2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canım zaten yasaklamasa da yapmayı düşünmüyordum. Ama şimdi sanki heran bi tehlike varmış hissi taşıyorum.

cnm gözün aydın iş yerinde bazen okuyup çıkıyorum yazamıyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etin inşallah......

Sagolasin canim darisi senin başına inşallah :)

Merve kopyala yapıştır derken olmus herhalde sagolasin canim duzelttim

Kızlar Allahın izniyle çok şükür bitirdik. Nasip olursa cuma günü bağışlayacağım hepimizin bebekleri adına. Şimdi 10 bin ihlasa başlıyorum yarından itibaren. İsteyen arkadaşlar katılabilir.

canım ananası son aylarda doğumu başlatsın diye yiyor kadınlarlar.....o yüzden fazlası zararlı olabilir...ama az birşey yemenden birşey olmaz bence..

tefriciyeye katılamadım ama inşallah ihlasa katılırım yine okudukçamı sayı verelim..

Canım allah razı olsun herkesten inş ihlasada varım tabikide elimden gelenn fazlasını yapcam
Okuyan herkes hakkını helal etsin ohh insan bi rahatlıyo dimi ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım allah razı olsun herkesten inş ihlasada varım tabikide elimden gelenn fazlasını yapcam

Canim iste bu yasadiklarin belirtiler zaten o halsizlik uyku duskunlugu hepimizde var insallah bulantin olmaz.keseyi gorebilirsin benim 5+2 beyaz leke seklinde bebegimi bile gordum.ulltrason da alttan oluyor ..
Canım zaten yasaklamasa da yapmayı düşünmüyordum. Ama şimdi sanki heran bi tehlike varmış hissi taşıyorum.
Dikkat et canım demekikiz oldugu kesin degil dimi ne dedi tam doktor. .
100 tefriciye okudum not aliver canım kac eksigimiz var daha

Çok teşekkür ederim valla rahatladım biraz. Dr sadece takip yap ayın 29.da gel dedi. Hayati tehlike oluşur bebek ve senin için dedi.

Oyy bittimi cok sevindim sedam sagolasin canim ben ihlas da okurum canim yanliz abdestsiz ve uzanak okunur mu

gözün aydın canım:)ALLAH'ın izniyle bişeycik olmaz,tabii sen yine de tedbiri elden bırakma.bize de ilişki yasa,sabredicez bi süre:)
aamiiiiinnn,amin aminnn....

Allah kabl etsin.bende sadece 100 adet katkıda bulunabildim ama ihlas okurum nasıl olsa ezbere biliyorum,diğerinde defter elimde olmamıştı:)

Tııkk tııkk
Efenddiiiimm
Eee merve nerde??

Imm merve su an aglamakla mesgul
Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz
Aglasammı gülsemmi
Duygu patlaması yasıyorumm

o patlama bende de var canım..
mesela yemek yaparken elimi rendeledim ve elim kanayınca ağlamaya başladım
halbuki hep yaptığım şeydir..

hayırlı olsun canım..

bi de işyerindekilere söylemedim daha...umarım rapor almak zorunda kalmam..

ben hiç tansiyonumu ölçtürmedim..ölçtürmek lazım aslında...

pek sevgili meslektaşımmm ben c.tesi 4+4te vajinalden gördüm ...
karından gözükmez dedi doktor...1 hafta beklememek için vajinal baktık vee gördük.

canım tefriceyeye ben de katılamadım ama inşallah ihlas okurum...

Çok teşekkür ederim valla rahatladım biraz. Dr sadece takip yap ayın 29.da gel dedi. Hayati tehlike oluşur bebek ve senin için dedi.

Canim icini ferah tut inşallah bir sorun olmaz stres de iyi değil tansiyon icin dua et bol bol

Okuyunca yaz canım kaç olduğunu not alayım

Evet canım aynen bi rahatlama oluyo insanda.

Sedam bana bugun için 100 ihlas yaz canım yqtana kadar okurum inşallah yine basi ben çekeyim :)

Okunur tabiki canım. Sizler de sağolun. Allahım kabul etsin inş.

ben sadece 200 tane okuyabildim tefriciyeyi kusura bakma evde yoktum 2 gündür. ihlası da hep beraber bitiricez inşallah. Allah kabul etsin dualarımızı. dualarımızla tutunsun bebişlerimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…