Hcg artışım 3 kat olmuş ikiz olmasından umutlanmistim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim sizlerden isteğim doktor kontrolünden sonra keseniz bebeğiniz doktorunuzun söylediklerini paylaşırsanız çok sevinirim
yuhh diyorum ya baya pahalıymıs
benim sizlerden isteğim doktor kontrolünden sonra keseniz bebeğiniz doktorunuzun söylediklerini paylaşırsanız çok sevinirim
Akşam doktor randevum var, inş güzel sonuçlarla döneriz... Çok korkuyorum çoook sevdiğim yakınımın çocuğunun başına gelen bir şeyi öğrendim içime yumru oturdu o uykusuzluk Halim bile kaçtı... İnş bir şey olmaz etkilemez bu üzüntü onu...
Rabbim kimseyi evladıyla eşiyle yuvasıyla ailesiyle sınamasın inş... Amiiinn...
:)) Nasıl bir yöntem bu bizde denesek hep beraber daha güçlü bir pozitif enerji yayarız belki
Canım ben dün gittim 5+2 haftalikken kesemin büyüklüğü 83 mm icinde yolk sac oluşmuş doktorum kesenin sekli cok guzel dedi masaallah ve kesenin rahimdeki yeri de cok guzel dedi ama benim sorunum 3 gun once gitmiştim kese 80 mm idi cok az bir büyüme var ben de bundan cok korkuyorum hcg kesenin sekli bulunduğu yer hersey cok iyi cok şükür sadece kesenin büyümesi yavaş
Bu en uygun fiyatı canım :)) biraz paalı bir test ve herkesin yaptırmasına da gerek yok. Benim ailemde de vardı bu...
ama kese günde 1 veya 2 mm büyürmüş buda normalmiş cnm sorun olacağını sanmıyorum
Akşam doktor randevum var, inş güzel sonuçlarla döneriz... Çok korkuyorum çoook sevdiğim yakınımın çocuğunun başına gelen bir şeyi öğrendim içime yumru oturdu o uykusuzluk Halim bile kaçtı... İnş bir şey olmaz etkilemez bu üzüntü onu...
Rabbim kimseyi evladıyla eşiyle yuvasıyla ailesiyle sınamasın inş... Amiiinn...
Yok tatlım dün en az 10 mm olması lazımdı
japon enerji sanatı canım. devamlı olumlu düşünerek zihni olumsuz duygulardan uzaklaştırıyorsun böylece gereksiz kasılmalar endişeler yaşamıyorsun. Japonlar şimdi bu şekilde kendilerini doğuma hazırlıyorlar. aynı zamanda doğum yapacak kişileri buluyorlar ve ne kadar kişi sayısı cok olursa o kadar pozıtıf enerji ve rahat doğum yapıorlar. baya ilgimi çekmişti.
İyiymiş :)) denemekten bişey çıkmaz
ama benim geçen hafta pazartesi 12.6 mm di kesem 5 haftalık dedi 12.5.2014 18.05.2014 yani pazargünü 21.5 mm dedi
Mrb arkadaşlar bende Allah nasip ederse Ocak ayında bebeğimi kucağıma alacağım Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
arkadaşlar herkese merhaba... üç gün yoktuk ne çok kaynatmışsınız maşallahhh :) oku oku bitmedi
arkadaşlar herkese merhaba... üç gün yoktuk ne çok kaynatmışsınız maşallahhh :) oku oku bitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?