Ne guzel canım bebeğide icinde gorduysen ne mutlu birde kalp atışını duydun mu tamam benim gibi endiselenmene gerek yok yani
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar bebeğinin kalp atışlarını duyan var mı 6+4 teyim çok korkuyorum
2 saat kaldı.
kızlar ya şimdi ultrason icin deliriyoruz doğumdan sonra nasıl bir duygu boşalması olur artık allah bilir..
sulugöz yapım yoktur ama 29 yılda ağlamadıgım kadar ağlayacagımı biliyorum
allah yardım etsin hayırlı haberler verirsin bize inş cnm
aynen canım bugun aradım randevu aldım diye. Sıkıntın varmı dedi yok dedim cok sukur. İyi rapor istemiyorsun yani dedi. ehh verirseniz olur dedim. Gülüyor.. Gel bakarım raporluk duruma diyor..
Progestan yüzünden vajinada yanma ve yara oldu adama diyorum yara yaptı olcakk,çekeceksin birşey olmaz .ilaçta veremem dedi.kesin net tavrı hoşuma gidiyor adamın.ilk başlarda soğuktu ama şimdi şeker gibi geliyor..
Ablacım diye konusuyor devamlı..
Sende gel buraya..
Afyon Hasan ŞAHİNER doktorum.
şu anda tıpta kullanılıyor canım fizik tedavide sanırım gerçekten işe yarıyor bilmiyorum ama dün2 saat güzel şeyler düşündüm şimdi olumsuz birşey gelmiyor aklıma.. Mal gibi oldum
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla.
ALINTI
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
ALINTI
ALINTI
Ayyyyyy bu ara zaten duygusala bağladım ağladım mutluluktan Rabbim devamını getirsin gebeliğimizin sağlıkla sıhhatle alalım kucağimiza yavrularımıxı. 1saat sonra randevum var 5 haftalık olduk inşallah bi sorun olmadan
ALINTI
Merhaba arkadaşlar,
Beni de aranıza alır mısınız? bugün itibari ile 4+3 günlük hamileyim. İnternette hesaplatınca tahmini doğum 24 ocak çıkıyor.
Allahım hepimize sağlıklı bir hamilelik ve bebişler versin. Eşimin işi dolayısı ile yurtdışında yaşıyoruz şimdilik. Burada doktora gitme imkanım yok. Olsa da gitmem gerçi :))) Dönüşümüzü ayarlamaya çalışıyoruz en erken 8 haftalıkken dönebiliriz gibi görünüyor((
Ilk gittiğimde 4+6 daydım leke vardı düşük riski var dedi progestan falan kullanıyorum kese var bebeği göremedim dedi bir dahaki kontrolde mutlaka görmeliyim dedi bende normal değil hamileliğim diye düşündüm ama herkez 1 aylık bebeği zaten göremez dedi şimdi günler geçmiyor sonuç ne olacak diye
Canım hayırlı uğurlu olsun hamileligin yurtdışında nerdesin bende yurt dışındayim Avusturya'da
Merhaba. Bende araniza yeni katildim 7 haftalik hamileyim. Allahim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?