2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bunlar da dayanamayıp internetten aldıklarım :) daha neler neler.. bazen sanki internette daha güzel alış veriş yapılıyor tabi güvenilir sitelerden :)

Eklentiler

• Screenshot_3.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 142
  • Screenshot_4.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 142
  • Screenshot_5.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 143
  • Screenshot_6.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 131
slm güzel anneler baş ucuma park yatak alcam ama hangi marka alsam bilemedim önerebileciğiniz bişeyler varmı

Kızlar adet agrisinin daha şiddetlisi bi ağrim var agridan uyuyamiyorum bu normal mi?

Teşekkür ederim cevabın için. Leke çıkarmadığını okudum evet, ama yine de en çok önerilen bu galiba. En azından ilk kıyafetleri yıkayip kaldırırken yardımcı olur bana. Lekeleri sonra düşünürüm :)
Islak mendil de tamamdir o zaman :)

Hayrunisacım bence doktora ulaşmalısın. Şiddetli adet ağrısı iyi bir şey gibi gelmiyor kulağa, hayır olsun.

Kilo konusu konuşulmuş kaçıyorum bu konudan hep ama bende yazayım bari maalesef
Poffff
6 aydır ilk defa görenler hiç değişmemişsin sadece göbeğin çıkmış diyorlar ama nasıl inanayım 10 kiloya merdiven dayamışım peeehh...
54 le hamile kaldım, hayatımda ilk kezde 54 ten yukarısını görüyorum.
Çok takıyordum kafaya başlarda, şimdide takıyorum ama önemsememeye çalışıyorum.
Doktorum normal dedi şimdiye kadar. Bu perşembe Allah nasip ederse kontrolümüz var. Şimdi ne der bakalım.
Son 1 haftadır da hiç tartılmıyorum

Hazırlığı daha var zaman diye bırakan anneler, ebn panik oluyorum sizin yerinize
Şimdi doğursam kendimde dahil her şeyim tamam gibi. Ama yetişmeyecek diye korkuyorum hala.
Süslerim hazırlıklarım, planlarım pooofff

Kapı süsüm geldi kargodan bugün 90 cm boyunda 60 cm eninde, inanılmaz büyük bir şey.
Büyük olduğunu biliyordum ama genede şaşkınım

Lohusa şerbeti için camdan çeşmeli şerbetlik aldım o da geldi.
Fotoğraflarını paylaşacağım inşallah

Ahhhh 3 kilo muuuu
Oyy ben nerelere gideyiiimmm
Maşallah sübhanallah bence harika

Duvar kağıtlarınızı da çook beğendim, çok sade çok şık. Duvara yaptıracağım 2 şey var, süs gibi.
Acaba bir duvarı da şu minik yıldızlı duvar kağıdından mı yaptırsam. Ama pahalı bir şeymiş duvar kağıdı
Biz bu masrafla gidersek odasını alamayacağız
Kapısına süsünü takar, arabasını koyar öyle bakarız

Ben 3 kilo aldım toplamda. Ama artık kontrol etmekte zorlanıyorum.

Larkincim boncuklu örtü takımımız aynı galiba.. benim yatak odasında ondan serili :) :) Bu arada cicilerin çok güzel hayırlı olsun

Larkincim boncuklu örtü takımımız aynı galiba.. benim yatak odasında ondan serili :) :) Bu arada cicilerin çok güzel hayırlı olsun
Çook teşekkür edrerim
Annem yapmıştı boncuklardan, benimki de salon takımı, severek kullanıyorum

Su boncuklu yatak ortusu nerde bahsettiginiz onu goremiyorum

Yok yok yatak örtüsü değil. Paylaştığım şerbetliğin yanında konsolün üzerinde örtünü kenarı çıkmış.
Gümüş renkli boncuktan. Aynı takımdan benimde var galiba yatak odasında serili diyor zeynep:)

Kızlar ben çatlak kremi yeni kullanmaya başlıycam. Göbeğimin ve göğsümün çevresi kaşınmaya başladı. Siz de durumlar nasıl?

Ben Lierac kullanıyorum canım, memnunum. Kaşınma problemim olmuyor.
2 ay oldu kullanmaya başlayalı. Kalçamda zaten çatlak vardı. Ona bir şey diyemeyeceğim.
Ama karnım oldukça büyümesine rağmen çatlak yok. Yani bence yok
Olsa görünürdü herhalde
Yada belki bilmiyorum bu işler nasıl, belki şimdi gergin diye görünmüyor, doğumdan sonra karın inince ortaya çıkacaklar bu konuda fikrim yok
Ama memnunum Lierac'tan. n11.com'dan 2'li büyük kutuyu çok uyguna almıştım:)

Çok şekermiş canım ben de intermetten 15 gün önce aynı kutudan ve ayıcıklardan sipariş ettim bekliyorum gelsin diye bakalaım kendim bişiler yapcam gerçi ayıcıkları kutu için değil hastane çıkışı yapıyom onun için bide lavanta kesesi için sipariş ettim bakalım :) yani bunları sende alıp yapabilirsin canım 100 kutu 100 ayıcık 62 dolara sipariş verdim ben

Aynen biz de kiradayız. Kiralık eve duvar kağıdı gereksiz masraf olur. Kendi evimiz olsa isterdim. Benim gibi birşey almamışsın sen de. Bir ay sonra başlarız yavaştan:)

Daha doğuma dört ay var. En kötü internetten alırım herşey eve gelir son aylarda. Şimdi alıp dört ay bekletmek istemiyorum:)

Şerbet çeşmesini aylar önce aradım aradım hiçbir yerde bulamamıştım internette.
Şimdi her sitede var nerdeyse Ben camdansise.com'dan aldım. kargosuyla beraber 76 TL. Tam hayal ettiğim model buydu.
n11.com'da ferforje ayak üzerine çeşmeli cam şerbetlikler var, litrelerine göre değişiyor fiyatları da. Benim aldığım 2,5 lt, tam karar.

Kolonyayı İzmit çarşıda çoook eski bir kolonyacıdan aldım. Çook değişik modellerde şişeler vardı ama antika diye satmıyorlarmış onları. Eski zamandan kalan şişelermiş. Satsam da ağızları çok geniş tıpaları yok kullanamazsınız dedi kadın bende bunu aldım. Hayalimdekinden küçük ama olsun Kolonyası, cam şişesi 20 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…