bakalım cnm hayırlısı diyorum şubatta bir düşüğüm oldu..yani aslında kimyasal gebelik geçirdim..bir kızım var 2010 ekim doğumlu..deli gibi lkardeş istiyor..inşallah bu ay yüzümüz güler...rabbimin izniyle..
Canm suan psıkolojın öle hıssetmenı ıstıyorDaha gunum var diyemi bilmem hamile hissetmiyorum hic
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canm bnm hayırlısı hakkımızda :)Canım ben gittim verdim şimdi öğleden sonra alıcam sonucu, senin yerinde olsam beklemem bugün veririm
Canım ben normal kılıyorum ilk gebelğimde de son aya kadar kıldım normal olarak, ya hay ya mübdi için sağol bende ediyim:)
inşallah olursun, beklemen en güzeli
aynen canım bende öyle yapmıştım:)
benimde ikinci canım aynen daha talimli oluyor insan:) şimdi ağrımda olsa korkmuyorum normal olduğunu biliyorum:)
İnş canımbakalım cnm hayırlısı diyorum şubatta bir düşüğüm oldu..yani aslında kimyasal gebelik geçirdim..bir kızım var 2010 ekim doğumlu..deli gibi lkardeş istiyor..inşallah bu ay yüzümüz güler...rabbimin izniyle..
Tebessümcüm canm suan bnce gıtsen senin için iyi olcakGitsemmi bilmiyorum arkadasimda bende de aynisi oldu bekle diyor
Kızlar benim üçüncü hamileligim varmi ben gibi üçüncü bebeği bekleyen :)
Canm suan psıkolojın öle hıssetmenı ıstıyor
Cok gergınsn ve bu hıç iyi degıl
Git özele madem hemn baktır için rahtlasın
İdrar testı yaptırmsrın dımı
Adet geçince en az 5 gun gecıcek kı doruya yakın sonuc versın
Bıtanem adet gunune senın daha 6 gunun mu ne war
Stres yapma
Canm bnm hayırlısı hakkımızda :)
Kese gözukmşmüydü senin
İnş canım
Dua edelim bnce rabbim hayırlı zamanda hayırlı ewlat nasip etsin inş
Tebessümcüm canm suan bnce gıtsen senin için iyi olcak
Carsambaya kadar sen bekleyemessin
Gitsemmi bilmiyorum arkadasimda bende de aynisi oldu bekle diyor
Esime ne diycem ne gerek var bekle diicek birde korkularim var....
yok canm bildigim kadarıyla benimde ikinci olucak inş
Canim senin bat tarihi ne zaman.ben batima 3 gun varken idrar testiyle öğrendim hamile oldugumu :) sende bu testlerden al dene istersen adet oncesi hamilelik gösteren testler var
İlk defa duydum eczaneden alıyosun dımı iyiymişCanim senin bat tarihi ne zaman.ben batima 3 gun varken idrar testiyle öğrendim hamile oldugumu :) sende bu testlerden al dene istersen adet oncesi hamilelik gösteren testler var
Ben gidiyim yaaa baktirayim
Eyvah yanlizmiyim kaldim neyse bende en tecrübeli anne olarak basi cekerim artik:)
2 tane oglum var kiz cocuklarini cok seviyorum son bi kez sansimi denemek istedim olmassada ogluslari ucleriz artik yeterki saglikla doğsun bebislerimiz. .
Plan su kizlar dr aradi bi kan testi yaplim degerler ne alemde bakalim carsamba yada persembe tekrarlayalim dedi diyeyim nasil
Hayy allahim ya plana bak yanlız bu plan tutmassa ikinci bi b planida aklinda olsun :)
Bacim bu geldi aklima...napiyim baska bisry gelmedi esime kalirsa bekle diicek
Bacim bu geldi aklima...napiyim baska bisry gelmedi esime kalirsa bekle diicek
Bizde 2010 35 agustos
benim düşük yaşadığım ay erken geblik testi negatif çıkmıştı normal gebelik testi pozitif..aynı şey işyerinde bir arkadaştada oldu canım erken gebelik testinde negatif çıktı onunda ama hamileydi hatta şuan 4 aylık hamile:)
hım aynı yaştalar desene seninde kızınmı var canım desene topik 2. gebelik yaşayanlarla dolu..ayy inşallah bende katılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?