ay çok yasa minionem çok guldum oglan bakıyor acayip acayip anneme ne oluyor diyorOkudum okudum dusundum tasindimm yazamadim birsey( ne diyimki kusumm
Sanmaki bir meslegim isim yokta bu adamin eline bakiyorum ondan beni eziyor diye dusunme , o kdr calisipta ezilen arkadasim varki bosanmayla noktalanip ayrilanlar, ne baba evine donus nede esinden ayrilmak sorunlardan kurtarmiyo malesef insani,cok daha beter sorumluluk dolu suan o bahsettigim arkadaslarim,iki erk cocuguyla ayrildi,kiralara cikti cinnet gecirdi sinir krizleri gecirdi,maddi zorluklar yasadi cok cekti simdi selamete erdimi dersen sadece cocuklari buyudu yine el kapisinda calisiyor nefes almaya vakti yok malesefff
İnanki hicbirimixin hayati 4 4 lyk diil,seninki baska turlu bixlerinli baska turlu
Bak ben sana gecmisten yazsam basima gelenleri uxun uzun yuhhhh sana nasil evlendin kocanla dersiniz ama bak evliligimi surdurdugum gibi birde cocuk yaptim
Su kadarini soyliyim kimse hayallerinde yasattigi ne kocayla evli,ne o evde yasiyor nede oyle bir hayatta malesef
Artik insallah ahiret hayatimiz guzel olur
Orda esimle evli kalmak istermiyim bilmem oda var tabi :)
Dur seni bir guldureyim,teyzem iki evlilik yapti ilk esi oldu,ilkinden cok cekti ama ikincisi aman yarabbimmm eteri gitti beteri geldi diyebilirim,bir gun onlardayim cok buyuk kutuphaneleri olurdu bir kitap okuyordum ahiretle ilgili,bu dunyada kimle evliydsen ahirette onunla evlilik uzerine bir bolum okuyordum sonra kafama tskildi teyze dedim sen ahirette onder enisteemlemii haluk enistemlemi evli olcaksindedim
Durdu durduuu
İkisininde Allah belasini versinnnnn
Hicbirini istemiyorum dedi:))))))
Boylede demem tabi esim icin yinede babamizzz
Allah ne boyle dedirttirsin nede baskasini arattirmasin insallah
Yuvana tez zamanda huzur ferah versin
Baska kimseler burnunu sokmasin hayatiniza insallah
ah canım ınan benim o kadar sevgim bile yok söğüdün eşimden sadece saygı duyuyorum.oysa öyle seviyordum ki diliyle etti beni böyle. herşeye rağmen çok sevmeyi isterdim. sevgim hiç bitmesin canım sevmek güzeldirSSağol canım kesinlikle haklısın mutlu olan çok az hepsinin farkındayım, yaşadıklarımın tercih yaparsam sonuçlarının, kendime kızıyorum da bu senin sınavındi sen bu sınavı geçemedin diye, işin saçmalığı hala bu adamı seviyorum en çokta bu acı veriyor.
