2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ev ısı nankor arkadas yapıyorum edıyorum yok hala aynı bana bı formul verın kı evım hep temız duzenlı olsun
Öyle bir formül yok canım her zaman bı yerlerı toplayacaksın özellıkle sabah kalkar kalkmaz evo toplayıp süpürüp yemek yapacaksın sonra da fayansın üstü sürekli henüz olursa dağınık hissetmez sın
KIzlar ayıcığımıza isim takmak istiyoruz ne olsun.. ( ben pamuk olsun diyorum)
Sizinde aklınızda güzel isimler varsa yazqrmısınız
yumoş ...pofuduk ...

EST.. Evet canım bu. 400 ünite tek damla oluyor evet. Tek damla vereceksin şişeyi dik tut akmasını bekle. Sallama. Üç ay yetiyor. İçinde az görüş korkma.
En doğalı yüzde yüz katkısız. Nasıl buldun? Benim bi arkadaşım da bulmak istiyor da...

Kına gecesınden geldik kızım oğlan çok bunaldı çok kalmadım arkadaşım ye nı evleniyor ben 2cocukluyum hızlı yım bız babamızı özledik galiba hep erkeklere gıtmek ısıtıyor..bu ara çok geveze ahmet babıldama donemınde memmem dede deyip duruyor

oyy ben de erkenciyim bakma oglus geç teşrif etti.benim arkadaşlar da cogu yeni evleniyor

maşallah ahmet e bizim oglan da erkekci pek seviyor hem cinslerini.kadınlardan da beni:):)

Tamam canım ben kesin sallardim Eşim ebaydan sipariş etmiş reçete filan gerekiyo gümrükte takilmamasi için gibi şeyler yazıyo nette o yüzden bu kadar geciktirdim sanki yurticinden sipariş vermişiz gibi geldi takılma filan da olmadı

Çok sevindim şifa olur inş bebişine. Az Sayıda olunca takılma olmuyor bir de sürekli sipariş yoksa.. Diye biliyorum ben de. Ama sormak istedim.

Duha22 kuzularım ıyıkı var ama sımsıkı aklım olsa biraz beklerdim 25te evlenırdım 21 de nısan 22 de evlılık yeni meslegını Elo ne almış kıza erken biraz maaşımı yerdım

Nego Allah ferahlık versin canım ya düğün öncesi olunca kötü
amin canım sağol
sağol canım amin
canım annemlerde kalma işi çok zor şimdi
keşke ayrı kalabilsek keşke yapayalnızım ben dün bunu bir kere daha anladım
canım kesin gidecektim sonra düğün geldi aklıma kardeşime bunu yaşatamam diye kaldım işte çok sağol
sağol canım düğüne kadar bekliycem mecburen
canım aynı odada beşiğinde uyuyor benimki, yanı yatakta iki oğlumda uyumadı benimle:) istemiyorlar yani
aman canım aman aynı semtte alma bak ben kv ile anlaşıyorum ama kp var ya herkesin tadını kaçırıyor görüyorsun
canım çok sağol aynısını düşündüm tamam kv nin çok faydası var ama bu adam çekilmiyor gerçekten çekilmiyor düğünden sonra söylüycem eşim kabul etmezse artık benim yapabileceğim bir şey kalmadı bu evlilik için
kolay gelsin canım, bebek konusunda tek diyeceğim emzirme işi nasıl olacak hamile kalırsan
Ayyyy hem güldüm hem biri bizi anlatıyor dedim:) bayılıyorum sana
ayyy sizede çok güldüm çok tatlısınız bence:)
canım knorr kullanma derim azcık araştır anlarsın neden dediğimi:)
ayy yerim ben onu kaka lekeside zor çıkıyor:) aman verdirme arabayı sakın çok haklısın sizin çok ihtiyacınız var köyde arabaya
canım bunun kuralcılıkla alakası yok senin oğlun bir büyüsün kv gil senin yapma dediğini bir yapmaya başlasın o zaman anlarsın beni, çocuğunun kişiliği nasıl bozuluyor anlarsın, şimdi bile çocuğuna bakmanla ilgili laf söylendiğinde rahatsız oluyorsun, çocuğunun aklı erince ne kadar zor oluyor görürsün, taşınmak en iyisi bu adamı çekemiycem daha fazla
zor bir durum gitsen iş yapacağın kesin ya eşin için katlanacaksın ya gitmeyip kötü olacaksın
Nego cok uzuldum bı yuva kolay kurumuyor ıkı cocuk var bıde yasanmıslıklar allah korusun ınsallah esın hatasını anlar kp bılmem ama tez zamanda ferahlıga kavus ınsallah....

