2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Eşine anlat kaygini konussun annesiyle canim

bide biz ultrasonda hiç yüzünü göremedik göstermedi velet
biran önce doğsun göriym istiyorum
hepimiz sabırsızlanıyoruz doğum yaklaştıkça, günler geçmiyor demekki...
Bende renkli ultrasona girmedim hic yuzunu gormedim

Bu insanlarla ne olacak stresi son ayın özelliği mi acaba . Ben de ananemdn tırsıyorum , sürekli akıl verir söylenir trip atar . Bebek sevmeye geldik diye sürekli gelirse diye şimdiden düşünmeye başladım. Kayınvalidemin ne zaman gelip ne yapacağı konusunda hiç bi fikrim yok. 1 saat uzakta yaşıyorlar bana gelip de kırk çıkarana kadar gitmezse diye tırsıyorum. Kayınvalidem iyidir aslında sorun çıkarmaz ama o gelinde kp de gelirse rahat edemezsem falan filan

ya oğlundan kıskanıyo
yada gecmişinde kendi zorluk cekmiş
bizim bu iyi hallerimizi görmeye dayanamıyo
bilemedim

eşimi katarsam işin içine huzursuz olurum diye ona bişe söylemiyorum
kaynanam için kocamla kötü olmak istemiyorum
onun layıgı agzını actığında agzının payını bıkmadan usanmadan vermek
kadını böyle böyle törpülemek lazım aslında da bende çirkeflik ruhu yok işte

ultrasonda görmedim ama rüyamda gördüm bi 2 ay öncesi kocama da demiştim hatta çatık kaşlı kara kaşlı karagözlü bi bebek diye
gecen haftada kontrolde doktor ultrasonda suratımız cok asık dedi bebek için
çok şaşırdım zaten rüyamda görmüştüm dedim çatık kaşlı bi bebek

seninki yine 1 saat uzaktaymış
benimkiler bana 20 dk lık mesafede her geldiklerinde gece kalırlar öyle giderler

Neeee 20 dk lik mesafe icinmi kaliyolqr daha neler artik ya,iki hafta sonra temizlikci getircek kv,aksamdan ogluyla gelip kalicakmis sabh 8 de erkenden temizlikci geliyor diye ben o 1 geceye tahammul edemezken seninkiler hemde o patavaxsiz kv demek sende kaliyor o kdr kisa mesafede,hayir anlamadigim sey bu kdr tas atiyor edepsiz diosun seni sevmiyor iste gerci kv gelinlerinin hicbirini sevmez o ayri da madem oyle sevmediginiz gelinlerin evinde ne kaliosunuz hayret bisi yaa

Daha oğlumu görmeme 1 Hafta var. Nasıl dayanıyormuşuz ayda 1 ghitmeye yahu. Nasıl merak ediyorum anlatamam

esofmanınıda getirmemiş kp
kocama esofmanını getirde giyim dedi
nevrim döndü minione
aldı kocamın esofmanını giydi
ben çok tiksinirim öyle şeyden
2 kere makinaya sırf onu atıp yıkadım onlar gittikten sonrada yine içime sinmedi

:) benim doktorum da bana 2-3 haftadır kafası 1 hafta önde gidio dedi... büyükmüş kafası bende sorun olur mu dedim yok dedi, olabilirmiş yani

Kızlar bebek kolonya şişesi üzerine ne yazdirsam fikri olan var mi. Normal doğum planladığım için tarih olmayacak

:) benkizceim doktorum da bana 2-3 haftadır kafası 1 hafta önde gidio dedi... büyükmüş kafası bende sorun olur mu dedim yok dedi, olabilirmiş yani
Seninki de buyukmuymuss kiz bi haftadan nolacak benim kizcemin on gun once duusun 9.5 cm olmustu.. baska dr a gittigomde normal cok zor dedi. Cati en fazla 10cm aciliyomus zaten.senin kiz koca kafali ddiyip duruyo drlar rahat uc hafta ondem gidiyo basi..ama babamizda koca kafali :) ya olsun saglikla digsunlar da hicc onemlii degil

Konuya dalıyorum ama, senin iyi her gittiğin dr aynısını demiş.. Ya ben napiim, biri geç gebelik şubat 10 gibi anca doğurursun diyo, biri çouk 3 hafta ilerde gidiyo 0cak 7 gibi doğum bekle diyo.. :) Artık Allahu alem.. Ne zaman doğarsa.. Bu cumartesi de başka bi dr a gidicem bakalım o ne dicek..

var mi. Normal doğum planladığım için tarih olmayacak[/QUOTE]
Cnm gunaydin.. sen dr sun biluyorum danismak isyedigim bise var sana.. bu fl uzinlugunun on gun geriden gelmesi sikinti olurmu dun dr yine icimi bunaltti.. bacaklari bu diz kapahinin ust bolumu kisaymis dedi dr.. bide bobreginde kist vardi o birax buyumus.. bunlarin yannda normal digumda cati en fazla on cm acilirmis dogrumu bu benm kizimin bas capi simdiden ona yaklasrgi icin normal biraz zor gibi geliyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…