Beni yine güldürdün kesinlikle:) o sorunun cevabı yanlış bilmiyorsam takva olarak kim ustunse onunla evli olacak:)
Birde bosansam bu kp cocuklar imi ben olmadan gorecek o zaman istedigi gibi at kosturacak, bunlari bile dusunuyorum kafayi yedim iyice
amin canım amin, merak edeceğinizi bildim ama malum telim bozuk eskiyle giremiyorum haber veremedim canımNego iyi ki geldin iyi ki yazdın çok merak etmiştim ama soramadım tazelemiyim diye Allah hangi taraf hayırlıysa o tarafa çevirsin kuzum
canım korkma hiç korktuğun başına geliyor iyi düşün hep, seni çok iyi anlıyorum benim derdimde tam olarak senin yazdığın şekilde canım yani öyle ufak ufak başladı ama ben boş ver demeyi bilemedim sevdiğim için kırıldım da kırıldım kendimi tükettim, duham sana tek tavsiyem sakın ama sakın benim düştüğüm hataya düşme bırak sormasın bırak oğlunla ilgilensin sen kendine hep ben değerliyim ben kendime yeterim ona muhtaç değilim de yoksa çok kırılırsın çoook, hem senin ailen benim ki gibi değil canım annene anne yetiş desen gelir benimki aynı şehirde gelmez o kadar doluyum ki, dün babam yine asabiydi çünkü ev kalabalık çocuklar gürültü yapıyor aman eşyalar zarar görürse ya!! Anneme kızdı kadını ağlattı kalk dediğimi yap ne oturuyorsun diye o laf bizeydi aslında, be adam kaç kilometre yoldan gelmişler hasret gideriyoruz iş dediğin ne, annemde hemen ağlamaya başladı, annem zaten hep babamı anlatır dertlenir bir kere sormadı kızım kocanla aran nasıl iyimisiniz diye telefon açar baban şöyle dedi böyle yaptı diye, dün annemede patladım hala şikayet ediyor bize naz yapıyor anne yeter ne olur bizim de derdimiz var bir sen çekmiyorsun kocandan biz neler çekiyoruz biliyormusun dedim, kadın ne çekiyorsunuz diye sormuyor doğru kızım sizinde vardır derdiniz diyor!! Öyle özenirim ki babasına sarılanlara annesinin dizine yatıp dertleşenlere, bizde tam tersi babamdan abimin sıkıntılarını dinleriz annemden babamınkileri... Neyse canım konudan konuya geçtim:) sizlere olumsuz örnek oluyorum benay çok yasa minionem çok guldum oglan bakıyor acayip acayip anneme ne oluyor diyor
öyle doğru yazmissin ki sonuna kadar katılıyorum. ahiretimde seni istemiyorum derim hep eşime niye öyle diyorsun orda ben çok farklı oluşan der ya burada guldurdun orada guldurursun derim.
Nego minionenin dediği gibi boşanmak inan hiç çözüm değil.ben de derim eşime ayrılmayın bosanayim git istediğin gibi hanım al diye sonra da sen benim kaderimsin boşaninca çok mu mutlu olucam sanki imtihanimsin ama yine de ahiretimde istemiyorum hep derim.çok şükür. bir de eflalim bizim problemler sizinki kadar ilerlemesi malum eşler kafadar geleceğimiz sizinki gibi olmasından korkmuyorum değilim.dün ben çok hastayım acile gittik oglus da hafif anlatıyor onu da gosterdik eve geldik oğlum da oğlum.oğlunu düşündüğüm kadar beni de düşünen halime Baksan çok hastayım agzimla diyerek ilgi gordum hiç necisin demiyordu.birtek oğlunu gözü goruyor
ah canım ınan benim o kadar sevgim bile yok söğüdün eşimden sadece saygı duyuyorum.oysa öyle seviyordum ki diliyle etti beni böyle. herşeye rağmen çok sevmeyi isterdim. sevgim hiç bitmesin canım sevmek güzeldir
Hadi ya ne sanssizim neyse saglik olsun Teşekkürler canimDafiduck canım o markanın nette firmasını bulamadım satışınıda maalesef
