ayyy ben olsam çatlardım vallaaa
neyse idrar testinde çıkıp hergün koyulaştığına göre değerin kusursuz yükseliyor.benim kan değerim 304 çıktı hastaneden gelince idrar testi yaptım içimde kalmasın diye.çookkk belirgin bir çizgi yoktu biraz silikti.
Canım ilkinde çok farklı oluyor o zaman bende çatlardım:) şimdi daha temkinli yaklaşıyorum üzülmemek için çünkü defalarca gittim geldim kesenin içinde embriyo görmek için sonuç hüsran oldu bu sefer daha temkinliyim:) şimdi gitsem kese bile görünmez anca vajinal görünür:)
haklısın...peki keseyi gördük diyelim bununla da iş bitmiyo ki dimi?kalp atışlarını duyana kadar hep temkinli mi olmalıyız?yani kese olup,içinde bebek olmayabilir değil mi?(allah korusun)
Beta ro cikti kizlar henuz 8 gun var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar kizim 3.5 yasinda hamile oldugumu bilmiyo ve surekli bu gun yani bebek nasil diye karnimi seviyor bi garip oldum
evet bi tablo lazım bizeeeee:)Sağol canım amin, sayfayı devralan yok mu tablomuz olsa
bnde özellikle adet zamanı çok sık oldu tırstım şimdi adeti 3-4 gün geçtik azaldı birazgünaydınn taze annelerrrrr
hala şoktan çıkabilmiş değilim.sizde de adet ağrıları oluyor mu?
aa öölemiymiş 16 nisan transferim 2 hafta koy 30 nisanda 5 haftalık mı olmuşuz biz o zamnnn ayy keşkkke 1 hafta ileri gieriz o zaman haftaya cmt kalp görülebilirtüp bebekte gebelik haftası kafamı karıştırdı yaaaa,embriyo transferin üzerine 2 hafta konuluyormuş,o zaman 5 haftalık oluyomuşum:26::26:
bnde 5. gün embriyosuyla kaldım içini ferah tut oran yüksek olacak işallah seninde5 gün embriyosu 2 tane melek transfer edildi canım. Bu ikinci tüp denemem ilkinde 3 gün embiryosuydu kimyasal gebelikle sonuçlandı
haklısın...peki keseyi gördük diyelim bununla da iş bitmiyo ki dimi?kalp atışlarını duyana kadar hep temkinli mi olmalıyız?yani kese olup,içinde bebek olmayabilir değil mi?(allah korusun)
bnde 5. gün embriyosuyla kaldım içini ferah tut oran yüksek olacak işallah seninde
Ay inşallah Canım ya âmin âmin inşallahhhhh
çok teşekkür ederim 😘
canımmm çok sevindimmmmm
tebrik ederim hamilesin ve bu kadar erken çıktığı için değerinin 49 olması çok normal
banada dua et lütfen
benim arkadaşımın kızı 3 yaşında o da bir sabah oyuncaklarını toplayıp arkadaşın karnına koymuş kardeşimde oynasın diye kız bi garip oldum öyle yapınca hamile olduğumu bilmiyodum gittim kan verdim hamileymişim dedi
küçük çocuklar hissediyor canım
nerde denedin canım tüp bebeği
İkinci hamileligim ama :) heycandan mı neden bilmiyorum kalp atıslarının ne zaman duyabiliriz
İçimde cok degişik bi hal var hem gülesim hem aglayasım war
Sekerpembem inş kızına cok tadlı bi kardes gelir
Canm bnm ya
Karnımı sewiyo diyince içim nasıl oldu
Kızlar ne tablosu ben anlamadım:)))
İkinci hamileligim ama :) heycandan mı neden bilmiyorum kalp atıslarının ne zaman duyabiliriz
İçimde cok degişik bi hal var hem gülesim hem aglayasım war
Sekerpembem inş kızına cok tadlı bi kardes gelir
Canm bnm ya
Karnımı sewiyo diyince içim nasıl oldu
Kızlar ne tablosu ben anlamadım:)))
Tebessümcüm yoktur heralde 8 gün varkwn ögrenen bn hiç duymadım burda warmıdır acaba ???Kizlar benim kadar erken ogrenen var mi gebeligini
Ayy canm inşcanım genelde 6 ila 8 hafta gibi geniş bi zaman dilimi tutuluyor bakalım bizler nasıl yaşıycaz
2014 aralık annelerinin ki gibi mesela
Merve ben hala inanamadim birde dua ediyo gormenlazim....buarada 1 mayista benim kardesim olcak dedi babasinin arkadasina ne zmn dedi cocuk yrn dedi smdde boyle karninda bebek var dedi karnimi sevdi abla beni sev diyorgarip oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?