kızlar bir şey soracam size yatağa takılan dönencelerden aldınız mı müzikli olanlardan ?
Valla aynen canım bana uzak allaha yakın olsunlaraman zaten ne özlesinler ne sevsinler ne görmeye gelsinler otursunluar ourdukları yerde,herşeylerinide içinde yaşasınlar mümkünse dışarıda vurmasınlar
Eşine anlat kaygini konussun annesiyle canimhersey güzelde bende stres yapıyorum doğum yapınca kv hastaneye gelcek.
diz ameliyatı oldugumda gelmişti hastaneye güya gecmiş olsuna geldi kayınbabamla beraber fırcaladı gittiler
odada olan diğer hastalar ve yakınları çok bile onlar gittikten sonra çok kınamışlardı ikisinide
geçmiş olsun ziyaretine böylemi gelinir diye
şimdi gecenlerde eltim doğum yaptı hastaneye geldiler yine
farkettim ki kadın yine bi agresif değişik hareketler falan
eltimin ailesine söylendi gitti
böyle zamanlarda kadına bişeler oluyo ama noluyo anlamıyorum
annemde yanımda olacak doğumda
kendim önemli değilim ama annemin canını sıkacak moralini bozacak herhangi bişe yaparsa yada söylerse valla çok zoruma gider
annem zaten bu tür insanlarla cok başedebilecek bi kadın değil
ben agzımı acarım yumarım gözümü valla
şimdiden nasıl stresleniyorum
Bende renkli ultrasona girmedim hic yuzunu gormedimbide biz ultrasonda hiç yüzünü göremedik göstermedi velet
biran önce doğsun göriym istiyorum
hepimiz sabırsızlanıyoruz doğum yaklaştıkça, günler geçmiyor demekki...
Bu insanlarla ne olacak stresi son ayın özelliği mi acaba . Ben de ananemdn tırsıyorum , sürekli akıl verir söylenir trip atar . Bebek sevmeye geldik diye sürekli gelirse diye şimdiden düşünmeye başladım. Kayınvalidemin ne zaman gelip ne yapacağı konusunda hiç bi fikrim yok. 1 saat uzakta yaşıyorlar bana gelip de kırk çıkarana kadar gitmezse diye tırsıyorum. Kayınvalidem iyidir aslında sorun çıkarmaz ama o gelinde kp de gelirse rahat edemezsem falan filanhersey güzelde bende stres yapıyorum doğum yapınca kv hastaneye gelcek.
diz ameliyatı oldugumda gelmişti hastaneye güya gecmiş olsuna geldi kayınbabamla beraber fırcaladı gittiler
odada olan diğer hastalar ve yakınları çok bile onlar gittikten sonra çok kınamışlardı ikisinide
geçmiş olsun ziyaretine böylemi gelinir diye
şimdi gecenlerde eltim doğum yaptı hastaneye geldiler yine
farkettim ki kadın yine bi agresif değişik hareketler falan
eltimin ailesine söylendi gitti
böyle zamanlarda kadına bişeler oluyo ama noluyo anlamıyorum
annemde yanımda olacak doğumda
kendim önemli değilim ama annemin canını sıkacak moralini bozacak herhangi bişe yaparsa yada söylerse valla çok zoruma gider
annem zaten bu tür insanlarla cok başedebilecek bi kadın değil
ben agzımı acarım yumarım gözümü valla
şimdiden nasıl stresleniyorum
ya oğlundan kıskanıyoohh sefan olsun git gör bebişini inş herşey yolundadır iyi haberlerle gelirsin :)
el uyuşması normal bağ sıkışmasından oluyormuş bağ sıkışması da vücüt su topladığı için oluyormuş bakmıştım bir ara doğumdan sonlar sular durulunca geçer inş
Alma yaa o neymiş öyle parasıyla değilmien uyuz olduğum şey benimde
harbiden 10 günün var yaa ne mutlu canım inş bende son 10 günü görür öyle doğururum hayırlısıyla benimde son 25 gün falan
inş sağ salim atlatırsınız kv den de o mutluluğun içinde boşboğazlılık yapmaz
yapsa bile bence boşverin takmayın amaaan çok ta umrunuzdakonuşsun konuşsun gitsin fesatlığından yapıyordur bence öyle
kimse durduk yerde öyle yapmaz çünkübence kıskanıyor oğlundan da ondan boşveerrr
eşimi katarsam işin içine huzursuz olurum diye ona bişe söylemiyorumEşine anlat kaygini konussun annesiyle canim
eşimi katarsam işin içine huzursuz olurum diye ona bişe söylemiyorum
kaynanam için kocamla kötü olmak istemiyorum
onun layıgı agzını actığında agzının payını bıkmadan usanmadan vermek
kadını böyle böyle törpülemek lazım aslında da bende çirkeflik ruhu yok işte
Bende renkli ultrasona girmedim hic yuzunu gormedim
Bu insanlarla ne olacak stresi son ayın özelliği mi acaba . Ben de ananemdn tırsıyorum , sürekli akıl verir söylenir trip atar . Bebek sevmeye geldik diye sürekli gelirse diye şimdiden düşünmeye başladım. Kayınvalidemin ne zaman gelip ne yapacağı konusunda hiç bi fikrim yok. 1 saat uzakta yaşıyorlar bana gelip de kırk çıkarana kadar gitmezse diye tırsıyorum. Kayınvalidem iyidir aslında sorun çıkarmaz ama o gelinde kp de gelirse rahat edemezsem falan filan
Maşallah canım sanaGünaydın hanımlar dün fotoyu görememişsiniz ayarladım yeniden:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/36-5-gobegim.1221588/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/gobegim.34843/
hem albümün hem fotonun linkini koydum
Ciciler bolumunde bn paylastim bakabilirsin cnm ordankızlar bir şey soracam size yatağa takılan dönencelerden aldınız mı müzikli olanlardan ?
