var mı? Yattım bi saat kadar. Vertigo gibi sanki sürekli kafam dönüyodu. Umarım herkes iyidir. kendinize dikkat edin. Benim ikinci bebeğim olacak ilkindeki tecrübelerimi paylaşırım sizinle.

Kızlar kızlar kızlar beni de alın aranıza ben de anne olucam hihihi😊 3 gün önce öğrendim hamile olduğumu havalara uçtuk.. Allaha şükürler olsun inşallah duyguyu isteyen herkese nasip eder rabbim. Şimdi kızçeler benim eşim haziranın sonunda kadar hataya göreve gitti.. Ama iki hafta sora izne gelicek. İlk onunla birlikte gitmek istiyorum doktora geç olmaz dimi?

Merhaba canım geçmiş olsun öncelikle. Benim daha çok yeni gebeliğim, kasıklarım çok ağrıyo, bazen geçiyo ama sora ara ara yine başlıyo normal mi sence

evet canım kasık ağrıları en sık görülen belirtilerden biridir. çok şiddetli olmadığı sürece paniklicek bişey yok merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…