Cok siddetli diilse endise etme normal yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hemde nasıl oldu 3 gün çok şiddetliydi hamdolsun bugün geçti:) oğlum da böyle olmuştu, ilk bebek mi hayırlı olsungünaydınn taze annelerrrrr
hala şoktan çıkabilmiş değilim.sizde de adet ağrıları oluyor mu?
bende iğne saplanmış gibi ağrılar oluyor ara ara.sanırım seninkine benzer bişey.normal olabilir ilk başlarda.
merhaba bu arada9 ay hep beraber olalım inşallah
evet canım benm de tüp bebek 7. denemeydi bizim benimde 5 bebe buzlukta :) ayy sölemişmiydin hatırlayamadım 10. gün mü kan testi yaptırdın 304 çıktığında
merak ettim nie yapmıyosunn :)
hemde nasıl oldu 3 gün çok şiddetliydi hamdolsun bugün geçti:) oğlum da böyle olmuştu, ilk bebek mi hayırlı olsun
Ne bileyim oğlumda olmadı son aylar oldu da o normal zaten,ilk hafta olması tuhaf geldi, inşallah:) aynı haftadayız son adet tarihin ne?
Kizlar kizim 3.5 yasinda hamile oldugumu bilmiyo ve surekli bu gun yani bebek nasil diye karnimi seviyor bi garip oldum
Günaydınnn tazecik annecikler. Okudukça sizleri umutlu ve mutlu oluyorum. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende transferimin 5 günündeyim 12 Mayıs test günüm eğer pozitif olursa sonuç bende Ocak annesi olucam inşallah bende aranıza katılabilirim.
hadi inşallah sende bu sayfada gebeyim diye yazarsınGünaydınnn tazecik annecikler. Okudukça sizleri umutlu ve mutlu oluyorum. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende transferimin 5 günündeyim 12 Mayıs test günüm eğer pozitif olursa sonuç bende Ocak annesi olucam inşallah bende aranıza katılabilirim.
:)) ne güzel benimde oğlum 3 yaşında hiç istemiyor kardeş iyice karnım büyüyene kadar söylemiycez çok kıskanç:18:Kizlar kizim 3.5 yasinda hamile oldugumu bilmiyo ve surekli bu gun yani bebek nasil diye karnimi seviyor bi garip oldum
Rabbim bağışlasın canım, benimde 5 nisan:)evet ilk bebek,2,5 yıldır istiyorduk en son tüp bebek denedik oldu çok şükür.
benim son adetim 6 nisan ama,tüp bebek olduğu için farklı hesaplanıyor sanırım.senin ne zaman son adetin?
ayy maşallahh,bence yaşının küçük olmasının avantajı bu.büyük olsaydı kıskanırdı.
canım bende tüp bebekle hamileyim,hep pozitif ol.bol bol dinlen,inşallah gelirsin aramıza
Âmin canım ya inşallah heyecanlanıyorum çok sizleri gördükçe. Rabbim inşallah benide bu mucizeye kavuşturur.hadi inşallah sende bu sayfada gebeyim diye yazarsın
hadi inşallah sende bu sayfada gebeyim diye yazarsın
:)) ne güzel benimde oğlum 3 yaşında hiç istemiyor kardeş iyice karnım büyüyene kadar söylemiycez çok kıskanç:18:
Rabbim bağışlasın canım, benimde 5 nisan:)
ah canım maalesef yinede kıskanıyorlar, benim oğlum kendi bebeklik videolarını bile kıskanıyorküçük x i hiç sevmedim ben istemiyorum diyor
Ay canım çok teşekkür ederim 😘 âmin canım âmin inşallah. Böyle tüp bebekle hamileleri duyunca daha bir mutlu oluyorum. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah meleğini canım 😘
kaçıncı gün embriyosuydu tatlım?
inşallah canım aminÂmin canım ya inşallah heyecanlanıyorum çok sizleri gördükçe. Rabbim inşallah benide bu mucizeye kavuşturur.
bak yaramaza yaaaa,kendi bebeklik videolarını mı kıskanıyoooçocuk işteee
senn normal yolla sanırım değil mi?kan değerin kaçtı?kese ne zaman görülecekmiş?
5 gün embriyosu 2 tane melek transfer edildi canım. Bu ikinci tüp denemem ilkinde 3 gün embiryosuydu kimyasal gebelikle sonuçlandı
ooo,Allahın izniyle olur.5. gün embriyosu muhtemelen tutunuyor,hiç korkma.
inşallah canım amin
evet komik yavrum kendini kıskanıyor:) normal yolla canım, henüz kan vermedim pazartesi vericem inşallah, dört gündür test yapıyorum git gide koyulaşıyor çizgim, bundan önce düşüğüm oldu boş gebelikti o yüzden 6. haftaya kadar gitmeyi düşünmüyorum doktora
:)) inşallah canım benim inşallah. Moral oldun bana çok teşekkür ederim😘
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?