öyle canım beklenti içinde oldukça üzülüyorum. annem de çok ince ruhlu babamı kaybettiğimizden beri derdimi soylesem çok üzülür mahveder kendini.söylüyorum ama ciddi ciddi değil çoğunu goruyor annem doğumunda kaldı beraber oldukça anlıyor zaten halimızı. şimdi ikizinin düğünü var gelin kız sağolsun sömüruyor kardeşim gıkıni çıkarmıyor annemin de kalbini kırıyor çok üzülüyor annem imtihan işte gelin bir de akraba çekeceğimizi var.anneme birşey diyemiyorum yanı derdi yeter.amin canım amin, merak edeceğinizi bildim ama malum telim bozuk eskiyle giremiyorum haber veremedim canım
canım korkma hiç korktuğun başına geliyor iyi düşün hep, seni çok iyi anlıyorum benim derdimde tam olarak senin yazdığın şekilde canım yani öyle ufak ufak başladı ama ben boş ver demeyi bilemedim sevdiğim için kırıldım da kırıldım kendimi tükettim, duham sana tek tavsiyem sakın ama sakın benim düştüğüm hataya düşme bırak sormasın bırak oğlunla ilgilensin sen kendine hep ben değerliyim ben kendime yeterim ona muhtaç değilim de yoksa çok kırılırsın çoook, hem senin ailen benim ki gibi değil canım annene anne yetiş desen gelir benimki aynı şehirde gelmez o kadar doluyum ki, dün babam yine asabiydi çünkü ev kalabalık çocuklar gürültü yapıyor aman eşyalar zarar görürse ya!! Anneme kızdı kadını ağlattı kalk dediğimi yap ne oturuyorsun diye o laf bizeydi aslında, be adam kaç kilometre yoldan gelmişler hasret gideriyoruz iş dediğin ne, annemde hemen ağlamaya başladı, annem zaten hep babamı anlatır dertlenir bir kere sormadı kızım kocanla aran nasıl iyimisiniz diye telefon açar baban şöyle dedi böyle yaptı diye, dün annemede patladım hala şikayet ediyor bize naz yapıyor anne yeter ne olur bizim de derdimiz var bir sen çekmiyorsun kocandan biz neler çekiyoruz biliyormusun dedim, kadın ne çekiyorsunuz diye sormuyor doğru kızım sizinde vardır derdiniz diyor!! Öyle özenirim ki babasına sarılanlara annesinin dizine yatıp dertleşenlere, bizde tam tersi babamdan abimin sıkıntılarını dinleriz annemden babamınkileri... Neyse canım konudan konuya geçtim:) sizlere olumsuz örnek oluyorum ben
keşke benimde olmasaydı sevgim..
amin canım amin, merak edeceğinizi bildim ama malum telim bozuk eskiyle giremiyorum haber veremedim canım
canım korkma hiç korktuğun başına geliyor iyi düşün hep, seni çok iyi anlıyorum benim derdimde tam olarak senin yazdığın şekilde canım yani öyle ufak ufak başladı ama ben boş ver demeyi bilemedim sevdiğim için kırıldım da kırıldım kendimi tükettim, duham sana tek tavsiyem sakın ama sakın benim düştüğüm hataya düşme bırak sormasın bırak oğlunla ilgilensin sen kendine hep ben değerliyim ben kendime yeterim ona muhtaç değilim de yoksa çok kırılırsın çoook, hem senin ailen benim ki gibi değil canım annene anne yetiş desen gelir benimki aynı şehirde gelmez o kadar doluyum ki, dün babam yine asabiydi çünkü ev kalabalık çocuklar gürültü yapıyor aman eşyalar zarar görürse ya!! Anneme kızdı kadını ağlattı kalk dediğimi yap ne oturuyorsun diye o laf bizeydi aslında, be adam kaç kilometre yoldan gelmişler hasret gideriyoruz iş dediğin ne, annemde hemen ağlamaya başladı, annem zaten hep babamı anlatır dertlenir bir kere sormadı kızım kocanla aran nasıl iyimisiniz diye telefon açar baban şöyle dedi böyle yaptı diye, dün annemede patladım hala şikayet ediyor bize naz yapıyor anne yeter ne olur bizim de derdimiz var bir sen çekmiyorsun kocandan biz neler çekiyoruz biliyormusun dedim, kadın ne çekiyorsunuz diye sormuyor doğru kızım sizinde vardır derdiniz diyor!! Öyle özenirim ki babasına sarılanlara annesinin dizine yatıp dertleşenlere, bizde tam tersi babamdan abimin sıkıntılarını dinleriz annemden babamınkileri... Neyse canım konudan konuya geçtim:) sizlere olumsuz örnek oluyorum ben
