- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
4-5 gündür bulanıyodu ama bugün daha gıcık bulanıyor sanki,kraker leblebi filan yiyorum biraz iyiyim sanki.
durdum :))
simdilik folik asit yeterli gibi ama yinede soralim biz doktorlarimiza sonucta mide bulantisi halsizlik derken beslenemiyoruz dogru durust ilk 3 ay bebegin tum organlarinin olustugu ay o yuzden en onemli zaman ..
cok erken canim ya sismek icin mutlaka doktora danis ...
benimkide istersen ic dedi canim ama gerek yoksa niye iceyimki dedim bende simdide kafam karisti size bi sorim dedim demekki folik asitten basa vitamin alan yok 2 hafta sonra sorayim ben tekrar dun bi arkadasim 7 bucuk aylik hamile hala folik asit aldigini baska vitamin almadgini soyledi o yuzden de kafam karisti ...
bilgilerini yaz listeye ekleyelim seni canim hamilelerin arasinda ismini gorunce rahatlarsin biraz :)Teşekkür ederim hoşbulduk kötü bir şey düşünmek istemiyorum doktor kafamı karıştırdı biraz .
aşılama sonucu bana tutunmaya çalışan parçam 12.05.2014'de 41,27 değerindeydi 14.05.2014' 105,7 olmuştu tanem büyüyor...sarelle sarelle diye bağırcak inşşş rabbim tüm herkese nasip etsin
Canım hamileliğin ağır geçiyorsa ve sürekli istifan varsa beyaz leblebiyi iyice çiğneyerek yurt... Çünkü geri çıkartırken hep boğazını tahrip eder çok dikkatli ol
Ben öncekinde boğazımı dedirtmiştim öyle şimdi korkudan yemiyorum...
bilgilerini yaz listeye ekleyelim seni canim hamilelerin arasinda ismini gorunce rahatlarsin biraz :)
gozun aydin canim rabbim tamamini erdirsin insallah sende bilgilerini yaz senide ekleyelim listeye cogaliyoruzz
gerekli bilgiler sat yas tah.dogum tarihi :)
kusma yok sadece kuru bulantı var ama dediğine dikkat edeceğim ne olur ne olmaz,teşekkür ederim.daha neler öğreneceğiz:)
Dusjelinin nici nasıldı ya
duşjelimi dusjelimi özelden msj atcam
Sabah attımda acaba onamı gitti
Benim de kötüleşiyor midem
normalde hiç su içmezdim ben şimdi bebişe faydalı diye içiyorum ama içtikçe sanki daha çok midem bulanıyor...
dün akşamdan yemeğiğm var bu akşam için mesela -günahh belki ama-bi anda tiksindim canım yemek istemedi..
bakalım ilerleyen haftalarda bizi neler bekliyor..
canim aramiza hosgeldin sende hayirli olsun bebegin :)merhaba arkadaşlar bende nasip olursa güzel devam edersek inş 07 ocak anneliğine adayım 5+6 günlük hamileyim ama bendemi bir tuaflık var anlamadım keseyi pazartesi gördük ama hiç bir belirti yok sağdece sol kasım arada sızlıyor birde gaz başka hiçbirşey yok bazen korkuya kapılıyorum ben hamile değilmiyim acaba diyorum ne göğüslerde renk değişikliği ne bulantı ne kusma ne tiksinmee ne uyku ne halsizlik yardım edin bu neden böyle
ayy bende yağlı şeylerden tiksindim zaten yemek yapmak bile istemiyo canım.erik olsun bana yeter:)
ayy bende yağlı şeylerden tiksindim zaten yemek yapmak bile istemiyo canım.erik olsun bana yeter:)
ye ekşiyi çıkar ayşeyiii
Ya kızlar benim kafama vitamin hapi isi takılıyor dunden beri ben suan sadece folik asit hapi iciyorum bunun disinda başka vitamin alan varmi?Doktora gidenler vitamin hapı konusunda ne dedi doktorunuz benimki istersen basla dedi ama eger şuan folik asit yeterliyse niye gereksiz yere hap iceyim ki diger hamileliklerimde centrum A dan Z ye vitamin hapini almıştım ama folik asit almamistim simdi kafam karisti...
2 hafta ki kontrolumde iyice sorayim simdilik sadece folik asit e devam edeyim diyorum ...
biri erikmi dedi bi oturusta yarim kilo erik yiyorum hic nefes almadan
canim aramiza hosgeldin sende hayirli olsun bebegin :)
illaki herkesde ayni seyler yasanicak diye birsey yokki bazi hamileler hic sorunsuz geciriyor hamilelikleri ki cok sanslisin bu konuda :)
yasini yzarsan senide ekleyelim listeye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?