Neeee 20 dk lik mesafe icinmi kaliyolqr daha neler artik ya,iki hafta sonra temizlikci getircek kv,aksamdan ogluyla gelip kalicakmis sabh 8 de erkenden temizlikci geliyor diye ben o 1 geceye tahammul edemezken seninkiler hemde o patavaxsiz kv demek sende kaliyor o kdr kisa mesafede,hayir anlamadigim sey bu kdr tas atiyor edepsiz diosun seni sevmiyor iste gerci kv gelinlerinin hicbirini sevmez o ayri da madem oyle sevmediginiz gelinlerin evinde ne kaliosunuz hayret bisi yaaya oğlundan kıskanıyo
yada gecmişinde kendi zorluk cekmiş
bizim bu iyi hallerimizi görmeye dayanamıyo
bilemedim
eşimi katarsam işin içine huzursuz olurum diye ona bişe söylemiyorum
kaynanam için kocamla kötü olmak istemiyorum
onun layıgı agzını actığında agzının payını bıkmadan usanmadan vermek
kadını böyle böyle törpülemek lazım aslında da bende çirkeflik ruhu yok işte
ultrasonda görmedim ama rüyamda gördüm bi 2 ay öncesi kocama da demiştim hatta çatık kaşlı kara kaşlı karagözlü bi bebek diye
gecen haftada kontrolde doktor ultrasonda suratımız cok asık dedi bebek için
çok şaşırdım zaten rüyamda görmüştüm dedim çatık kaşlı bi bebek
seninki yine 1 saat uzaktaymış
benimkiler bana 20 dk lık mesafede her geldiklerinde gece kalırlar öyle giderler
Neeee 20 dk lik mesafe icinmi kaliyolqr daha neler artik ya,iki hafta sonra temizlikci getircek kv,aksamdan ogluyla gelip kalicakmis sabh 8 de erkenden temizlikci geliyor diye ben o 1 geceye tahammul edemezken seninkiler hemde o patavaxsiz kv demek sende kaliyor o kdr kisa mesafede,hayir anlamadigim sey bu kdr tas atiyor edepsiz diosun seni sevmiyor iste gerci kv gelinlerinin hicbirini sevmez o ayri da madem oyle sevmediginiz gelinlerin evinde ne kaliosunuz hayret bisi yaa
Yok canım eşiminde benimde normal, ama benim kardeşlerim biraz koca kafalı, insan tecrübesiz olunca her şeyi takıyor, doktor kafası büyük dediğinde aşırı büyük zannedip paniğe kapılmıştım, bütün gün salya sümük nasıl doğuracam diye düşünmekle geçti, ebeyle görüştüm ve annem kardeşimdede kafası büyük olcak demişlerdi vs deyince he demekki normal büyük kafalı insan diye rahatlamıştım.. şimdi sen böyle deyince yine rahatladım çok şükür..
Seninki de buyukmuymuss kiz bi haftadan nolacak benim kizcemin on gun once duusun 9.5 cm olmustu.. baska dr a gittigomde normal cok zor dedi. Cati en fazla 10cm aciliyomus zaten.senin kiz koca kafali ddiyip duruyo drlar rahat uc hafta ondem gidiyo basi..ama babamizda koca kafali :) ya olsun saglikla digsunlar da hicc onemlii degil:) benkizceim doktorum da bana 2-3 haftadır kafası 1 hafta önde gidio dedi... büyükmüş kafası bende sorun olur mu dedim yok dedi, olabilirmiş yani
Konuya dalıyorum ama, senin iyi her gittiğin dr aynısını demiş.. Ya ben napiim, biri geç gebelik şubat 10 gibi anca doğurursun diyo, biri çouk 3 hafta ilerde gidiyo 0cak 7 gibi doğum bekle diyo.. :) Artık Allahu alem.. Ne zaman doğarsa.. Bu cumartesi de başka bi dr a gidicem bakalım o ne dicek..Seninki de buyukmuymuss kiz bi haftadan nolacak benim kizcemin on gun once duusun 9.5 cm olmustu.. baska dr a gittigomde normal cok zor dedi. Cati en fazla 10cm aciliyomus zaten.senin kiz koca kafali ddiyip duruyo drlar rahat uc hafta ondem gidiyo basi..ama babamizda koca kafali :) ya olsun saglikla digsunlar da hicc onemlii degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?