amin canım amin, merak edeceğinizi bildim ama malum telim bozuk eskiyle giremiyorum haber veremedim canım
Ben de günlerdir kendime hep ben kötü anne miyim diyorum benim gibi düşünen bulduğuma sevindim herkes der ya bebeğim doğunca niye daha önce yapmadım ki diye, ben hiç böyle düşünemiyorum iyi ki 4 sene sonra olmuş zamanında olmuş diye gezip vicdan azabı çekiyordum27 de evlendim 33 de cocuk dogurdum simdiki aklim olsa 40 yasindan once evlenmezdim hatta 50yasliyken can yoldasi olsun diye Saks bir yana iyiki 6 sene cocuk yapmayip iyiki cok gezmisim valla cunku artik cocukla grzmek gercekten cok zor onu anladim
Canim hayretle okudum annenle ilgili yazdıklarını ben de birşey olunca yansıtmaya korkuyorum günlerce olay bitse bile soruyo benimki de surekliamin canım amin, merak edeceğinizi bildim ama malum telim bozuk eskiyle giremiyorum haber veremedim canım
aynen canım hiç öyle bisi demedim keşke önce dogursaydim gibisine ki 4 yıl sonra oldu bizimde.bende bi problem mi var diyorumBen de günlerdir kendime hep ben kötü anne miyim diyorum benim gibi düşünen bulduğuma sevindim herkes der ya bebeğim doğunca niye daha önce yapmadım ki diye, ben hiç böyle düşünemiyorum iyi ki 4 sene sonra olmuş zamanında olmuş diye gezip vicdan azabı çekiyordum
Canim hayretle okudum annenle ilgili yazdıklarını ben de birşey olunca yansıtmaya korkuyorum günlerce olay bitse bile soruyo benimki de surekli
Kızlar bakıyorum da bi kişi demiyo bayramımız çok mükemmel geçti dinlendik gezdik iyiydik diye yok mu aa dostlar Anlatın da Azcık Moral olsun bize de
Allah rahmet eylesin canım babana, inşallah gelininizin kalbi yumuşar kıymet bilir, zaten hep iyiler çekiyoröyle canım beklenti içinde oldukça üzülüyorum. annem de çok ince ruhlu babamı kaybettiğimizden beri derdimi soylesem çok üzülür mahveder kendini.söylüyorum ama ciddi ciddi değil çoğunu goruyor annem doğumunda kaldı beraber oldukça anlıyor zaten halimızı. şimdi ikizinin düğünü var gelin kız sağolsun sömüruyor kardeşim gıkıni çıkarmıyor annemin de kalbini kırıyor çok üzülüyor annem imtihan işte gelin bir de akraba çekeceğimizi var.anneme birşey diyemiyorum yanı derdi yeter.
maalesef öyle canım biz ablalarımızla hep annemizi babamızı konuşuruzNego baban da çok ayıp ediyormuş gerçekten.öyle baba hiç görmedim babacim allah rahmet eylesin çok iyiydi anneme de bize de.gecimsizle geçim etmek çok zor.
canım tek değilsin bende üç sene sonra yaptım iyikide hemn olmamış diyorum benimki biliyorsunuz eşim kaynaklı, çünkü üç sene dolu dolu aşkımızı yaşadık onun bana tutkusunu yaşadım ben sonrası kabus benim içinBen de günlerdir kendime hep ben kötü anne miyim diyorum benim gibi düşünen bulduğuma sevindim herkes der ya bebeğim doğunca niye daha önce yapmadım ki diye, ben hiç böyle düşünemiyorum iyi ki 4 sene sonra olmuş zamanında olmuş diye gezip vicdan azabı çekiyordum
Canim hayretle okudum annenle ilgili yazdıklarını ben de birşey olunca yansıtmaya korkuyorum günlerce olay bitse bile soruyo benimki de surekli
evet bencede biri yazsın hep kararttım içiniziKızlar bakıyorum da bi kişi demiyo bayramımız çok mükemmel geçti dinlendik gezdik iyiydik diye yok mu aa dostlar Anlatın da Azcık Moral olsun bize de
ay hadi hayırlı olsun canım incileriniz gerisi kolay çıksın:)Yok canım kk genelinde bile insanlar aileler birbirine giriyor yok ziyareti yok laf söz oldu diye...
