işten geldim yemek yaptım neyse ki bulaşıkları eşime devrettim ..
çalışan arkadaşlar ne haldesiniz bilmiyorum
ama ben hiç işe gitmek istemiyorum
evde oturup hamişliğimin tadını çıkarmak istiyorum..inşallah bu his geçicidir..
canım hayırlı olsun belki ikizdir hıı
bence ilk 3 ay herkes dikkatli olmalı doktor tedbir için söylemiştir..
cinsel ilişkiyi yasaklamadı bize ama çekiniyoruz yine bebişe zarar vericez diye korkuyoruz çok..
canım senle aynı günlerimiz evettt bu gün tam 5 hafta olduuukkk
canım geçmiş olsun...rapor alman iyi olmuş yat dinlen biraz....
canım çok sağol paylaşımın için çok faydalı oldu..
canım bence de ananasın ne zararı olabilir kii..
ama aklına takılıcaksa çok yeme..bence azar azar yedik mi hiçbişeyin zararı olmazz...
annem kızıyor bana çok takılıyosun herşeye diye..haklı da....
cnm gözün aydın iş yerinde bazen okuyup çıkıyorum yazamıyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etin inşallah......
şimdi yeni hamileyiz ya ne yesem internete bakıyorum faydalı mı zararlı mı diye
canım ANANAS istedi eşim birazdan getirir.
internette bi baktım bazısı faydalı diyor bazısı düşüğe sebep oluyor diyor napim ben şimdi
Kızlar Allahın izniyle çok şükür bitirdik. Nasip olursa cuma günü bağışlayacağım hepimizin bebekleri adına. Şimdi 10 bin ihlasa başlıyorum yarından itibaren. İsteyen arkadaşlar katılabilir.
Kızlar Allahın izniyle çok şükür bitirdik. Nasip olursa cuma günü bağışlayacağım hepimizin bebekleri adına. Şimdi 10 bin ihlasa başlıyorum yarından itibaren. İsteyen arkadaşlar katılabilir.
Canim iste bu yasadiklarin belirtiler zaten o halsizlik uyku duskunlugu hepimizde var insallah bulantin olmaz.keseyi gorebilirsin benim 5+2 beyaz leke seklinde bebegimi bile gordum.ulltrason da alttan oluyor ..ben daha pek belirti yaşamıyorum heralde erken olduğu için bugün bir ara başım döndü...birde uykuya çok düştüm...yemek yiyip hemen yatıyorum...ben cumartesi 5+0 olucam sizce doktor vajinalmi bakar?gidenler nasıl baktı ultrasonda görünürmü kese merak ediyorum acaba erkenmi?biraz daha mı beklesem:18:
Dikkat et canım demekikiz oldugu kesin degil dimi ne dedi tam doktor. .Canım zaten yasaklamasa da yapmayı düşünmüyordum. Ama şimdi sanki heran bi tehlike varmış hissi taşıyorum.
Cnm geçmiş olsun benim ilk gebeliğimde son ayında yukseldı cok tehlıkeli ama kontrol altına alınırsa bizqrari olmaz inş bnm ılk doğumundan buyana cok yukselmedi fakat gecen ay korunmayı bıraktım yumurtlama haftamda acıllık oldum yukseldı bnm küçük yükselıyo 15 /10 oluyo mahvefıyo beni ama o hafta yumurtlamam gecınce bide doktor kalp atiş hızın yuksek ondan yükselmiş diyince gebe kaldımı anladım :) perhiz yap dedi yürüyüş cok işe yarıyo şuan ortada 13 9 amaz dikkat etmem gerek kılo aldıkca çıkıyor tansiyon annemdede var genetik galıba dikkat et ilaçta verirse kullan bebeğe etkısı olmuyomuş saglıgınız için
gözün aydın canım:)ALLAH'ın izniyle bişeycik olmaz,tabii sen yine de tedbiri elden bırakma.bize de ilişki yasa,sabredicez bi süre:)Kızlar doktordan geliyorum. kesemizi gördük. hatta 2 kese gördü doktor, ailede ikiz varmı diye sordu. sonra da diğer kese rahmin arkasındaki karartı da olabilir dedi. cuma günü tekrar kontrole çağırdı kesenin boyutunu ölçecekmiş, gelişmesine bakacakmış. 4,5 haftalık dedi, 6-7. haftada bebeği ve kalp atışlarını duyarız dedi. yalnız söylediği bişey çok kafama takıldı. bebek rahmin alt kısmında tutunmuş, biz üst tarafta tutunmasını isteriz dedi. biraz dikkatli ol, ağır bişey kaldırma, yükseğe uzanma falan dedi. cinsel ilişki kısıtlaması da geldi. ben panik olunca keşke söylemeseydim dedi hassas biri olduğunu bilsem söylemezdim dedi. zaten tüm hamilelerin dikkat etmesi gerekiyor, sen sadece biraz daha dikkat et dedi. rahatlatmaya çalıştı ama bana gelenler geldi tabi. böyle birşeyi duyanınız varmı?:105:
aamiiiiinnn,amin aminnn....Elhamdülillah elhamdulillah elhamdulillah
Ya rab sana binlerce kez şükürler olsun
Biz aciz kullarına verdigin hediyeden ötürü sana sonsuz sükürler olsun
Allahım içimizde bir vesvese bir suur kaybı sen bizleri feraha ulastır
Muhakkak ki içimzideki su damlasınıda sen yarattın
Sen ona can ver Allahım
Sen yüzümüzü güldür!