sağol canım amin

Günaydın herkese dün yazamadım ablamlar gelince annemlere gittim, annemlere iki otobüsle gidiliyor ben normalde bile uzun yıllardır otobüse binmiyorum iki çocukla binmeye cesaret edemedim , eee eşime minnet etmek istemedim, anneme laf çarptım beni alsınlar diye nerdeeeee, neyse kardeşime söylemiş o da söylene söylene gelmiş neyse gittim çok özlemişim yeğenlerimi ablamları, eymenle beraber 7 çocuk:) curcunayı siz düşünün:)

Eşime gittikten sonra haber verdim evi terk ettim sandı sanırım:) kızlar düğüne kadar annemlerde kalmam mümkün değil dün perişan oldum eşim geç geldi eymen uyudu emir uyudu biz oturma odasında orta yerde eymen ayağımda sesten uyanıp durdu, sallanan beşik yok ki ona koyuyum, çok yorucuydu, babam deseniz kp zihniyetinde ona söylesem asla ama asla beni desteklemez çok ama çok üzgünüm çaresiz ve yalnızım Rabbim var bir tek, kimseye anlatmadım bir ablama söyledim burda ki o da babam seni suçlar adam bir gün gitmemize dayanamıyor diyor haklıda kızlar çok haklı, çaresizlik ne zormuş Allah 'ım çaresizlere çare ol...

Eşime benle konuşuyor ama ben asla cevap vermiyorum yokmuş gibi davranıyorum, şimdi sanıyorlar ki ben sineye çektim, eşime düğün olduğu için susuyorum düğünden sonra netleşecek diyicem

Başka eve taşınmayı düşünüyorum hatta eşime lojmana yazıl ben bu eve niye geldim para biriktirip ev almak için ama bırak biriktirmeyi iyice borca girdik burda diye defalarca söyledim adam hala babasına verdiği kirayı hak görüyor ama ben artık helal etmiyorum kızlar benim çocuklarımın rızkını yiyorlar, biz ev sahibi olamayız bir hiç bir şey olamayız bu adamla...

Ev bakmaya başlıyorum netten bakalım hayırlısı, iki hafta sonra düğün var Rabbim hayırlısı neyse onu versin öyle sonuçlandırdın, çok yoruldum yıprandım, sürekli ağlama isteği ağlama krizleri ne kendime ne çocuklarıma bu kötülüğü yapmaya kimsenin hakkı yok gerçekten yok

O kp re ağzıma geleni saymak istiyorum bunca sene içimde tuttuğum her şeyi, işin kötüsü adamdan bütün çocukları karısı bıkmış hep arkasından konuşuyorlar, kv dem yurt dışına gitse çalışsa diye dua ediyor, o kadına çektirdikleri bile ondan nefret etmeme yeter..

Ya Allah aşkına adam kendisi geziyor tozuyor karısı kız hep evde, adama tek karşı durabilen benim tek laf söyleyebilen bendim, piknik yapmak var ya hani adam piknik alanlarını ne ilan ediyor duysanız sinir olursunuz, gidilmezmiş ne gerek varmış sapık doluymuş, ama kendi bacılarıyla gidiyor!!! Bende neden gidilmesin herkes kendini biliyor piknik yapmaya gidiliyor oraya diyorum, yani bu basit bir örnek, bu adamın bencil saçma zihniyetini anlamanız için...

Çok sağolun hepiniz sizler olmasanız ben çoktan hastanelik olurdum.