Ama Bdn başka güzel haber vereyim:) Kızımın alttan iki tane incisi gözüktü bugün:) iki gündür uyumuyordu Kafası ateş gibiydi vs vs ama üç ay önceden bütün gece uyanık kalıp damaklarını kaşımıştı, daha zamanımız var diyordum o Yüzden... Derken bu sabah cicilerini gördüm Kızımın, bayram hediyesi oldu bana:))
Darısı diğer bebeklere inş...
Nego Kayıtsız kalıyor gibi oluyorum ama be diyecemi bilmediğimden... Allah yardımcın olsun.. Uygulayabileceğin kararları dillendir eşine karşı. Ben de bunu tavsiye edebilirim. İnatlaşacağınız konulara girme ve de boşanmayı evi terk etmeyi yapamayacak durumsa ise dillendirme. Tabiki gönlümden yapmaman er şeyi düzeltmeniz geçiyor. Bir de gerekirse arabaya inin orada Konuşun ama bebeklerin yanında değil.
Ne kadar mutlu olmuşsundur canım hayırlı olsun incilerinizYok canım kk genelinde bile insanlar aileler birbirine giriyor yok ziyareti yok laf söz oldu diye...
Ama Bdn başka güzel haber vereyim:) Kızımın alttan iki tane incisi gözüktü bugün:) iki gündür uyumuyordu Kafası ateş gibiydi vs vs ama üç ay önceden bütün gece uyanık kalıp damaklarını kaşımıştı, daha zamanımız var diyordum o Yüzden... Derken bu sabah cicilerini gördüm Kızımın, bayram hediyesi oldu bana:))
Darısı diğer bebeklere inş...
Ben de iyice otursun herşey diye düşündüm ama ne kadar otursa da çocuk olunca farklı oluyomus hersey . Mutlu haberler alalım diye senin için demedim canım bi bayram geçti hepimiz eşlerimizle sorunlarımızı yazmaya başladık ki bunların başında ben vardım hala da canım sıkkın o yüzden dedim sen sıktığını düşünme lütfenAllah rahmet eylesin canım babana, inşallah gelininizin kalbi yumuşar kıymet bilir, zaten hep iyiler çekiyorannene söyleme tabi hani söyle diye demedim en azından sırtını dayacağın birinin olduğunu bilmek güzel bir şeydir ondan dedim canım, ben eşime annemin babamın eksiklerini asla göstermem başıma kalkmasın iyice ezmesin diye ama eşim aptal değil ki anlıyor belkide ondan bu kadar eziyor beni
maalesef öyle canım biz ablalarımızla hep annemizi babamızı konuşuruzablam ayağını kırdı gurbette ağladı o kadar gitmedi annem babam yanına düşün hem de iki kere kırdı elimde olsa ben uçar giderdim, burda ablam ayağını kırdı hatırlarsın belki bir gün ben gittim emirle bir gün annem, annem demedi ki senin bebeğin var kızım hem eşin ne der ben kalıyım demedi, niye babam huysuzluk çıkarır diye... amaan duham ben anlatsam anne babamın yaptıklarını çok hayret edersiniz
canım tek değilsin bende üç sene sonra yaptım iyikide hemn olmamış diyorum benimki biliyorsunuz eşim kaynaklı, çünkü üç sene dolu dolu aşkımızı yaşadık onun bana tutkusunu yaşadım ben sonrası kabus benim için
evet bencede biri yazsın hep kararttım içinizi
ay hadi hayırlı olsun canım incileriniz gerisi kolay çıksın:)
canım keşke eşim konuşulabilen bir insan olsa keşke bana karşı ön yargılı olmasa, konuşalım deyince hadi konuş der La havle derim konuşmaya başlarım bu sefer senin düzelmen lazım sen söylesin sen böylesin diye beni yerden yere vurur, bir kere hatalıyım demez inan demez böyle adamla iletişim olur mu ben artık bezdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?