2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merve tüm bilgiler için sagolasin canim dua cok guzelmis Allah razı olsun canım

Amin canım namazdan sonra böle dua ettim Allahıma buarayada yazayım amin diyen cok olsun dedimm
Cok uyanıkım mı ne ???

merhaba arkadaşlar... bugün kan testi ile hamile olduğumu öğrendim daha çok yeni olduğu için tedirginlik var, inşallah hcg değerim yükselir ve kese görünür..
Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..

Kahvetengi lekenlenmeler olmus bndede şimdi farkettim
Yürüyüş yaptım kzızmla az önce gldik
Su 10. Haftaya kadar heralde tedirgin hallllerim sürecek
Herşeyin hayırlısı inş
No problem
Canim dikkat et sen yinede yürüyüşü yavas yapmaya calis ama kahverengi leke normal benim ikincide de çok olmuştu kahverengı akıntım ...

Canim rabbim sizlerin yardımcısı olsun ben aksama kadar evde oldugum halde zor geliyor bana çalışanlarin işi daha zor kendini çok kötü hissedersen rapor al canım dikkat et kendine

Aminnnn aminn aminnnn aminnnn binlerce Amin aminn aminnnn insallah

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Amin canım namazdan sonra böle dua ettim Allahıma buarayada yazayım amin diyen cok olsun dedimm
Cok uyanıkım mı ne ???
Cok guzel bir duaymis gerçekten bolbol yapmak lazım hamilelikte sagolasin canim ..

Hayırlı olsun canım insallah keseyide görürsün:)

Selam kızlar. Bu gün doktora gittim. Bebişin kesesine ve kalp atışını gördük ama bu arada dr tansiyonumu ölçtü 17/9 Yüksek olduğu için tansiyon takibi yapmamı istedi 15 gün boyunca. Anne ve çocuk için çok sakıncalı hayati tehlike yaratabilir dedi. Çok endişelendim. Tansiyon sıkıntısı yaşayan var mı aranızda??

Bebek için sevindim canım
Tansiyonum düşük ama düşük olması normal
Dikkat et canım muhakkak fazla tuzdan uzak dur canım
İnş bunuda hayırlısıyla atlatırsın

Sılacım bdenem .bocuk. İkidefa yazmıssın listeye gülüm bilgilerinize sunarım

evet canım bankadayım..yoksaa sende mi bankacısınn?

bende bankacıyım canım meslektaşız:)

Haftaya persembe randevum (22 mayıs )

bende ilk kez 17 mayısta gidicem inşallah

ayy ilk hamileliğimde benim bulantıda öyleydi....resmen süründürüyordu..allah yardımcın olsun cnm

ayy birde süpriz ikiz olurmuş maşallah cnm..canım bebeğin aşağıda oluşması bir kaç arkadaşım yaşadı birazdaha fazla dikkat etmen gerekiyor hamilelik boyunca ama telaş yapma kötü birşey deği doğum yaptı bile arkadaş..sağlıkla..l...rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

canım ge.miş olsun dikkat et kendine

allah razı olsun cnm bilgilendirmeler için....

cnm ben ilk gebeliğimde yaşadım..tansiyon hemen karar verilmiyor önce bir takip yapılsın bakalım belki heyecandan çıktı tansiyonun....sen yinede tuzsuz ye..cnm kendine dikkat et bol bol dinlen karanlık odada dinlen birde coraspin verdimi?

Teşekkür ederim arkadaşım. İnşallah ciddi bir sorun yaşamayız bebeşim veya ben..

Ne demek canım ya dualarımız seninle
Sende dua et inş hbişicik olmaz bebişinle sana
Tansiyonunu yükselitcek şeylerden uzak dur canım
İşte stres üzüntü sıkıntı yapıcak selerden uzmak dur
Fazla yorma kendini rahat ol
Dedigim gibi tuzlu yiyeceklerden tuzdan uzak dur gerekırse herseyi az tuzlu yap ewdekıler ekteadan katsın sen bi müddet tuzsuz ye
Tedbir senden takdir yüce rabbimden inş

Cnm geçmiş olsun benim ilk gebeliğimde son ayında yukseldı cok tehlıkeli ama kontrol altına alınırsa bizqrari olmaz inş bnm ılk doğumundan buyana cok yukselmedi fakat gecen ay korunmayı bıraktım yumurtlama haftamda acıllık oldum yukseldı bnm küçük yükselıyo 15 /10 oluyo mahvefıyo beni ama o hafta yumurtlamam gecınce bide doktor kalp atiş hızın yuksek ondan yükselmiş diyince gebe kaldımı anladım :) perhiz yap dedi yürüyüş cok işe yarıyo şuan ortada 13 9 amaz dikkat etmem gerek kılo aldıkca çıkıyor tansiyon annemdede var genetik galıba dikkat et ilaçta verirse kullan bebeğe etkısı olmuyomuş saglıgınız için

Çok sağol canım ama işte insan endişeleniyor ister istemez. Bu hafta başka bir doktora daha gideyim diyorum bakalım aynı şeyi söyleyecek mi.

cnm gözün aydın iş yerinde bazen okuyup çıkıyorum yazamıyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etin inşallah......

Ayyy geçmiyorrrr günlerrr yaaar yarr yaaarr))

Aminnn canım ne güzel dua

İnşallah arkadaşım sorunsuz atlatırız hamileliğimizi. Evham oldum çok fena. Allahım hayırlısını nasip etsin.

ben daha pek belirti yaşamıyorum heralde erken olduğu için bugün bir ara başım döndü...birde uykuya çok düştüm...yemek yiyip hemen yatıyorum...ben cumartesi 5+0 olucam sizce doktor vajinalmi bakar?gidenler nasıl baktı ultrasonda görünürmü kese merak ediyorum acaba erkenmi?biraz daha mı beklesem:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…