Kucaklarımızı bos bırakma ya rabbim !
Sana el actık sen bizleri geri cevirme Allahım !
Canı verende sensin ....
Verdigin gibi alanda sensin
Denin verdgin herşeye boynumuz kıldan ince!!
Allahım sen hayırlısını hayırlı zamanda ver!!
Evlatlarımı şükür kapımız olsun. Bu kapıyı calmaktan bizleri mahrum etme Allahım!
Evlatlarımız bereket diregimiz olsun!
Sen bu diregi ocagımızdan eksik etme Allahım
Sen bizlere hiç bir karsılık beklemeden ANNECİGİM DEYİP BOYNUMUZA SARILAN EVLATLAR NASİP ET ALLAHIM!!
Ya rab!! Yawrularımızı saglıklı sıhhatlı
Gönülleri imannn dolu bir sekılde kucagımıza almayı nasip et!!
YA RAB! ONLARI BİZSİZ BİZİ ONLARSIZ BIRAKMA
AMİİİİİN
Tııkk tııkk
Efenddiiiimm
Eee merve nerde??
Imm merve su an aglamakla mesgul
Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz
Aglasammı gülsemmi
Duygu patlaması yasıyorumm
merhaba arkadaşlar... bugün kan testi ile hamile olduğumu öğrendimdaha çok yeni olduğu için tedirginlik var, inşallah hcg değerim yükselir ve kese görünür..
Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..
Canim dikkat et sen yinede yürüyüşü yavas yapmaya calis ama kahverengi leke normal benim ikincide de çok olmuştu kahverengı akıntım ...
Canim rabbim sizlerin yardımcısı olsun ben aksama kadar evde oldugum halde zor geliyor bana çalışanlarin işi daha zor kendini çok kötü hissedersen rapor al canım dikkat et kendine
Selam kızlar. Bu gün doktora gittim. Bebişin kesesine ve kalp atışını gördük ama bu arada dr tansiyonumu ölçtü 17/9 Yüksek olduğu için tansiyon takibi yapmamı istedi 15 gün boyunca. Anne ve çocuk için çok sakıncalı hayati tehlike yaratabilir dedi. Çok endişelendim. Tansiyon sıkıntısı yaşayan var mı aranızda??
ben daha pek belirti yaşamıyorum heralde erken olduğu için bugün bir ara başım döndü...birde uykuya çok düştüm...yemek yiyip hemen yatıyorum...ben cumartesi 5+0 olucam sizce doktor vajinalmi bakar?gidenler nasıl baktı ultrasonda görünürmü kese merak ediyorum acaba erkenmi?biraz daha mı beklesem:18:
Çok teşekkür ederim valla rahatladım biraz. Dr sadece takip yap ayın 29.da gel dedi. Hayati tehlike oluşur bebek ve senin için dedi.
tefriciyeye katılamadım ama inşallah ihlasa katılırım yine okudukçamı sayı verelim..
o patlama bende de var canım..
mesela yemek yaparken elimi rendeledim ve elim kanayınca ağlamaya başladım
halbuki hep yaptığım şeydir..
hayırlı olsun canım..
bi de işyerindekilere söylemedim daha...umarım rapor almak zorunda kalmam..
ben hiç tansiyonumu ölçtürmedim..ölçtürmek lazım aslında...
pek sevgili meslektaşımmm ben c.tesi 4+4te vajinalden gördüm ...
karından gözükmez dedi doktor...1 hafta beklememek için vajinal baktık vee gördük.
canım tefriceyeye ben de katılamadım ama inşallah ihlas okurum...
Oyy bittimi cok sevindim sedam sagolasin canim ben ihlas da okurum canim yanliz abdestsiz ve uzanak okunur mu
Canım allah razı olsun herkesten inş ihlasada varım tabikide elimden gelenn fazlasını yapcam
Okuyan herkes hakkını helal etsin ohh insan bi rahatlıyo dimi ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Okunur tabiki canım. Sizler de sağolun. Allahım kabul etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?