2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canım ilkinde çok farklı oluyor o zaman bende çatlardım:) şimdi daha temkinli yaklaşıyorum üzülmemek için çünkü defalarca gittim geldim kesenin içinde embriyo görmek için sonuç hüsran oldu bu sefer daha temkinliyim:) şimdi gitsem kese bile görünmez anca vajinal görünür:)

haklısın...peki keseyi gördük diyelim bununla da iş bitmiyo ki dimi?kalp atışlarını duyana kadar hep temkinli mi olmalıyız?yani kese olup,içinde bebek olmayabilir değil mi?(allah korusun)

Hayırlı haftasnları kızlar masallah muhabbet kkoyu
Ocak anneleirmizde cok ne güsel :)
9 ay boyunca inş beraber burda paylasımlarda bulunucaz
Allah nasip ederse bu paylasımlarımız hep güsel olur
Ben kendimi tanıtatayın ki sizleride tanımak isterim
Bn merve 24 yasındayım
Pkoslu bi kadının:) ilk gebeliğim klomen ve catlatma ignesiyle oldu 21 aylık bir kızım var dunyalar tatlısı
Bu sefer ki hamileleigimde ilaca gerek kalmadı şükrolsun:)
Sat:23 mart
Bdt: 3 ocak inş
Geç döllenme den dolayı
Ya sizler???

haklısın...peki keseyi gördük diyelim bununla da iş bitmiyo ki dimi?kalp atışlarını duyana kadar hep temkinli mi olmalıyız?yani kese olup,içinde bebek olmayabilir değil mi?(allah korusun)

Evet canım allah korusun ki malesef öle olaylarda war
Bos gebelik dıs gebelık kımyasal gebelik dedıkleri şey bu
Allah korusun...
Dün bnde kese gördüler mesela ama cok küçük oldugu için bebiş göÜkmedi henüz haftaya gidicem tekrardan...
Ama temkinli olmak stresli olmak degil tabiki sadece kalp atıslarını duyana kadar aslında ben hamile oldugumu anlamıyorum :))

Beta ro cikti kizlar henuz 8 gun var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canımmm çok sevindimmmmm
tebrik ederim hamilesin ve bu kadar erken çıktığı için değerinin 49 olması çok normal
banada dua et lütfen

Kizlar kizim 3.5 yasinda hamile oldugumu bilmiyo ve surekli bu gun yani bebek nasil diye karnimi seviyor bi garip oldum

benim arkadaşımın kızı 3 yaşında o da bir sabah oyuncaklarını toplayıp arkadaşın karnına koymuş kardeşimde oynasın diye kız bi garip oldum öyle yapınca hamile olduğumu bilmiyodum gittim kan verdim hamileymişim dedi
küçük çocuklar hissediyor canım

Sağol canım amin, sayfayı devralan yok mu tablomuz olsa
evet bi tablo lazım bizeeeee:)
günaydınn taze annelerrrrr

hala şoktan çıkabilmiş değilim.sizde de adet ağrıları oluyor mu?
bnde özellikle adet zamanı çok sık oldu tırstım şimdi adeti 3-4 gün geçtik azaldı biraz
tüp bebekte gebelik haftası kafamı karıştırdı yaaaa,embriyo transferin üzerine 2 hafta konuluyormuş,o zaman 5 haftalık oluyomuşum:26::26:
aa öölemiymiş 16 nisan transferim 2 hafta koy 30 nisanda 5 haftalık mı olmuşuz biz o zamnnn ayy keşkkke 1 hafta ileri gieriz o zaman haftaya cmt kalp görülebilir
5 gün embriyosu 2 tane melek transfer edildi canım. Bu ikinci tüp denemem ilkinde 3 gün embiryosuydu kimyasal gebelikle sonuçlandı
bnde 5. gün embriyosuyla kaldım içini ferah tut oran yüksek olacak işallah seninde

ahh canım bu iş doğuma kadar zor
kese
kalp
ense kalınlığı
2li
3lü....... heyecansız zaman yokkk:)

Etmemmi herkese ediyorum insallah bizde tamamina ereriz bu yolculugun aminnn ama ben korkuyorum iste kizima gelince yaninda konusmadik nereden ciktiysa cikti bebek burda biliyomusun diyo

İkinci hamileligim ama :) heycandan mı neden bilmiyorum kalp atıslarının ne zaman duyabiliriz
İçimde cok degişik bi hal var hem gülesim hem aglayasım war

Sekerpembem inş kızına cok tadlı bi kardes gelir
Canm bnm ya
Karnımı sewiyo diyince içim nasıl oldu

Kızlar ne tablosu ben anlamadım:)))

Kizlar benim kadar erken ogrenen var mi gebeligini

canım genelde 6 ila 8 hafta gibi geniş bi zaman dilimi tutuluyor bakalım bizler nasıl yaşıycaz

Merve ben hala inanamadim birde dua ediyo gormenlazim....buarada 1 mayista benim kardesim olcak dedi babasinin arkadasina ne zmn dedi cocuk yrn dedi smdde boyle karninda bebek var dedi karnimi sevdi abla beni sev diyor garip oldum

Kizlar benim kadar erken ogrenen var mi gebeligini

Tebessümcüm yoktur heralde 8 gün varkwn ögrenen bn hiç duymadım burda warmıdır acaba ???
Canm cok sevindim senin adına gercekten
canım genelde 6 ila 8 hafta gibi geniş bi zaman dilimi tutuluyor bakalım bizler nasıl yaşıycaz
Ayy canm inş
Bn acayıp duygusallastım ya kızımı sewerken aglıyorum gözlerim doluyo böle
Kızmın büyüdüne mi kardesi olacagınamı neye agladıgım belli degil
Rabbimizin bize bi ikramı arkadaslar bu bebekler
Düşünebilene ne büyük nimet dimi
Ne büyük mucize ;(
Küçüück bişi mercimek gibi 9 ayda oluyo küçück bi insan
Size bi yazı atıcam bakın cok güsel
2014 aralık annelerinin ki gibi mesela

Hmm bakmam lszım bi wintersunum
Yaparız bi tablo :))

Kız aglattın bni helal olsun
Allahım nası bi sefkattır bu
Küçücük kızının kalbinde bu kadar büyük bi şefkat
Ya rabbi!!
Allahım ne dicemi bilemiyorum
Benim in onun gözlerinden öp annesi sımsıkı sar bi kokla şöle uzun uzun

Valla bilmiyorum ama enteresan hissediyorum....hani fazla kaptirmiyim diyorum]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…