2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
4-5 gündür bulanıyodu ama bugün daha gıcık bulanıyor sanki,kraker leblebi filan yiyorum biraz iyiyim sanki.

Canım hamileliğin ağır geçiyorsa ve sürekli istifan varsa beyaz leblebiyi iyice çiğneyerek yurt... Çünkü geri çıkartırken hep boğazını tahrip eder çok dikkatli ol

Ben öncekinde boğazımı dedirtmiştim öyle şimdi korkudan yemiyorum...

:)))bir de günde bir avuç fındık,badem,ceviz bebeğin beyin ve göz gelişimi için çok faydalıymış bilginiz olsun.

Teşekkür ederim hoşbulduk kötü bir şey düşünmek istemiyorum doktor kafamı karıştırdı biraz .
bilgilerini yaz listeye ekleyelim seni canim hamilelerin arasinda ismini gorunce rahatlarsin biraz :)
aşılama sonucu bana tutunmaya çalışan parçam 12.05.2014'de 41,27 değerindeydi 14.05.2014' 105,7 olmuştu tanem büyüyor...sarelle sarelle diye bağırcak inşşş rabbim tüm herkese nasip etsin

gozun aydin canim rabbim tamamini erdirsin insallah sende bilgilerini yaz senide ekleyelim listeye cogaliyoruzz

gerekli bilgiler sat yas tah.dogum tarihi :)

kusma yok sadece kuru bulantı var ama dediğine dikkat edeceğim ne olur ne olmaz,teşekkür ederim.daha neler öğreneceğiz:)

23.01.2015 raabim nasip ederse doğum...

Dusjelinin nici nasıldı ya
duşjelimi dusjelimi özelden msj atcam
Sabah attımda acaba onamı gitti

kusma yok sadece kuru bulantı var ama dediğine dikkat edeceğim ne olur ne olmaz,teşekkür ederim.daha neler öğreneceğiz:)

Benim de kötüleşiyor midem
normalde hiç su içmezdim ben şimdi bebişe faydalı diye içiyorum ama içtikçe sanki daha çok midem bulanıyor...
dün akşamdan yemeğiğm var bu akşam için mesela -günahh belki ama-bi anda tiksindim canım yemek istemedi..
bakalım ilerleyen haftalarda bizi neler bekliyor..

42 kisiyiz kizlar masallah ay sonuna 100 e yaklascaz herhalde ne bereketli aymis
ama hala paylasim yapip listede ismi gecmeyen arkadaslar var bildirimleri bekliyorum

merhaba arkadaşlar bende nasip olursa güzel devam edersek inş 07 ocak anneliğine adayım 5+6 günlük hamileyim ama bendemi bir tuaflık var anlamadım keseyi pazartesi gördük ama hiç bir belirti yok sağdece sol kasım arada sızlıyor birde gaz başka hiçbirşey yok bazen korkuya kapılıyorum ben hamile değilmiyim acaba diyorum ne göğüslerde renk değişikliği ne bulantı ne kusma ne tiksinmee ne uyku ne halsizlik yardım edin bu neden böyle

ayy bende yağlı şeylerden tiksindim zaten yemek yapmak bile istemiyo canım.erik olsun bana yeter:)

canim aramiza hosgeldin sende hayirli olsun bebegin :)
illaki herkesde ayni seyler yasanicak diye birsey yokki bazi hamileler hic sorunsuz geciriyor hamilelikleri ki cok sanslisin bu konuda :)
yasini yzarsan senide ekleyelim listeye :)

kızlar ara kanaması olan var mı .. benim 3 gündür günlük pete çok az miktarda kahverengi pembe akıntı geliyor ..16 sında gideceğim doktora .. son adet tarihim 15 nisandı ... lekelenme gibi umarım sorun olmaz...

valla benim doktorum hemen delcavit verdi progestan verdi bunlara başla vitamini günde 1 tane progestanı günde 3 tane 9 saatte bir keseyi görmesem gebe olduğuma inanamıycam ama hiç belirti yok

canim aramiza hosgeldin sende hayirli olsun bebegin :)
illaki herkesde ayni seyler yasanicak diye birsey yokki bazi hamileler hic sorunsuz geciriyor hamilelikleri ki cok sanslisin bu konuda :)
yasini yzarsan senide ekleyelim listeye :)

34 yaşındayım cnm

Erriiikkkk miiii ama. Kızlar isim sölemesenizzzzz canımızzz cekıyyoooo
Kvdemlerdeyim gideyim dalından koparayım bari abooow... Keloğlandaki huysuz gibi agzım su cıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…