2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ne guzel canım bebeğide icinde gorduysen ne mutlu birde kalp atışını duydun mu tamam benim gibi endiselenmene gerek yok yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

daha görmedim cnm bebeğimi içinde yarın sabah gidicem doktora vajinal baktırmıyorum ben abdominal bakıyor doktor

Arkadaşlar bebeğinin kalp atışlarını duyan var mı 6+4 teyim çok korkuyorum

stres olma,,, daha kalp atışlarını göreceğiz umarm,, ama karından ultrason yaparsan belki görülmeyebilir,, vajinal ultrasanla görülüyor ama,,,
biraz sabır,,, biliyorum çok zor ama,,,,
bende 8 gün sonra gidicem dr a saatleri sayıyorum resmen,,, eşşek sıpasının pıt pıtlarını görmek için,,,,

2 saat kaldı .
kızlar ya şimdi ultrason icin deliriyoruz doğumdan sonra nasıl bir duygu boşalması olur artık allah bilir..
sulugöz yapım yoktur ama 29 yılda ağlamadıgım kadar ağlayacagımı biliyorum

allah yardım etsin hayırlı haberler verirsin bize inş cnm

Ben taaa izmirdeyim canım

kızlar ikizlerin kalp atısı genelde 6.haftada alınıyor. erken dönemde daha cabuk olgunlaşıyorlarmıs sanırım.ikizi olacak arkadaşta hemen duymuştu.şimdi bir makale de okudum...

şu anda tıpta kullanılıyor canım fizik tedavide sanırım gerçekten işe yarıyor bilmiyorum ama dün2 saat güzel şeyler düşündüm şimdi olumsuz birşey gelmiyor aklıma.. Mal gibi oldum

yok artık ne güzel işte iyi düşün iyi olsun boşuna dememişler

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla.

ALINTI

Ne guzel mükafatlar bunlar Rabbim cok büyük bizi de affetmek icin bahaneler arıyor

ayy tüylerim diken diken oldu,ne mutlu bize bu günleri gösterdi Rabbim inşallah doğduğunu da görürüz.

Ayyyyyy bu ara zaten duygusala bağladım ağladım mutluluktan Rabbim devamını getirsin gebeliğimizin sağlıkla sıhhatle alalım kucağimiza yavrularımıxı. 1saat sonra randevum var 5 haftalık olduk inşallah bi sorun olmadan

bende okudgumda tüylerim diken diken oldu.Muhteşem birşey ...İyiki kadınım.

işte kadın olmanın en güzel yanıda bu anne olmak herşeyi bir kenara atıp canın acıyor acı çekiyorsun evlat sahibi olmak için anaların kıymetini bilmek lazım inan 6 haftalık aklım hep onda canımın yandığı anlar var ama onun için katlanıyorum içimden diyorumki ona bişiy olmasında ben çekerim acısını rabbimin biz kadınlara tanıdığı büyük ayrıcalık annelik rabbim herkese nasip etsin

Merhaba arkadaşlar,

Beni de aranıza alır mısınız? bugün itibari ile 4+3 günlük hamileyim. İnternette hesaplatınca tahmini doğum 24 ocak çıkıyor.
Allahım hepimize sağlıklı bir hamilelik ve bebişler versin. Eşimin işi dolayısı ile yurtdışında yaşıyoruz şimdilik. Burada doktora gitme imkanım yok. Olsa da gitmem gerçi :))) Dönüşümüzü ayarlamaya çalışıyoruz en erken 8 haftalıkken dönebiliriz gibi görünüyor ((

Canım hayırlı uğurlu olsun hamileligin yurtdışında nerdesin bende yurt dışındayim Avusturya'da

canım benim arkadaşım da hamile. İlk gittiği doktor keseyi göremiyorum düşerse falan üzülme senin suçun değil vs gibi laflar etmiş. Üzülüp tavsiye üzerine başka doktora gittiler. O doktor keseyi gördü??? O biraz da doktorun marifeti her halde. Sürekli hamilelerle uğraştıklarından bazıları duygularını yitiriyor. Empati yapamıyorlar maalesef. Gönlünü ferah tut. Keseyi de göreceksin kalp atışını da duyacaksın inşallah.

Canım hayırlı uğurlu olsun hamileligin yurtdışında nerdesin bende yurt dışındayim Avusturya'da

Sağol canım senin de inşallah. Hollandadayız biz. Kasımdan beri buradayız. Kısmetse bu vesile ile dönücez inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…