Dafiduck canım kolay gelsin misafirlerinle, oalbümde ki ferace olarak geçiyor ama canım penye kumaşı ve çok rahat tavsiye ederim modanisadan aldım ama rengi kalmaış maalesef linki veriyorum

http://www.modanisa.com/hale-ferace--zumrutvizon--henna-elisa.html
ben siyah pantolon etek giydim alttan kısa olduğu için bana göre kısa yani:)

bir gün giyersem foto eklerim :)

Duha22 kuzularım ıyıkı var ama sımsıkı aklım olsa biraz beklerdim 25te evlenırdım 21 de nısan 22 de evlılık yeni meslegını Elo ne almış kıza erken biraz maaşımı yerdım
27 de evlendim 33 de cocuk dogurdum simdiki aklim olsa 40 yasindan once evlenmezdim hatta 50 yasliyken can yoldasi olsun diye Saks bir yana iyiki 6 sene cocuk yapmayip iyiki cok gezmisim valla cunku artik cocukla grzmek gercekten cok zor onu anladim

Nego allah yardimcin olsun sana yol gostersin kalbine ferahlik versin canim dugunden sonraya birak bosver esinde belki dusunur hakli olduguna karar verir...seni cok iyi anliyorum bende cocuguma istemedigim seyler alinmasina cok kizarim illa bi sey almak istiyorsa parasini verir dedesi olarak ben ona ihtiyaci olan birseyi alirim neyse kp inde allah islah etsin kalbine merhamet versin..
canim msjimda tam anlatamamisim kusura bakma linkini de atmissin kuzum hakkini helal et ben eymenin kiyafetini sormustum gunlerdir bu tonlarda papyonlu pantalonlu takim ariyoruz bulamadik senin resmi gorunce tam aradigim bebek takimi hemen sormaliyim eflal nerden almis dedim

Okudum okudum dusundum tasindimm yazamadim birsey ( ne diyimki kusumm
Sanmaki bir meslegim isim yokta bu adamin eline bakiyorum ondan beni eziyor diye dusunme , o kdr calisipta ezilen arkadasim varki bosanmayla noktalanip ayrilanlar, ne baba evine donus nede esinden ayrilmak sorunlardan kurtarmiyo malesef insani,cok daha beter sorumluluk dolu suan o bahsettigim arkadaslarim,iki erk cocuguyla ayrildi,kiralara cikti cinnet gecirdi sinir krizleri gecirdi,maddi zorluklar yasadi cok cekti simdi selamete erdimi dersen sadece cocuklari buyudu yine el kapisinda calisiyor nefes almaya vakti yok malesefff
İnanki hicbirimixin hayati 4 4 lyk diil,seninki baska turlu bixlerinli baska turlu
Bak ben sana gecmisten yazsam basima gelenleri uxun uzun yuhhhh sana nasil evlendin kocanla dersiniz ama bak evliligimi surdurdugum gibi birde cocuk yaptim
Su kadarini soyliyim kimse hayallerinde yasattigi ne kocayla evli,ne o evde yasiyor nede oyle bir hayatta malesef
Artik insallah ahiret hayatimiz guzel olur
Orda esimle evli kalmak istermiyim bilmem oda var tabi :)
Dur seni bir guldureyim,teyzem iki evlilik yapti ilk esi oldu,ilkinden cok cekti ama ikincisi aman yarabbimmm eteri gitti beteri geldi diyebilirim,bir gun onlardayim cok buyuk kutuphaneleri olurdu bir kitap okuyordum ahiretle ilgili,bu dunyada kimle evliydsen ahirette onunla evlilik uzerine bir bolum okuyordum sonra kafama tskildi teyze dedim sen ahirette onder enisteemlemii haluk enistemlemi evli olcaksindedim
Durdu durduuu
İkisininde Allah belasini versinnnnn
Hicbirini istemiyorum dedi:))))))
Boylede demem tabi esim icin yinede babamizzz
Allah ne boyle dedirttirsin nede baskasini arattirmasin insallah
Yuvana tez zamanda huzur ferah versin
Baska kimseler burnunu sokmasin hayatiniza insallah

Dafiduck
Canım ben yanlış anlamışım:) takımı yeni bir mağaza açılmıştı ordan aldık ben pantolon uzun kol gömlek istiyordum olmadı, markası popolin canım siteleri var mı bilmiyorum bakayım bir:)

SSağol canım kesinlikle haklısın mutlu olan çok az hepsinin farkındayım, yaşadıklarımın tercih yaparsam sonuçlarının, kendime kızıyorum da bu senin sınavındi sen bu sınavı geçemedin diye, işin saçmalığı hala bu adamı seviyorum en çokta bu acı veriyor.

Beni yine güldürdün kesinlikle:) o sorunun cevabı yanlış bilmiyorsam takva olarak kim ustunse onunla evli olacak:)

Birde bosansam bu kp cocuklar imi ben olmadan gorecek o zaman istedigi gibi at kosturacak, bunlari bile dusunuyorum kafayi yedim iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…