2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
günaydınn taze annelerrrrr

hala şoktan çıkabilmiş değilim.sizde de adet ağrıları oluyor mu?
hemde nasıl oldu 3 gün çok şiddetliydi hamdolsun bugün geçti:) oğlum da böyle olmuştu, ilk bebek mi hayırlı olsun
bende iğne saplanmış gibi ağrılar oluyor ara ara.sanırım seninkine benzer bişey.normal olabilir ilk başlarda.

merhaba bu arada9 ay hep beraber olalım inşallah

Ne bileyim oğlumda olmadı son aylar oldu da o normal zaten,ilk hafta olması tuhaf geldi, inşallah:) aynı haftadayız son adet tarihin ne?

Günaydınnn tazecik annecikler. Okudukça sizleri umutlu ve mutlu oluyorum. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende transferimin 5 günündeyim 12 Mayıs test günüm eğer pozitif olursa sonuç bende Ocak annesi olucam inşallah bende aranıza katılabilirim.

evet canım benm de tüp bebek 7. denemeydi bizim benimde 5 bebe buzlukta :) ayy sölemişmiydin hatırlayamadım 10. gün mü kan testi yaptırdın 304 çıktığında

merak ettim nie yapmıyosunn :)

ayy kıyamam yaa neyseki mutlu sonnnnn
evet tatlım dün 10. günümdü dün yaptırdık testi,5. gün embriyosuydu.1. denememdi,Rabbim daha fazla aratmadı çok şükür.

Kizlar kizim 3.5 yasinda hamile oldugumu bilmiyo ve surekli bu gun yani bebek nasil diye karnimi seviyor bi garip oldum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet ilk bebek,2,5 yıldır istiyorduk en son tüp bebek denedik oldu çok şükür.

benim son adetim 6 nisan ama,tüp bebek olduğu için farklı hesaplanıyor sanırım.senin ne zaman son adetin?

Kizlar kizim 3.5 yasinda hamile oldugumu bilmiyo ve surekli bu gun yani bebek nasil diye karnimi seviyor bi garip oldum

ayy maşallahh,bence yaşının küçük olmasının avantajı bu.büyük olsaydı kıskanırdı.

canım bende tüp bebekle hamileyim,hep pozitif ol.bol bol dinlen,inşallah gelirsin aramıza

hadi inşallah sende bu sayfada gebeyim diye yazarsın

:)) ne güzel benimde oğlum 3 yaşında hiç istemiyor kardeş iyice karnım büyüyene kadar söylemiycez çok kıskanç:18:
evet ilk bebek,2,5 yıldır istiyorduk en son tüp bebek denedik oldu çok şükür.

benim son adetim 6 nisan ama,tüp bebek olduğu için farklı hesaplanıyor sanırım.senin ne zaman son adetin?
Rabbim bağışlasın canım, benimde 5 nisan:)
ayy maşallahh,bence yaşının küçük olmasının avantajı bu.büyük olsaydı kıskanırdı.

ah canım maalesef yinede kıskanıyorlar, benim oğlum kendi bebeklik videolarını bile kıskanıyor küçük x i hiç sevmedim ben istemiyorum diyor

canım bende tüp bebekle hamileyim,hep pozitif ol.bol bol dinlen,inşallah gelirsin aramıza

Ay canım çok teşekkür ederim 😘 âmin canım âmin inşallah. Böyle tüp bebekle hamileleri duyunca daha bir mutlu oluyorum. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah meleğini canım 😘

bak yaramaza yaaaa,kendi bebeklik videolarını mı kıskanıyoooçocuk işteee

senn normal yolla sanırım değil mi?kan değerin kaçtı?kese ne zaman görülecekmiş?

Ay canım çok teşekkür ederim 😘 âmin canım âmin inşallah. Böyle tüp bebekle hamileleri duyunca daha bir mutlu oluyorum. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah meleğini canım 😘

kaçıncı gün embriyosuydu tatlım?

tüp bebekte gebelik haftası kafamı karıştırdı yaaaa,embriyo transferin üzerine 2 hafta konuluyormuş,o zaman 5 haftalık oluyomuşum:26::26:

Âmin canım ya inşallah heyecanlanıyorum çok sizleri gördükçe. Rabbim inşallah benide bu mucizeye kavuşturur.
inşallah canım amin
bak yaramaza yaaaa,kendi bebeklik videolarını mı kıskanıyoooçocuk işteee

senn normal yolla sanırım değil mi?kan değerin kaçtı?kese ne zaman görülecekmiş?

evet komik yavrum kendini kıskanıyor:) normal yolla canım, henüz kan vermedim pazartesi vericem inşallah, dört gündür test yapıyorum git gide koyulaşıyor çizgim, bundan önce düşüğüm oldu boş gebelikti o yüzden 6. haftaya kadar gitmeyi düşünmüyorum doktora

5 gün embriyosu 2 tane melek transfer edildi canım. Bu ikinci tüp denemem ilkinde 3 gün embiryosuydu kimyasal gebelikle sonuçlandı

ooo,Allahın izniyle olur.5. gün embriyosu muhtemelen tutunuyor,hiç korkma.

ayyy ben olsam çatlardım vallaaa

neyse idrar testinde çıkıp hergün koyulaştığına göre değerin kusursuz yükseliyor.benim kan değerim 304 çıktı hastaneden gelince idrar testi yaptım içimde kalmasın diye.çookkk belirgin bir çizgi yoktu biraz silikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…